Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zuid-Holland.

3309 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, zolder renovatie, diverse klussen in en om het huis, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten, harmonicadeuren plaatsen, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zuid-Holland:

dinsdag 17 september 2019

Elektrsiche boiler plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een keukenboiler voor mij kan plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik hoor het graag van u.
maandag 16 september 2019

CV ketel vervangen

Ik zit al 1 jaar zonder warm water. Ik heb een CV ketel die vervangen moet worden, alleen wilt niemand dit doen omdat het veel te zwaar is. Ik zou graag een elektrische boiler willen hebben. Ik hoop dat dit mogelijk is en ik ontvang graag een offerte.
zondag 15 september 2019

Douche kraan installeren

De douche kraan in de douche is al 12 jaar oud en lekt veel water. Het moet vervangen worden. De douche kraan zal ik bij de Praxis kopen. Wel heb ik een vakman nodig om deze te installeren.
vrijdag 13 september 2019

Nieuwe douchecabine installeren na oude verwijderd te hebben

Het verwijderen van de bestaande douchecabine (90x90x200) halfrond en het installeren van de nieuwe douchecabine Indus 90x90x220 , halfrond. Wij hebben graag een specificatie van het verwijderen van de cabine om te kijken of het interessant is om dit uit te besteden of zelf te doen. De draagkracht van de vloer schijnt 120 kg/m2 te zijn.
donderdag 12 september 2019

Aanhechten muurtje en plaatsen tuindeur

Muurtje moet aangeheeld worden en daarbij plaatsen van tuindeur. Graag eerst situatie bekijken, omdat er al een aantal materialen aangeschaft zijn.
woensdag 11 september 2019

Badkamer opnieuw betegelen en douchekabine realiseren

Uiterlijk in februari 2020 wil ik mijn appartement (koopwoning bouwjaar 2000) verhuren. Om deze reden wil ik de badkamer opnieuw neutraal inrichten met lichte kleuren en een douchecabine. Op dit moment zijn er gele tegels aanwezig, deze wil ik op de meest neutrale wijze laten vervangen. De badkamer is ongeveer 2 x 2 meter, het oppervlakte van de douche waar de cabine omheen moet is ongeveer 1 x 1 meter. Op verzoek kan ik de plattegrond van de badkamer/woning versturen om hier een beter beeld bij te krijgen. Alvast bedankt voor uw reactie.
dinsdag 10 september 2019

Kelderbouw onder bestaande woning

Wij willen graag ons appartement onderkelderen. Onze verdieping staat ongeveer 1 m boven maaiveld. Rondom ons appartement is een tuin (eigen grond). Het huis staat op zandgrond. Voor de kelder zal onder de fundering gegraven moeten worden. De kelder zal een afmeting van ongeveer 45 m2 krijgen. Ik heb nu 1 bouwtekening toegevoegd maar ik heb er nog veel meer. Er is ook al een ruwe schets van de architect. Wellicht kan ik die nog naar een e-mailadres mailen. Het doel van de kelder is om slaapruimte te creëren. Er is een vergunning nodig, deze regel ik zelf. Graag oude materialen ook afvoeren. Ik hoor graag van u.
dinsdag 10 september 2019

Drie palen voor terrasoverkapping

Omdat de grond zakt, moet er geheid worden en beton gestort. Het gaat dus om 3 geheide (6 tot ? meter) fundamenten plaatsen, waarvan één met regenwater afvoer onder de grond pijp en op elke fundament vier schroeven (voor het vastmaken van pilaren voor terrasoverkapping). Zie foto van standaard fundamenten. Onze tuin zakt nog steeds wat in - daarom geheid. Hoe diep? Graag jullie advies.
dinsdag 10 september 2019

Vloer aanleggen

Ik wil een laminaat laten leggen inclusief ondervloer en plinten. Dit betreft voor een ruimte met in totaal 51 m2 verdeeld over een hal (entree), slaapkamer en woonkamer allemaal op een etage. Het betreft een appartement op de 2e etage te Delft. Mocht er meer informatie benodigd zijn, dan verneem ik dat graag.
maandag 9 september 2019

Pergola realiseren van hout tegen een bestaande muur met een vouwdak

We hebben een pergola nodig van 580 breed en 3 meter lang. Deze moet als terrasoverkapping tegen een bestaande muur aankomen. Het liefst een houte landelijke constructie met een vouwdak.
maandag 9 september 2019

Stacaravan laten slopen

Ik wil mijn stacaravan laten slopen omdat hij niet meer te verrijden is. De stacaravan staat in Noordwijkerhout en is goed te bereiken m.b.t. het afvoeren van de sloopmaterialen.
maandag 9 september 2019

Tochtstrippen plaatsen

Wij hebben aan de voorzijde een Frans balkon met twee grote openslaande deuren. Nu hebben we aan de binnenzijde tocht strippen maar dat is niet voldoende. Als het hard regent en de wind staat tegen de deuren komt er water naar binnen. Graag goede tochtstrippen plaatsen.
zondag 8 september 2019

Houten kozijnen plaatsen en dicht maken van bovenlicht

Ik wil op de benedenverdieping 2 bovenlichten laten dichtmaken en stucen en 2 houten deurposten laten plaatsen.
zaterdag 7 september 2019

Slopen recreatiewoning

Het gaat om het slopen van een recreatiewoning van +- 40 m2 (van hout en trespa platen), het slopen van 2 heuvels in de tuin met beplanting, het weghalen van tegels in de voor en achtertuin en het egaliseren van het perceel. De schuur achterin is al afgebroken en dat stuk van de tuin hoort niet meer bij het perceel (het perceel loopt nu tot en met de heuvels).
vrijdag 6 september 2019

Groepenkast met een aardlekschakelaar en 4 groepen

Groepenkast uitbreiden met een aardlekschakelaar en 4 groepen.
vrijdag 6 september 2019

Plaatsen van 7 lamellen gordijnen in 7 kozijnen

Wat kost het plaatsen van 2x lamellengordijnen maat± 3230 breed bij 2350 mm lang Verder 4x lamellen gordijnen 1480 mm lang en 1280 mm breed 1x lamellen gordijn 1500 mm lang en 1280 breed
donderdag 5 september 2019

Lampen ophangen in huis

Ik wil een lamp laten ophangen in de keuken van ons nieuwe huis. De lamp bestaat uit 5 losse gloei/sierlampen die aan een stalen arm hangen (loftdeur.nl). De arm dient op 2 plekken in het plafond te worden bevestigd, alleen lopen er leidingen in het plafond. Ook wil ik een lamp aan woonkamer plafond laten ophangen. Ook dit is een hol plafond. Lampen zijn uiteraard aanwezig, ook hollewandpluggen, maar deze zijn waarschijnlijk niet te gebruiken i.v.m. leidingen. Kortom, ik heb een expert nodig met de nodige ervaring.
donderdag 5 september 2019

Muur wit schilderen

Ik heb een bestaande witte muur die ik wit wil laten schilderen. Het is 2 bij 2 meter.
donderdag 5 september 2019

Oude boiler verwijderen en een nieuwe plaatsen

Ik heb nu een oude boiler in de keuken deze wil ik verwijdert hebben en afgevoerd en een nieuwe in de badkamer geplaatst hebben. We zijn met 3 personen en het water is voor de keuken en de badkamer.
donderdag 5 september 2019

Uitzuigen kruipruimte

Graag zou ik het zand en puin in de kruipruimte bij het riool laten uitzuigen. Het gaat over ongeveer 6 m2 en 50 cm diep ongeveer. Graag ook afvoeren.
donderdag 5 september 2019

Steenstrips plaatsen in een keuken

Voor een klant van ons moeten we rond de 11 m2 steenstrips plaatsen. Het gaat om een keuken waar de muur vlak is, de strips kunnen er direct tegenaan geplaatst worden. De steenstrips zijn geregeld, alleen de lijm en andere benodigdheden zouden nog geregeld moeten worden.
woensdag 4 september 2019

Raamdecoratie

Het ophangen van houten jaloezieën voor het keukenraam. De maat is 170-150
dinsdag 3 september 2019

Demonteren zonwering op balkon

Wij zoeken iemand die een oude zonwering kan demonteren in Rotterdam. Graag twee offertes, 1 voor het demonteren van het oude scherm. En graag ook 1 offerte voor het plaatsen van twee nieuwe met elektrische bediening.
maandag 2 september 2019

Bestrating leggen

In mijn voortuin heb ik tegels en aan de rand een L-vormige bak van ongeveer 6x1 meter met planten. Aan de rand van de bak zijn er bakstenen. Ik wil de plantenbak weghalen en dat stukje betegelen. Ik heb de materialen om te betegelen nog niet. Graag een offerte hiervoor.
zaterdag 31 augustus 2019

Klussen in huis

Ik wil graag een aantal zaken in mijn woning laten monteren 3x lampen, 4x plissé, 2x gordijn rails, ophangen van 3 kastjes aan de muur. Opgangen aan plafond van 1 kapstok. Materialen in huis. Geen boormachine.

Partners

Partners van Casius