Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor schuurtje aanbouwen:

Schuurtje aanbouwen

Ik zoek een aannemer die in mijn achtertuin een "verlenging" van mijn schuur zou kunnen creëren door middel van een extra muur maken om daar vervolgens een dak op te plaatsen. De dakplaten zijn reeds aanwezig. De muur moet ongeveer 3 meter breed worden.
Onze klant uit Axel (Zeeland) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuurtje aanbouwen uit heel Nederland:

Fundering voor een garage maken

Wij zijn bezig met de aankoop van een nieuwe woning en zouden graag een garage aan het bestaande schuurtje aanbouwen. De maten zullen zijn 6 x 3,5 meter. Het betreft een wijk die is gebouwd in de jaren 90 te Gorinchem. Wat zouden de kosten zijn voor een fundering als we een stenen garage willen neerzetten?

Aanbouwen aan het huis

Wij willen een afweging maken verhuizen of aan/uitbouwen. Het betreft houtskelet bouw. Vanuit de bouw hebben we al een aanbouw laten opnemen, deze is 1.20 lang. Het is dan de bedoeling dat de eventuele nieuwe uitbouw hierop aansluit. De aanbouw zou 6 meter breed en 2 diep moeten worden. De glazen pui kan hergebruikt worden met achterdeur. Ook de CV is aanwezig. Aan ons huis zit een schuurtje vast van 1.50 x 1.50 meter, deze is waarschijnlijk niet te verplaatsen en zou dan komen te vervallen. De gevel is bekleed met onderhoudsvriendelijke hout rabat delen. Wij zouden graag horen wat deze aan-/uitbouw zou kosten.

Buitenvolière van hout timmeren

Ik wil buiten een eenvoudige volière aan een schuurtje aanbouwen, ik heb al een deurtje met schuifje. Voorstel is een houten rand onderaan en daarop dan houten palen met vogelgaas groen, aan 1 zijde plexiglas tegen de wind en aan 1 zijde staat al een schutting (die alleen onder nog vliegdicht moet worden gemaakt met 1 extra plank). Dakje schuin aflopend vanaf de schutting transparant, deels overdekt. Totale oppervlakte circa 4 m2 (hoogte ongeveer 175-180). Graag even kijken ter plaatse.

Bijkeuken aanbouwen aan de woning

Wij wonen in een woning uit bouwjaar 1952 waar wij aan de achterzijde, aansluitend aan de keuken, een bijkeuken willen laten bouwen. De maat is ongeveer 2,1 bij 2,7 meter. In de bijkeuken moeten aansluitingen voor de wasmachine worden gemaakt. Wij willen een gemetselde bijkeuken met een plat dak met bitumen dakbedekking en een lichtkoepel. De huidige buitendeur moet worden verplaatst. Een binnendeur moet worden geplaatst tussen de keuken en bijkeuken. Wij hebben een besloten tuin die via een schuurtje bereikbaar is. Wij zullen zelf de fundering uitgraven. Allereerst ontvangen wij graag een globale indicatie van de kosten.

Serre aanbouwen

Wil graag een dichte serre laten aanbouwen en hiervoor graag de kosten weten, ongeveer. Breed 4.35 meter diepte 3.80 meter hoog 2.50 meter. Het dak met lichtdoorlatend materiaal. Links staat een schuurtje en rechts een klein muurtje. In de offerte graag openslaande deuren en een schuifpui opnemen. Later beslissen we wat we erin willen laten plaatsen. Fundering wil ik laten storten of zelf doen. Daarna betegelen.

beneden: doorbreken keukenmuur & ...

beneden: doorbreken keukenmuur & installeren nieuwe keuken. Aanbouwen serre. muren stucen. Nieuw parket leggen. hele huis: electriciteit uitbreiden en stopcontacten verplaatsen, schilderen badkamer: wc verplaatsen, bad plaatsen ipv douche en wastafels installeren zolder: wc & wastafel installeren, isoleren overig: schuurtje slopen (5m2) en nieuwe garage bouwen (15m2) dak: dakkapellen plaatsen

Het betreft het aanbouwen van een stenen ...

Het betreft het aanbouwen van een stenen schuurtje. nu staat er nog een houten gebouw maar dat moet steen worden

Wij willen een schuurtje in hout naast ...

Wij willen een schuurtje in hout naast het huis aanbouwen. De bedoeling is een doorloop te creeeren door zowel aan voor- en achterzijde een deur te plaatsen. De uitvoering is in hout met een schuin dak aflopend van de zijmuur van het huis naar het plantsoen. De oppervlakte is ongeveer 2 meter breed bij 4 meter diep. De voorzijde van het schuurtje is gelijk met de voorgevel van het huis.

aanbouwen van een serre aan achterkant, ...

aanbouwen van een serre aan achterkant, waarbij de schuifpui meot worden verplaatst, verwijderd, daarbij zal ook iets met de vloer moeten worden gedaan (aanleggen) het stucwerk aldaar en de ramen. Verder de sloop van een stenen schuurtje in achtertuin en zomogelijk bouw van een schuurtje meer achter in de tuin Eventueel opknappen badkamer plus aanbrengen van ventilatie

Wij willen in de tuin een U-vormige ...

Wij willen in de tuin een U-vormige uitbreiding aanbouwen waardoor een patio ontstaat. WESTKANT: - Kantoor L 400 B 186 - Raam B 280 - CV - Werkruimte L 423 - B 204 - Deur naar patio - Deur naar achterzijde woning - Waterleiding - CV NOORDKANT: - Slaapkamer L 336 B 308 - 2 Ramen B 120 - Deur naar badkamer - CV OOSTKANT: - Bijkeuken L 180 B 210 - Raam B 120 - Deur naar keuken - Deur naar badkamer - Water - CV - Badkamer L 357 B 210 - Raam B 120 - Deur naar kleedkamer - Bad - Douche - WC - CV - Kleedkamer L 184 B 210 - CV Alle ruimtes moeten voorzien zijn van elektra en een goede warmte- en vochtisolatie. Bestaande badkamer moet aangepast worden. Schuurtje moet worden gesloopt. Vijver moet worden gedempt. Tekening is reeds aanwezig.