Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Vlissingen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Vlissingen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Vlissingen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Vlissingen of directe omgeving.

403 klanten uit Vlissingen bevelen een bij Casius in Vlissingen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Vlissingen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Vlissingen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vlissingen:

Plissé hordeur repareren

De plissehordeur voor onze openslaande deuren lijkt nog in orde, alleen hij schuift niet meer goed, de koortjes zijn slap. Kan dit gerepareerd worden?

afhangen voordeur

Ik wil een oude deur kopen voor mijn huis uit 1928 en deze laten afhangen. Het is een oude deur dus hij zal wel iets moeten worden ingekort.

Keukenblad vernieuwen

L-vormige keukenblad vervangen. Ik heb een kapot keukenblad, u moet deze eraf slopen en een nieuwe plaatsen.

Overkapping met glazen dak realiseren

Het gaat om een overkapping van 10 x 4 m waarvan het middengedeelte (+/-5 m) een glazen dak moet hebben (komt voor het leefgedeelte en moet vrij zijn van staanders), de rest mag pergola zijn. Ik denk dat er geen vergunning nodig is. Ik zou het graag van donker aluminium hebben. Er zou waarschijnlijk wel een fundering nodig zijn, ik denk dat dit beton moet worden. Er staat nu niets, behalve bestrating maar dit kunnen wij zelf weg kunnen halen.

Zonnescherm ophangen

Ik heb een zonnescherm van 2.88 m gekocht en ik wil die graag ophangen aan de voorkant van de woning, begaande grond.

In elkaar zetten van een berging tuin

Het in elkaar zetten van een berging in de tuin de berging is van biohort type europe3

Tegelen twee badkamers

Ik wil twee badkamers laten betegelen. Beide badkamers zijn 3 bij 4 meter en moeten tot het plafond betegeld worden.

Toilet vervangen

Ik wil mijn huidige toiletpot vervangen door een nieuwe. Ik zorg zelf voor de nieuwe. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Afdekking serre vervangen

Voor mijn serre achter een huisje achter de duinen heb ik een vervangende afdekking nodig omdat de polycarbonaat golfplaten (weer ) zijn stukgestormd. Ik wil liever geen golfplaten meer, maar denk aan kanaalplaten In welk type overkapping heb je interesse? Overkapping tegen een bestaande muur In welke stijl heb je interesse? Modern In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? PVC (kunststof) Welk type dak overweeg je op de overkapping? Vast dak in glas of polycarbonaat

Binnenmuren isoleren

Ik zou graag mijn binnenmuren in de huiskamer en evt slaapkamer willen isoleren. Isoleren vanaf de buitenkant is geen optie, vandaar deze gedachte.

Rolhor plaatsen

Er zitten gaten in bestaande rolhor. Of vervangen of nieuw gaas? 68 bij 140

Schuifdeur voor nis plaatsen

In een nis in de muur wil ik graag 2 kledingroedes bevestigen en ik zou er graag een schuifdeur voor geplaatst hebben. De nis is 60 cm breed en 2.32 meter hoog, muur tot plafond. Ik wil dit het liefst zo eenvoudig mogelijk met een meubelpaneel als deur.

Schutting leveren en plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een hout betonschutting. Totaal 9 meter. Horizontaal geplaatste planken. 5 houten schuttingen van 180x180 23 ( of 21) planks. Antraciet betonpalen, met beton paneel van circa 25 cm hoog en bovenop voorzien van een platte afwerklat. Wanneer kan deze geplaatst worden en wat is de prijs? Kunt u de schutting in zijn geheel leveren en plaatsen? Woonplaats Vlissingen.

Toiletbril monteren

Ik heb recent een Tiger toiletbril gekocht maar krijg hem niet goed gemonteerd. De zitting hebben wij al gemonteerd maar hij wiebelt nog, de schroeven zijn waarschijnlijk te kort. Kan er iemand komen kijken om ons zo spoedig mogelijk te helpen?

Hordeur bevestigen

Een hordeur in elkaar zetten en bevestigen. De hordeur moet op het kozijn gezet worden. Een scharnierende hordeur. De deur moet op maat gemaakt worden.

