Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schommel in tuin plaatsen:

Schommel in tuin plaatsen

In de tuin graag een Gamma schommel plaatsen. Het is een grote tuin met zandgrond.
Onze klant uit Burgh Haamstede (Zeeland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schommel in tuin plaatsen uit heel Nederland:

Verschillende tuinwerkzaamheden verrichten

Momenteel liggen er grote natuurstenen tegels in mijn tuin. Ik zou graag vanuit de schuifpui gezien 1/3 deel van de tuin composiet vlonder delen laten leggen en de rest met tegels. Aan weerskanten bakken voor groen. Achterin de tuin wil ik een pergola waar een schommel aangehangen kan worden. En ik wil graag een oplossing voor haardhout. De tuin is rond de 50 m2 en is bereikbaar middels een steeg. Materialen graag in overleg.

Kunstgras leggen en optioneel graszoden plaatsen

Gras/mos verwijderen en vervangen door 85 - 95 m2 kunstgras op speelveld in tuin. Staat schommel & trampoline, voetbal/hockey, hier mag omheen gewerkt worden. Optioneel ook nog ongeveer 120 - 130 m2 graszoden vervangen. Materialen graag in overleg.

Speeltoestel verankeren met beton

Wij zoeken hulp voor het verankeren van ons speeltoestel met schommel aanbouw in (snel)beton. Speeltoestel is al opgebouwd staat al op de juiste plek en staat op het grasveld in onze tuin. Betreft fatmooze crazy cat xxl met schommel aanbouw. Grondankers zijn al in ons bezit. Wij zoeken met spoed iemand met ervaring hierin die ons kan helpen. In totaal moeten er 7 ankers worden bevestigd (plus uitgraven). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Volledige tuinrenovatie

Een volledige aanleg van een voor- en achtertuin van in totaal ongeveer 110 m2: - (fors) ophogen, circa 15 kuub zand zal nodig zijn (15 cm bij de achtergevel van 6 meter breed, elders wat minder hoog) - drainage aanleggen - betegeling (deels hergebruik van oude stenen) - verwijderen oude tuin inclusief tweetal bomen - nieuwe beplanting inclusief enkele borders - nieuwe schuur - schommel De achtertuin is 60 m2 en de voortuin is circa 30 m2. Een zijpad is circa 20 m2. Vooral het ophogen en de drainage zouden we heel graag zo snel mogelijk uitvoeren. Afgelopen weekend is met die enorme regenbui een enorm 'sinkhole' ontstaan. Hopelijk heeft u ergens een gaatje! U kunt ten alle tijden bellen of mailen - we zien uit naar uw bericht!

Jungle Gym Swing schommel in tuin monteren

Op 7 augustus komt mijn kleindochter logeren en ik zou graag een schimmel in de tuin willen hebben. Ik zag op de site van Gamma de met trapeze en schommel, prijs 229. Ik heb wel iemand nodig die dat hier veilig in elkaar kan zetten, maar wel voor 7 augustus dus. Is dat mogelijk? Met vriendelijke groeten,

Wijzigen van een daktuin met overkapping en vlonder

Wij willen graag onze daktuin van ongeveer 35 m² upgraden. We denken aan het plaatsen van een overkapping, een nieuwe vlonder, beplanting en een schommel. De daktuin bevindt zich op de 1e verdieping en is toegankelijk via de parkeergarage onder de tuin. We willen een afspraak maken om de klus en onze wensen hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte. We willen er al deze zomer van gaan genieten, dus we zoeken een bedrijf dat hier de komende maanden ook tijd voor heeft.

Kindvriendelijke tuin ontwerpen en aanleggen

Wij wonen in een nieuwbouwwoning waar de achtertuin van ongeveer 40 m² geheel betegeld is. In de tuin staat een stenen schuur. Er staan vanuit de bouw schuttingen met klimop. We hebben een dochter van 10 maanden oud en willen graag een tuinontwerp laten maken voor een kindvriendelijke tuin waar het voor ons als ouders ook goed toeven is. We hebben veel wensen, maar de ruimte is beperkt. We denken aan een loungebank met tafeltje, een overkapping voor de BBQ, een stukje gras, andere schuttingen, een kleine trampoline in de grond, misschien een schommel of speelhuisje en krijtbord aan de schutting of schuur. We willen graag in gesprek met hoveniers die het leuk vinden om te ontwerpen. Als het ontwerp ons bevalt, ontvangen we graag een offerte. De steekwoorden zijn: onderhoudsvrij, kindvriendelijk en sfeervol. De openslaande tuindeuren willen we eventueel vervangen door schuifdeuren, zodat er meer ruimte in de tuin kan worden benut. We horen graag wie er op korte termijn tijd heeft om voor ons een ontwerp te maken en wat de kosten zijn.

Tuin egaal maken en inrichten

We willen onze achtertuin egaliseren en daarna betonnen tegels en gras laten leggen. De tuin is ongeveer 10 meter lang en 6 meter breed met een stenen schuur. De oude tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Daarna zal er met nieuwe tegels een terras gelegd moeten worden en een pad naar achter waarlangs er gras geplaatst moet worden. Separaat zou ik graag willen weten wat de mogelijkheden zijn een houten pergola waar een schommel aan kan hangen.

Speeltoestel in de tuin plaatsen

Ik wil graag een speelhuis laten plaatsen. Het gaat om de Jungle Gym Club, inclusief korte glijbaan met wateraansluiting en dubbele schommel.

Kindvriendelijke tuin aanleggen

Ik wil mijn tuin kindvriendelijker maken. Ik wil een boomhut of speelhuisje met een hoge glijbaan. Tevens wil ik in een deel van de tuin bij de schommel een kunstgrasmat (3 bij 4) en het voorste gedeelte opnieuw bestraat (3 bij 4). Bij het nieuwe tuinontwerp is de wens, dat de tuin redelijk groen blijft en kindvriendelijk wordt. Mijn tuin is 3 bij 12 meter zonder achterom. Er staat een houten schutting met een deur naar de buren. Achter in de tuin staat een vlonderterras (3-4) die blijft. Daarnaast twee bloembakken voor het huis met gevarieerde wintergroene planten die bloeien. Materiaal deels zelf aan te schaffen en deels door de hovenier te leveren.