Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor vervangen praxis keuken-mengkraan:

Vervangen Praxis keuken-mengkraan

Ik heb een keuken-mengkraan bij Praxis gekocht; de bestaande kraan moet nu vervangen worden door deze nieuwe mengkraan.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen praxis keuken-mengkraan uit heel Nederland:

Plafondplaten vervangen en nieuwe plaatsen

Goede dag, We willen graag onze oude plafondplaat vervangen door nieuwe. We hebben wat gezien bij praxis. Agnes plafondplaat vochtwerend 120 x 60 cm (2,88 m2), deze kan ik regelen. Onze ruimte is 4 x 2.5 m2. Graag een offerte over materiaal en plaatsen van plafondplaat. Ik stuur ook de foto.

Laminaat leggen, deel vervangen wegens waterschade

Wij hebben waterschade aan onze vloer, in de huiskamer op een stuk van ongeveer 2 m2. De vloer is echter door het hele huis gelegd zonder onderbrekingen (oppervlakte huiskamer is 40m2 en appartement oppervlakte 90m2). Graag willen wij dit laten maken (incl. ondervloer). De vloer betreft Praxis laminaat met de naam “Praag”. Ik verneem het graag.

Keukenblok vervangen door een Praxis Noa keuken

Bestaand keukenblok 1.80 verwijderen en afvoeren, praxiskeuken NOA plaatsen dit is een blok van 2.15 breed met bovenkastjes

Spoelbinnenwerk van toilet vervangen

Ik wil een spoelbinnenwerk die ik al gekocht heb bij praxis in de toilet laten plaatsen. Het toilet spoelde niet meer door en de knop deed het niet meer en ik kan het toilet al een paar weken niet doorspoelen. Ik heb in de Praxis dus een nieuw spoelbinnenwerk gekocht. Ze zeggen dat het makkelijk te monteren is, maar ik krijg de huidige niet los, dus ik ik denk dat er toch iemand met meer expertise naar moet kijken.

Toilet vervangen

Een nieuwe universele toilet met duo blok bij Praxis gekocht om huidige toilet met duo blok te vervangen. Ik zoek iemand om het te plaatsen

Schutting delen vervangen

Door storm is de schutting omgewaaid . 3 schutting delen vernieuwen. *Praxis klant. Zal zelf waarschijnlijk schuttingdelen kopen

Radiator vervangen

Ik wil een radiator laten vervangen die niet goed warm wordt. De afmeting is 2100 x 500 mm. Bij Praxis kan ik een vergelijkbare radiator kopen van 2000 x 400 of 2000 x 600 mm (br x h). Wat kost het vervangen van de radiator?

Voordeur plaatsen

Oude voordeur vervangen door een nieuwe deur. Is reeds gekocht bij Praxis met inbegrip van veiligheidspakket, glas en tocht- en valdorpel maar nog niet geleverd. Plaatsen aub in overleg. Deur is 201,5 x 93 cm.

Kraan vervangen

We willen ivm onze verhuizing onze Grohe Red Heetwaterkraan laten vervangen door een simpele kraan (die kopen we uiteraard bij Praxis).

Radiator vervangen badkamer

Graag wil ik mijn radiator zo spoedig mogelijk vervangen. Ik krijg mijn bestelde radiator bij de praxis binnen 5 dagen bezorgd. Deze heeft dezelfde maten ongeveer.

Partners

Partners van Casius