Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: tuinmuurtje metselen, klussen in huis rondom verhuizing, asbest dakbeschot en pijp verwijderen en afvoeren, laminaat leggen en andere klussen, plafond witten en laminaat leggen, kledingkast in elkaar zetten en laminaat leggen, schutting plaatsen, vloer egaliseren, tegels verven in de badkamer, houten vlonders op maat maken, ligbad in de badkamer plaatsen, schermen plaatsen, laminaat en het verplaatsen van spullen, aantal klussen in het huis uitvoeren, aantal klussen uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Alphen aan den Rijn:

Ventilatie herstellen of aanpassen

Ik heb 2 maanden geleden een nieuwe woning gekocht en nu ik er intensiever in aan het leven ben, komen ook wat mankementen tevoorschijn. - De roosters (2 stuks) van de schuifpui zitten vast, ze staan nu open, en moeten gangbaar worden gemaakt. Ook gaat de schuifpui zelf heel moeilijk open en dicht. - De Boretti afzuigkap lijkt niet goed te werken. Als ik kook beslaan de ramen nog steeds. De koolstoffilters zijn onlangs vervangen, hier ligt het in ieder geval niet aan. - En er is iets mis met de electrische ventilatie in de badkamer. Als ik deze aan zet springt er een stop in huis. Graag ontvang ik goed advies en een offerte na bezichtiging.

Zelfklevend raamfolie op keukenramen plaatsen

In de keuken heb ik 2 ramen die tot aan het aanrecht doorlopen. Dit geeft veel inkijk. Ik wil dit graag verhelpen door zelfklevend raamfolie te gebruiken (statisch raamfolie laat los). Inmiddels heb ik zelf meerdere rollen verplakt. Het lukt me gewoon niet om dit mooi op het raam te krijgen. Het betreft 1 raam van 108 cm breed en 1 van 50 breed. Ik zoek een vakman die dit voor mij kan verzorgen. Ik hoor graag wanneer u tijd hebt en wat de kosten zijn. Dan zorg ik dat ik het folie in huis heb.

Laminaat en plafond vervangen/herstellen na waterschade

Als gevolg van lekkage is het laminaat met de ondervloer beschadigd op de overloop van de 2e verdieping. Ook het plafond moet hersteld worden. Ik laat de schade hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte in aparte posten. De herstelkosten moet ik claimen bij mijn inboedelverzekering en mijn opstalverzekering en moeten daarom apart worden begroot. Ik maak graag even een afspraak.

Doorgang in gipsbetonnen muur maken

Graag ontvang ik uw offerte voor het inbrengen van een opening in een niet dragende, gips betonnen wand tussen 2 kamers met de breedte van 2 standaard deuren, ongeveer 1.80 meter breed en 1.80 meter hoog. In de wand komen geen deuren. Het dient wel te worden afgewerkt met een deurpost en het puin dient te worden afgevoerd.

Rolhordeur laten plaatsen

In de buitenschuif pui roldeurhor plaatse!

Rolhor voor een deur monteren

Voor een schuifpui een rolhordeur monteren. Een Bruynzeel hordeur met een vaste maat, ik denk niet dat hij op maat gemaakt hoeft te worden. De rolhordeur is nog niet aangeschaft omdat ik graag eerst wil weten wat de kosten zijn.

2 knikarmschermen bijstellen

Ik heb 2 zonneschermen (Intensions) waarvan de armen bij het inhalen ongelijk indraaien en daardoor raakt het scherm de voorlijst. Mijns inziens moeten de zij-armen worden gesteld, maar dit kan ik niet zelf. Ik zoek nu een vakman die dit voor mij kan verzorgen. Ik maak graag even een afspraak. Ik ben even verminderd telefonisch bereikbaar, maar reageer altijd op uw voicemailbericht of SMS-bericht.

Horren monteren in kiepramen en een deurkozijn

Ik wil graag 3 horren laten plaatsen. 2 horren voor kiepramen en een schuifhor voor een deur laten plaatsen. De horren worden gekocht bij GAMMA. De horren zijn van het merk: Bruynzeel. Het zijn alle 3 maatwerk horren en direct monteerbaar. De afmeting van beide kiepramen is 89 bij 125 cm.. De afmeting van de deur is 90 bij 209 cm.

Meerdere horren plaatsen

Nmeerdere horren

Anti-inbraakstrip op voordeur plaatsen

Ik wil graag een anti-inbraakstrip laten plaatsen op onze voordeur. De deur sluit niet perfect, zodat er wat ruimte zit tussen deur en kozijn. De deur is donkerblauw, kozijn is wit. Wit afgelakte standaard strip is daarom denk ik het mooiste. Graag offerte voor strip en montage.

Meerdere montageklussen

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren: Ik wil graag 1 hanglamp en 3 normale lampen laten monteren. Ik wil ook een nieuwe douchekop laten monteren en voor mijn 2 dochters behangpapier in de kamer (18 m2). Materiaal is in mijn bezit.

