Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zeeland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in de provincie Zeeland heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven uit Zeeland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zeeland.

225 klanten uit Zeeland bevelen een bij Casius in Zeeland aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zeeland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Axel, Breskens, Burgh Haamstede, Goes, Heinkenszand, Hulst, Kapelle, Middelburg, Oost-Souburg, Renesse, Sas van Gent, Terneuzen, Tholen, Vlissingen, Zierikzee uit Zeeland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, kozijn vervangen schuur en deur, plafond isoleren, toilet renovatie, vernieuwing van de badkamer, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel, palletkachel installeren, spanplafond schoonmaken, afdekking serre vervangen, pVC plafond realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in de provincie Zeeland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zeeland:

dinsdag 15 januari 2019

Afdekking serre vervangen

Voor mijn serre achter een huisje achter de duinen heb ik een vervangende afdekking nodig omdat de polycarbonaat golfplaten (weer ) zijn stukgestormd. Ik wil liever geen golfplaten meer, maar denk aan kanaalplaten In welk type overkapping heb je interesse? Overkapping tegen een bestaande muur In welke stijl heb je interesse? Modern In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? PVC (kunststof) Welk type dak overweeg je op de overkapping? Vast dak in glas of polycarbonaat
vrijdag 28 december 2018

Keukendeurtjes luchtgommen

11 eiken keukendeurtjes 60 cm breed 12 lade fronten 60 cm breed in 3 verschillende hoogtes Luchtgommen In welke stijl heb je interesse? Landelijk Wat moet er gebeuren? Zandstralen of luchtgommen
zondag 23 december 2018

Radiator plaatsen

Hallo, ik wil een radiator plaatsen in mijn serre. De serre is 3.50 x 3.00 x 2.20 meter ongeveer 23 m3. Er staat een radiator aan de binnen kant van het huis tussen de oude en nieuwe radiator zit maar 40 centimeter ik had graag een offerte gewild.
maandag 10 december 2018

Kast monteren

Kast in elkaar zetten, gaat om de volgende kast: OPBERGKAST MULTIFUNCTIONEEL WIT (Gamma artikelnummer 381736).
maandag 3 december 2018

Inbouwtoillet laten vervangen

Ik wil een inbouwtoilet vernieuwen, met afbreken van bestaande toilet, graag offerte.
zondag 25 november 2018

Klussen in huis

Wegens een verhuizing dienen er lampen, spiegel, plank ophangen te worden. Verder wil ik een luxe gordijnrail laten inkorten en ophangen en ook dient de vaatwasser aangesloten te worden. Het werk zal in week 49 of 50 uitgevoerd moeten worden.
dinsdag 20 november 2018

Glazen douchewand

Het opmeten en plaatsen van een douchewand. De hoogte 210 cm, breedte 134 cm, waarvan 44 cm wand en 90 cm deur. De deurscharnieren aan de glazen wand. Zonder boven en onder richel maar wel met 45 graden steun vanaf de wand. Glasdikte 8 mm en bewerkt tegen kalk aanslag.
zondag 18 november 2018

Dakraam vervangen en twee nieuwe dakramen plaatsen

Ik zoek een aannemer die een aantal ramen kan plaatsen/vervangen in het schuine pannendak van mijn woning. Ik wil 1 bestaand klein dakraam laten vervangen door een nieuw dakraam en 2 nieuwe grote dakramen laten plaatsen. Dit moet aan de voorzijde van mijn vrijstaande woning gebeuren.
zondag 18 november 2018

Dakraam laten plaatsen

Zolderraam plaatsen met een afmeting van ongeveer 50 x 50 cm. Er zit nog geen raam in momneteel en de afmeting is 'n beetje afhankelijk van wat er door het trappengat heen past.
zaterdag 17 november 2018

Lamp ophangen eetkamer

We willen een hanglamp ophangen boven de eettafel. De plafond is gipsplaat, de lamp aansluiting zit niet boven de tafel maar de lamp moet wel in het midden van de tafel komen te hangen.
vrijdag 9 november 2018

Toilet verwijderen en nieuw toilet installeren

Ons toilet lekt. We willen het toilet laten verwijderen en een nieuw toilet laten aansluiten. Ook nog een nieuw kraantje voor het afsluiten van water. Nieuw toilet net als oude met grondafvoer. Gekocht de aquazuro livenza. Aangezien er lekkage is lijkt het me verstandig deze klus z.s.m. te laten doen. Graag afvoeren.
donderdag 8 november 2018

Elektrische boiler installeren

Onze huidige boiler lekt. Waarschijnlijk moet de oude vervangen worden, maar als een reparatie volstaat zijn we daar natuurlijk ook content mee. Indien een nieuwe boiler willen we graag een elektrische.
dinsdag 6 november 2018

Elektriciteit voor keuken aanleggen

Ik ben op zoek naar een elektricien die de elektriciteitsvoorziening kan aanleggen voor de onlangs geplaatste keuken. Er is ruimte voor een aansluiting aanwezig in de meterkast. Aansluiten van keuken mogelijk via een kruipruimte.
maandag 5 november 2018

