Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zeeland.

230 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen, badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg, badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen, fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren, stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen, draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zeeland:

zaterdag 22 februari 2020

Inbouwreservoir vervangen

Plaatsen en weghalen van een oude inbouwreservoir. Hij komt op dezelfde plek weer terecht.
dinsdag 11 februari 2020

Nieuwe schutting plaatsen

Mijn oude schutting is weggewaaid en nu wil ik een nieuwe schutting van 11 meter + poort laten plaatsen. Ik wil graag een houten schutting. Graag ontvang ik een prijsindicatie.
maandag 10 februari 2020

Plaatsen Toilet

Plaatsen/Monteren van een nieuw Toilet. Is al aangeschaft bij Praxis. Alleen montage. Het is een losstaand toilet, hij komt weer terrecht op de huidige kapotte toilet.
zaterdag 8 februari 2020

Klussen in de badkamer

Plaatsen van een wastafelonderkast+ wastafel en kraan helemaal compleet. Van 80cm breed. Tevens kolomkast en een douchewand plaatsen. Materiaal koop ik bij Praxis
woensdag 5 februari 2020

Vloer van stampbeton verwijderen uit kruipruimte

Gaarne wil ik een inschatting van de kosten voor het verwijderen van een vloer van stampbeton van ongeveer 63 m2 uit de kruipruimte. dit is verdeeld over 2 compartimenten. Deze kruipruimte is nu te laag door deze vloer, 35cm hierdoor kunnen er wettelijk geen reparaties worden uitgevoerd, minimale werkhoogte is 40 cm. ik heb geen idee hoe dik dit beton kan zijn, het huis is van 1976.
dinsdag 28 januari 2020

Het leveren en installeren van een kleine boiler

Ik heb een kleine boiler nodig met hooguit 10 liter. Een timer zou handig zijn, ik ben schoonheidsspecialist en heb af en toe goed warm water nodig om warme compressen te geven. Dat is alles, het warm water uit de ketel is te lang onderweg en niet warm genoeg. Hij moet onder een wastafel worden geplaatst. +- 60 graden zou perfect zijn.
vrijdag 24 januari 2020

Garage muren stucen

We zouden graag de garagemuren laten stucen. Dit zou ongeveer 37 vierkante meter zijn. De muur zit vol met gaten, onderkant van de muren zijn grotendeels afgebroken. Kortom deze is enorm oneffen.
woensdag 15 januari 2020

Isoleren veranda

Graag laat ik de wanden van mijn veranda isoleren met Giblok. Het gaat om ongeveer 8 m2.
dinsdag 14 januari 2020

Dakplaten vervangen van 30 vierkante meter

Van bestaande dak gedeelte dakpannen verwijderen, dakplaten vervangen en terugplaatsen huidige dakpannen Wilt graag in maart beginnen.
donderdag 2 januari 2020

Vervangen ruitje in klapdeur

Vervangen van een gebarsten ruitje in de klapdeur tussen het halletje en de gang in een jaren 30 huis. Ruitje is ongeveer 17 cm bij 30 cm.
zaterdag 21 december 2019

Keukenblad vernieuwen

L-vormige keukenblad vervangen. Ik heb een kapot keukenblad, u moet deze eraf slopen en een nieuwe plaatsen.
maandag 2 december 2019

PVC vloer leggen

In het voorjaar (medio april) betrek ik een appartement.Ik wil het appartement met pvc vloer laten leggen. Het betreft 65 m2. Een kamer annex keuken,hal,1 kleine en een grote slaapkamer plus kleine berging.
dinsdag 26 november 2019

Gevel isoleren aan de binnenkant

Apart deel van woning moet nog geïsoleerd en ingericht worden met badkamer, keuken en woongedeelte. Boven twee slaapkamers. Ongeveer 8 x 4 m. Een kant behoorlijk vochtige muur. Zoute muren, enkelsteens.
vrijdag 1 november 2019

