Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor plissé hordeur repareren:

Plissé hordeur repareren

De plissehordeur voor onze openslaande deuren lijkt nog in orde, alleen hij schuift niet meer goed, de koortjes zijn slap. Kan dit gerepareerd worden?
Onze klant uit Vlissingen (Zeeland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plissé hordeur repareren uit heel Nederland:

Plaatsen van een plisse hordeur

Ik zou graag een plissé hordeur te laten monteren. (gaat om een Bruynzeel s900). Deze heb ik zelf al. Er hoeft ook niks verwijderd te worden. Wel graag een klein stukje plint er misschien inzagen. De afmetingen zijn 2,35 hoog bij 96 cm breed.

Bruynzeel plissé hordeur 700 monteren op de dag

Bruynzeel plissé hordeur monteren op de dag. Materiaal aanwezig

Monteren plissé hordeur

Ik help hulp nodig bij het monteren van een enkele Bruynzeel plissé hordeur.

monteren plissé hordeur

Monteren van een Bruynzeel enkele plissé hordeur

Horren laten inmeten en plaatsen

Ik wil een plissé hordeur en een inzethor laten inmeten en plaatsen. Kan dit en wat zijn de kosten?

Monteren hordeur

Ik wil een Bruijnzeel plissé hordeur monteren. Degene is het niet gelukt het te monteren. Ik vraag me af hoeveel het kost om dit te laten plaatsen.

Hordeur plaatsen

Ik wil een plissé hordeur aanschaffen en ik ben benieuwd naar wat het kost om dit te laten monteren. Ik ontvang graag een prijs indicatie.

Horren plaatsen

Wij hebben bij Praxis Bruynzeel horren gekocht en zouden deze graag willen laten monteren. Het gaat om: 4x rolhor voor ramen (binnenkant raam) 1x plissé hordeur (schuifdeur) Ik ontvang graag een offerte.

Installeren hordeur

Ik wil deze deur monteren: Bruynzeel plissé hor schuifpui 150x240 wit 700 serie (onderdeel van Praxis-assortiment). Daarvoor moet wel eerst de oude hor deur worden verwijderd.

Plissé hordeur monteren

Het gaat om een hordeur van van een normale buitendeur die uitkomt in onze tuin. Het mag absoluut geen open of naar binnen slaande deur zijn. Wij hebben overal kunststof kozijnen en deurposten. De deurpost waarop de plisse hordeur is van kunststof moet worden geplaatst heeft een houten ondergrond.

Partners

Partners van Casius