Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zuid-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Zuid-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Zuid-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zuid-Holland.

3050 klanten uit Zuid-Holland bevelen een bij Casius in Zuid-Holland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zuid-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Alphen aan den Rijn, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Voorburg, Zoetermeer uit Zuid-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en tuin, het behangen van een woning met renovlies, badkamer vernieuwen, terras overkapping maken, brandgang opnieuw betegelen, rolluiken leveren en plaatsen, klussen in het appartement, diverse klussen laten uitvoeren, appartement opknappen, volledige badkamer in de nieuwbouwwoning installeren, klussen in huis laten uitvoeren, schutting vervangen, nieuwe PVC-vloer leggen, nieuwe houten kozijnen, deuren en ramen plaatsen, kast op maat laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Zuid-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zuid-Holland:

dinsdag 14 augustus 2018

Kliklaminaat leggen

Een slaapkamer van 21 m2 kliklaminaat leggen. Ondervloer ligt er al.
dinsdag 14 augustus 2018

Betonverf verwijderen van een balkonrand.

Wij hebben ongeveer 6 meter balkonrand (beton) waar de verf vanaf bladdert. Wij willen deze betonrand graag helemaal kaal hebben , zodat wij hem opnieuw kunnen laten schilderen. De werkzaamheden kunnen vanaf het balkon gedaan worden, geen ladder etc. Nodig. U mag evt. Ook een meerprijs opgeven voor het verven van de balkonrand in RAL 9001.
dinsdag 14 augustus 2018

Klussen in huis

Ik wil een aantal zaken laten monteren, 2 lampen en rails van duraline aan de muur bevestigen.
dinsdag 14 augustus 2018

Laminaat weghalen en leggen

Van de week hebben jullie mij in contact gebracht met twee bedrijven: waarvan één op vakantie is en de ander reageert niet. Mijn laminaat is beschadigd en ik wil graag dat vaklui dat weghalen en nieuw laminaat plaatsen. Kunnen jullie mij in contact brengen met drie andere bedrijven, want dit schiet niet op. Bij voorbaat dank. Mvg, Zoë Pengel
dinsdag 14 augustus 2018

Slaapkamer behangen met renovlies

Ik wil een slaapkamer laten behangen met renovlies behang. De afmeting van de kamer is 2. 70 x 2,75 meter en bevat één schuine wand.
dinsdag 14 augustus 2018

Slaapkamer behangen met renovlies

Ik wil een slaapkamer laten behangen met renovlies behang. De afmeting van de kamer is 2. 70 x 2,75 meter en bevat één schuine wand.
dinsdag 14 augustus 2018

Muurplinten monteren

Ik wil graag muurplinten laten monteren op de gehele bovenverdieping. Het zijn hoge muurplinten met een clicksysteem. In overleg met eventueel nog vloerplinten waar nodig. Bijgevoegd de plattegrond van de ruimtes waar het om gaat.
dinsdag 14 augustus 2018

Muurplinten monteren

Ik wil graag muurplinten laten monteren op de gehele bovenverdieping. Het zijn hoge muurplinten met een clicksysteem. Bijgevoegd de plattegrond van de ruimtes waar het om gaat.
maandag 13 augustus 2018

Klusjes in huis

Ik wil een paar klusjes laten uitvoeren. 2 gaten in een het plafond boren en haken bevestigen. 2 planken in een kast monteren (ook gaatjes boren). Materialen zijn aanwezig.
maandag 13 augustus 2018

Elektrisch zonnescherm repareren

Ik hoor wel een klik, maar het scherm zakt niet meer.
zondag 12 augustus 2018

Klussen in huis laten uitvoeren

Mijn badkamer moet opgeknapt worden en ik heb wat stucwerk. Er moten kranen vervangen worden, opnieuw worden gekit, het plafond moet geschilderd worden, lamellen ophangen en lampen ophangen.
zondag 12 augustus 2018

