Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tv-beugel bevestigen en plinten leggen:

TV-beugel bevestigen en plinten leggen

Ik wil graag twee klussen uit laten voeren: 1- Tv beugel bevestigen aan muur. Tv van ongeveer 40 inch. Beugel heb ik in huis; 2- Plinten leggen om kabel weg te werken. Plinten over een lengte van ongeveer 3 meter. Plinten heb ik in huis.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tv-beugel bevestigen en plinten leggen uit heel Nederland:

TV-beugel monteren

Ophangen tv beugel in betonnen muur

Televisie beugel en televisiekast ophangen

Ik wil 2 klussen laten doen, ik wil me tv laten ophangen en een tvmeubel. Alle materialen heb ik.

Flatscreen laten ophangen

Graag wil ik mijn nieuwe flatscreen laten ophangen. Beugel waar deze aan opgehangen kan worden, is al bevestigd aan de muur. Het is dus gewoon een kwestie van de nieuwe tv ophangen en aansluiten. Communicatie per mail graag.

TV en TV-meubel aan de muur monteren

Ik heb een klus thuis voor het ophangen van mijn tv en de tv meubel. Dat laatste is een zwevend model en reeds in elkaar gezet. Benodigde materialen zijn aanwezig. De tv moet met behulp van een beugel op de muur worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Tv beugel bevestigen

Tv beugel aan de muur bevestigen

TV ophangen aan een holle wand met houten frame

Ik zou graag mijn 60 inch tv bevestigd willen hebben aan mijn muur. Het betreft een holle wand met houtenframe. Er zullen eerst balken gemonteerd moeten worden op het houten frame en daar de beugel op bevestigen. De beugel is al in huis.

Tv beugel laten monteren en kabel doortrekken

Ik wil graag een TV steun laten monteren en ook de kabel vanuit de woonkamer door laten trekken naar mijn slaapkamer.

TV met beugel ophangen

TV ophangen in de slaapkamer en aansluiten op het kabelnet in de kamer. Heb zelf een beugel, maar geen aansluitsnoeren. De afstand is minimaal 20 meter.

Kleine TV aan de muur bevestigen

Ik wil in de slaapkamer een kleine televisie aan de muur laten ophangen met een beugel. Ik wil hier graag een vakman voor inhuren. Vooraf hoor ik graag wat de kosten zijn. Ik heb alle benodigde materialen hier liggen.

Sleuven en gaten frezen in beton voor aanleg van elektra

Ik heb mijn huis inmiddels flink verbouwd en wil in september de afwerking laten verzorgen door een stukadoor. Voordat die aan de slag gaat, wil ik nog elektra (ver)plaatsen. Daarvoor is wat freeswerk en boorwerk in betonnen muren nodig, en daarvoor zoek ik nu een vakman. Er moet een sleuf van 4 meter en 4 gaten worden gemaakt voor het aansluiten van een extra stopcontact voor een TV aan een beugel Verder moeten er 3 meter sleuven worden gefreesd voor wandlampjes en 2 gaten voor het inbouwen van een lichtschakelaar. Het gaat dus in totaal om ongeveer 7 meter frezen en 6 gaten boren. Ik ontvang graag uw prijsopgave en de termijn waarop u dit kunt verzorgen.

Partners

Partners van Casius