Binnenluiken als beveiliging realiseren

Graag wil ik binnenluiken die als een soort harmonica dichtgeklapt kunnen worden en aan elkaar kunnen worden vast gezet (beveiliging). Het zou mooi zijn als het bestaat uit smalle verticale panelen waarin als een soort luxaflex horizontale houten stroken zijn die je als shutters kan instellen tegen de zon. Twee ramen zijn 138 breed 165 hoog en 1 raam 69 breed en 103 hoog. Graag van hout.
vrijdag 25 oktober 2019

Laminaat leggen

Het gaat om het laminaat leggen in een halletje, woonkamer en de keuken. Ik was hier in eerste instantie al mee begonnen, maar bij nader inzien laat ik dit liever uitvoeren door een professional. de materialen heb ik al aangeschaft. De afmetingen zijn als volgt: Halletje 1.x3.32 Kamer 6x 3.60 Keuken 1.80x3.40
zaterdag 19 oktober 2019

Deurpost vervangen, badkamerraam bijschaven en kitranden vervangen

Ik wil een deurpost in een buitenschuur vervangen, een badkamerraam bijschaven en bijlakken zodat het beter sluit. En ten slotte een kitrand bij een badkuip vervangen.
dinsdag 1 oktober 2019

Pelletkachel plaatsen

Ik wil graag een pelletkachel plaatsen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Graag een offerte.
donderdag 26 september 2019

Overkapping met glazen dak realiseren

Het gaat om een overkapping van 10 x 4 m waarvan het middengedeelte (+/-5 m) een glazen dak moet hebben (komt voor het leefgedeelte en moet vrij zijn van staanders), de rest mag pergola zijn. Ik denk dat er geen vergunning nodig is. Ik zou het graag van donker aluminium hebben. Er zou waarschijnlijk wel een fundering nodig zijn, ik denk dat dit beton moet worden. Er staat nu niets, behalve bestrating maar dit kunnen wij zelf weg kunnen halen.
woensdag 25 september 2019

Klussen in huis

Ik wil mijn zolder verbouwen (ik weet niet hoe groot het is). Ik wil 1 dakraam repareren, muren stucen, isoleren en wat schilderwerk laten doen. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.
woensdag 18 september 2019

Plaatsing pelletkachel + afvoer

Ik wil graag een pellet kachel incl. afvoerpijp laten installeren in onze serre. De serre is redelijk geïsoleerd en heeft een schuin dak.
maandag 16 september 2019

Douchehoek instap installeren

Iemand heeft bij mij de douchehoek instap met schuifdeuren in elkaar gezet, maar is ziek geworden. Het glas moet er nog in geplaatst worden en het moet nog vastgemaakt worden.
zaterdag 14 september 2019

Zonnescherm ophangen

Ik heb een zonnescherm van 2.88 m gekocht en ik wil die graag ophangen aan de voorkant van de woning, begaande grond.
vrijdag 6 september 2019

Vervangen Praxis keuken-mengkraan

Ik heb een keuken-mengkraan bij Praxis gekocht; de bestaande kraan moet nu vervangen worden door deze nieuwe mengkraan.
dinsdag 27 augustus 2019

Kozijnen van staal maken en houten luiken

Wij willen minimaal 3 stalen (zwarte) kozijnen voor buitendeuren laten maken en deze plaatsen in een schuur die wij gaan omtoveren tot woonschuur. Naast dit kozijn moeten er ook 2 houten luiken gemaakt worden. We hebben nog niet opgemeten maar ik gok 3 meter hoog en 2 meter breed. Inclusief 1 deur in alle kozijnen. Er moet dubbelglas in. Als jullie geen luiken maken dan vraag ik dat aan een ander bedrijf, geen probleem. Kunnen jullie mij een schatting geven hoeveel dit kost per m2 of een totaalprijs?
donderdag 15 augustus 2019

Plinten plaatsen begane grond en eerste etage

volledige begane grond en 1e verdieping nieuwbouw voorzien van mdf plinten begane grond voorzien van tegelvloer 1e verdieping voorzien van laminaat

Partners

Partners van Casius