Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zeist te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Zeist heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Zeist u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zeist of directe omgeving.

1028 klanten uit Zeist bevelen een bij Casius in Zeist aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zeist bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: monteren van badkamermeubel incl wastafel en kraan, verbouwingen in de keuken, het realiseren van een op maat gemaakt smeedijzer leefveranda, vloertegels leggen, veranda plaatsen, het vervangen van onze serre door een nieuwe, vloeren isolatie, slopen schuren/bijgebouwen, stalen schuifpui plaatsen in onze aanbouw, doorbraak draagmuur over 3 meter, binnenmuurtje wegbreken en afwerken, betonvloer garage, stalen trap naar vide maken en monteren, vervangen van 8 binnendeuren en deurposten, geluidsisolatie tussenmuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Zeist staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zeist:

Douche cabine kitten

Ik wil graag in een douche cabine de oude kit laten verwijderen en opnieuw laten kitten. Daarnaast wil ik ook een wastafel rand laten kitten.

Scheef hangend zonnescherm

Mijn zonnescherm gaat steeds meer scheef hangen. Ik zie diverse schroeven om dat weer in orde te maken. Lijkt mij een kleine klus voor iemand,die weet hoe het moet.

Voortuin betegelen

Ik heb grind in mijn voortuin met daaromheen borders. Ik wil het grind inruilen voor tegels, dit omdat het veel werk is om het grind schoon te houden door de bomen voor het huis. De tegels ga ik zelf aanschaffen. Denk dat het om ongeveer 10m2 gaat. Ik zal het grind zelf naar de achtertuin brengen. Onder het grind liggen worteldoeken.

Voegen douche opnieuw voegen

In de douchecabine moeten de voegen tussen de tegels opnieuw gevoegd worden. Het lekt een beetje door.

Kabel van zonnescherm gebroken

Kabel is aan beide kanten gebroken van zonnescherm over glazen dak.

2 Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Twee kanaal platen vertonen scheuren. Heb ze met watervaste folie afgeplakt. omdat er enige lekkage optreedt wordt de kop van de draagbalk aangetast. Ik veronderstel dat de platen moeten worden vervangen en ook de draag balk (mogelijk met kunststof) worden gerepareerd.

Klusjes in huis

Het gaat om een paar kleine klusjes die ik zelf niet kan uitvoeren: - Een grote lamp ophangen en aansluiten, dit moet met voorzichtigheid gebeuren; - Een raamklink vervangen (ik kan twee schroeven niet verwijderen) - een dimmer vervangen (halogeen dimmer vervangen door led)

Badkamer meubel

In een aanleunwoning zit een nieuwe badkamer, enkele wasbak de- monteren en het volgende plaatsen volgens bijlage. Badkamermeubel Savena 80 cm breed. Wastafel met platte Viega afvoer monteren, onderkast, spiegelkast, verlichting, kolomkast en de bestaande kraan monteren en aansluiten.

2 douchewanden plaatsen

Ik wil een twee douchewanden (die samen een douchecabine vormen) laten plaatsen tegen de muur. Het gaat om 2 vouwwanden van 90cm bij 200 cm. Een klein klusje

Keukendeur plaatsen

Plaatsing geheel nieuwe keukendeur (besteld bij Praxis te Zeist) incl. sloten overplaatsen van oude deur

Laminaat leggen

Ik heb een woning (flat) die een oppervlakte van 64 m2 meter heeft. Ik wil laminaat laten leggen en plinten. Graag wil ik weten hoeveel het gaat kosten. Ik twijfel of ik vyniel of laminaat wil leggen, graag een specificatie van beide opties, het materiaal schaf ik zelf aan.

Montage van een palletkachel

Graag wil ik een pelletkachel aangesloten hebben op het bestaande rookgasafvoer. De aansluiting is op de begane grond.

Asbest saneren

Asbest verwijderen op twee plaatsen te weten vloerzeil in de keuken (8 m2, chrysotiel 30 tot 60%, risicoklasse 2) en boardbeplating op de overloop (3.5 m2, amosiet met 15 tot 30 %, risicoklasse 2A)

Deur hor plaatsen

In de achterdeur wil ik graag een rolhor laten plaatsen. De afmetingen van de deur is 2 meter hoog en 90 cm breed.

Zwevend toilet plaatsen

Ik wil graag een zwevend toilet geplaatst hebben incl de afwerking waaronder betegelen. Het toilet koop ik zelf, de tegels moet de vakman meenemen. Het i s een klein toilet van 1 bij 1.

Montage van stellingkasten

Montage van 6 sencys stellingkasten

Bitumen dak nalopen en/of vervangen

Garagedak, circa 7 x7 meter. Bitumen circa 20 jaar oud. Na hete zomer zijn blazen ontstaan die niet meer wegtrekken. Op 1 plaats lekkage. Maar op diverse plaatsen blazen. Nalopen en indien nodig vervangen. Dak goed bereikbaar.

Elektra klussen in huis

Ik wil een aantal elektra klussen laten uitvoeren op zolder: - kortsluiting repareren - enkele stopcontacten verlagen (zonder frezen) - een extra lichtaansluiting maken - 2 nieuwe schakelaars aanbrengen.

Badkamer installeren

Ik wil mijn badkamer laten installeren. Ik wil de waterleidingen en afvoerleidingen in orde maken, drainage aanbrengen, vloer betegelen, en een douchescherm, badmeubel en radiator monteren. De badkamer is 2 bij 2 en ik wil alleen de vloer betegeld hebben.

Klep in open haard repareren

Ik zoek een vakman die de schoorsteenklep in mijn open haard kan vervangen.

Opbergkast Rimini monteren

Het gaat om de montage van een (kleine) opbergkast (Rimini 01R) in een bejaardenflat. Deze is 30 cm diep bij 2 meter hoog ongeveer.

Rolhor monteren

Rolhor monteren in een houten kozijn van de deur.

Roljaloezie ophangen

Ik zoek een vakman die voor mij een rol jaloezie kan ophangen. Afmeting is 137.5 x 220 cm.

Zware plafond ventilator ophangen

Ik zou graag 1 klus uitgevoerd willen hebben thuis. Ophangen van de Hanson Plafond Ventilator Ravenna. Het is een vrij zware ventilator en heeft een bepaalde zwaardere boorsoort nodig. Ik heb er al een thuis hangen (voorheen was het ding van Jan de Bouvier).

Band van het zonnescherm repareren

De optrekband van mijn zonnewering buiten, is geknakt. Het is een zonnewering die handmatig met die band wordt opgetrokken (geen binnenbediening). Kunt u mij een prijsopgave doen voor het vervangen van de band?