Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Zeist te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Zeist heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Zeist u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Zeist of directe omgeving.

1042 klanten uit Zeist bevelen een bij Casius in Zeist aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zeist bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: tuinhuis bouwen, dakkapel vervangen en wanden stucen, dak renoveren, plafonds van meerdere verdiepingen isoleren, fundering voor serre leggen, interne verbouwing woning, isoleren binnenkant dak en 6 boarddeuren plaatsen, isoleren plafond + rachel werk + inbouw spots, douche en wc maken + ontluchting realiseren + cv ketel installeren, geluidsisolatie, kleine semi erker vervangen, convectorput verwijderen en opvullen, plafond vervangen, isoleren, stucen en schilderen, badkamer/wc renoveren, appartement schilderen en witten, egaliseren van plavuizen vloer voor gietvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Zeist staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Zeist:

Keukendeur plaatsen

Plaatsing geheel nieuwe keukendeur (besteld bij Praxis te Zeist) incl. sloten overplaatsen van oude deur

Laminaat leggen

Ik heb een woning (flat) die een oppervlakte van 64 m2 meter heeft. Ik wil laminaat laten leggen en plinten. Graag wil ik weten hoeveel het gaat kosten. Ik twijfel of ik vyniel of laminaat wil leggen, graag een specificatie van beide opties, het materiaal schaf ik zelf aan.

Montage van een palletkachel

Graag wil ik een pelletkachel aangesloten hebben op het bestaande rookgasafvoer. De aansluiting is op de begane grond.

Asbest saneren

Asbest verwijderen op twee plaatsen te weten vloerzeil in de keuken (8 m2, chrysotiel 30 tot 60%, risicoklasse 2) en boardbeplating op de overloop (3.5 m2, amosiet met 15 tot 30 %, risicoklasse 2A)

Deur hor plaatsen

In de achterdeur wil ik graag een rolhor laten plaatsen. De afmetingen van de deur is 2 meter hoog en 90 cm breed.

Zwevend toilet plaatsen

Ik wil graag een zwevend toilet geplaatst hebben incl de afwerking waaronder betegelen. Het toilet koop ik zelf, de tegels moet de vakman meenemen. Het i s een klein toilet van 1 bij 1.

Montage van stellingkasten

Montage van 6 sencys stellingkasten

Bitumen dak nalopen en/of vervangen

Garagedak, circa 7 x7 meter. Bitumen circa 20 jaar oud. Na hete zomer zijn blazen ontstaan die niet meer wegtrekken. Op 1 plaats lekkage. Maar op diverse plaatsen blazen. Nalopen en indien nodig vervangen. Dak goed bereikbaar.

Elektra klussen in huis

Ik wil een aantal elektra klussen laten uitvoeren op zolder: - kortsluiting repareren - enkele stopcontacten verlagen (zonder frezen) - een extra lichtaansluiting maken - 2 nieuwe schakelaars aanbrengen.

Badkamer installeren

Ik wil mijn badkamer laten installeren. Ik wil de waterleidingen en afvoerleidingen in orde maken, drainage aanbrengen, vloer betegelen, en een douchescherm, badmeubel en radiator monteren. De badkamer is 2 bij 2 en ik wil alleen de vloer betegeld hebben.

Klep in open haard repareren

Ik zoek een vakman die de schoorsteenklep in mijn open haard kan vervangen.

Opbergkast Rimini monteren

Het gaat om de montage van een (kleine) opbergkast (Rimini 01R) in een bejaardenflat. Deze is 30 cm diep bij 2 meter hoog ongeveer.

Rolhor monteren

Rolhor monteren in een houten kozijn van de deur.

Roljaloezie ophangen

Ik zoek een vakman die voor mij een rol jaloezie kan ophangen. Afmeting is 137.5 x 220 cm.

Zware plafond ventilator ophangen

Ik zou graag 1 klus uitgevoerd willen hebben thuis. Ophangen van de Hanson Plafond Ventilator Ravenna. Het is een vrij zware ventilator en heeft een bepaalde zwaardere boorsoort nodig. Ik heb er al een thuis hangen (voorheen was het ding van Jan de Bouvier).