Knikarmzonnescherm monteren

Ik wil een zonnescherm (knikarm) kopen bij de Praxis en die wil ik laten monteren, wat kost het monteren? Graag de oude demonteren en afvoeren. Het nieuwe zonnescherm heeft een handmatige bedieningen (eveneens het oude) en is 2.95 meter. Er hangt nu nog een bredere. Het scherm hangt in de tuin en die is goed bereikbaar van buitenom.

Buitenkraan plaatsen en schutting plaatsen

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten monteren; het betreft een buitenkraan achtertuin (keuken aanwezig) en de voortuin. Aan de voortuin zit wel een kraan maar er komt geen water uit. Dan nog een hele andere klus; ik heb 3 katten en een nieuwe bewoner van het huis. Ik zou graag willen dat mijn katten in de tuin blijven. Ik heb gehoord over een net bij de schutting plaatsen: bent u hiermee bekend? Ik weet nog niet hoeveel m2.

Grastapijt op het dakterras reinigen

Mijn dakterras van 30 m² (4 x 7½) wil ik graag gereinigd hebben. Ik heb daar 'grastapijt' liggen en daar groeit nu een soort mos op.

Lampen, kapstok en rails ophangen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Betreft de kapstok ophangen aan muur berging, ophangen van 7 rails aan de muur (clicksysteem) voor het ophangen van schilderijen en foto's. Hoogte plafond is 3 meter. Verder 1 keukenlamp plafond keuken, 2 spotjes plafond woonkamer en 1 grote lamp boven de eettafel monteren alsmede 1 lamp in de ketelkast, 1 lamp in de trapkast, 1 plafonnière en 2 spotjes in de tuinkamer en 1 lamp in de badkamer. Tot slot buiten 1 lamp monteren aan de schuurwand. De lampen zijn aanwezig. In sommige contactpunten aan het plafond is de bedrading wel aanwezig, maar geen "dwarsstukje" waaraan de pendel bevestigd kan worden. Kunt u daar materiaal voor meenemen. Sommige lampen hangen al wel, maar die kieren bij het plafond. Wij hebben zelf geen klusmateriaal in huis. Het is handig als dat door u meegebracht wordt. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuw gaas in de hordeur plaatsen

Ik heb een rolhordeur met casette voor mijn schuifpui echter het gaas is stuk ik wil dit graag laten vervangen.

Jaloezieën monteren

Betreft het ophangen van 3 jaloezieën. Het is er een van 60 cm breed, een van 1 meter breed en een va 1,80 breed. Deze zijn ter vervangen van de huidige jaloezieën. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Boorwerk voor een afzuigkap

Er dient een gat geboord te worden voor een afzuiger in de keuken van 150 mm. Het gat dient door een steen en beton muur geboord te worden. Eventueel dient er ook een kap aan de buitenkant voor de afzuiger geplaatst te worden.

Doucheslang verwijderen

Ik zou graag in mijn badkamer de doucheslang laten verwijderen. Deze zit vast in de muur (zie foto) en is niet los te krijgen.

Hanglampen boven de eettafel ophangen

Ik wil 3 hanglampen boven mijn eettafel (tafel lengte is 2.80 meter) en deze moeten vanuit 1 lichtpunt worden aangesloten boven de eettafel. De wens is een plank of blok aan het plafond waarin de kabels uit het zicht lopen en dan dus deze lampen hieraan hangen, gelijkelijk verdeeld. Ik hoor graag van u.

Buffetkast in elkaar zetten

In elkaar zetten van een buffetkast die ik bij jullie wil gaan kopen.

Keukenkastjes en een lamp monteren

Ik heb 2 kleine klusjes te doen die ik zelf niet kan. Het gaat om 2 keukenkastjes die nu in mijn berging hangen, deze moeten worden opgehangen in mijn keuken. Ook heb ik nog een lamp die opgehangen moet worden in de keuken. Dus er moeten gaten worden geboord. Ik denk dat het maximaal een uurtje werk is.

TV-wandmeubel ophangen

Ik heb een TV-wandmeubel dat opgehangen dient te worden. Het gaat om 4 kasten die aan een betonnen muur gehangen moeten worden. Ik zoek iemand die dit precies tot de punt recht op kunt zetten.

Diverse ophangklussen in het huis

Ik wil in mijn woning graag een aantal klussen laten verzorgen. Ik wil gordijnrails en gordijnen laten ophangen en verticale jaloezieën laten bevestigen. Verder moet er een kapstok en een plankje worden vastgeschroefd en ik wil graag 7 lampen laten ophangen. Ik ontvang hiervoor graag vooraf uw prijsindicatie.

Vochtschade door lekkage op het plafond herstellen

Door lekkage dak is plafond van de slaapkamer beschadigd. De afmeting is 4,7 x 3 meter, twee betonplaten. Ik wil graag een offerte wat de reparatie gaat kosten. De lekkage is nog niet verholpen. De verzekeraar moet de offerte goedkeuren.