Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zeeland.

233 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oostburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, zolder renovatie, diverse klussen in en om het huis, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten, harmonicadeuren plaatsen, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zeeland:

woensdag 18 september 2019

Plaatsing pelletkachel + afvoer

Ik wil graag een pellet kachel incl. afvoerpijp laten installeren in onze serre. De serre is redelijk geïsoleerd en heeft een schuin dak.
maandag 16 september 2019

Douchehoek instap installeren

Iemand heeft bij mij de douchehoek instap met schuifdeuren in elkaar gezet, maar is ziek geworden. Het glas moet er nog in geplaatst worden en het moet nog vastgemaakt worden.
zaterdag 14 september 2019

Zonnescherm ophangen

Ik heb een zonnescherm van 2.88 m gekocht en ik wil die graag ophangen aan de voorkant van de woning, begaande grond.
vrijdag 6 september 2019

Vervangen Praxis keuken-mengkraan

Ik heb een keuken-mengkraan bij Praxis gekocht; de bestaande kraan moet nu vervangen worden door deze nieuwe mengkraan.
dinsdag 27 augustus 2019

Kozijnen van staal maken en houten luiken

Wij willen minimaal 3 stalen (zwarte) kozijnen voor buitendeuren laten maken en deze plaatsen in een schuur die wij gaan omtoveren tot woonschuur. Naast dit kozijn moeten er ook 2 houten luiken gemaakt worden. We hebben nog niet opgemeten maar ik gok 3 meter hoog en 2 meter breed. Inclusief 1 deur in alle kozijnen. Er moet dubbelglas in. Als jullie geen luiken maken dan vraag ik dat aan een ander bedrijf, geen probleem. Kunnen jullie mij een schatting geven hoeveel dit kost per m2 of een totaalprijs?
donderdag 15 augustus 2019

Plinten plaatsen begane grond en eerste etage

volledige begane grond en 1e verdieping nieuwbouw voorzien van mdf plinten begane grond voorzien van tegelvloer 1e verdieping voorzien van laminaat
zondag 11 augustus 2019

Leggen van tegelvloer

Ik wil graag vloertegels laten leggen op onze begane grond. We hebben inmiddels tegels van Praxis gekocht, verder nog niets. Het gaat om het volgende: - betegelen van 4 ruimtes, ondergrond beton, plinten reeds aanwezig (bij voorkeur blijven die zitten) - 2 ruimtes zijn 260 bij 380 cm - 1 ruimte is 145 bij 320 cm - 1 ruimte is 270 bij 210 cm Ik zou graag een offerte ontvangen voor: betegelen van genoemde ruimtes, inclusief levering van benodigd cement; prijs en mogelijke aanvangsdatum. Het oude materiaal ook graag verwijderen en afvoeren.
woensdag 7 augustus 2019

In elkaar zetten van een berging tuin

Het in elkaar zetten van een berging in de tuin de berging is van biohort type europe3
dinsdag 6 augustus 2019

Dubbele deur afschaven

De ruimte tussen mijn dubbele uitslaande tuindeuren en de drempel is minder dan 5mm. Volgens de schilder moet dit minstens 6 mm zijn voor een goede afwatering. De deuren dienen dan ook afgedchaafd/afgeschuurd te worden.
zondag 28 juli 2019

Specialistisch onderzoek naar status dakbeschot en kapconstructie zolder

In heb een bouwkundige inspectie laten plaatsvinden in een woning uit 1931, waarin ik ben geïnteresseerd als toekomstig koper. In het rapport staat het advies om verder specialistisch onderzoek te laten plaatsvinden naar de status van het dakbeschot, de kapconstructie en de dakdoorvoer van de schoorsteen op zolder
zondag 28 juli 2019

Specialistisch onderzoek naar asbest verdacht materiaal

In heb een bouwkundige inspectie laten plaatsvinden in een woning uit 1931, waarin ik ben geïnteresseerd als toekomstig koper. In het rapport staat het advies om verder specialistisch onderzoek te laten plaatsvinden naar asbest verdachte materialen in de woning.
vrijdag 12 juli 2019

