Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tv-beugel bevestigen en plinten leggen:

TV-beugel bevestigen en plinten leggen

Ik wil graag twee klussen uit laten voeren: 1- Tv beugel bevestigen aan muur. Tv van ongeveer 40 inch. Beugel heb ik in huis; 2- Plinten leggen om kabel weg te werken. Plinten over een lengte van ongeveer 3 meter. Plinten heb ik in huis.
Onze klant uit Zeist (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tv-beugel bevestigen en plinten leggen uit heel Nederland:

Televisie laten ophangen

Ik zou graag mijn Finlux 43'' TV willen laten ophangen aan de muur de beugel heb overigens zelf al aangeschaft. I.v. m met drukte kwa nieuwe woning heb ik hier niet altijd de tijd voor. Als extra zou ik het liefst in plaats van een gooitje/plintje de muur nog willen laten frezen i.v. m wegwerken van kabels. M.v. g Jeroen.

TV op muurbeugel plaatsen

Ik wil graag 65inch LG TV op geschikte muurbeugel laten plaatsen. Hoeveel kost het inclusief/exclusief beugel.

Diverse zaken monteren in huis

Ik wil graag: 3 hanglampen laten ophangen 8 plafoniéres laten bevestigen 1 muurdecoratie laten ophangen 1 tvmeubel en 1 kast (beiden ikea) in elkaar laten zetten 1 lange tvmeubel laten monteren aan de wand 1 tv beugel laten ophangen Misschien zijn er nog wat schroefjes en boutjes nodig.

TV-beugel monteren

Ik wil graag een tv beugel laten ophangen en de tv er op monteren. Dit is een beugel voor kantelen en draaien van de tv. Graag een reactie via de mail.

Televisie laten ophangen

Ik wil graag een 65 inch LG Oled laten ophangen aan mijn betonmuur. De beugel zou ik in de muur willen, waardoor er dus eerst een deel uit de muur moet en dan de beugel erin en dan de tv eraan hangen.

Verschillende klussen uitvoeren

1. Ik wil graag een deur laten plaatsen. Deur en doorklinken zijn al gekocht. Alleen scharnieren nog niet, maar ik weet ook niet welke de meest geschikte zijn. 2. De keukenkraan lekt en ik heb hiervoor in de plaats een nieuwe gekocht. Graag deze ook plaatsen. 3. Ik heb een zware spiegel gekocht om in de hal gehangen te worden. 4. Een tv in de slaapkamer laten hangen en eventueel aanleggen in verbinding met de tv aansluiting in de woonkamer. Tv beugel aanwezig. Schroeven en pluggen ook, maar die zouden zomaar niet de juiste voor de tv kunnen zijn.

TV-beugel monteren

Ophangen tv beugel in betonnen muur

Televisie beugel en televisiekast ophangen

Ik wil 2 klussen laten doen, ik wil me tv laten ophangen en een tvmeubel. Alle materialen heb ik.

Flatscreen laten ophangen

Graag wil ik mijn nieuwe flatscreen laten ophangen. Beugel waar deze aan opgehangen kan worden, is al bevestigd aan de muur. Het is dus gewoon een kwestie van de nieuwe tv ophangen en aansluiten. Communicatie per mail graag.

TV en TV-meubel aan de muur monteren

Ik heb een klus thuis voor het ophangen van mijn tv en de tv meubel. Dat laatste is een zwevend model en reeds in elkaar gezet. Benodigde materialen zijn aanwezig. De tv moet met behulp van een beugel op de muur worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius