Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zuid-Holland.

3358 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zuid-Holland:

woensdag 3 juni 2020

Boeidelen en dakgootrand vervangen

Ik wil graag de "boeiborden aan beide gevels en dakgootrand laten vervangen. Het is een hoek huis met een gedraaide kap. De lat die tot de dakpannen reikt moet vervangen of bekleed met Trespa. De schuine kanten zijn aan beide kanten ongeveer 5/6 meter lang. Daarnaast zijn de dakranden goed bereikbaar aan de zijkant van het huis.
dinsdag 2 juni 2020

Meerdere kleine werkzaamheden in huis

Handgreep douche/bad bevestigen, toiletbril vervangen en spoelbak keuken vervangen.
dinsdag 2 juni 2020

Klussen in Badkamer en slaapkamer

Douchecabine vervangen badmeubel verwijderen een nieuwe badmeubel plaatsen en 4 tegels vervangen EN slaapkamer behangverwijderen opnieuw behangen
dinsdag 2 juni 2020

Gaten boren: 5 gaten; Ventilatie

Ik wil een WTW systeem installeren . Er zijn 4 gaten in het plafond en 1 gat op de vloer boren binnen 3 slaapkamer. (Plafond: 3x 80mm + 1x 100mm of 80mm, , Op de vloer: 1x100mm) Kan droge boor of waterboor met een wateropvangsysteem bij plafondboringen gebruiken.
dinsdag 2 juni 2020

Keuken aanrechtblad spoelbak infrezen

Ik heb een nieuwe aanrechtblad gekocht waar ik de spoelbak graag in wil laten frezen. Wat zijn hiervoor de kosten
maandag 1 juni 2020

Boren en plaatsen ventilatieroosters kruipruimte

Wij willen onze kruipruimte ventileren door een aantal (4 stuks) gaten te laten boren door de gevel richting kruipruimte en te voorzien van roosters. Graag een vrijbljjvende offerte.
maandag 1 juni 2020

Plisse hor inkorten en plaatsten

Bruynzeel Plisse hor 900 serie inkorten en plaatsten in het kozijn
maandag 1 juni 2020

Buiten zonwering goed ophangen en instellen

Via Praxis een Optima zonwering aangekocht met handbediening. Deze hangt wel al aan muur buiten , maar moet nog wel op de juiste manier ingesteld worden, zodat het scherm geheel netjes in de witte bak terugvalt als je het optrekt en de juiste stand van het scherm in het geheel.
maandag 1 juni 2020

Composiet vlonders op het balkon aanleggen

Graag zou ik mijn balkon van 20m2 met composiet vlonders willen aanleggen. Wat kost dat?
maandag 1 juni 2020

Gasinstallatie kippengrill installeren en keuren

ik zoek een speciale terugslagklep! voor mijn lpg gasinstallatie in mijn verkoopwagen! en iemand die hem inbouwt en daarna ook keurt
zondag 31 mei 2020

Renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat

A. Aanpassen douche: - Verwijderen en afvoeren bestaande douchecabine - Herstellen gaten in tegels van doucheruimte - Nieuwe afvoer (door watergoot?) - Plaatsen douchewand (douchewand in overleg aan te schaffen) B. Vervangen gasfornuis door inductiekookplaat - Indien nodig aanpassen elektriciteit - Plaatsen van, in overleg aan te schaffen, inductiekookplaat
zondag 31 mei 2020

Defecte electrische zonwering demonteren en afvoeren

Op de 2e verdieping electrische zonwering van ca 4,5 meter breed verwijderen en afvoeren. Er is een ruime plaats voor hoogwerker
zaterdag 30 mei 2020

Tuinhuis slopen en puin afvoeren

Tuinhuis van 2 x 3 afbreken en alles sloopmateriaal afvoeren. Tuinhuis is van hout, vloer is gestort, dal heeft singels.
zaterdag 30 mei 2020

