Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zeeland.

227 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Sas van Gent, Sint Jansteen, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, paardenzwembad aanleggen., vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat, palen en schuttingdelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zeeland:

dinsdag 2 juni 2020

Vervangen glazen serre dak

Ik wil graag mijn glazen serre dak vervangen. Oude dak moet dus eerst worden verwijderd. De afmetingen van het dak zijn 3 bij 4 meter. De constructie is van aluminium. De hoogte tot het dak is 2,5 meter. De achterkant van het huis is goed bereikbaar.
maandag 1 juni 2020

zonnescherm buiten ophangen

zonnescherm buiten[ balkon ] ophangen
donderdag 28 mei 2020

Kast ophangen met holle wand pluggen

Ik wil een kleding stang hangen op mijn studenten kamer hollewand. Ik heb de plug van Fischer gekocht, maar ik weet niet hoe die werkt. Mijn vriend weet ook niet. Note: ik spreek engels, dus sorry voor mijn slechte Nederlands.
woensdag 27 mei 2020

Uitvalscherm monteren

Ophangen van uitvalscherm aan de buitengevel. De gevel is kaal op de begane grond, scherm is ongeveer 3 meter lang.
dinsdag 19 mei 2020

Plissé hordeur repareren

De plissehordeur voor onze openslaande deuren lijkt nog in orde, alleen hij schuift niet meer goed, de koortjes zijn slap. Kan dit gerepareerd worden?
zaterdag 16 mei 2020

Vervangen zonnescherm doek

wij willen graag ons zonneschermdoek vervangen, br. 5.20 x 2.50 uitval
vrijdag 8 mei 2020

Polycarbonaat dak als overkapping leveren en plaatsen

Ik zoek een specialist die tussen muren een polycarbonaat (16mm dik) dak kan realiseren. Overkapping tussen 3 bestaande muren. Hoogste gedeelte 3000 aflopend naar 2900 Afmeting is diepte 3800 breedte 3010
dinsdag 28 april 2020

afhangen voordeur

Ik wil een oude deur kopen voor mijn huis uit 1928 en deze laten afhangen. Het is een oude deur dus hij zal wel iets moeten worden ingekort.
zondag 26 april 2020

keukenkraan plaatsen en douchewand aanbrengen (120 x 200)

Keukenkraan plaatsen en douchewand plaatsen (120x200).
zaterdag 11 april 2020

Zonneschermdoek vervangen

Vervangen zonnescherm doek. Zie foto
donderdag 2 april 2020

Vlizo trappen plaatsen

Het gaat om opdekdeur plaatsen, het kozijn zit er al dus alleen monteren. Daarnaast heb ik twee gaten waar 2 vlizoluiken geplaatst dienen te worden. Ik krijg al het materiaal de komende weken binnen.
donderdag 2 april 2020

Douchecabine monteren

Ik zou graag de douchecabine van Praxis: 'Baseline schuifdeuren douchecabine hoekinstap wit 77-89 cm' willen laten monteren. Op dit moment is de badkamer leeg dus hij kan direct gemonteerd worden.
zondag 15 maart 2020

Zand cement vloer met vloerverwarming realiseren en CV ketel vervangen

Voor ons vakantiehuisje moet een nieuwe tegelvloer in. Dus de oude hak ik eruit. Om te zorgen dat de nieuwe tegelvloer goed ligt, moet ik de ondervloer een stuk uithakken en laten egaliseren met een zand cement vloer. Met vloerverwarming. Gaat om ongeveer 50 m2. En CV ketel moet vervangen worden.
zaterdag 22 februari 2020

Inbouwreservoir vervangen

Plaatsen en weghalen van een oude inbouwreservoir. Hij komt op dezelfde plek weer terecht.
dinsdag 11 februari 2020

Nieuwe schutting plaatsen

Mijn oude schutting is weggewaaid en nu wil ik een nieuwe schutting van 11 meter + poort laten plaatsen. Ik wil graag een houten schutting. Graag ontvang ik een prijsindicatie.
maandag 10 februari 2020

Plaatsen Toilet

Plaatsen/Monteren van een nieuw Toilet. Is al aangeschaft bij Praxis. Alleen montage. Het is een losstaand toilet, hij komt weer terrecht op de huidige kapotte toilet.
zaterdag 8 februari 2020

Klussen in de badkamer

Plaatsen van een wastafelonderkast+ wastafel en kraan helemaal compleet. Van 80cm breed. Tevens kolomkast en een douchewand plaatsen. Materiaal koop ik bij Praxis
woensdag 5 februari 2020

Vloer van stampbeton verwijderen uit kruipruimte

Gaarne wil ik een inschatting van de kosten voor het verwijderen van een vloer van stampbeton van ongeveer 63 m2 uit de kruipruimte. dit is verdeeld over 2 compartimenten. Deze kruipruimte is nu te laag door deze vloer, 35cm hierdoor kunnen er wettelijk geen reparaties worden uitgevoerd, minimale werkhoogte is 40 cm. ik heb geen idee hoe dik dit beton kan zijn, het huis is van 1976.
dinsdag 28 januari 2020

Het leveren en installeren van een kleine boiler

Ik heb een kleine boiler nodig met hooguit 10 liter. Een timer zou handig zijn, ik ben schoonheidsspecialist en heb af en toe goed warm water nodig om warme compressen te geven. Dat is alles, het warm water uit de ketel is te lang onderweg en niet warm genoeg. Hij moet onder een wastafel worden geplaatst. +- 60 graden zou perfect zijn.
vrijdag 24 januari 2020

Garage muren stucen

We zouden graag de garagemuren laten stucen. Dit zou ongeveer 37 vierkante meter zijn. De muur zit vol met gaten, onderkant van de muren zijn grotendeels afgebroken. Kortom deze is enorm oneffen.
woensdag 15 januari 2020

Isoleren veranda

Graag laat ik de wanden van mijn veranda isoleren met Giblok. Het gaat om ongeveer 8 m2.
dinsdag 14 januari 2020

Dakplaten vervangen van 30 vierkante meter

Van bestaande dak gedeelte dakpannen verwijderen, dakplaten vervangen en terugplaatsen huidige dakpannen Wilt graag in maart beginnen.
donderdag 2 januari 2020

Vervangen ruitje in klapdeur

Vervangen van een gebarsten ruitje in de klapdeur tussen het halletje en de gang in een jaren 30 huis. Ruitje is ongeveer 17 cm bij 30 cm.
zaterdag 21 december 2019

Keukenblad vernieuwen

L-vormige keukenblad vervangen. Ik heb een kapot keukenblad, u moet deze eraf slopen en een nieuwe plaatsen.
maandag 2 december 2019

PVC vloer leggen

In het voorjaar (medio april) betrek ik een appartement.Ik wil het appartement met pvc vloer laten leggen. Het betreft 65 m2. Een kamer annex keuken,hal,1 kleine en een grote slaapkamer plus kleine berging.

Partners

Partners van Casius