Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zuid-Holland.

3339 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen, badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg, badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen, fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren, stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen, draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zuid-Holland:

donderdag 27 februari 2020

Verwijderen markies

Ik woon op de 1e etage en de oude markies moet verwijderd en afgevoerd worden. Graag herstel van eventuele beschadiging door verwijderen en opvullen van achterblijvende gaten. Svp voor afspraak met nummerherkenning te bellen. Indien situatiefoto nodig is, stuur ik deze via de app door.
woensdag 26 februari 2020

Verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren

Ik wil mijn plafond van ongeveer 8 m2 op de zolder verlagen. gaat om: regelwerk aanbrengen op betonnen plafondplaten, afwerken met gipsplaten en als laatste een lamp monteren.
dinsdag 25 februari 2020

Steenstrips laten plaatsen

Ik wil graag steenstrips laten plaatsen op de muur in de woonkamer. L 6 m hoogte 2,70.
dinsdag 25 februari 2020

Plafondplaten vervangen en nieuwe plaatsen

Goede dag, We willen graag onze oude plafondplaat vervangen door nieuwe. We hebben wat gezien bij praxis. Agnes plafondplaat vochtwerend 120 x 60 cm (2,88 m2), deze kan ik regelen. Onze ruimte is 4 x 2.5 m2. Graag een offerte over materiaal en plaatsen van plafondplaat. Ik stuur ook de foto.
vrijdag 21 februari 2020

Plaatsen handdoekradiator

Onze handdoekradiator moet worden vervangen. Wij zoeken iemand die dat voor ons kan doen.
donderdag 20 februari 2020

Trap renovatie

Wij willen onze trappen laten bekleden of met pvc/laminaat renoveren. Het zijn 3 open trappen van 13 treden. Zonder zijkant met aluminium strip afwerken. Bekleden voorkeur antraciet slijtvast materiaal zoiets als Sisal. PVC of Laminaat in hout look. We kunnen nog geen goede foto’s maken omdat we de sleutel van ons nieuwe huis nog moeten ontvangen in april. Maar desondanks zou een prijsindicatie fijn zijn en wil ik die graag van de 2 genoemde opties. Een vaste prijs en duidelijkheid van wat er allemaal bij inbegrepen is geniet de voorkeur!
donderdag 20 februari 2020

Nieuwbouw woning binnen schilderwerk

Ik wil een nieuwbouwwoning van binnen laten schilderen Het gaat om 3 etages, 10 x 60m. En 1 muur van 20m2 met kurk laten beplakken. Het betreft behang klaar afgewerkte wanden. Wat zijn de kosten per M2?
woensdag 19 februari 2020

Schutting plaatsen in de achtertuin

Een tuinschutting plaatsen in de achtertuin. Door Storm Ciara is het hele hek werk stuk, balken en tuinschermen zijn niet meer bruikbaar. Tuin is 10 meter lang. 6 schermen en 6 palen plaatsen met de nodige van schroeven en dergelijke werkzaamheden. Ik zal zelf de schutting uitzoeken het is de bedoeling dat deze nieuwe geplaatst worden.
maandag 17 februari 2020

Doorgeroeste balkonpalen vernieuwen

De staande palen van het balkon zijn doorgeroest. Bij de 2 woningen boven mij zijn 2 palen doorgeroest, die zitten aan 2 balkons vast. Er is nog een paal van een balkon die in het dak van de serre van een buurvrouw is verwerkt. Omdat de serre niet bij de vve hoort, zouden wij de kosten van het openen van het plafond graag apart vermeld hebben op de offerte. Voor wat voor soort palen ze worden, maakt ons niet uit. Het gaat om 6 huizen. Beneden moeten waarschijnlijk stempels gezet worden? Alvast bedankt.
zondag 16 februari 2020

Complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc

Goedendag, ik ben geïnteresseerd in een renovatie van onze huidige (betegelde) badkamer, met op de wanden en de vloer betonstuc of tadelact. Onze muren hebben een totale oppervlakte van ruim 21 m², de vloer bijna 5 m². Daarna volgt het plaatsen van een inloopdouche, een wastafel met onderkast, een badkamermeubel en een toilet. Momenteel zit er in de badkamer een douche, toilettafel en toiletpot. graag een prijs inclusief sloopwerk en exclusief sloopwerk. Graag iemand die ervaring heeft met betonstuc of tadelact.
zondag 16 februari 2020

Een toiletruimte renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn toilet kan renoveren. Het bestaande toilet vervangen, fonteintje vervangen en tegelwerk aan de muur vervangen. Het huidige toilet is een hang toilet, dat moet ook zo blijven. De afmeting toilet is ongeveer 115 bij 85 cm.
zondag 16 februari 2020

Opbouwreservoir toilet vervangen

Graag wil ik een versleten wc closet laten vervangen door een nieuwe.
zaterdag 15 februari 2020

