Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor slimme boiler plaatsen:

Slimme boiler plaatsen

Ik ben opzoek naar iemand die mij advies kan geven voor een boiler en deze ook kan plaatsen. Ik heb 18 zonnepanelen op mijn dak liggen en ben bezig qua verwarming over te stappen naar infraroodverwarming. Mocht dit bevallen wil ik volgend jaar van het gas af en compleet elektrisch gaan. Kook inmiddels ook op inductie. Het enige dat dan nog gas verbruikt is mijn warm water. Hiervoor zou ik dan een slimme boiler willen plaatsen van circa 200 of 300 liter, voor een normaal gezin tussen de 2-4 personen. Tevens zou ik hier advies over willen ontvangen. Misschien dat hier iemand voor langs kan komen.
Onze klant uit Wijk bij Duurstede (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slimme boiler plaatsen uit heel Nederland:

Gas boiler vervangen voor een slimme electrische boiler

Wij hebben een oude gas boiler en we willen die vervangen door een slimme elektrische boiler. We hebben zonnepanelen, geen centrale verwarming maar hete lucht verwarming. De dak opening waar nu de rookafvoer zit van de boiler zal ook dicht gemaakt moeten worden. De boiler staat op zolder. Waar de boiler staat loopt een leiding naar beneden en is in gebruik door de zonnepanelen. Misschien dat dit gecombineerd kan worden? We hebben een stortdouche. De boiler heeft nu 150 liter cap. Zou 120 liter ook genoeg zijn? Het is voor 4 personen voor sanitair gebruik. De vakman mag de oude boiler afvoeren. Graag laten we iemand de situatie beoordelen. Graag ontvangen we advies over de meest geschikte boiler en een prijs opgave.

Slimme boiler plaatsen

Er dient een boiler 100-200 liter voor een 1 persoons huishouden geplaatst te worden, vrijwel alleen voor bad en douche ongeveer 1 maal per week, liefst een slimme boiler. De uitvoering zal in de 1e helft van 2019 zijn daar de gasaansluiting dan afgesloten gaat worden.

Verwarmingssysteem in winterchalet vervangen

Ik heb een chalet (37 m2) en hier moet het een en ander vervangen worden aan verwarmingssysteem. Momenteel hangen er een oude badgeiser en een boiler in het chalet. Dit vervangen wil ik wil dit op een slimme manier gaan doen. Het is een klein oppervlak, waar twee twee personen vertoeven. Het betreft overigens een goed geïsoleerd winterchalet. Ik wil graag kijken naar wat mogelijk is en redelijk betaalbaar.

Groepenkast vervangen

Ik wil m'n groepenkast laten vervangen. De huidige situatie is 1 fase met negen groepen en 1 aardlek, een aansluiting voor een beltrafo en een los stopcontact in de kast. Eén groep wordt gebruikt voor een oven aansluiting, 1 voor wasmachine, 1 voor zonnepanelen en 1 werd gebruikt voor een boiler, de restende groepen zijn verdeeld over het huis. De groep voor de boiler wordt niet meer gebruikt, dat betekent deze samen met de hoog/laag pulsschakelaar kan komen te vervallen. Ik zou graag een aanbieding willen hebben voor een groepenkast voor 8 groepen met beltrafo en stopcontact. Graag merk kast Hager, Eaton, Atema of ABB. De meterkast is 85 cm breed en 25 cm diep en heeft een houten achterwand op een stenen muur. De aanwezige elektriciteitsmeter wordt vervangen door een slimme meter.

Badkamer realiseren in ruwbouw ruimte

Realisatie van een badkamer in een vierkante ruwbouwruimte (2,70 x 2,50), waarbij de volgende zaken dienen te worden gerealiseerd, waarbij lage kosten cq. slimme aanpak belangrijk is: - Cement dekvloer - Vloer-, wand- en plafond afwerking (vochtbestendig latex of anders spuitwerk, tegels, etc.) - Plaatsen + inkoop cabine - Plaatsen + inkoop toilet - Plaatsen + inkoop dubbele wasbak + kranen + spiegel + verlichting - Plaatsen + inkoop schuifwand ter afscheiding - Plafondverlichting (vochtbestendig) - Optioneel: Boiler (handig als warmwater voorziening uitvalt) Elektra, afvoer en watervoorzieningen reeds in ruwbouw vloer aanwezig, maar kunnen desgewenst gewijzigd worden, aangezien de cement dekvloer er nog niet in ligt.