Dakgoot plaatsen

Graag wil mevrouw een dakgoot laten plaatsen van 16 meter. Het moet geen ronde dakgoot worden, maar een bakgoot (kunststof). Dit is ook de huidige situatie, echter deze lekt.
zondag 4 november 2018

Schutting repareren

Een paal van de schutting is doorgerot en moet vervangen worden door een nieuw en nu met een metalen onderstuk. De verbinding met een stukje schutting en met de tuinpoort moet weer vastgemaakt worden. De nieuwe schuttingpaal met grondstuk moet ik nog kopen en zal ik bij Praxis achterlaten Is het mogelijk dat de klusser die daar ophaalt
zaterdag 3 november 2018

Vernieuwen van de badkamer

We hebben onder andere een huis, waar de badkamer moet worden vernieuwd. Hiervoor ben ik op zoek naar een tegelzetter en een Saitär voor de installatie van de wastafel, hangend toilet, badkuip en verwarming. Kun je ons hier helpen? Kunnen we een lokale afspraak maken om dit project ter plekke te bespreken? De badkamer is ongeveer 1,4 bij 3 meter.
dinsdag 30 oktober 2018

Binnenmuren isoleren

Ik zou graag mijn binnenmuren in de huiskamer en evt slaapkamer willen isoleren. Isoleren vanaf de buitenkant is geen optie, vandaar deze gedachte.
zaterdag 27 oktober 2018

Wand isoleren

We willen graag onze woonkamer muur van binnen met goede dunne geluidsniveau isolatie platen laten zetten. De muur is zo'n 5 meter breed en 2,5 meter hoog. We hopen daarmee minder geluidsoverlast van de buren te hebben.
zondag 21 oktober 2018

Renovatie hal, keuken, trapgat en overloop

Ik wil diverse klussen uit laten voeren in onze woning. Hieronder volgt een lijstje met werkzaamheden: - Voordeur in de hal vervangen - Kozijn en raam in brandgang vervangen door dubbelglas - Roedes op het glas - Radiator vervangen; - Granolmuren stucen - Lambrisering van circa 1 meter aanbrengen - Muren schilderen (kleur van de woonkamer) - Kelderdeur (hang- en sluitwerk vervangen) - Houtwerk en plafonds schilderen - Ombouw meterkast, kapstok, telefoonlijn - Paneeldeuren voor Wc en woonkamer - Wc schilderen (houtwerk) - Keuken vensterbank schilderen - Deur naar bijkeuken schilderen (kleur van de keukenkastjes) - Entrée keuken/hal en drempel verven - Radiator vervangen - Vloer in hal en keuken verfraaien met kunststoffen tegelwerk (met motief?) - Trapgat: stucen granolwand - Vervangen van raam 1e verdieping en kozijn (dubbelglas; roedes op glas) - Matglas voor de douche (raam openend naar binnen; scharnieren aan de rechterkant/handgrepen links) - Trap en overloop voorzien van donkerblauwe vloerbedekking - Schilderen muur trapgat en overloop (kleur van de woonkamer) - 4 stompe deuren van de overloop vervangen door paneeldeuren en schilderen van deze nieuwe deuren en kozijnen in RAL 9001 - Drempel naar trapgat zolder, slaapkamer, en studeerkamer - Douche drempel zwart schilderen - Radiator in douche vervangen - latjes/plintje in de douchecabine vervangen Planning: week 28 en 29 - 2019
donderdag 18 oktober 2018

Badmeubel ophangen

Ik wil graag een offerte voor het ophangen van een 60 cm brede onderkast met wastafel. De kraan moet opnieuw worden aangesloten.
maandag 15 oktober 2018

Hordeur monteren

Graag zou ik een afspraak maken met een vakman die een hordeur, serie 700 van Praxis, op maat kan maken en kan monteren.
woensdag 3 oktober 2018

Laminaat leggen

Ik wil laminaat en ondervloer laten leggen. Het oppervlak is 80 m2.
donderdag 13 september 2018

Schuurtje aanbouwen

Ik zoek een aannemer die in mijn achtertuin een "verlenging" van mijn schuur zou kunnen creëren door middel van een extra muur maken om daar vervolgens een dak op te plaatsen. De dakplaten zijn reeds aanwezig. De muur moet ongeveer 3 meter breed worden.
zaterdag 18 augustus 2018

Paneelgordijnen ophangen

Ik zoek een vakman die twee paneelgordijnen kan ophangen in mijn woning. Beide gordijnen zijn 300 cm breed en moeten op de begane grond worden opgehangen.
donderdag 19 juli 2018

Gordijnrails ophangen

Ik wil 2 gordijnrails laten ophangen in een betonnen plafond. De rails zijn al aangeschaft en hebben de afmeting van 3 en 4 meter.

Partners

Partners van Casius