Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Alphen aan den Rijn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Alphen aan den Rijn heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Alphen aan den Rijn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Alphen aan den Rijn of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Alphen aan den Rijn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw garage, aanbouw woning realiseren, renovatie badkamer, aanbouw aan de achterzijde van een woning realiseren, dakreparatie/renovatie in verband met lekkage, geluidsdicht isoleren van de vloer boven een horecagelegenheid, dakreparatie, hal en badkamer renovatie, complete badkamerrenovatie, complete badkamerrenovatie, laminaat leggen, apply Isolation to stop contact and audio noises, badkamer montage, boren en plaatsen ventilatieroosters, aanleggen 150 m2 vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Alphen aan den Rijn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Alphen aan den Rijn:

Kinderkamer gereedmaken

- Het gaat om het stuken van een plafond plus witten. - Het vervangen van 2 radiatoren met nieuwe radiatoren. - Het plaatsen van plinten in de kamer. - De kamer is 4,65 meter bij 2,7 meter en 1 wand van 4,65 meter moet behangen worden.

Twee plisse hordeuren monteren

Ik wil graag 2 hordeuren laten plaatsen. Hij moet dan op de deurpost geplaatst worden, want anders zit de deurklink er tegenaan. Ik bestel daar voor een speciale opdekrand voor, die past bij de hor. De hor moet nog wel op maar gemaakt worden en de rand ook. De hordeur is 100x209 cm. Min deuropening is 85x198,5 cm. Deze moet dus op de deurpost dan komen

Zonnescherm ophangen

Zonnescherm ophangen

Kast in elkaar zetten

Kleding kast in elkaar zetten

Installatie van nieuwe rookmelders

De 11 rookmelders in mijn huis zijn aan vervanging toe. Ze zijn er bij de nieuwbouw ingezet en dat is nu 10 jaar geleden. Dit model werkt op batterijen. En de melders lijken via draden verbonden te zijn. Ik heb iemand nodig die komt kijken hoe ze het beste vervangen kunnen worden en me zegt hoeveel dat dan gaat kosten.

Rolhordeur in de schuifpui monteren

Rolhordeur (indien mogelijk op maat maken) en monteren in schuifpui naar buiten.

Bruynzeel hor in een schuifpui monteren

Ik zoek een partij die mijn hor kan monteren. De woning is goed bereikbaar.

Hor in schuifpui monteren

Bruynzeel plissé hor plaatsen in een schuifpui. Hij moet in een stuk komen van 240 cm hoog en 150 cm breed.

Rolhordeur monteren in de keuken

Graag zou ik een rolhordeur laten plaatsen in de keuken. Deze moet nog wel op maat gemaakt worden. De deur is 105 bij 205 cm.

Hordeur maken van een GAMMA hordeurpakket

Alles gekocht, nu moet het nog in elkaar. Voor een achterdeur. Li

Plisse hordeur in de schuifpui monteren

Plissé hor deur in een schuifpui laten monteren. Er zit er nu ook al 1, maar het gaas is stuk. De schuifpui is 180 breed en 230 cm hoog.

Ophangklussen

Ik wil graag 2 planken laten ophangen woonkamer, trapleuningen monteren (2x trappen, wijnrek van hout ophangen keuken) en een achterwand/plaat in de keuken op maat laten snijden en vast kitten. Plaat is van aluminium. Hoor graag wat hiervoor de kosten zijn en de wachtduur.

Inbouwkledingkast laten maken

Ik wil graag een klassieke inbouwkast maken. Kledingkamer rechterzijde, diep 600 mm, schuifdeuren plafondhoogte 2630 mm, breed 4140 mm, minimaal 2x hang gedeelte van 2000 mm breed en 1300 hoog. Minimaal 2 x 4 lades. Is in nieuwbouw huis, montagedatum rond week 29.

Dakbeschot repareren

Stuk dakbeschot van 1 x 1 meter vervangen.

Bankstellen afvoeren naar vuilstort

Oude bankstellen (2 x tweezits) afvoeren naar afvalbrengstation.

