Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor klussen na verhuizing:

Klussen na verhuizing

Ophangen van lampen ( designlampen, sommige zijn ingewikkeld op te hangen) Ophangen van schilderijen en eventueel extra ophangrails bevestigen. Vloertje leggen op het balkon.
Onze klant uit Middelburg (Zeeland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klussen na verhuizing uit heel Nederland:

Klussen verhuizing

Wij gaan verhuizen en hebben iemand nodig die de lampen eraf haalt en in de nieuwe woning ophangt. Televisies ontkoppelen en in nieuwe woning ophangen en aansluiten. Kasten in elkaar zetten en wandmeubel in oude woning van de wand afhalen en in de nieuwe woning aan de muur maken, badkamermeubel in elkaar zetten en ophangen in nieuwe woning en allerlei andere klusjes die bij verhuizen komen kijken. De verhuizing is naar de andere kant van de straat, ik denk ongeveer 30 meter.

Dak vervangen en isoleren

Meneer/mevrouw, Op 17 januari gaan wij (mijn vrouw en ik) verhuizen. Wij willen het hele dak vervangen (~71m2) straks na ons verhuizing (dus na 17 januari). Wij willen ook ons dak isoleren en enkele kleine klussen doen. Graag zouden we de mogelijkheden hiervoor met u bespreken. Met vriendelijke groet,

Klussen in huis

Wegens een verhuizing dienen er lampen, spiegel, plank ophangen te worden. Verder wil ik een luxe gordijnrail laten inkorten en ophangen en ook dient de vaatwasser aangesloten te worden. Het werk zal in week 49 of 50 uitgevoerd moeten worden.

Klussen in huis laten uitvoeren

Voor onze verhuizing willen we enkele klussen laten uitvoeren in ons toekomstige huis. We krijgen de sleutels op 18 april, en willen we deze klussen graag laten uitvoeren op de 19e en daaropvolgende dagen. Hoeveel tijd schat u kwijt te zijn, en wat is uw beschikbaarheid rondom deze dagen? Zou u ons daarnaast een prijsopgave willen sturen, het liefst opgesplitst per klus, aangezien we niet zeker weten of we alles willen laten uitvoeren in de keuken. Hierin graag inbegrepen de (geschatte) kosten van het benodigde materiaal. Alle details staan in de bijlage.

Klussen in huis rondom verhuizing

Oud huis :Woonkamer 6x4 Kamer 1 3x3 Kamer 2 4,5x2 Kamer 3 4,5 x3 Gang 3,5x 1,5 en 3x 1,5 Keuken 4,5x2,5 Nieuwe huis :Woonkamer 20m2 Slaapkmamer achter 11,30m2 Slaapkamer voor 8,60m2 Keuken 7,80m2 Badkamer 3,65 vierkante meter - Laminaat demonteren oud huis en weer monteren nieuwe huis. - 10 lampen ophangen - Wasmachine aansluiten - Gasfornuis aansluiten - 4 schilderijen ophangen - 1 driedeurs kast 2 tweedeurskast demonteren oud huis en monteren nieuwe huis - Nieuwe huis: kamers behangen, DE rest verven

Kabels wegwerken (frezen, kabelgoot, stuccen), stopcontacten verplaatsen, meterkast vernieuwen

We hebben na aankoop van een huis een aantal klussen: ELEKTRA: 1) Het onzichtbaar wegwerken van kabels voor TV en Audio in de woonkamer. (Kabelgoten infrezen? ) 2) Het verplaatsen van stopcontacten van heuphoogte naar beneden. 3) Het vernieuwen van stoppenkast (met nog oude stoppen) naar een moderne 4) Het weghalen van een stopcontacten hoog op de muur, dichtmaken en glad afwerken 5) Muren verfklaar (glad gestuct) opleveren WATER 6) Weghalen van enkele wastafels op de 1e verdieping, veilig afdoppen en muur verfklaar opleveren Ivm planning en verhuizing graag zsm op of na 11 dec starten.

Klussen na verhuizing

Zou wat klusjes in en rond om mijn nieuwe woning willen laten uitvoeren en bij bepaalde klusjes zou ik begeleiding willen. Ik heb niet alle nodige gereedschap in mijn bezit, zoals een zaag of een boormachine. Er moet een lamp opgehangen worden, gasaansluiting moet aangemaakt worden, 60 m2 laminaat moet gelegd worden en nog meer van dit soort klussen.

Schilder- en behangwerk

Waar: Wamel Wanneer: vanaf dinsdag 1 augustus, 13:00 Uitdagingen: de verhuizing vindt gelijktijdig plaats en bezichtiging voor een offerte is niet mogelijk. Exacte maten nog niet beschikbaar, dus prijs per dagdeel is initieel voldoende. Zie bijgevoegde foto's. Klussen: 1. verhelpen vochtplek plafond + afwerken tot egaal wit plafond (+- 24m2) 2. opnieuw afwerken deel van douche vanwege vochtschade (n.b.: lekkage is al verholpen) 3. schuren deel van de plinten, verven met stevige hoogglans wit plintverf (max. 10m) 4. wegwerken boorgaten houten plafond keuken, lamp-ophangpunten verbeteren (plafond keuken is 20m2) 5. zes lampen ophangen (bestaande punten, elektriciteit al beschikbaar) 6. muur behangen - afmetingen 220x370 cm - verspringend motief (behang is al gekocht) 7. indien tijd over graag vullen met zoveel mogelijk van ongeveer 60m2 muren witten Ben je vanaf 1 augustus beschikbaar? Hoe lang denk je nodig te hebben? Prijs per dagdeel is prima (exclusief materiaalkosten, inclusief reiskosten)

Diverse klussen in een appartement

Wij gaan op 16 juni verhuizen naar een 'woonzorgappartement' en willen daar graag voor die tijd oude vloerbedekking laten verwijderen en kunststof laminaat laten leggen. Wij kopen het laminaat z.s.m. bij Gamma. Dit heeft onze hoogste prioriteit. Op een later moment willen we enkele wanden laten behangen en het plafond in de woonkamer laten witten. Als eerst de vloer er maar in zit, dan kan de verhuizing doorgaan. Wij zijn al op leeftijd en kunnen de klussen helaas niet zelf uitvoeren. We ontvangen graag een prijsopgave van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben.

Diverse montageklussen na een verhuizing

Ik ben onlangs verhuisd en zit nu in de chaos. Ik zou graag een klusbedrijf willen vragen de volgende klussen uit te voeren: 1. De lamparmaturen aan het plafond bevestigen en aansluiten op het elektra. 2. Een aantal gordijnrails tegen het plafond bevestigen en Luxaflex tegen een raam en deuren bevestigen. 3. 2 IKEA- kasten in elkaar zetten en tegen de muur bevestigen. 4. Een tweetal hangkasten in de keuken tegen de wand bevestigen. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Partners

Partners van Casius