Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten, dak, terras en balkon isoleren, dakleer vervangen, en schoorsteen verwijderen, asbest golfplaten verwijderen van 180 m2 kippenschuur, wC verbouwen, het isoleren van een pand uit 1900 om RC 3.5 te bereiken, pannendak vervangen en afvoerleidingen bewerken, dakterras laten opknappen, badkamer verbouwen, afzuigkap plaatsen, het isoleren tegen geluid van de woning, behangen, stucen, schilderen, tegels zetten, schuifsysteem in open wand, bestaand tuinhuis verplaatsen, zijraam dichten, spouwmuren opvullen en vloerisolatie, verzakte chalet stutten, houten schuur isoleren of vervangen door nieuwe schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Alphen aan den Rijn:

Het isoleren tegen geluid van de woning

Jaren 30 woning. Hoor in mijn woning letterlijk wat de buren tegen elkaar zeggen. praatgeluid lijkt door muur heen te komen. Het gaat om een woning, Wil graag advies wat ik hieraan kan doen, wat de effecten zijn, wat de kosten zijn, op welk termijn het kan plaats vinden. Het gaat om de woonkamer en de slaapkamer, woonkamer 7.30 x 2.70, slaapkamer 3.22 x 2.23. Graag zie ik beide ruimtes apart

Muur behangen

We zijn op zoek naar iemand die fotobehang van 250 cm x 360 cm zou kunnen opplakken. Behang is van het type vlies. Lijm en dergelijke hebben we.

Elektrische boiler plaatsen

Ik woon in een koop appartement. Een persoon huishouding. Ik wil graag van de gas geiser af. Deze moet verwijderd worden en ik wil het vervangen door een elektrische boiler. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Elektrische boiler plaatsen

Gaat om een bestaande appartementsflat. De woning is aangesloten op blokverwarming voor ruimteverwarming. In de woning bevindt zich een gasgestookte geiser

CV installatie en badkamer renovatie

In onze nieuwe woning moet een oude gaskachel en geiser verwijderd worden. De gasleiding naar het fornuis moet vervangen worden. Een cv installatie op de oude plek van de geiser in een keukenkast en bijbehorende radiatoren moeten geplaatst worden. Een badkamer van ca. 2 vierkante meter moet volledig gerenoveerd worden inclusief infrezen leidingen, verplaatsen douchekraan en installeren van inbouwreservoir. We willen graag aan- en afvoer leidingen naar de bovenverdieping om daar een wasmachine en badmeubel te plaatsen. Materiaal voor de badkamer, badmeubel en radiatoren kunnen we zelf verzorgen via praxis. De CV ketel niet.

Hor installeren

ik heb een hor gekocht voor slaapkamer raam en ben opzoek naar iemand die dit voor mij kan installeren.

Het plaatsen van een pergola met harmonicadoek boven een terras

Ik zoek een partij die een aluminium pergola met harmonicadoek boven mijn terras kan plaatsen. Het betreft een overkapping van 4 bij 5 meter. Op wat voor een manier dit gerealiseerd moet worden bespreek ik graag met de vakman.

Garage zijdeur vervangen i.v.m. huis verkoop

Garage zijdeur dient vervangen te worden. De maten zijn: lengte 218 cm breedte 87 cm. Graag zo spoedig mogelijk.

Nieuwbouw woning stucen

Het gaat om een nieuwbouwwoning, verwachte oplevering mei/juni 2019. Ik wil het graag laten stukken. Het gaat om 87 m2. Graag ook de muren sausen in een nader te bepalen kleur.

Gipsplaten plaatsen in de woonkamer

Ik ben op zoek naar iemand die mijn woonkamer (50m2) van gipsplaten kan voorzien. Later word er stroom geplaatst. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?

Inbouwspotjes transformator vervangen

Een set inbouw spotjes, ingebouwd in het plafond van de badkamer doen het niet meer. Aangezien de transformator van de lampjes op het plafond is ingebouwd, moet het plafond opengemaakt worden, de transformator vervangen en het plafond weer dicht gesmeerd worden. Ik weet niet zeker of het de transformator is maar volgens mij wel.

Reparatie beton strook onder balkon

Onder balkon, langs de gevel en baksteen-breed, zit betonrot. Totale breedte gevel is 4. 80m. Enkele stukken langs de gevel hebben losgelaten, zou dit graag zo snel mogelijk hersteld krijgen.

Monteren Grohe Red kraan

Wij denken er aan om een Grohe red aan te schaffen en willen deze graag laten monteren in onze huidige keuken. We zijn benieuwd naar de kosten van het monteren.

Laminaat leggen

Ik wil laminaat leggen, 30 vierkante meter in de woonkamer.

Traprenovatie

Het gaat om 13 overzettreden ( laminaat) op maat gemaakt en bevestigd. De trap telt twee bochten.

Het herstellen van kit/voegranden

Ik zoek een voeger voor het verwijderen van oude beschimmelde kit in de "natte" ruimte. Het ontvetten en terugbrengen van sanitair kit. Van de vloer van de douchehoek de voegen verwijderen en schoonmaken (ongeveer 900 x 900 mm).

Inmeten roljaloezieën

Is het mogelijk om in huis de nieuwe roljaloezieën op te meten? Het gaat om ongeveer 10 stuks, het zijn zowel vaste ramen als draai/kiepramen. Het zal hierna op maat besteld moeten worden. Het advies kwam vanuit de Gamma in Alphen aan den Rijn in verband met onzekerheid qua maten.

Kinderkamer gereedmaken

- Het gaat om het stuken van een plafond plus witten. - Het vervangen van 2 radiatoren met nieuwe radiatoren. - Het plaatsen van plinten in de kamer. - De kamer is 4,65 meter bij 2,7 meter en 1 wand van 4,65 meter moet behangen worden.

Twee plisse hordeuren monteren

Ik wil graag 2 hordeuren laten plaatsen. Hij moet dan op de deurpost geplaatst worden, want anders zit de deurklink er tegenaan. Ik bestel daar voor een speciale opdekrand voor, die past bij de hor. De hor moet nog wel op maar gemaakt worden en de rand ook. De hordeur is 100x209 cm. Min deuropening is 85x198,5 cm. Deze moet dus op de deurpost dan komen

Zonnescherm ophangen

Zonnescherm ophangen

Kast in elkaar zetten

Kleding kast in elkaar zetten

Installatie van nieuwe rookmelders

De 11 rookmelders in mijn huis zijn aan vervanging toe. Ze zijn er bij de nieuwbouw ingezet en dat is nu 10 jaar geleden. Dit model werkt op batterijen. En de melders lijken via draden verbonden te zijn. Ik heb iemand nodig die komt kijken hoe ze het beste vervangen kunnen worden en me zegt hoeveel dat dan gaat kosten.

Rolhordeur in de schuifpui monteren

Rolhordeur (indien mogelijk op maat maken) en monteren in schuifpui naar buiten.

Bruynzeel hor in een schuifpui monteren

Ik zoek een partij die mijn hor kan monteren. De woning is goed bereikbaar.

Hor in schuifpui monteren

Bruynzeel plissé hor plaatsen in een schuifpui. Hij moet in een stuk komen van 240 cm hoog en 150 cm breed.