Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zeeland.

228 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre bouwen, parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en (draaikiep)ramen realiseren, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zeeland:

vrijdag 12 juli 2019

Zonwering velux plaatsen

Oude zonwering verwijderen en vervangen door afstand bediende zonwering met zonnecel van velux, binnenshuis.
maandag 1 juli 2019

Laminaat leggen

In ons zomerhuis / studio wil ik graag 27,5 m2 laminaat leggen. Een datum dat mij goed uitkomt is 24/7, maar andere data zouden geen probleem moeten zijn. Het laminaat is al aangeschaft.
maandag 24 juni 2019

Douchecabine laten monteren

Ik heb een douchecabine bij Praxis gekocht. Ik wil graag dit laten monteren. Ik wil ook nog graag offertes hebben.
maandag 24 juni 2019

Metall-stud wand plaatsen voor een slaapkamer

Metall-stud wand plaatsen ten behoeve van een slaapkamer. Lengte: 440 cm. Hoogte: 198 cm. Dikte: 70 mm of 75 mm. Inclusief: kozijn + opdekdeur rechts draaiend. Afwerking : beide zijden met gipsplaat, glad afgewerkt.
dinsdag 4 juni 2019

Het renoveren van de badkamer

Ik zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van het ligbad en overige badkamermeubels en de tegels. Vervolgens zie ik graag nieuwe tegels, een inloopdouche, een muurtje en een schuifdeur terug in de badkamer. De badkamer is 3 bij 2 meter groot en bevindt zich op de begane grond.
zondag 2 juni 2019

Klussen na verhuizing

Ophangen van lampen ( designlampen, sommige zijn ingewikkeld op te hangen) Ophangen van schilderijen en eventueel extra ophangrails bevestigen. Vloertje leggen op het balkon.
maandag 6 mei 2019

Gordijnrails ophangen

Graag zou ik iemand willen vragen om bij mijn enkele gordijnrails op te hangen, lampen aan te sluiten en spiegels op te hangen.
zaterdag 20 april 2019

Plaatsen schaduwdoek

Schaduwdoek geplaatst in een paalzender (3 of 4) met bijbehorende rvs-palen met oog.
dinsdag 9 april 2019

Schutting repareren

Door een storm is de schutting bij onze vakantiewoning in Vrouwenpolder gedeeltelijk omgewaaid. Het blijkt dat de meeste geïmpregneerde houten palen net boven de grond zijn doorgerot. Ik wil dat 10 palen vervangen worden door hardhouten palen en de bestaande schuttingdelen weer aan de deze palen worden bevestigd. Afgebroken paalpunten uit grond verwijderen en de nieuwe palen in gegalvaniseerde puntpaalhouders verankeren of in de grond ingraven. Wellicht dat er een of twee schutting delen vervangen moeten worden.
maandag 25 maart 2019

Badkamer renoveren

Ik wil graag het bad weghalen uit de badkamer en een douche van maken. nieuwe wastafel met onderkast en spiegel. De badkamer is ongeveer 6-8 m2. Er moet tot aan het plafond worden betegeld.
dinsdag 19 maart 2019

Schutting plaatsen

Graag wil ik een stalen schutting laten leveren en plaatsen van 11 meter breed en 180 meter hoog. De oude schutting verwijderen wij zelf maar de vakman voert het materiaal hiervoor af.
maandag 18 maart 2019

Afdakje bij de voordeur vervangen

Ik zoek een partij die het afdakje voor mijn voordeur kan repareren of vervangen. Dit dakje is losgekomen tijdens de storm.
vrijdag 8 maart 2019

Tegelen twee badkamers

Ik wil twee badkamers laten betegelen. Beide badkamers zijn 3 bij 4 meter en moeten tot het plafond betegeld worden.
maandag 4 maart 2019

Klussen in huis

Ik wil graag een gordijnrail in het plafond boren. Totale lengte circa 7.50 meter. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag.
zondag 3 maart 2019

