Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zuid-Holland.

3059 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw garage, aanbouw woning realiseren, renovatie badkamer, aanbouw aan de achterzijde van een woning realiseren, dakreparatie/renovatie in verband met lekkage, geluidsdicht isoleren van de vloer boven een horecagelegenheid, dakreparatie, hal en badkamer renovatie, complete badkamerrenovatie, complete badkamerrenovatie, laminaat leggen, apply Isolation to stop contact and audio noises, badkamer montage, boren en plaatsen ventilatieroosters, aanleggen 150 m2 vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zuid-Holland:

vrijdag 19 oktober 2018

Slaapkamerwanden stucen, verven en gipsplaten vervangen

Ik heb een slaapkamer met 50 m2 wanden waar lekkage schade is. De gipsplaten moeten vervangen worden, er moet vervolgens gestuct worden en daarna moet er geverfd worden. Afplakken moet in overleg.
donderdag 18 oktober 2018

Keukenkraan vervangen

Ik wil graag mijn oude keukenkraan wisselen, omdat hij lekt. Ik zorg zelf voor het inkopen van een nieuwe keukenkraan. De lampjes van mijn afzuigkap flikkeren. Is er iets hieraan te doen?
donderdag 18 oktober 2018

Radiatordecoratie plaatsen

Ik wil een radiatordecoratie laten plaatsen. Het gaat om 2.47 meter breed en 60 hoog. Graag wil ik de prijs ervan weten.
woensdag 17 oktober 2018

Boiler Daalderop-Close-In 15 vervangen

Het gaat om de aansluiting en het vervangen van de Daalderop Close-In 15 boiler. De oude boiler moet ook weggehaald worden.
woensdag 17 oktober 2018

Plaatsen van een douchecabine

Ik wil een douchecabine aanschaffen bij Praxis en die bij mij thuis laten plaatsen. De cabine zal ongeveer 90 bij 90 cm zijn.
woensdag 17 oktober 2018

Ventilatieroosters plaatsen

Op het dak hebben wij 13 ventilatiebuizen waar de overkapping mist. We willen ventilatieroosters op al deze buizen laten monteren.
woensdag 17 oktober 2018

Keukenboiler onder t aanrecht vervangen

Klein keukenboilertje 10 liter vervangen met bijbehorende leidingen en aansluitingen. Huidige leidingen zijn erg verkalkt. Ik heb geen warm water meer in de keuken, haast is wel gevraagd. Ik wil de pflieger keukenboiler 10 liter met energie klasse A aan laten sluiten.
woensdag 17 oktober 2018

Apply Isolation to stop contact and audio noises

The building is from 1952, there is a big air gap between the joists that are between me and my neighbour. The noises i hate are the contact and audio noises. I want to block the audio. The contact is harder because of the buildings frame, but i hoped that support on the joists could help with this. The property has 2 rooms i wanted to do, 15m2 bedroom and 34m2 living room.
dinsdag 16 oktober 2018

Plaatsen toiletblok

Toilet plaatsen (duoblok). Staand toilet. Het oude toilet moet er nog uit gehaald worden.
dinsdag 16 oktober 2018

Badkamer en wc verbouwing afmaken

Er zijn in mijn badkamer en douche een paar zaken die nog in orde moeten worden gemaakt. De verbouwing van de badkamer en douche was bijna klaar, maar dit staat nog open. • Net laten afdekken van afvoer van de wasbak van de wc met een metalen ring • Verlichting aanbrengen in de wc • Afdekplaatje voor lichtschakelaar in wc aanbrengen • Afdekplaatje voor lichtschakelaar aan buitenkant douche aanbrengen • Verlichting aanbrengen in de douche • Extra contact aanleggen voor elektriciteit in de douche voor een elektrische vochtvreter • Metalen ring bij douchekraan aanleggen • Bevestigen wc rol houder.
maandag 15 oktober 2018

Muur achter en boven mijn keukenblad

Ik zoek stukadoor die 8 m2 kan stuken in mijn keuken. Ik zie graag betonstuc in de ral kleur 7047 terug boven mijn keukenblad. De ondergrond bestaat uit betonblokken.
maandag 15 oktober 2018

Bedieningpaneel stoomcabine

Het bedieningspaneel van mijn stoomcabine is uit mijn handen gevallen en aan 2 kanten gescheurd. Ik zou graag willen weten of dat te repareren is of te vervangen. Ik zou graag willen weten wat het mij gaat kosten.
maandag 15 oktober 2018

Schutting maken

Schutting plaatsen, 3 schermen op een nieuw aan te brengen betonnen fundering. Het funderingsmateriaal zou ik graag door u geregeld hebben. Er is een achterom aanwezig.
maandag 15 oktober 2018

Keukenkraan vervangen

Verwijder de oude keukenkraan en installeer een nieuwe keukenkraan.
zondag 14 oktober 2018

Toilet en kraan vervangen

Er moet een thermostaatkraan (reeds gekocht) in de douche vervangen worden. En er moet een compleet toilet (afvoer beneden) verwijderd en vervangen worden.
zaterdag 13 oktober 2018

Douchewand plaatsen

Plaatsen van een douchewand Get Wet by Sealskin I AM walk in type A3 90 cm.
zaterdag 13 oktober 2018

Trap opknappen

Graag zouden we de trap dicht willen laten maken en willen schuren en lakken.
zaterdag 13 oktober 2018

Verzameldoos elektra plafond verplaatsen

Ik zou graag de kosten willen weten voor het verplaatsen van 3 verzameldozen in de woonkamer in het plafond. Hier na zou het plafond ook gestuukt moeten worden. De oppervlakte van het plafond is ongeveer 5 bij 11 meter.
zaterdag 13 oktober 2018

Renovatie portiek

Het gaat om het opknappen van het portiek. Plafond reinigen en opnieuw witten, muren reinigen en zo nodig herstellen, trap reinigen en voegen bij treden herstellen, deuren schilderen en naden tussen kozijn en muren dichtkitten/-smeren. Leuning (ijzer) schuren en verven. Het is een open portiek van 6 woningen.
vrijdag 12 oktober 2018

Monteren schuif/roldeur

Wil 1 rol/schuifdeur laten monteren. Gaat om een loftdeur die over een kozijn heen geschoven moet worden.
vrijdag 12 oktober 2018

Montage Laminaat Traptreden Cando

We zijn in bezit van het volledige pakket aan Cando laminaat voor het aanbrengen van overzettreden en stoottreden van een dichte trap van 13 treden met 2 kwart draaiingen. Er kan per direct met de klus gestart worden en de trap is volledig gestript.
vrijdag 12 oktober 2018

Radiator paneel "Cyprus" MDF vervangen

Bij de verhuizing is er helaas schade ontstaan aan een paneel in onze radiatorbehuizing. Graag ontvangen wij een offerte om dit paneel te vervangen. Graag op korte termijn uitvoeren. Platen kunnen jullie bij de Gamma bestellen.
donderdag 11 oktober 2018

Lundia monteren en aanpassen

Ik heb in mei 2017 bij de Gamma een Lundia kast besteld. Mijn interieur is 255 x 98 cm maar de lengte moet een stuk af gezaagd worden naar 251 cm. Daarna graag monteren.
donderdag 11 oktober 2018

Douchewanden laten monteren

Wil bij Praxis douchewanden bestellen maar eerst laten opmeten daarna bestelling laten monteren.
donderdag 11 oktober 2018

Kranen vervangen

Ik wil drie kranen laten monteren. Ik wil een thermische badkraan, wastafelkraan en keukenkraan. Ook moet de afvoer van de wastafel gemonteerd worden.

Partners

Partners van Casius