Band van het zonnescherm repareren

De optrekband van mijn zonnewering buiten, is geknakt. Het is een zonnewering die handmatig met die band wordt opgetrokken (geen binnenbediening). Kunt u mij een prijsopgave doen voor het vervangen van de band?

Inmeten zonnescherm Stacatto

Klant wil graag een nieuw zonnescherm ter vervanging van een oud scherm. Graag inmeten, zodat de juiste maat kan worden besteld.

Rolhordeuren plaatsen

Ik wil graag 2 hordeuren (circa 1 meter breed en twee meter hoog) plaatsen. Een in de woonkamer en een in de slaapkamer. Wat gaat dat kosten als u ze monteert en wat gaat het kosten als u ze levert en monteert?

Ombouwkast maken en diverse andere klussen

- In elkaar zetten van een Ikea bureau en kast - Maken ombouwkast om bestaande kast (moet lijken op inbouwkast) + sausen - Vervangen inbouwoven - Maken planken in garderobekast - Ophangen schilderij - Ophangen basketbalnet in buitenmuur - Wegwerken diverse kabels - Controleren waarom DVD speler bij nieuwe tv alleen in zwart wit is Kan op basis van offerte of uurprijs. In najaar af en toe klusdag voor allerlei klussen in en rond de woning. Kan wat ons betreft ook op zaterdag of zondag of in avond gewerkt worden als dat beter past. Zijn meer klussen dus in overleg kijken naar beschikbare tijd om werkdag goed te vullen.

Rechte schutting laten plaatsen

Ik wil graag een rechte schutting laten plaatsen van 11,5 meter. Met Douglas tuinschermen (Gamma) en Steunpilaar Nero 270 x 6,8 x 6,8 cm met opsluitbandjes aan de onderkant, totaal 7 schermen en 8 palen.

Plissegordijn en gordijnen inmeten en monteren

Ik wil 4 plissegordijnen inmeten en laten monteren (2 verschillende ramen). Het betreft 2 kiep/kantel ramen en 2 vaste ramen. Montage in de dag (tussen kozijn). Graag ontvang ik z.s.m. een offerte i.v.m. de kortingperiode deze week bij GAMMA.

Raamventilator vervangen en verduisteringsgordijn monteren

Een raamventilator in een bestaand raam van de keuken (op de eerste verdieping) vervangen en verduisteringsgordijn monteren. De ventilator moet nog aangeschaft worden, hij is ook nog niet opgemeten. Ik kan zelf het juiste type ventilator. Het verduisteringsgordijn moet ik ook nog aanschaffen. Het gordijn moet aan het plafond geplaatst worden. Circa 150 cm breed.

TV-beugel bevestigen en plinten leggen

Ik wil graag twee klussen uit laten voeren: 1- Tv beugel bevestigen aan muur. Tv van ongeveer 40 inch. Beugel heb ik in huis; 2- Plinten leggen om kabel weg te werken. Plinten over een lengte van ongeveer 3 meter. Plinten heb ik in huis.

Rolhorren plaatsen

Twee ramen voorzien van teleraamuitzetter, plaatsen rolhorren in kozijn en rolgordijn aan muur bevestigen.

Kurkvloer verwijderen en afvoeren

Ik ga verhuizen en zou graag in mijn huidige huurwoning de kurkvloer verwijderd willen hebben. Ik denk dat het om ongeveer 40 m2 gaat. Ik woon op de 4e etage in het centrum van Zeist. Voor de flat kan er een auto staan en container eventueel. Het gaat om een slaapkamer gang in een Z vorm en L vormige woonkamer/keuken. Er is geen lift aanwezig helaas. Ik verhuis op 12 december. Ik weet niet of jullie eventueel nog in december kunnen komen. Ik zou graag de werkzaamheden uitgevoerd willen hebben. Ben niet iemand die 10 bedrijven aanschrijft. Moet gewoon gebeuren als jullie tijd hebben natuurlijk.