2 douchecabines plaatsen en 2 kranen

We hebben zojuist 2 douchecabines en 2 kranen bij de Praxis gekocht. Wat we graag zouden willen is: 1 douchecabine plaatsen (op een stenen dorpel). In de andere badkamer: 1 douchecabine verwijderen en afvoeren en een nieuwe cabine plaatsen (ook op stenen dorpel) 1 kraan vervangen op de wastafel 1 kraan vervangen in de keuken
zondag 12 augustus 2018

Klussen in mijn huis

Ik wil een aantal zaken in mijn huis laten vervangen dan wel herstellen. Het gaat om 14 keukendeurtjes, 1 koelkast, 1 afzuigkap en als het mogelijk is 1 draaiend raam.
zondag 12 augustus 2018

Trapleuning plaatsen

Na een verbouwing, waarbij de wand bij de trap is gestuukt, moet er een nieuwe trapleuning worden geplaatst. Een deel van de wand is gipsplaat; daar zou de leuning op een plank geplaatst moeten worden. Voor ons te ingewikkeld.
zaterdag 11 augustus 2018

Het behangen van een woning met renovlies

Wij zoeken een partij die alle wanden, trappengang, plafonds beneden/boven (indien mogelijk), de zolder, behalve toiletten en badkamer met renovlies naadloos laten behangen. Het gaat om +- 300 m2. De woning is goed bereikbaar. Het is bestemd voor een standaard eengezinsnieuwbouwwoning die volgend jaar in maart wordt opgeleverd in Stad aan het Haringvliet.
vrijdag 10 augustus 2018

Zonnescherm verwijderen en later weer monteren

In verband met schilderswerkzaamheden wil ik de zonnescherm (knikarmscherm) laten verwijderen en deze na de schilderswerkzaamheden laten terugplaatsen. De breedte van het zonnescherm is ca. 4,50 m.
vrijdag 10 augustus 2018

Schutting vervangen

Ik wil een schutting laten vervangen, maar van te voren iemand langs laten komen die een offerte met mij kan maken voor de spullen die ik nodig heb voordat de schutting geplaatst kan worden. Ik wil mijn schutting hoger hebben dan dat hij nu is. De oude schutting staat nog en zou meegenomen moeten worden.
vrijdag 10 augustus 2018

Douche cabine monteren

Ik wil graag de douchecabine die ik bij Praxis heb gekocht laten monteren, liefst over twee weken.
vrijdag 10 augustus 2018

Elektrisch zonnescherm monteren

Plaatsen van een elektrisch zonnescherm.
donderdag 9 augustus 2018

Vervangen 2 stuks ggl3 dakramen

Vervangen 2 ggl3 dakramen.
donderdag 9 augustus 2018

Rolhor op maat maken en monteren

Bruynzeel rolhorraam op het kozijn, raam gaat naar buiten open maat 75 bij 140 graag op maat maken en thuis monteren.
donderdag 9 augustus 2018

Ramen vervangen

Wij zijn woonachtig in een rijwoning, in Lisse. Hierbij zijn aan de voorzijde van de woning een tweetal ramen aan vervanging toe. Echter zijn wij één van de huizen waarbij dit het geval is, waarbij we nu op zoek zijn naar vervangende ramen en plaatsing hiervan. Het zal hierbij gaan om het plaatsen van een kiepraam van Velux. Het raam zelf is 118 bij 118 cm. Ik heb een schuin dak.
woensdag 8 augustus 2018

Inmeten en monteren van een hordeur

Graag wil ik een hordeur op maat laten maken en plaatsen door een vakman. Gaat om het type Bruynzeel Plissé Hordeur 100x229 Wit 700 Serie. Aan welke kosten moet ik denken?
woensdag 8 augustus 2018

Deur plaatsen

Ik wil graag 1 deur laten plaatsen inclusief kozijn en eventueel 3 deuren opnieuw afhangen.
woensdag 8 augustus 2018

Stucwerk herstellen

Op de trap en muren is er schade ontstaan (Stucwerk en lak van de trap). Ik wil dit graag laten herstellen. Het gaat om woning in Vlaardingen. Zie bijlage voor de foto's. Ik ontvang graag een offerte.

Partners

Partners van Casius