Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor stronken afvoeren:

Stronken afvoeren

Wij hebben twee bomen laten rooien en de kluiten liggen er nu uit, maar zijn niet afgevoerd. Is op een karretje zelf niet te doen. Te groot en te zwaar. Wie helpt en wat kost het?
Onze klant uit Kattendijke (Zeeland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stronken afvoeren uit heel Nederland:

Boomstronken verwijderen

Ik wil graag 3 boomstronken en eventueel wortels verwijderen. Leilindes zijn het. De tuin heeft een achterom. Stronken ook afvoeren.

Stronken verwijderen

Graag wil ik 2 boomstronken uit mijn tuin laten verwijderen. Bomen heb ik zelf gekapt, alleen de stronk dus. Doorsnede is ongeveer 30 a 40 cm per boom. Het afvoeren doe ik zelf.

Conifeer en dode stronken verwijderen

De conifeer steekt boven een benedenhuis uit en er hangen nog wat dode stronken van een gouden regen tegenaan. Graag laat ik beide verwijderen. Rondom de tuin staat een schutting, er kan een deel verwijderd worden voor het afvoeren van het groen. Daar de conifeer scheef hangt zou ik de werkzaamheden graag snel willen laten uitvoeren.

Smalle hoge bomen rooien

Hierbij willen wij graag een offerte ontvangen over enkele te rooien struikjes, stronken en een redelijke hoge smalle boom in Almere-Buiten. De grote boom staat op een ongunstige plek van 20 meter hoog. De vakman mag vervolgens al het puin afvoeren.

5 x bomen zagen en afvoeren

5-tal bomen en stronken zagen en afvoeren. Het gaat om 5 coniferen van circa 12 - 15 meter. Deze mogen verwijderd worden en afgevoerd. Tuin is goed bereikbaar.

Tuin afgraven, egaliseren en bestraten

Graag vrijblijvende offerte betreffende: Tuin graag afgraven. Tevens het afvoeren van zand, wortels en stronken. Daarnaast tegels egaliseren, bestraten met simpele betontegels van ongeveer 40 x 60 cm. Los hiervan verzoek tot vrijblijvende herstelofferte stormschade schutting voor verwijderen afvoeren van resterende 2 1/2 schuttingdelen en deur en plaatsen nieuwe schutting inclusief deur. Betreft ongeveer 10 à 11 schuttingdelen + 1 deur.

Bomen weghalen met wortels en al

Wat kost het om 3 bomen weg te halen? De bomen staan aan de rand van de tuin, bij het trottoir. De bomen inclusief de stronken en wortels verwijderen. Ook alles afvoeren meenemen in uw offerte. We krijgen eind november of begin december de sleutel van de woning.

Tuin afgraven en ophogen met zand

Graag offerte voor afgraven van tuin en weer ophogen met zand. Tevens paar kleine stronken van struiken wegfrezen. Inclusief afvoeren van materialen. De tuin is bereikbaar.

Zand afgraven en coniferen stronken verwijderen

Ik heb enige tijd geleden wat coniferen afgezaagd en nu ligt alles open, zoals u kunt zien op de foto's. Nu wil ik mijn huurhuis gaan verlaten en moet ik dit gaan fatsoeneren. Ik zou graag willen weten wat het mij ongeveer gaat kosten als ik de coniferen stammen wil laten verwijderen en het zand wat in het rechter stuk ligt, laten afgraven en afvoeren. Dit stuk is ongeveer 5 m. lang en 1 1/2 a 2 m. breed. De stukjes waar zand ligt rondom de coniferen stammetjes ligt op 40 cm. De rest ligt een stuk lager zoals u kunt zien. U kunt er ook makkelijk bij met een graaf machinetje, want het gaat om de straatkant, ik woon in een hoekwoning. Ook zou ik graag willen weten, verwijderen jullie ook klimop van de zijkant van woningen? Ik heb namelijk een gedeelte klimop vanaf 1.80 m. hoogte tot aan het dak zitten. Ik heb het beneden al enige tijd geleden afgezaagd, zodat het niet verder groeit, maar kan op die hoogte de klimop niet verwijderd krijgen.

Voortuin uitgraven en zand aanbrengen

Wij willen binnenkort onze voortuin van ongeveer 3,5 x 5 meter laten uitgraven. Wij zullen zelf vooraf de bestrating verwijderen en afvoeren. Er zitten ook wat wortels van klimop en wat stronken in die er uit moeten. Na het uitgraven willen we er zand laten plaatsen. We horen graag wanneer u hiervoor tijd hebt en wat de kosten zijn.