Schilder- en laminaatwerk in de woning

Zou u mij een prijsindicatie kunnen geven voor deze werkzaamheden m2 sauzen. 6x kozijnen schilderen 7x vensterbank schilderen 8x radiatoren en buizen schilderen of spuiten 80 meter plinten schilderen Trap  13 treden schilderen Laminaat leggen met ondervloer en plinten 80 m2. Alle materiaal is al gekocht, dus alleen de loonkosten berekenen.

Vensterbank laten plaatsen

Wij hebben bij de Gamma een vensterbank gezien van 4 meter bij 30 die willen wij graag geplaatst zien over onze vensterbankjes van 20 cm Br, hebben 2 ramen naast elkaar van 120 cm met een tussen muurtje van 75 cm. Dus de nieuwe moet ingemeten worden. Wat zijn de kosten hiervan ?

Elektrische rolluiken repareren en afstellen

Wij hebben een 3-delig rolluik voor een groot raam Een van de rolluiken wil nog niet meer naar boven, is het mogelijk dit te repareren cq opnieuw af te stellen en wat zouden de kosten daarvoor zijn?

Meerdere klussen in huis

Ik wil een paar klussen laten uitvoeren. In mijn woning zijn 3 trappen, deze wil ik laten voorzien van goede trapleuningen. Voor een trap heb ik de leuningen en bevestigingsmateriaal in huis, voor de andere twee trappen niet. Graag wil ik dat iemand hiernaar komt kijken en advies geeft wat ik nodig heb en dat deze materialen besteld worden in de bouwmarkt, later bezorgd worden en geplaatst worden door een vakman. Verder wil ik ook advies over een opritje over de drempel naar mijn berging, zodat ik mijn fiets hier makkelijker in kan rijden. Voor een raam in de badkamer wil ik graag een goed rolgordijn wat tegen vocht kan en geen licht door laat. Voor al deze klussen wil ik graag advies en een offerte van de kosten voor aankoop en bezorgen van de benodigde materialen en het uitvoeren van de klus.

Klussen in het woonhuis

Kunt u mij helpen met een klus in huis? Ik heb een sleutelkastje, een aantal wandkubussen (6 stuks) en wandplankjes (3 stuks) die opgehangen moeten worden. Bij de wandkubussen en het sleutelkastje zit geen ophang/bevestigingsmateriaal. Kan u daar ook zorg voor dragen?

Plinten leveren en monteren op tegelvloer

In september gaan wij verhuizen naar ons nieuwbouwappartement. Momenteel wordt daar de tegelvloer gelegd. We willen er daarna ongeveer 65 meter staande Cando plinten laten plaatsen. Het gaat om holle plinten, waar ook bedrading achter kan worden geplaatst. Er is ook een ronde pilaar in de woning, daar moet ook een plint omheen worden gezet. We ontvangen graag een aanbieding voor de levering en plaatsing.

Raam decoratie laten inmeten en ophangen

We willen graag plissé gordijnen in onze kunststof kozijnen laten inmeten. Ik ga ze dan bij Gamma aanschaffen en wil ze na levering laten monteren. Ik ontvang graag een offerte.

Rolluiken repareren

Op de tweede verdieping van mijn huis is een rolluik dat niet meer open kan omdat de band is geknapt. Op de eerste verdieping begint ook een van de rolluikkastjes los te komen uit de muur. Ik zou beide zaken graag zsm gerepareerd hebben. Offertes enkel via e-mail aub.

Montagewerk in huis

Ik wil wat montagewerkzaamheden laten uitvoeren; 2 lampjes, keukenrek, haak, 2 kastscharnieren bevestigen. En in de badkamer siliconekit verwijderen en nieuwe aanbrengen. Eventueel in de badkamer een kozijn schuren en schilderen. En de restanten verwijderden van een markies (gevel). De materialen voor de keuken zijn aanwezig. Een snoer voor de lamp, de kit en verf zijn in overleg te leveren.

Radiatorbekleding aanbrengen

Ik wil graag radiator bekleding laten aanbrengen op een radiator in de woonkamer en slaapkamer. Het gaat om de afmetingen 410 x 50 centimeter en 300 x 70 centimeter.