Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Middelburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Middelburg heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Middelburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Middelburg of directe omgeving.

553 klanten uit Middelburg bevelen een bij Casius in Middelburg aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Middelburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: houten walbeschoeiing vervangen, dakterras met kunststof dakbedekking en vlonders realiseren, dakraam realiseren, badkamer renovatie, klussen in huis + toilet renovatie, thermisch isoleren van plafond en vloer en mogelijk wanden, leggen van keramisch parket in visgraat, het realiseren van een PVC serre, balk en broodjes vloer en vloerverwarming laten leggen, stucen gehele woning, duivennet op balkon plaatsen, gasgeiser vervangen door een doorstroom boiler, keramisch terras realiseren, wanden geluid isoleren, ventilatierooster plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Middelburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Middelburg:

Het leveren en installeren van een kleine boiler

Ik heb een kleine boiler nodig met hooguit 10 liter. Een timer zou handig zijn, ik ben schoonheidsspecialist en heb af en toe goed warm water nodig om warme compressen te geven. Dat is alles, het warm water uit de ketel is te lang onderweg en niet warm genoeg. Hij moet onder een wastafel worden geplaatst. +- 60 graden zou perfect zijn.

Vervangen ruitje in klapdeur

Vervangen van een gebarsten ruitje in de klapdeur tussen het halletje en de gang in een jaren 30 huis. Ruitje is ongeveer 17 cm bij 30 cm.

Klussen in huis

Ik wil mijn zolder verbouwen (ik weet niet hoe groot het is). Ik wil 1 dakraam repareren, muren stucen, isoleren en wat schilderwerk laten doen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Vervangen Praxis keuken-mengkraan

Ik heb een keuken-mengkraan bij Praxis gekocht; de bestaande kraan moet nu vervangen worden door deze nieuwe mengkraan.

Dubbele deur afschaven

De ruimte tussen mijn dubbele uitslaande tuindeuren en de drempel is minder dan 5mm. Volgens de schilder moet dit minstens 6 mm zijn voor een goede afwatering. De deuren dienen dan ook afgedchaafd/afgeschuurd te worden.

Douchecabine laten monteren

Ik heb een douchecabine bij Praxis gekocht. Ik wil graag dit laten monteren. Ik wil ook nog graag offertes hebben.

Klussen na verhuizing

Ophangen van lampen ( designlampen, sommige zijn ingewikkeld op te hangen) Ophangen van schilderijen en eventueel extra ophangrails bevestigen. Vloertje leggen op het balkon.

Kraantje vervangen

Ik wil een ander kraantje bij het fonteintje in het toilet laten plaatsen.

Radiator plaatsen

Hallo, ik wil een radiator plaatsen in mijn serre. De serre is 3.50 x 3.00 x 2.20 meter ongeveer 23 m3. Er staat een radiator aan de binnen kant van het huis tussen de oude en nieuwe radiator zit maar 40 centimeter ik had graag een offerte gewild.

Glazen douchewand

Het opmeten en plaatsen van een douchewand. De hoogte 210 cm, breedte 134 cm, waarvan 44 cm wand en 90 cm deur. De deurscharnieren aan de glazen wand. Zonder boven en onder richel maar wel met 45 graden steun vanaf de wand. Glasdikte 8 mm en bewerkt tegen kalk aanslag.

Schutting repareren

Een paal van de schutting is doorgerot en moet vervangen worden door een nieuw en nu met een metalen onderstuk. De verbinding met een stukje schutting en met de tuinpoort moet weer vastgemaakt worden. De nieuwe schuttingpaal met grondstuk moet ik nog kopen en zal ik bij Praxis achterlaten Is het mogelijk dat de klusser die daar ophaalt

