Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zeeland.

215 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Rilland, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en tuin, het behangen van een woning met renovlies, badkamer vernieuwen, terras overkapping maken, brandgang opnieuw betegelen, rolluiken leveren en plaatsen, klussen in het appartement, plafond laten stucen, waterschade plafond en muur begane grond, diverse klussen laten uitvoeren, appartement opknappen, volledige badkamer in de nieuwbouwwoning installeren, klussen in huis laten uitvoeren, schutting vervangen, nieuwe PVC-vloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zeeland:

zaterdag 18 augustus 2018

Paneelgordijnen ophangen

Ik wil de paneelgordijnen laten ophangen in de woonkamer.
donderdag 19 juli 2018

Gordijnrails ophangen

Ik wil 2 gordijnrails laten ophangen in een betonnen plafond. De rails zijn al aangeschaft en hebben de afmeting van 3 en 4 meter.
dinsdag 17 juli 2018

WC afkitten

De wc is opnieuw getegeld en moet afgekit worden. Ongeveer 8-10 meter kitwerk.
donderdag 12 juli 2018

Markies op een balkon ophangen

Ophangen van een markies (3.60 meter) op een balkon 2 hoog. Het elektrische zonnescherm moet weggehaald worden.
woensdag 4 juli 2018

Badkamer renovatie

We hebben een vrij kleine badkamer (8 m2) met een schuin dak. De huidige situatie is een dubbele wastafel met onderkast (zelfbouw), douchecabine, ligbad en toilet. De badkamer is zeer lastig in te delen gezien het een kleine ruimte betreft en ook door het door schuine dak in de lengterichting. De wens is in plaats van een dubbele, een enkele wastafel te plaatsen. Een douche in plaats van een bad en een bijpassend toilet. ook dient de badkamer opnieuw betegeld te worden. Ik wil graag in overleg met de vakman de nieuwe indeling bepalen.
zondag 1 juli 2018

Zonneschermband vervangen

Het band is gekaapt, zelf geprobeerd te vervangen maar kan er niet bij aan de rol.
vrijdag 29 juni 2018

Rolhor plaatsen

Er zitten gaten in bestaande rolhor. Of vervangen of nieuw gaas? 68 bij 140
woensdag 20 juni 2018

Zonnescherm Marquis ophangen

Er moet een uitvalscherm Marquis op worden gehangen, met breedte 360 cm, uitval 120 cm. Graag wil ik dit laten doen door een vakbedrijf. Niet mailen alstublieft. Oude zonnescherm graag verwijderen en afvoeren.
maandag 11 juni 2018

Stronken afvoeren

Wij hebben twee bomen laten rooien en de kluiten liggen er nu uit, maar zijn niet afgevoerd. Is op een karretje zelf niet te doen. Te groot en te zwaar. Wie helpt en wat kost het?
zondag 10 juni 2018

Gordijnen ophangen

Gordijnen op laten hangen in twee slaapkamers en woonkamer. 4 stuks in totaal. Gordijnen zijn er al, enkel het plaatsen van railsen. Rekening houden met afstand verwarming
dinsdag 29 mei 2018

Houten tuin poort maken en plaatsen

Ik heb momenteel een poortdeur die nodig aan vervanging toe is. Ik wil een op maat gemaakte houten poort die bestaat uit twee delen met hang- en sluitwerk. Als sluitwerk wil ik een deurklink met slot. Poort is 1.20 meter breed per deel en 2 meter hoog. Ook het schilderwerk meerekenen. Of als dit kan geïmpregneerde deuren. De oude poort mag verwijderd en afgevoerd worden. Ik heb last van verzakking in de grond, nu zat ik te denken om een wiel onder de poortdeur te zetten. Denkt u dat die zal helpen tegen de verzakking?
vrijdag 25 mei 2018

Zonnewering ophangen

Ik wil een zonnewering die ik van plan ben om aan te schaffen graag laten op hangen. Deze is 3,95 meter breed bij 2,5 meter. Ik heb een stenen gevel het gaat om de benedenverdieping.
maandag 14 mei 2018

Rolgordijn in de slaapkamer monteren

Ik wil een rolgordijn in de slaapkamer laten ophangen. Deze is 1.70 meter breed.
zaterdag 28 april 2018

Rolgordijnen monteren

Ik wil in de woonkamer en in een kamertje rolgordijnen laten ophangen. In de woonkamer dienen er 2 van 1 meter en 1 van 80 cm gemonteerd te worden. In het kamertje boven gaat het om een gordijn van 60 cm en van 1 meter breed.
maandag 9 april 2018

Garage afbreken en puin afvoeren

Ik wil de garage volledig laten afbreken, bestaande uit steen. Ongeveer 6 meter bij 3 meter. In het dak zit mogelijk asbest. Ook alles laten afvoeren.
woensdag 28 maart 2018

Rolhordeur plaatsen van Bruynzeel

Ik wil een Bruynzeel rolhordeur plaatsen in de achterdeur. De deur is ongeveer 215 bij 90 cm.
dinsdag 27 maart 2018

Deurhor monteren bij slaapkamer

Ik wil een deurhor laten monteren. Het gaat om de buitendeur van de slaapkamer. De hor is 215 bij 95 cm.
zaterdag 24 maart 2018

Ophangen van gordijnrails

Ik wil graag 9 stuks gordijnrail ophangen, 1 roljaloezie en 1 rolgordijn.
zaterdag 24 maart 2018

Rolhor en raam jaloezieën plaatsen

Ik vraag deze offert aan namens een Duits sprekende klant aangezien de site compleet in het Nederlands is. De offerte mag nog steeds in het Nederlands zijn hoor, maar het kan dus zijn dat als je belt de klant in het Duits opneemt. De klant verstaat wel Nederlands. Het gaat om het plaatsen van een standaard Bruynzeel rolhor voor deuren (degene die je op het kozijn plaatst aan de binnenzijde want de deur draait naar buiten open) en 2 raam jaloezieën.
dinsdag 13 maart 2018

Schuifdeur voor nis plaatsen

In een nis in de muur wil ik graag 2 kledingroedes bevestigen en ik zou er graag een schuifdeur voor geplaatst hebben. De nis is 60 cm breed en 2.32 meter hoog, muur tot plafond. Ik wil dit het liefst zo eenvoudig mogelijk met een meubelpaneel als deur.
dinsdag 6 maart 2018

Schommel in tuin plaatsen

In de tuin graag een Gamma schommel plaatsen. Het is een grote tuin met zandgrond.
maandag 15 januari 2018

Toiletbril vervangen

Ik wil een toiletbril laten vervangen. Zo spoedig mogelijk als het kan want de huidige bril is stuk gegaan. Het lukt mij niet het zelf te doen.
donderdag 28 december 2017

Roljaloezie ophangen

Graag de oude roljaloezieën weghalen inclusief de bevestigingen en graag de nieuwe ophangen. Het zijn drie stuks van 86 cm breed. De nieuwe zijn nog niet in huis, ze worden op maat gemaakt door Gamma. Over drie tot vier weken zijn ze klaar.
donderdag 28 december 2017

Verticale lamellen inmeten en monteren

Ik wil voor een raam een set van 2 verticale lamellen, gebroken wit, 200 x 250 cm. (nr. 5042) laten opmeten bij mij thuis en monteren.
maandag 25 december 2017

Duo rolgordijn op laten hangen

Ik wil graag een duo rolgordijn op laten meten en laten monteren aan 1 raam

Partners

Partners van Casius