Douchebak en cabine plaatsen

Ik wil onze douchecabine vervangen inclusief de douchebak. De douchekabine heeft twee deuren. De achter en zijwant zijn betegeld en de douche etc zit er al en hoeft niet te worden vervangen. Ik kan zelf de oude cabine en bak verwijderen. Hij komt in de hoek van de badkamer en is goed toegankelijk.
zaterdag 30 mei 2020

Beschadigd tuinhuis slopen en puin afvoeren

Wij hebben een tuinhuis op een tuinencomplex. Door een omgevallen boom is ons huisje zwaar beschadigd en moet afgebroken worden. Afmetingen zijn 4 meter bij 5,50 meter. Tot 1 meter hoog is het huisje van steen en daarboven van hout met een zadeldak. Moet volledig gesloopt en verwijderd worden. De betonvloer moet in tact blijven. Graag een prijsopgave van slopen en puin afvoeren.
vrijdag 29 mei 2020

Traprenovatie

Ik heb overzet traptreden aangeschaft en deze wil ik graag laten plaatsen. Het gaat om twee trappen met elke 14 treden, in beide trappen zit een draai.
vrijdag 29 mei 2020

Optima terrasscherm ( electrisch) met verlengde kapsteunen plaatsen.

Plaatsen electrisch zonnescherm in de achtertuin. Afmeting 5 mt.breed, uitval 3 mt Met verlengde kapsteunen
vrijdag 29 mei 2020

Palen en schuttingdelen plaatsen

Ik zoek een hovenier die een aantal palen inclusief schuttingdelen kan plaatsen. We hebben 4 schutting delen 180x 180. Deze moet geplaatst worden. 5 palen in de grond plaatsen en de delen ertussen.
vrijdag 29 mei 2020

Staalkabel zonnescherm vervangen

De staalkabel van mijn zonnescherm is half kapot/gerafeld. Ik zou het graag laten vervangen. Het betreft een appartement op de tweede etage.
vrijdag 29 mei 2020

Kruipruimte (ca. 50 m2) opruimen en afval afvoeren

Kruipruimte van circa 50 m2 ligt vol met allerlei restanten (o.a. isolatie-materiaal) (zie foto's) Toegang via luik bij de voordeur. Graag leeghalen zonder de aanwezige snoeren te beschadigen en het afval afvoeren. Kruipruimte moet leeg om boktor te kunnen bestrijden.
vrijdag 29 mei 2020

Gat laten boren in spouwmuur voor afvoer mobiele airco

Gat laten boren in spouwmuur voor afvoer mobiele airco.
donderdag 28 mei 2020

Uitfrezen en plaatsen van slotplaat op binnendeur

Bij deze vraag een offerte op voor het uitfrezen en plaatsen van een slotplaat op een binnendeur. Deze offerte vraag ik op voor een klant van ons. Zelf werk ik bij de Praxis te Den Haag, verheeskade. Als klachtafhandeling zoek ik iemand die voor ons bij de klant bovenstaande klus kan doen! In eerste instantie geef ik dus de gegevens op van ons filiaal, factuur moet namelijk ook naar ons toe komen. Zodra we akkoord gaan met de offerte wil ik de klantgegevens doorgeven. Klant komt overigens wel zelf uit Den Haag.
donderdag 28 mei 2020

hordeur voor schuifpui

ik wil een hordeur laten plaatsen in mijn schuifpui
woensdag 27 mei 2020

Tuin schutting zetten

Ik wil tuin schutting laten plaatsen om mijn tuin heen. Hiervoor moeten 3 schuttingspanelen aan de ene kant worden geplaatst en 4 aan de andere kant. De schutting schaf ik zelf aan, de tuin is verder leeg dus kan direct geplaatst worden.
woensdag 27 mei 2020

Laten verplaatsen van deuren schuur en schutting

Het verplaatsen van deuren in schutting en schuur in achtertuin. Beide constructies zijn van hout. Graag hergebruik van de deuren. Daarnaast eventueel kleine reparatie voordeur.

Partners

Partners van Casius