Tuinverlichting plaatsen en aansluiten

Graag willen we onze oude tuinverlichting vervangen door Philips Hue Lucca tuinverlichting. Momenteel 4 grondlampen en 1 wandlamp 230V. We willen nu 6 grondlampen en 1 wandlamp laten plaatsen en aansluiten.
vrijdag 14 februari 2020

Radiator plaatsen

Ik wil een radiator plaatsen in mijn werkkamer. Gekocht bij Praxis: type Pflieger 22, afmetingen 60x80 cm. Oude radiator moet worden afgekoppeld en verwijderd.(zie foto)
vrijdag 14 februari 2020

Vlieringtrap installeren

Een vlieringtrap plaatsen en monteren. Er is al een opening, het probleem is dat de gat naar de vliering precies boven de huidige trap zit. Graag laat ik een vakman langskomen om de situatie in te schatten en een oplossing te plaatsen.
donderdag 13 februari 2020

Een gehele badkamer renoveren

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer van 3 m2 op de eerste verdieping kan renoveren. Het gaat om de volgende werkzaamheden. 1. aanpassen water-, elektra- en afvoerleidingen 2. Installeren (afsluitbare) buitenkraan vanuit de badkamer (+/- 3m naar beneden) 3. nieuwe houten vloer met ontkoppelingsmat (of evt. andere oplossing) 4. stucplaat op houten rachels t.b.v. plafond met inbouwspots (2 stuks) incl. sausklaar stucwerk 5. leveren en plaatsen inbouwreservoir met ombouw incl. hangcloset 6. plaatsen douchebak (excl. levering) 7. lijmen, voegen en kitten, waterdicht maken wand- en vloertegels (excl. levering tegels) 8. installeren sanitair (douchewand, doucheset, wasmeubel en kraan) excl. levering 9. pas maken en afhangen toegangsdeur (excl. levering)
donderdag 13 februari 2020

Muur verven

Ivm herstel binnenmuren van een huurwoning, moeten een aantal binnenmuren ( gang/hal ) worden voorzien van muurverf (krijtverf) Het totale muuroppervlak is ca. 30-35 m2, totaal 6 muren. Hoogte muren 2,70 m1
woensdag 12 februari 2020

Behangen

ik wil 1 woonkamer en 3 slaapkamers laten behangen. Er is total 48m2 ongeveer. Ik heb zelf behangen en lijmen.
dinsdag 11 februari 2020

Deur installeren en verven

Het is de bedoeling is dat de deur wordt vervangen wordt. Daarnaast moet deze moet geverfd worden.
dinsdag 11 februari 2020

Verven en behangen in huis

Het gaat om het behangen en witten van de volgende oppervlaktes. plafond beneden 2 bij 3 meter plafond 2e etage schuren en witten 4 bij 2 meter
maandag 10 februari 2020

Het laten leggen plavuizen en vervangen van een raam

Ik heb twee karweitjes te doen . ik wil in de keuken plavuizen laten leggen. het betreft 2 bij 2 mtr, De plavuizen zijn al gekocht. Het oude laminaat is al weggehaald De oude witte plavuizen blijven zitten De tweede klus: Een bestaand raam, in de achterpui (2,20 bij 0,90 mtr ) eruit halen en een nieuw raam er in zetten. Nieuwe raam staat klaar benodigd materiaal is er , PHband en Kit Het oude raam wordt vervangen omdat er een fout in zit.
maandag 10 februari 2020

Close in boiler vervangen en installeren

Close in boiler in de keuken is oud en aan vervanging toe. Het civon lekt. Graag zouden we de oude weghalen en een nieuwe plaatsen. Het gaat om ongeveer 10L. Wil gewoon een goede optie.
maandag 10 februari 2020

Kookplaat monteren

De glasplaat van mijn kookplaat is kapot. Ik heb een nieuwe gekocht en die moet nu gemonteerd worden. Dus de glasplaat moet vervangen worden.
zondag 9 februari 2020

Ophangen handdoekrek aan plafond

In onze badkamer hebben we een zwaar handdoekrek (van metalen stangen) die aan een plafond is opgehangen van gipsplaten. Het rek is met ogen opgehangen aan haken die in het plafond zijn bevestigd (al dan niet correct) met hollewand pluggen. Een van de pluggen lijkt los te laten, het handdoekrek moet dus opnieuw worden opgehangen, zodanig dat er kans meer is dat het rek onverwacht naar beneden komt.
zaterdag 8 februari 2020

Monteren handdoek radiator

Vervangen oude radiator (breedte 75 cm/hoog 115 cm) door nieuwe ( breedte 60 cm/hoog 111 cm merk Plieger). Aansluiting rechts/links. Aanpassen aansluiting aan smallere radiator. Aan-/afvoer komen uit de muur, dus niet uit de vloer. In februari alleen aanwezig van 17 t/m 28 feb. Bij voorkeur plaatsing in feb ivm bijvullen cv om de 3 dagen door lekken radiator.

Partners

Partners van Casius