Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Goes te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Goes heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Goes u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Goes of directe omgeving.

315 klanten uit Goes bevelen een bij Casius in Goes aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Goes bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Goes staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Goes:

Gordijnrails ophangen

Graag zou ik iemand willen vragen om bij mijn enkele gordijnrails op te hangen, lampen aan te sluiten en spiegels op te hangen.

Tuinschermen vervangen

Een 7-tal tuinschermen zijn door storm om gewaaid. Nu is de bedoeling dat deze vervangen worden en de overige 3 schermen opnieuw gezet worden. Palen dienen gewoon in de grond gegraven te worden. Er zijn wel een 5-tal palen geknikt, waardoor er dus een deel in de grond achter blijft. Graag zou ik een offerte willen ontvangen, daar dit voor nu verzekeringswerk betreft.

Elektriciteit voor keuken aanleggen

Ik ben op zoek naar een elektricien die de elektriciteitsvoorziening kan aanleggen voor de onlangs geplaatste keuken. Er is ruimte voor een aansluiting aanwezig in de meterkast. Aansluiten van keuken mogelijk via een kruipruimte.

Hordeur monteren

Graag zou ik een afspraak maken met een vakman die een hordeur, serie 700 van Praxis, op maat kan maken en kan monteren.

Laminaat leggen

Ik wil laminaat en ondervloer laten leggen. Het oppervlak is 80 m2.

Markies op een balkon ophangen

Ophangen van een markies (3.60 meter) op een balkon 2 hoog. Het elektrische zonnescherm moet weggehaald worden.

Zonnescherm Marquis ophangen

Er moet een uitvalscherm Marquis op worden gehangen, met breedte 360 cm, uitval 120 cm. Graag wil ik dit laten doen door een vakbedrijf. Niet mailen alstublieft. Oude zonnescherm graag verwijderen en afvoeren.

Gordijnen ophangen

Gordijnen op laten hangen in twee slaapkamers en woonkamer. 4 stuks in totaal. Gordijnen zijn er al, enkel het plaatsen van railsen. Rekening houden met afstand verwarming

Zonnewering ophangen

Ik wil een zonnewering die ik van plan ben om aan te schaffen graag laten op hangen. Deze is 3,95 meter breed bij 2,5 meter. Ik heb een stenen gevel het gaat om de benedenverdieping.

Deurhor monteren bij slaapkamer

Ik wil een deurhor laten monteren. Het gaat om de buitendeur van de slaapkamer. De hor is 215 bij 95 cm.

Toiletbril vervangen

Ik wil een toiletbril laten vervangen. Zo spoedig mogelijk als het kan want de huidige bril is stuk gegaan. Het lukt mij niet het zelf te doen.

Roljaloezie ophangen

Graag de oude roljaloezieën weghalen inclusief de bevestigingen en graag de nieuwe ophangen. Het zijn drie stuks van 86 cm breed. De nieuwe zijn nog niet in huis, ze worden op maat gemaakt door Gamma. Over drie tot vier weken zijn ze klaar.

Raamdecoratie inmeten en ophangen

Meten en ophangen van raamdecoratie voor 5 ramen.

Rolgordijnen ophangen

Ik wil voor 4 ramen rolgordijnen laten ophangen

Jaloeziën inmeten en eventueel monteren

2 of 3 jaloezieen inmeten

Rolgordijnen ophangen

Het ophangen van twee rolgordijnen, deze moeten nog in de breedte worden ingekort. Er hangen momenteel twee gordijnen en deze moeten worden verwijderd. Betreft vlakke houten kozijnen, een raam op de slaapkamer en een raam boven het aanrecht. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Deurhor plaatsen

Graag zie ik een prijsopgaaf tegemoet voor het plaatsen van een plissé hordeur (90 x 200 cm) in een hardhouten kozijn. De hor zelf moet ik nog kopen.

Jaloezieën, gordijnrails en lampen ophangen

Ik wil 4 jaloezieën laten ophangen en 2 gordijnrails. Verder 2 of 3 lampen.

Traprenovatie uitvoeren en lamimaat leggen

Ik zou graag 14 traptreden laten vernieuwen (2 x7 treden, onderbroken door een klein 'overloopje' door traprenovatie treden te laten plaatsen. Ik heb Eiken overzettreden besteld. Ook moet er in de hal (bij de entree) laminaat gelegd worden (ongeveer 9 m2 en op het kleine overloopje (2.5 m2)). Ik heb alle materialen al op bestelling bij Praxis en deze zullen uiterlijk in de 1e week van april geleverd worden.

Spanplafond in de bijkeuken en keuken monteren

Omdat wij het plafond in de bijkeuken en keuken willen vervangen, ben ik gaan zoeken naar verschillende opties hiervoor. Graag zou ik van u een voorlopige offerte voor deze twee ruimten ontvangen. Indien mogelijk zou ik ook graag van u meer informatie krijgen over het precieze uiterlijk, misschien weet u waar wij voorbeelden kunnen bekijken? Het gaat om 2 ruimten, totaal 20 m2. Een mogelijk obstakel is de lichtkoepel in het plafond van de bijkeuken.

Kitten in de badkamer en woonkamer

Het gaat om het opnieuw kitten van de badkamer (3 m2) en een aantal kitranden tussen laminaatvloer en plint in woonkamer ongeveer 5 meter.

Schaduwdoeken monteren in een zwembad

Ik wil 3 doeken gaan ophangen bij een klant in Goes. Ik denk aan 3 driehoek-doeken op decoratieve wijze gemonteerd. Over de bar heen, richting het horecagedeelte. Een van de bevestigingspunten is een betonnen kolom. Boven het raam hangt akoestisch doek. In de hoek, aan het kozijn, zou een bevestigingspunt kunnen komen. We willen een soort van luifel maken boven het horecagedeelte. Graag even komen kijken om te overleggen wat de mooiste optie is.

Meerdere zaken laten monteren

Ik wil graag drie buitenlampen laten monteren, vier aanrechtkastjes (twee blokken van twee kastjes) monteren aan de muur en een houten ombouw met deurtje voor het uit het zicht hebben van leidingen, een soort koof (2x).

Roljaloezieën inmeten en monteren

Ik wil graag een offerte voor het inmeten van 6 kozijnen & monteren van 6 stuks roljaloezieën.

Zonnescherm ophangen

Wij hebben een zonnescherm van 4.50 meter gekocht bij de Praxis en deze willen we laten ophangen bij onze achterdeur. Er hoeft geen oud scherm verwijderd te worden.