Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zuid-Holland.

3230 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: vervangen elektra en aanleggen vloerverwarming, stucen van muren in nieuwbouwwoning, vloer betegelen schilderwerk, plafonds isoleren, trap bekleden met vinyl, balkon overkappen, tegelen badkamer, voordeur plaatsen met brievenbussen + intercom 6 woningen, houten kozijnen vervangen en buitenschilderwerk, verwijderen schouw plus rookkanaal 1e verdieping, stacaravan, schuurtje en tegels slopen, balkon overkappen, overkapping, vloer tuinhuis en oprit realiseren, kamerhoge deuren vervangen door stalen, woning behangen, vloer renovatie door te tegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zuid-Holland:

dinsdag 19 maart 2019

Boiler vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die onze elektrische boiler van 80 liter kan vervangen. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
maandag 18 maart 2019

Voordeur plaatsen met brievenbussen + intercom 6 woningen

Ik wil graag een voordeur plaatsen in een woningbouw + 6 brievenbussen + intercom voor 6 woningen. Offerte inclusief materialen. Deur+brievenbussen+intercom
zaterdag 16 maart 2019

Oude keuken onderbouw demonteren

De onderbouw van oude keuken demonteren deze bestaat uit : dubbele gootsteenkast met 2 spoelbakken en kraan, diepe hoekkast , 2 aanrechtbladen ( L vorm) 1 van 2 mtr en 1 van 1.20 mtr. Kit is al verwijderd en er hoeven geen tegeltjes weggehaald worden. Loskoppelen onderbouw vaatwasser en alles afvoeren.
donderdag 14 maart 2019

Gipswanden plaatsen

Op de zolder moeten een 2 tal (gips)wanden worden gebouwd, om 2 kamers te creëren, De vloer is 4 meter breed. In beide wanden moet 1 deur gebouwd worden. Er staat op dit moment 1 gipswand die gesloopt dient te worden.
woensdag 13 maart 2019

Nieuwbouw woning stucen

Het gaat om een nieuwbouwwoning, verwachte oplevering mei/juni 2019. Ik wil het graag laten stukken. Het gaat om 87 m2. Graag ook de muren sausen in een nader te bepalen kleur.
woensdag 13 maart 2019

Pvc vloer leggen

Ik wil graag dat een pvc vloer en ondervloer gelegd kan worden en weten wat daar de kosten voor zijn voor 28 vierkante meter.
woensdag 13 maart 2019

Scharnieren los van kozijn getrokken

Scharnieren van opdekduren zijn kapot uitgetrokken het gaat over 5 deuren
dinsdag 12 maart 2019

Voordeur afdakje bevestigen

Hallo ik heb bij jullie [praxis] een klassieke voordeurluifel gekocht maar ineens kan niemand helpen. Wat kost het om de voordeurluifel te laten bevestigen anders ben ik genoodzaakt om hem terug te brengen mocht het te duur zijn heb een jaar gespaard om dit te kunnen kopen.
maandag 11 maart 2019

Badkamer betegelen

Ik wil de wanden en de vloer van mijn badkamer laten betegelen. De precieze afmetingen weet ik niet dus ik heb graag dat de vakman dit voor mij opmeet. De tegels wil ik zelf kopen maar dat is nog in overleg. Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn.
zondag 10 maart 2019

Hoofdbord demonteren

We hebben onlangs een hoofdbord gekocht deze is te groot om via de trap dan wel het raam naar boven te krijgen. Graag zouden wij deze willen laten demonteren, zodat het naar boven kan worden gebracht en terug in elkaar kan worden gezet. Graag horen we of u ons met deze klus kunt helpen. Ook wil ik graag een trap renoveren. Van de begane grond naar de eerste verdieping heb ik een gesloten trap met 13 treden. En van de eerste naar de 2e verdieping staat er een open trap met 12 treden. Het gaat om het schuren en schilderen van de trappen inclusief railing en balustrades + het plaatsen van laminaat of PVC op de treden (beide). Kan ik 2 aparte offertes ontvangen voor deze klussen? Ik hoor het graag!
zondag 10 maart 2019

Trap renoveren

Wil mijn trap laten vernieuwen. De treden zijn versleten. Ik wil nieuwe bekleding aanbrengen, het liefst van JW. De trapleuning moet ook vernieuwd worden. De profielen moeten ook vervangen worden. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?
zaterdag 9 maart 2019

Rolluik maken of verwijderen

Wij hebben op een schuin dak (Velux dakraam: GGl 606 0000) een Velux (handmatig) rolluik. Dit rolluik gaat niet meer geheel omhoog. Indien mogelijk repareren, indien niet mogelijk het rolluik verwijderen.
vrijdag 8 maart 2019