Kast monteren en demonteren

Graag wil ik een kast laten plaatsen en de oude kast laten demonteren en afvoeren van de oude materialen.

Laminaat leggen, schilderen en spullen ophangen

In mijn nieuwbouwwoning (63,5 m2) wil ik een aantal klussen laten uitvoeren: Ik wil 55 m2 laminaat laten leggen, tevens een ondervloer leggen en afwerken met plinten. Het worden waarschijnlijk hoge plinten. Materiaal zal ik zelf kopen. Verder wil ik een aantal dingen laten monteren, zoals lampen en gordijnen. In de woonkamer/keuken, slaapkamer en hal moeten de wanden worden geverfd of behangen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Ophangpunten maken in een oefentherapie praktijk

Ik wil in mijn praktijk voor oefentherapie Cesar ophangpunten plaatsen in het plafond om dan wel niet een schommel, dan wel niet een hangmat aan te hangen. Ik weet nog niet of dat mogelijk is in mijn plafond. En het is belangrijk dat het door een erkend bedrijf wordt gedaan zodat het ook veilig is. Mijn patienten (kinderen) moeten er aan kunnen schommelen! Graag offerte mailen, telefonisch niet goed bereikbaar!!

Gordijnrails ophangen tegen plafond

Gordijnrails van 2.25 meter lengte tegen het plafond bevestigen.

Ventilatie herstellen of aanpassen

Ik heb 2 maanden geleden een nieuwe woning gekocht en nu ik er intensiever in aan het leven ben, komen ook wat mankementen tevoorschijn. - De roosters (2 stuks) van de schuifpui zitten vast, ze staan nu open, en moeten gangbaar worden gemaakt. Ook gaat de schuifpui zelf heel moeilijk open en dicht. - De Boretti afzuigkap lijkt niet goed te werken. Als ik kook beslaan de ramen nog steeds. De koolstoffilters zijn onlangs vervangen, hier ligt het in ieder geval niet aan. - En er is iets mis met de electrische ventilatie in de badkamer. Als ik deze aan zet springt er een stop in huis. Graag ontvang ik goed advies en een offerte na bezichtiging.

Zelfklevend raamfolie op keukenramen plaatsen

In de keuken heb ik 2 ramen die tot aan het aanrecht doorlopen. Dit geeft veel inkijk. Ik wil dit graag verhelpen door zelfklevend raamfolie te gebruiken (statisch raamfolie laat los). Inmiddels heb ik zelf meerdere rollen verplakt. Het lukt me gewoon niet om dit mooi op het raam te krijgen. Het betreft 1 raam van 108 cm breed en 1 van 50 breed. Ik zoek een vakman die dit voor mij kan verzorgen. Ik hoor graag wanneer u tijd hebt en wat de kosten zijn. Dan zorg ik dat ik het folie in huis heb.

Laminaat en plafond vervangen/herstellen na waterschade

Als gevolg van lekkage is het laminaat met de ondervloer beschadigd op de overloop van de 2e verdieping. Ook het plafond moet hersteld worden. Ik laat de schade hier graag even beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte in aparte posten. De herstelkosten moet ik claimen bij mijn inboedelverzekering en mijn opstalverzekering en moeten daarom apart worden begroot. Ik maak graag even een afspraak.

Doorgang in gipsbetonnen muur maken

Graag ontvang ik uw offerte voor het inbrengen van een opening in een niet dragende, gips betonnen wand tussen 2 kamers met de breedte van 2 standaard deuren, ongeveer 1.80 meter breed en 1.80 meter hoog. In de wand komen geen deuren. Het dient wel te worden afgewerkt met een deurpost en het puin dient te worden afgevoerd.

Rolhordeur laten plaatsen

In de buitenschuif pui roldeurhor plaatse!

Rolhor voor een deur monteren

Voor een schuifpui een rolhordeur monteren. Een Bruynzeel hordeur met een vaste maat, ik denk niet dat hij op maat gemaakt hoeft te worden. De rolhordeur is nog niet aangeschaft omdat ik graag eerst wil weten wat de kosten zijn.