Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor pvc vloer leggen:

PVC vloer leggen

In het voorjaar (medio april) betrek ik een appartement.Ik wil het appartement met pvc vloer laten leggen. Het betreft 65 m2. Een kamer annex keuken,hal,1 kleine en een grote slaapkamer plus kleine berging.
Onze klant uit Goes (Zeeland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor pvc vloer leggen uit heel Nederland:

Houtkachel installeren

Wij willen een houtkachel installeren als deel van onze huisrenovatie (https://www.praxis.nl/badkamer-keuken-wonen/verwarming/houtkachels-en-accessoires/houtkachels/panadero-houtkachel-java-eco-design-6-7kw). Deze vrijstaande kachel zal ipv een huidige inbouw kachel komen. Door een andere aannemer is de oude gesloopt, en de schoorsteen is geveegd. Dus hebben wij hulp nodig bij de installatie van de nieuwe, met een antraciet rookkanaal tot het plafond (264h) en een stalen of andere vuurvaste vloerplaat eronder. Dit zouden wij graag met u willen bespreken en wat de mogelijkheden zijn. De vloer wordt waarschijnlijk pvc, moet hier bijvoorbeeld een uitsparing voorkomen? Graag laten wij de vloerplaat door de vakman regelen.

Badkamer renovatie

Het betreft een badkamer situatie. Graag wil ik een nieuwe vloer en muren. De vloer is nu betegeld en dat haal ik er zelf uit. Ik heb geen budget voor tadelakt, maar wellicht is zoiets qua uitstraling te benaderen met betonverf? De visgraat lijkt mij ook gaaf op de vloer. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden. Ook is pvc behang een optie om de muren meet te behangen. De douchecabine valt bijna uit elkaar, ook deze moet vernieuwd worden. En het realiseren van een vrijstaand bad. Inclusief ventilatiesysteem. Afmeting badkamer: 2.20 meter hoog, 2 meter breed en 3.5 meter lang.

Vloer verwijderen, vloerverwarming erin, nieuwe vloer leggen

Bestaande vloer is een grenenhouten vloer op een balklaag. Zie graag de bestaande vloer verwijderd, hoeft niet afgevoerd te worden. Isolatie tussen de balken (ca. 17 cm hoog). Welk materiaal graag advies, ik zit zelf aan een soort 'piepschuim' te denken, maar als u een ander idee heeft, graag. Dan een deklaag underlayment 18 mm? Of een plaat die al een ingefreesd profiel heeft voor de te leggen vloerverwarming? Afwerking mag laminaat of PVC zijn. Het gaat om ongeveer 80 m2. Graag een prijs opgave van beide vloer soorten.

Vloer laten leggen

Tandartspraktijk heeft waterschade gehad, en er dienen nieuwe vloeren gelegd te worden. Onderhouds vrij en dicht materiaal. Voorkeur PVC. het betreft ong 200 m2. Dit is dus inclusief het openbreken van de oude vloer.

Badkamer opnieuw betegelen en pvc wandpanelen plaatsen

Wij willen onze badkamer van bijna 7 m2, opnieuw betegelen. Het liefst over de bestaande vloer en wandtegels heen. De badkamer heeft een douchehoek, betegeld, en een wc. De vloer loopt voor een deel aflopend naar de doucheput. Op de vloer willen wij tegels plaatsen en aan de wanden pvc wandpanelen. Kunt u mij vertellen of de pvc panelen te gebruiken zijn voor de vloer? De muren zijn circa 2,66 m 66 lang. De pvc panelen variëren van 2,60 m tot 1,20 m in lengte. Goede verhouding prijs-kwaliteit is belangrijk nu wij huurders zijn. Ook is van belang de verwachte benodigde tijd.

Vloerverwarming realiseren + afwerking

In mijn nog te bouwen huis zou ik graag vloer verwarming willen hebben. Het gaat om een warmtepomp met luchtverwarming. De oppervlakte is: - Begane grond 80 m2, - Eerste verdieping 70 m2 - En de zolder 50 m2 met verwarming en 30 m2 zonder verwarming. Graag laat ik ook de vloer direct storten, zodat ik de vloer kan leggen. Beneden wil ik het afwerken met plavuizen, boven met pvc.

Nieuwbouwwoning stucen, schilderen (muren en trappen) en vloeren leggen

Wij zijn opzoek naar iemand die de muren glad kan stucen, kan schilderen en de vloeren kan leggen. De woning wordt casco opgeleverd. De trappen moeten ook gedaan worden (geschuurd en geverfd). Het gaat om twee trappen met beiden een kwart draai. Ik vermoed dat beiden 14-15 traptreden hebben, het plafond is 2,60 meter hoog. Totale vloeroppervlakte is 175 m2 (inclusief badkamers en wc's). Op de beneden verdieping willen we een houtenvloer, daar hebben we vloerverwarming. Welk soort durf ik niet te zeggen. Op de twee bovenverdiepingen willen een pvc vloer. Materiaal laten we graag door de vakman regelen. De afmeting durf ik niet te zeggen van de totale muren. Ik heb wel een bouwrapport dat ik zou kunnen opsturen. Het gaat om de ruimtes: woonkamer, gang, wc misschien, boven drie slaapkamers en een hal en zolder met twee slaapkamers. Oplevering woning is tussen half februari en 1 april, wij zouden dan ook graag beginnen.

Droge vloerverwarming plaatsen

Ik wil graag op de bovenverdieping vloerverwarming laten plaatsen, gaat ongeveer 100 m2. Vervolgens graag een pvc vloer leggen. Huidige laminaat halen wij er zelf uit.

Convectorput met radiator leveren, plaatsen en gat in houten vloer zagen

Convectorput met radiator leveren, plaatsen en gat in houten vloer zagen. Ik heb een houten vloer waar overheen betegeld is. Hierover heb ik weer een pvc vloer gelegd die ik wil laten liggen. De woonkamer is 3.60 m breed. Je kan niet via de kruipruimte onder mijn vloer komen.

Laminaten vloer of pvc vloer leggen

Wij zoeken iemand die voor ons een pvc vloer of een laminaat vloer kan leggen. De plaatsing zou midden maart het beste uitkomen, dit voor de keuken die in week 13 van 2020 wordt geplaatst. De huidige vloer betreft een tegelvloer met vloerverwarming. Het soort vloerverwarming durf ik niet te zeggen. Ik zou graag een offerte willen over de plaatsing van zowel pvc als laminaat, ben hier namelijk nog tussen aan het twijfelen. Als een laminaatvloer überhaupt mogelijk is. Ik heb helaas geen precieze afmetingen van de woning. De oppervlakte beneden is geschat 40-50 m2. De sleutel krijgen we eind februari. Als er iets afgevoerd moet worden doen we het zelf. Graag ontvangen we een offerte.

Partners

Partners van Casius