Zonwering velux plaatsen

Oude zonwering verwijderen en vervangen door afstand bediende zonwering met zonnecel van Velux, binnenshuis.
maandag 1 juli 2019

Laminaat leggen

In ons zomerhuis / studio wil ik graag 27,5 m2 laminaat leggen. Een datum dat mij goed uitkomt is 24/7, maar andere data zouden geen probleem moeten zijn. Het laminaat is al aangeschaft.
maandag 24 juni 2019

Douchecabine laten monteren

Ik heb een douchecabine bij Praxis gekocht. Ik wil graag dit laten monteren. Ik wil ook nog graag offertes hebben.
maandag 24 juni 2019

Metall-stud wand plaatsen voor een slaapkamer

Metall-stud wand plaatsen ten behoeve van een slaapkamer. Lengte: 440 cm. Hoogte: 198 cm. Dikte: 70 mm of 75 mm. Inclusief: kozijn + opdekdeur rechts draaiend. Afwerking : beide zijden met gipsplaat, glad afgewerkt.
dinsdag 4 juni 2019

Het renoveren van de badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van het ligbad en overige badkamermeubels en de tegels. Vervolgens zie ik graag nieuwe tegels, een inloopdouche, een muurtje en een schuifdeur terug in de badkamer. De badkamer is 3 bij 2 meter groot en bevindt zich op de begane grond.
zondag 2 juni 2019

Klussen na verhuizing

Ophangen van lampen ( designlampen, sommige zijn ingewikkeld op te hangen) Ophangen van schilderijen en eventueel extra ophangrails bevestigen. Vloertje leggen op het balkon.
maandag 6 mei 2019

Gordijnrails ophangen

Graag zou ik iemand willen vragen om bij mijn enkele gordijnrails op te hangen, lampen aan te sluiten en spiegels op te hangen.
zaterdag 20 april 2019

Plaatsen schaduwdoek

Schaduwdoek geplaatst in een paalzender (3 of 4) met bijbehorende rvs-palen met oog.
dinsdag 9 april 2019

Schutting repareren

Door een storm is de schutting bij onze vakantiewoning in Vrouwenpolder gedeeltelijk omgewaaid. Het blijkt dat de meeste geïmpregneerde houten palen net boven de grond zijn doorgerot. Ik wil dat 10 palen vervangen worden door hardhouten palen en de bestaande schuttingdelen weer aan de deze palen worden bevestigd. Afgebroken paalpunten uit grond verwijderen en de nieuwe palen in gegalvaniseerde puntpaalhouders verankeren of in de grond ingraven. Wellicht dat er een of twee schutting delen vervangen moeten worden.
maandag 25 maart 2019

Badkamer renoveren

Ik wil graag het bad weghalen uit de badkamer en een douche van maken. nieuwe wastafel met onderkast en spiegel. De badkamer is ongeveer 6-8 m2. Er moet tot aan het plafond worden betegeld.
dinsdag 19 maart 2019

Schutting plaatsen

Graag wil ik een stalen schutting laten leveren en plaatsen van 11 meter breed en 180 meter hoog. De oude schutting verwijderen wij zelf maar de vakman voert het materiaal hiervoor af.
maandag 18 maart 2019

Afdakje bij de voordeur vervangen

Ik zoek een partij die het afdakje voor mijn voordeur kan repareren of vervangen. Dit dakje is losgekomen tijdens de storm.
vrijdag 8 maart 2019

Tegelen twee badkamers

Ik wil twee badkamers laten betegelen. Beide badkamers zijn 3 bij 4 meter en moeten tot het plafond betegeld worden.
maandag 4 maart 2019

Klussen in huis

Ik wil graag een gordijnrail in het plafond boren. Totale lengte circa 7.50 meter. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag.

Partners

Partners van Casius