Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor keukendeur plaatsen:

Keukendeur plaatsen

Plaatsing geheel nieuwe keukendeur (besteld bij Praxis te Zeist) incl. sloten overplaatsen van oude deur
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keukendeur plaatsen uit heel Nederland:

Draagmuur verwijderen en steunbalk plaatsen

Betreft het verwijderen van een draagmuur voor een open keuken. Vanmiddag ben ik naar de gemeente geweest voor het inzien van alle beschikbare tekeningen. Er was geen tekening van de betreffende woning. Bijgaand plattegronden en afmetingen van woningen met (grotendeels) dezelfde afmetingen. Bestand plattegrond: betreft de juiste plattegrond van de woning #72. Afbeelding 267_1440: het gaat om de muur aan de rechterzijde van de keukenruimte. Op de plek van de stippellijn zit normaal gesproken een muur, in deze afbeelding is deze al doorgebroken (zie bijlagen 207_1440 & 227_1440 voor verduidelijking). Verder is deze woning identiek aan de betreffende woning. IMG_4546: afbeelding van de bovenliggende woning waar de muur in de keuken doorgebroken dient te worden. IMG_4547: de indeling is bijna identiek, alleen de positie van de kamers en sanitaire ruimten zijn omgewisseld (zie Afbeelding 267_1440 ter verduidelijking). IMG_4553: indeling komt overeen met de betreffende woning, enkel de horizontaal liggende wand in de kamer rechtsboven ligt tussen de keukendeur en de deur vlak rechtsonder de keukendeur. Ik hoop dat de afbeeldingen een goed beeld geven van de muur en afmetingen.

Dragende keukenmuur en niet dragende keukenmuur verwijderen

Ik wil in mijn huis graag mijn keukenmuren verwijderen waarvan er minimaal 1 dragend is, de ander weet ik niet zeker het gaat om een muur van 2,85 m en een muur met deuropening van 1,50 m. Allebei van vloer tot plafond hoogte moeten ze verwijderd worden. Deze deuropening wil ik verplaatsen naar de gang, om zo de bestaande woonkamer en keukendeur samen te voegen tot 1 deur. Als het kan laat ik de deurpost graag afstucen en plaatsen, graag hiervan de kosten specificeren op de offerte.

Schuifpui, serredak + deuren

Wij willen een schuifpui in een bestaande draagmuur laten plaatsen en een serredak (2,5 x 4 m) vervangen voor kunststof + glas met daarvoor een soort keukendeur met zjjraam. Ik hoor graag wat dit kost.

Schuifpui

Diverse renovatie elementen: *) de achterpui van de woning vervangen, maat circa 225m breed mijn 270 hoog. Het idee is schuifdeuren of openslaand. het glas in lood terugplaatsen (zit al in dubbel glas). Kozijn Hout * Vervangen keukendeur + raam door 1 raam in de breedte en onderste deel dicht. Kozijn hout. circa 155 breed en 230 hoog * plaatsen vloerverwarming en vervangen vloer (hout) circa 37m2 * 'kleinere' activiteiten, incl mogelijk extra groepen in de meterkast * mogelijk stuc werkzaamheden

Keuken opknappen

Ik wil graag mijn keuken (4 bij 4 meter) verven, lamp ophangen in keuken, kleine hor in bovenraam keukendeur plaatsen/maken.

Drie deuropeningen dichtmetselen en deuropening verplaatsen

Graag zou ik drie deuren willen dichtmaken en afwerken van een huis dat ik heb gekocht. Het gaat om 1 keukendeur, 1 badkamerdeur en 1 woonkamerdeur. De deur van de woonkamer naar de gang zou ik graag willen verplaatsen naar een wand in de gang die leidt naar de woonkamer. Ik wil ook een deur in de wand van de keuken naar de woonkamer laten plaatsen. De keukendeur naar de gang wil ik graag dicht laten maken. In de badkamer zitten 2 deuren, waarvan ik de deur naar de slaapkamer wil dicht laten maken. Het huis is gebouwd in 1962.

Kattenluik met chip in dubbelglas plaatsen

Wij hebben een keukendeur met 6 ruiten. In het onderste raam met dubbelglas van 34 cm breed bij 58 cm hoog willen wij een kattenluik met chip laten plaatsen. Graag uw offerte, inclusief materiaal en montage.

Harmonica vouwdeur laten plaatsen

Het betreft opmeten, leveren en plaatsen van een harmonicadeur op de plaats waar een keukendeur zat, vanuit de gang ga je de keuken in. Die keukendeur is eruit gehaald maar het kozijn zit er nog, omdat een wasmachine in de keuken staat en je dan de deur niet goed dicht kan doen! Betreft huis uit 1967.

Diverse deur en kozijnklussen en timmerwerk

Type klus: Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen Soort werkzaamheden: Nieuwe deur installeren, Aanschaf deur, Verwijder de oude deur, Tevens deurkozijn repareren of vervangen, en stuk reparatie raamkozijn verbeteren. Aantal deuren: 1 Afmetingen: 82x212 Soort deuren: Buitendeur Soort deur: Reguliere deur Materiaal: In overleg Soort sloten: Bestaand hang en sluitwerk overzetten Materiaal verzorgd door: Niet van toepassing Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel Aanvullende informatie: Het betreft de deur van de schuur naar de brandgang, waar houtrot in zit. Deze rot is ook overgeslagen naar het deurkozijn. Wij hebben het provisorisch gestopt voor afgelopen winter, maar willen het nu graag gerepareerd / vervangen hebben. Het bestaande hang en sluitwerk is verder goed en kan overgezet worden. Ook hebben we een kleine plek ontdekt onderaan de openslaande deuren vanuit de woonkamer naar de tuin. Dat is uitgehakt, behandeld met houtrotstop en provisorisch gevuld . Alleen niet mooi gedaan en ook niet goed afgewerkt. Graag daar de professionele hand overheen. Als het kan gelijk even helpen met het plaatsen van een kattenluik in de keukendeur: goed timmergereedschap is het halve werk.....

Kattenluikje plaatsen in houten deur

Ik wil graag een kattenluikje laten plaatsen in de keukendeur. De deur is van hout.

Partners

Partners van Casius