Wanden en plafonds spackspuiten

Ik wil graag de plafonds en muren laten spackspuiten. Ik weet niet om hoeveel m2 het zal gaan maar de woning is niet zo groot. Het gaat om 2 slaapkamers waarvan 1 onder een schuin dak. Vloeroppervlak is 50 m2. De vloeren moeten niet afgeplakt worden.
zondag 24 februari 2019

Douchecabine plaatsen

Ik wil een douchecabine plaatsen. Zijwand plus draaideur. 90 x 90 cm. De cabine reeds aangeschaft. Sanitair-of siliconenkit nog niet. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
donderdag 14 februari 2019

Toilet vervangen

Ik wil mijn huidige toiletpot vervangen door een nieuwe. Ik zorg zelf voor de nieuwe. Graag ontvang ik hier een offerte voor.
dinsdag 12 februari 2019

Tuinschermen vervangen

Een 7-tal tuinschermen zijn door storm om gewaaid. Nu is de bedoeling dat deze vervangen worden en de overige 3 schermen opnieuw gezet worden. Palen dienen gewoon in de grond gegraven te worden. Er zijn wel een 5-tal palen geknikt, waardoor er dus een deel in de grond achter blijft. Graag zou ik een offerte willen ontvangen, daar dit voor nu verzekeringswerk betreft.
woensdag 30 januari 2019

Kleine keuken plaatsen

Ik zoek een keukenspecialist die een klein keukenblok (250 cm breed) en 3 keukenkastjes op kan hangen. Daarnaast moet de kraan, fornuis en afvoer worden aangesloten. Verdere specificaties graag in onderling overleg.
vrijdag 25 januari 2019

Wanden isoleren

We willen graag onze woonkamer muen van binnen met goede dunne geluidsniveau isolatie platen laten zetten. De muren zijn zo'n 5 meter breed en 2,5 meter hoog, en 3 meter breed en 2,5 meter hoog. We hopen daarmee minder geluidsoverlast van de buren te hebben.
dinsdag 22 januari 2019

Kraantje vervangen

Ik wil een ander kraantje bij het fonteintje in het toilet laten plaatsen.
donderdag 17 januari 2019

Opmeten en montage horren en plissegordijnen

Wij willen in ons chalet 3 cassette raamrolhorren, een schuifpui rolhor, 2 plisse gordijnen en een (keukenraam-)cassetterolgordijn. De afmetingen zijn (ongeveer) respectievelijk: - 65 b 95 h (raamrolhor) - 88 b 95 h - 58 b 50 h - 100 b 190 h (schuifpui) - 210 b 150 h (plisse) - 180 b 220 h - 85 b 95 h (rolgordijn) Kunt u ons een indicatie geven van de kosten inclusief montage?
dinsdag 15 januari 2019

Afdekking serre vervangen

Voor mijn serre achter een huisje achter de duinen heb ik een vervangende afdekking nodig omdat de polycarbonaat golfplaten (weer ) zijn stukgestormd. Ik wil liever geen golfplaten meer, maar denk aan kanaalplaten In welk type overkapping heb je interesse? Overkapping tegen een bestaande muur In welke stijl heb je interesse? Modern In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? PVC (kunststof) Welk type dak overweeg je op de overkapping? Vast dak in glas of polycarbonaat
vrijdag 28 december 2018

Keukendeurtjes luchtgommen

11 eiken keukendeurtjes 60 cm breed 12 lade fronten 60 cm breed in 3 verschillende hoogtes Luchtgommen In welke stijl heb je interesse? Landelijk Wat moet er gebeuren? Zandstralen of luchtgommen
zondag 23 december 2018

Radiator plaatsen

Hallo, ik wil een radiator plaatsen in mijn serre. De serre is 3.50 x 3.00 x 2.20 meter ongeveer 23 m3. Er staat een radiator aan de binnen kant van het huis tussen de oude en nieuwe radiator zit maar 40 centimeter ik had graag een offerte gewild.

Partners

Partners van Casius