Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Goes te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Goes heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Goes u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Goes of directe omgeving.

305 klanten uit Goes bevelen een bij Casius in Goes aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Goes bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, schilderen van een aantal muren en plafonds, tuinhuis repareren, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten, geluidsisolatie tussenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Goes staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Goes:

zonnescherm buiten ophangen

zonnescherm buiten[ balkon ] ophangen

Vervangen zonnescherm doek

wij willen graag ons zonneschermdoek vervangen, br. 5.20 x 2.50 uitval

keukenkraan plaatsen en douchewand aanbrengen (120 x 200)

Keukenkraan plaatsen en douchewand plaatsen (120x200).

Zonneschermdoek vervangen

Vervangen zonnescherm doek. Zie foto

Douchecabine monteren

Ik zou graag de douchecabine van Praxis: 'Baseline schuifdeuren douchecabine hoekinstap wit 77-89 cm' willen laten monteren. Op dit moment is de badkamer leeg dus hij kan direct gemonteerd worden.

PVC vloer leggen

In het voorjaar (medio april) betrek ik een appartement.Ik wil het appartement met pvc vloer laten leggen. Het betreft 65 m2. Een kamer annex keuken,hal,1 kleine en een grote slaapkamer plus kleine berging.

Laminaat leggen

Het gaat om het laminaat leggen in een halletje, woonkamer en de keuken. Ik was hier in eerste instantie al mee begonnen, maar bij nader inzien laat ik dit liever uitvoeren door een professional. de materialen heb ik al aangeschaft. De afmetingen zijn als volgt: Halletje 1.x3.32 Kamer 6x 3.60 Keuken 1.80x3.40

Plinten plaatsen begane grond en eerste etage

volledige begane grond en 1e verdieping nieuwbouw voorzien van mdf plinten begane grond voorzien van tegelvloer 1e verdieping voorzien van laminaat

Leggen van tegelvloer

Ik wil graag vloertegels laten leggen op onze begane grond. We hebben inmiddels tegels van Praxis gekocht, verder nog niets. Het gaat om het volgende: - betegelen van 4 ruimtes, ondergrond beton, plinten reeds aanwezig (bij voorkeur blijven die zitten) - 2 ruimtes zijn 260 bij 380 cm - 1 ruimte is 145 bij 320 cm - 1 ruimte is 270 bij 210 cm Ik zou graag een offerte ontvangen voor: betegelen van genoemde ruimtes, inclusief levering van benodigd cement; prijs en mogelijke aanvangsdatum. Het oude materiaal ook graag verwijderen en afvoeren.

Gordijnrails ophangen

Graag zou ik iemand willen vragen om bij mijn enkele gordijnrails op te hangen, lampen aan te sluiten en spiegels op te hangen.

Tuinschermen vervangen

Een 7-tal tuinschermen zijn door storm om gewaaid. Nu is de bedoeling dat deze vervangen worden en de overige 3 schermen opnieuw gezet worden. Palen dienen gewoon in de grond gegraven te worden. Er zijn wel een 5-tal palen geknikt, waardoor er dus een deel in de grond achter blijft. Graag zou ik een offerte willen ontvangen, daar dit voor nu verzekeringswerk betreft.

Elektriciteit voor keuken aanleggen

Ik ben op zoek naar een elektricien die de elektriciteitsvoorziening kan aanleggen voor de onlangs geplaatste keuken. Er is ruimte voor een aansluiting aanwezig in de meterkast. Aansluiten van keuken mogelijk via een kruipruimte.

Hordeur monteren

Graag zou ik een afspraak maken met een vakman die een hordeur, serie 700 van Praxis, op maat kan maken en kan monteren.

Laminaat leggen

Ik wil laminaat en ondervloer laten leggen. Het oppervlak is 80 m2.

Markies op een balkon ophangen

Ophangen van een markies (3.60 meter) op een balkon 2 hoog. Het elektrische zonnescherm moet weggehaald worden.

Zonnescherm Marquis ophangen

Er moet een uitvalscherm Marquis op worden gehangen, met breedte 360 cm, uitval 120 cm. Graag wil ik dit laten doen door een vakbedrijf. Niet mailen alstublieft. Oude zonnescherm graag verwijderen en afvoeren.

Gordijnen ophangen

Gordijnen op laten hangen in twee slaapkamers en woonkamer. 4 stuks in totaal. Gordijnen zijn er al, enkel het plaatsen van railsen. Rekening houden met afstand verwarming

Zonnewering ophangen

Ik wil een zonnewering die ik van plan ben om aan te schaffen graag laten op hangen. Deze is 3,95 meter breed bij 2,5 meter. Ik heb een stenen gevel het gaat om de benedenverdieping.

Deurhor monteren bij slaapkamer

Ik wil een deurhor laten monteren. Het gaat om de buitendeur van de slaapkamer. De hor is 215 bij 95 cm.

Toiletbril vervangen

Ik wil een toiletbril laten vervangen. Zo spoedig mogelijk als het kan want de huidige bril is stuk gegaan. Het lukt mij niet het zelf te doen.

Roljaloezie ophangen

Graag de oude roljaloezieën weghalen inclusief de bevestigingen en graag de nieuwe ophangen. Het zijn drie stuks van 86 cm breed. De nieuwe zijn nog niet in huis, ze worden op maat gemaakt door Gamma. Over drie tot vier weken zijn ze klaar.

Raamdecoratie inmeten en ophangen

Meten en ophangen van raamdecoratie voor 5 ramen.

Rolgordijnen ophangen

Ik wil voor 4 ramen rolgordijnen laten ophangen

Jaloeziën inmeten en eventueel monteren

2 of 3 jaloezieen inmeten

Rolgordijnen ophangen

Het ophangen van twee rolgordijnen, deze moeten nog in de breedte worden ingekort. Er hangen momenteel twee gordijnen en deze moeten worden verwijderd. Betreft vlakke houten kozijnen, een raam op de slaapkamer en een raam boven het aanrecht. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.