Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tv-beugel bevestigen en plinten leggen:

TV-beugel bevestigen en plinten leggen

Ik wil graag twee klussen uit laten voeren: 1- Tv beugel bevestigen aan muur. Tv van ongeveer 40 inch. Beugel heb ik in huis; 2- Plinten leggen om kabel weg te werken. Plinten over een lengte van ongeveer 3 meter. Plinten heb ik in huis.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tv-beugel bevestigen en plinten leggen uit heel Nederland:

Tv beugel laten monteren en kabel doortrekken

Ik wil graag een TV steun laten monteren en ook de kabel vanuit de woonkamer door laten trekken naar mijn slaapkamer.

TV met beugel ophangen

TV ophangen in de slaapkamer en aansluiten op het kabelnet in de kamer. Heb zelf een beugel, maar geen aansluitsnoeren. De afstand is minimaal 20 meter.

Kleine TV aan de muur bevestigen

Ik wil in de slaapkamer een kleine televisie aan de muur laten ophangen met een beugel. Ik wil hier graag een vakman voor inhuren. Vooraf hoor ik graag wat de kosten zijn. Ik heb alle benodigde materialen hier liggen.

Sleuven en gaten frezen in beton voor aanleg van elektra

Ik heb mijn huis inmiddels flink verbouwd en wil in september de afwerking laten verzorgen door een stukadoor. Voordat die aan de slag gaat, wil ik nog elektra (ver)plaatsen. Daarvoor is wat freeswerk en boorwerk in betonnen muren nodig, en daarvoor zoek ik nu een vakman. Er moet een sleuf van 4 meter en 4 gaten worden gemaakt voor het aansluiten van een extra stopcontact voor een TV aan een beugel Verder moeten er 3 meter sleuven worden gefreesd voor wandlampjes en 2 gaten voor het inbouwen van een lichtschakelaar. Het gaat dus in totaal om ongeveer 7 meter frezen en 6 gaten boren. Ik ontvang graag uw prijsopgave en de termijn waarop u dit kunt verzorgen.

TV-beugel en TV op laten hangen

Ik wil graag een tv beugel laten ophangen en tv. Tevens een hanglamp monteren aan plafond. Ik zie binnen een maand staan, maar zou mooi zijn als het deze week nog gaat lukken. Ik heb de materialen, behalve montage apparatuur.

TV-beugel monteren

Ik wil een tv beugel laten monteren. Ik moet de beugel nog aanschaffen. Het gaat om een universele beugel voor een 55 inch tv. Hij moet geplaatst worden op de muur van de derde verdieping, een betonnen muur die gestuukt is. Dus een stuk gips en een stuk beton.

Televisie laten ophangen met muurbeugel

Wij hebben een One For All WM4661 muurbeugel en Philips 7181 55 inch TV. We zouden graag de montage van de beugel en tv aan onze muur laten doen! We hebben een gipsplaten wand van 2-4 cm dik waar holle wand pluggen in zouden moeten. Ik heb helaas geen gereedschap voor de klus behalve wat bij onze muurbeugel zit. De muurbeugel en TV zijn al binnen.

TV met een muurbeugel monteren

Ik wil een 60 inch tv aan een muurbeugel in de woonkamer laten hangen. Ik denk dat het een betonnen muur is. Er zat al een beugel in vermoeden wij, omdat we de plekken van eentje kunnen zien. Een geschikte draaibare muurbeugel heb ik reeds in bezig. Ik wil daarnaast nog een 32 inch tv in een slaapkamer aan de muur hangen, voor deze tv heb ik ook al een muurbeugel in bezit. Ik weet niet wat voor muur daar zit. Het gaat enkel om de muurbeugel die aan de muur gemonteerd moet worden. Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Televisie laten ophangen

Ik wil mijn tv beugel laten ophangen in een gipsmuur 50 inch samsung tv

Divers montagewerk

Ik heb divers montagewerk dat ik graag wil laten uitvoeren: 1. Plinten, houten plinten. Het hele huis dient gedaan te worden, de gehele woning is 100 m2; 2. Deurknoppen, ik heb nieuwe deurknoppen gekocht, de wil ik graag laten monteren. Betreft 6 stuks; 3. Tv ophangen óf aan direct aan de muur óf met een beugel; 4. Gardena/tuinsproeier ophangen; 5. Tuinset monteren (tafeltje); 6. Raam drangers monteren; 7. Trapleuning monteren; 8. Kattenluikje monteren in een binnendeur.

Partners

Partners van Casius