Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schuifdeur voor nis plaatsen:

Schuifdeur voor nis plaatsen

In een nis in de muur wil ik graag 2 kledingroedes bevestigen en ik zou er graag een schuifdeur voor geplaatst hebben. De nis is 60 cm breed en 2.32 meter hoog, muur tot plafond. Ik wil dit het liefst zo eenvoudig mogelijk met een meubelpaneel als deur.
Onze klant uit Vlissingen (Zeeland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuifdeur voor nis plaatsen uit heel Nederland:

Schuifdeur in de badkamer maken

Wij willen graag een schuifdeur in een nis laten plaatsen. De schuifdeur moet 110 cm bij 180 worden ongeveer.

Badkamer installeren

Ik wil mijn badkamer (circa 6 m2) laten betegelen met een bankje een een nis. Wij hebben een glazen schuifdeur die geplaatst dient te worden, sanitair en een CV ketel. Het voegmiddel, kit en tegellijm wil ik graag bij de vakman neerleggen.

Schuifdeur in de douche laten plaatsen

Douchedeur verwijderen en nieuwe plaatsen in nis 120 x 195 cm. Ik regel zelf de nieuwe deur. Eventueel met afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Plexiglas deur plaatsen in de gang

Gang is 1. 17 m breed, graag een deur in die breedte of is dat onmogelijk? Dan zou er een soort schuifdeur idee kunnen komen bestaande uit evt. 2 stukken? Deze zou dan weggeschoven kunnen worden in de nis (zie foto waar de kapstok hangt) helaas is deze maar 1. 05 dus zal er een stukje uit steken van ong 12 cm. We staan ook open voor andere ideeën.

Douchedeur leveren en plaatsen

Douche schuifdeur Sealskin leveren, en plaatsen in nis. Niks aan te passen alleen tussen muren plaatsen. Vakman moet zijn gereedschap wel meenemen. Ik kan u eventueel een foto van de situatie sturen.

Spotjes plaatsen, stucen en afwerken

Wij zijn opzoek naar jou voor een aantal dingetjes: We hebben een nieuwbouwwoning en kunnen zeker jouw hulp gebruiken! 1a - 3x spotjes in plafond (beton) in de keuken 1b - 2x spotjes in een nis 1c - 4x spotjes in plafond (beton) in de woonkamer 1d - 6x spotjes in de badkamer plafond (beton) 2a - gipsmuur gat in maken voor plaatsen van keuken + afwerken (de keuken zal deels door de muur heen gaan komt dan gedeelte uit in de gang - Hier zal de muur netjes afgewerkt moeten worden. 2b - gipsmuur deurgat vergroten (stuk muur verwijderen) voor plaatsen van een schuifdeur 3a - gehele woning stuken (+/- 144 m2) *Graag ontvangen we jou offerte per mail De oplevering van de woning staat begin 2018 gepland.

Douchedeur plaatsen

Het gaat om het plaatsen van de Bruynzeel Lino schuifdeur 3-delig chroom 110x195 cm in een nis van ongeveer 107 cm breed dus er moet wat vanaf. Wij hebben begrepen dat deze douchedeur inkortbaar is tot 107 cm breed. De nis is net iets breder dan 107 cm. Het moet wel nog even nagemeten worden. Kunt u een prijsopgave hiervoor doen? De deur is al besteld.

Sanitair installeren in de badkamer

Wij zouden graag een glazen schuifdeur/ douchewand van 150 cm breed willen laten plaatsen in onze badkamer. Het betreft een nis. We ontvangen graag uw montageprijs.

Schuifdeur in een nis plaatsen

Het gaat om in een nis in de gang een schuifdeur te plaatsen zodat we die als voorraad kast te kunnen gebruiken. Het betreft een nieuwbouw appartement

Draai-nisdeur van glas plaatsen in de badkamer

Ik zou graag een draai-nis willen laten installeren in mijn douche. Het moet een schuifdeur worden, omdat er niet veel plaats is. Ik wil graag eerst een en ander laten opmeten. Ik heb nu nog geen cabine of schuifwand of iets dergelijks.