Renovatie hal, keuken, trapgat en overloop

Ik wil diverse klussen uit laten voeren in onze woning. Hieronder volgt een lijstje met werkzaamheden: - Voordeur in de hal vervangen - Kozijn en raam in brandgang vervangen door dubbelglas - Roedes op het glas - Radiator vervangen; - Granolmuren stucen - Lambrisering van circa 1 meter aanbrengen - Muren schilderen (kleur van de woonkamer) - Kelderdeur (hang- en sluitwerk vervangen) - Houtwerk en plafonds schilderen - Ombouw meterkast, kapstok, telefoonlijn - Paneeldeuren voor Wc en woonkamer - Wc schilderen (houtwerk) - Keuken vensterbank schilderen - Deur naar bijkeuken schilderen (kleur van de keukenkastjes) - Entrée keuken/hal en drempel verven - Radiator vervangen - Vloer in hal en keuken verfraaien met kunststoffen tegelwerk (met motief?) - Trapgat: stucen granolwand - Vervangen van raam 1e verdieping en kozijn (dubbelglas; roedes op glas) - Matglas voor de douche (raam openend naar binnen; scharnieren aan de rechterkant/handgrepen links) - Trap en overloop voorzien van donkerblauwe vloerbedekking - Schilderen muur trapgat en overloop (kleur van de woonkamer) - 4 stompe deuren van de overloop vervangen door paneeldeuren en schilderen van deze nieuwe deuren en kozijnen in RAL 9001 - Drempel naar trapgat zolder, slaapkamer, en studeerkamer - Douche drempel zwart schilderen - Radiator in douche vervangen - latjes/plintje in de douchecabine vervangen Planning: week 28 en 29 - 2019

Rolgordijnen monteren

Ik wil in de woonkamer en in een kamertje rolgordijnen laten ophangen. In de woonkamer dienen er 2 van 1 meter en 1 van 80 cm gemonteerd te worden. In het kamertje boven gaat het om een gordijn van 60 cm en van 1 meter breed.

Rolhordeur plaatsen van Bruynzeel

Ik wil een Bruynzeel rolhordeur plaatsen in de achterdeur. De deur is ongeveer 215 bij 90 cm.

Trap met laminaat bekleden

Ik wil een trap renoveren. Dit betreft 13 treden 14 stootplaten trap heeft twee rondingen. Materiaal is reeds aangeschaft: laminaat overzettreden. De lijm is nog niet aangeschaft, dit doe ik in overleg met de vakman.

Betonvloer storten en vlinderen

Er moet 16 m2 beton gestort worden en vervolgens gevlinderd worden. Dikte is ongeveer 15-18 cm. Wapening is al gedaan. Dus alleen storten en vlinderen. De locatie is goed te bereiken.

Optrekband van het rolluik repareren

Mijn optrekband van mijn rolluik eerste verdieping slaapkamer is afgebroken. Wat kost het om deze te maken? Hoeft alleen een nieuwe band erin denk ik.

Houten jaloeziën ophangen

Het ophangen van 5 houten jaloezieën in de woonkamer. Ze moeten aan de houten omlijstingen van de ramen opgehangen worden. De jaloezieën zijn besteld en zullen over een week of drie geleverd worden.

Afvoeren van grond

Het afvoeren van een berg uitgegraven (vijver) grond. Ongeveer 30kub.

Horren in draai-/kiepramen monteren

3 horren voor draai kiep ramen aanpassen en plaatsen. zijn aluminium

Spanplafond leveren en plaatsen

Ik wil graag een offerte opvragen voor een wit spanplafond. Het gaat om 3 verschillende plafonds in de woonkamer. Voorkamer 3,60 x 4,55, achterkamer 3,60 x 2,70 en keuken 2,70 x 1,35 m. Tevens hoor ik graag de meerprijs voor het inbouwen van led lampen.

Terraszonwering vervangen

Mijn terraszonwering vervangen. De bestaande, oude afvoeren en dan de nieuwe plaatsen. Het scherm is 300 cm breed en 250 cm diep, een handmatig bediend scherm. Kunt een prijs geven hiervoor?

Knikarmscherm monteren

Graag wil ik een zonnescherm laten monteren aan de muur. Deze zal chemisch verankerd moeten worden. Of aan de binnenmuur verlijmd. Of is dit hetzelfde? Het is 4. 50 meter breed en is op de begane grond.

Knikarm zonnescherm herstellen

Aan de buitenzijde van mijn appartement hangen 2 zonneschermen. Waarvan van 1 van de zonneschermen het motortje kapot is. Graag zou ik dit laten maken of het motortje van het ene zonnescherm in de andere zetten. Is dit mogelijk?

Monteren van kasten

Graag offerte voor montage 2 Gamma-legkasten, 183 x 75 x 34, elk 5 legplanken en elk met 2 openslaande deuren.