Laminaat leggen

Ik wil laminaat laten leggen + ondervloer+hoge plinten ineen slaapkamer van ongeveer 14 vierkante meter. Het laminaat koop ik zelf.
vrijdag 8 maart 2019

Aanrecht met inbouw wasbak en sparing voor kookplaat

Ik heb keukenkastjes staan. hiervoor heb ik een aanrecht en een spoelbak nodig. ook een kookplaat. lengte is 347 cm. graag wik ik weten hoeveel ik hieraan zal moet besteden. en de bezorgkosten aub. kan de aanrecht uit 1 deel bestaan?
vrijdag 8 maart 2019

Keuken kit verwijderen en nieuwe plaatsen

In de keuken dient kit vervangen worden. Het lukt mij niet om dit voor elkaar te krijgen. Ook zou ik graag een prijsindicatie willen hebben voor het kitten van de badkamer. Bij voorbaat dank.
woensdag 6 maart 2019

Plafond verlagen en isoleren

Ik heb een appartement waarvan de plafond van de woonkamer (48m2) verlaagd moet worden. Daarbij moet het ook geïsoleerd worden tegen contactgeluiden. Ik laat mij graag hierover adviseren.
dinsdag 5 maart 2019

Gat boren in buitenmuur voor afzuiging

In mijn buitenmuur wil ik graag een gat laten boren tbv de afzuiging. Het betreft een gat wat op de begane grond op een hoogte van ongeveer 2 meter hoogte gemaakt moet worden. Dit zal in week 14 of 15 moeten gebeuren.
dinsdag 5 maart 2019

Ophangen jaloezie

Ik wil een jaloezie laten ophangen. Deze is 185 bij 108 cm.
dinsdag 5 maart 2019

Walnoten tafel schuren en lakken

Ik wil een tafel van Amerikaans walnoten laten schuren, de spleten tussen de delen laten plamuren en de tafel en poten wit laten lakken. Afmeting 2.50 x 1.00 meter. Ik wil de klus bij mij thuis laten uitvoeren omdat de tafel niet zonder hoogwerker de deur uit kan. Graag ontvang ik uw offerte.
maandag 4 maart 2019

Puin ruimen in kruipruimte

Kruipruimte is op zich goed droog. In de kruipruimte ligt puin en bevinden zich restanten van bamboewortels. Ik wil dat laten verwijderen. kruipruimte is goed toegankelijk en meet ongeveer 14 x 4 meter. Tevens dan graag checken of het isolatiemateriaal dat is bevestigd tegen de onderzijde van de vloer nog goed vast zit.
zondag 3 maart 2019

Balkon overkappen

Ik wil graag een balkonoverkapping laten realiseren met afsluitbare wanden tegen een bestaande muur op 1 hoog op een balkon van 300 x 800 op het zuiden. Mijn voorkeur gaat uit naar PVC materiaal, verder laat ik mij adviseren door de vakman.
zondag 3 maart 2019

tuinpoort met slot installeren

De poortdeur moet komen tussen de heg en de garagemuur. Installatie moet tussen 12 maart en 19 maart 2019. Offerte daarom graag z.s.m. Er is voldoende ruimte voor een poort van 1 meter breed en twee palen. Met iets ruimte onder de poortdeur (voor egel) en de doorloophoogte wat verhogen; door ruimte boven de poortdeur tot bovenlat. Tuindeur installeren met slot. Onderdelen die we gaan aanschaffen: Elephant beslagset voor elephant tuindeur basic. Elephant tuindeur recht grenen 100 x 200cm 1x Elephant tuinpaal vuren 6,9 x 6,9 x 270 cm (voor aan zijkant in de grond) 2x Elephant tuinpaal vuren 4,4 x 6,9 x 240 cm ( 1 is voor aan de garage muur en 1x is voor in tweeën als onder -en bovenlat).
zondag 3 maart 2019

Ventilatierooster in het raam plaatsen van badkamer

Ik wil een ventilatierooster laten plaatsen in een bestaande raam met dubbelglas van de badkamer. 60x120
zondag 3 maart 2019

Vervangen van de kachel

Ik koop een kachel bij praxis, nu moet een nieuw kanaal geplaatst worden van 15 cm diameter, en het vervangen van de reeds bestaande 11 cm pijp. Dus er is al een rookgas kanaal. Het gaat om de houtkachels Panadero model Suerte die een rookgas uitlaat heeft van 15 cm, de kachel die ik heb staan heeft een rookgas uitlaat van 11 cm, dus die pijp moet vervangen worden. Er is dus al een bestaande rookgas afvoer.
zaterdag 2 maart 2019

Hordeur plaatsen

Ik wil graag een hordeur laten maken op mijn dakterras, eigenlijk gewoon te vergelijken met een tuindeur. Graag die van binnen en buiten open kan. Ik heb niet de materialen in huis.

Partners

Partners van Casius