Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor rolgordijnen voor dakramen monteren:

Rolgordijnen voor dakramen monteren

Graag ophangen van 2 Velux Gamma rolgordijnen. Ggl uk08. Wat gaat dat kosten?
Onze klant uit Woerden (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rolgordijnen voor dakramen monteren uit heel Nederland:

Twee dakramen vervangen

2 ggl3 dakramen vervangen incl rolgordijnen en insectenhor. Merk mag Velux of Fakro zijn. Graag een totaalprijs.

Inmeten en monteren van shutters, rolgordijnen en horren

Ik wil voor de achterste schuifpui die bestaat uit een deur van 90 x 220 cm, en ramen tot op de grond waarvan 1 een kiep/tuimelraam is (200 x 220), shutters laten inmeten en monteren. De shutters moeten daarna op maat gemaakt worden en wil ik bij gamma bestellen. Graag zou ik willen weten wat dat gaat om dit te laten doen. Ook heb ik boven twee Velux dakramen waarvoor ik rolgordijnen en horren wil laten opmeten en plaatsen. Graag ontvang ik hiervoor offertes. Met vriendelijke groet,

Dakraam vervangen en extra raam plaatsen

Wij willen graag 2 nieuwe kunststof dakramen laten plaatsen. 1 dakraam moet vervangen worden en er moet een nieuw dakraam extra worden geplaatst. De afmetingen van de ramen moeten 94 cm breed en 140 cm hoog worden. Het oude dakraam is smaller. Eventueel moeten er ook verduisterende rolgordijnen worden meegeleverd.

Dakramen pkaatsen

Ik wil 3 dakramen plaatsen in nieuwbouwwoning. Van de 3 dakramen weet ik de afmeting van 1 dakraam. Dat is 1,14 bij 1,18. Op gamma staat alleen de prijs van een dakraam vermeld zonder de prijzen van de extra werkzaamheden. Ik wil graag hiervan de prijzen weten: Exclusief: Aftimmeren/schilderen Aanpassen/bevestigen van (dak)pannen Afvoeren van vrijkomende materialen De montage van bijpassende rolgordijnen Overige extra bewerkingen zoals het aanpassen van gordingen en/of het aanbrengen van ravelingen De montage van combinatie- en balkondakramen Deze handelingen kunnen indien gewenst wel door het klusbedrijf worden uitgevoerd, maar dergelijke werkzaamheden zijn niet in de montageprijs inbegrepen en dient u bij het maken van de montageafspraak kenbaar te maken.

Diverse klussen in huis

Ik wil een aantal zaken in mijn huis laten monteren. Het betreft ophangen twee lampen, plaatsen deurkruk, monteren/ plaatsen verduistering rolgordijnen (Velux) op twee dakramen en monteren/ plaatsen houten jaloezie op slaapkamer. Alles is op maat gemaakt. Alle kozijnen zijn van hout. De materialen zijn al aangeschaft.

Rolgordijnen voor Velux dakramen monteren

Een monteur gezocht voor het monteren van twee nieuwe Velux dakraam rolgordijnen gekocht bij ITZALA dakraamgordijn. Nl. Het betreft venster GGL 606. Breedte: 97 cm, lengte 94 cm. Montage instructie is aanwezig. VELUX Jaloezie - handbediend Regel de lichtinval Product ID PAL S06 7001S Venster GGL 606 Bediening Regelbalk Kleurx 127. 80 = 255,60 Graag ontvang ik voor de klus een prijsopgaaf per email.

Dakramen vervangen

Wij hebben op onze zolder nu 2 oude Velux dakramen van 78 x 98 cm. Ik wil bij Gamma 2 nieuwe dakramen in die maat kopen, in wit houten uitvoering. Ik laat de oude ramen graag verwijderen en de nieuwe monteren. Ook wil ik dan rolgordijnen aan de binnenzijde laten plaatsen. Ik kan de ramen zelf aftimmeren en zal de oude ramen ook zelf afvoeren. Ik ontvang graag uw offerte.

Dakramen van Velux plaatsen

Twee dakramen van Velux monteren. Maat: GGL SK08 en Maat: GGL MK04. In mijn vorige (huur)woning had ik deze dakramen ook op zolder. En de verduisterende rolgordijnen zijn daarom al in mijn bezit. In de woning waar ik naartoe verhuis per 1 augustus is een zolder met één klein klapraampje. Het is een huurwoning en na toestemming mag ik 2 dakramen plaatsen. De toestemming moet nog komen, eerst wil ik weten wat dit gaat kosten. Het zou kunnen dat de woningbouw 2 ramen in gelijke maat willen. Dan zou ik 2x de GGL SK08 (114 x 140 cm) willen laten plaatsen.

Raamdecoratie opmeten en monteren

Raamdecoratie opmeten en monteren in gehele huis: - op de benedenverdieping raam achter jaloezieën met mogelijk overgordijnen - een raam voor: een rolgordijn Op de bovenverdieping twee rolgordijnen voor dakramen en in één kamer een gordijn + rails met bocht. Het rolgordijn voor het dakraam is wel al gekocht en moet alleen opgehangen worden.

Rolhor en rolgordijn bij dakramen plaatsen

Ik wil 2 rolgordijnen geplaatst hebben aan een dakraam: afmeting 62 cm breed en 125 cm hoog. De rolgordijnen moet ik nog kopen bij Praxis. En 2 rolhorren aan de dakraam : afmeting 80 cm breed en 142 hoog. De rolhorren heb ik gekocht bij Praxis van Bruynzeel, 700 serie : afmeting 83 cm breed en 155 cm hoog.

Partners

Partners van Casius