Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor kledingkast op maat in elkaar zetten:

Kledingkast op maat in elkaar zetten

Kleding kast op maat van 'Modul It' in elkaar zetten. Het betreft een hoekkast met aan de ene kant een afmeting van 1.50 meter en aan de andere kan 1 meter (met een hoek er tussenin. De kast heeft daarnaast ook zo'n 6 deuren.
Onze klant uit Vleuten (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kledingkast op maat in elkaar zetten uit heel Nederland:

Kledingkast in elkaar zetten

Het in elkaar zetten van de Gamma zweefdeur kledingkast Alpha maat 180 x 206 x 63 cm.

Kledingkast maken op maat

In welke stijl heb je interesse? Modern. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We willen in de slaapkamer een dichte kledingkast van 2.50 meter breed met een inrichting voor ondergoed, sokken en zo voort. De hoogte tot het plafond is 2.39 meter.

Maatwerk kast maken in de slaapkamer

We hebben een slaapkamer met schuin dak. Daar zouden we graag een kledingkast op maat laten maken. Graag ontvangen wij een offerte. Zoals te zien is op de foto's loopt er ook een balk.

Spiegel van schuifkast vervangen

Ik wil graag een kapotte spiegel uit mijn inbouw kledingkast vervangen. De maat van het paneel is 195 ×70 cm.

Kledingkast op maat laten maken

Wij willen onder een schuine wand een kledingkast op maat 1.40 meter hoog x ongeveer 1.80 meter breed. Vanaf 1.40 meter begin de schuine wand, er kan gebruikt gemaakt worden van de schuine wand, maar niet tot aan het plafond. Het zullen voornamelijk lades worden, maar indien mogelijk ook graag een gedeelte hang. Hiervoor ontvangen wij graag advies

Kledingkast op maat laten maken

Ik wil een kledingkast op maat gemaakt hebben.

Grote kledingkast in elkaar zetten

Ik wil graag 1 grote op maat gemaakte kleding kast in elkaar zetten. Op een slaapkamer.

Kledingkast inmeten

Wij willen een kledingkast van hout op maat laten maken en bestellen, maar we willen de kast graag eerst in laten meten, zodat we zeker weten dat alles past. Graag zouden wij door jullie geholpen willen worden om het op te meten. Het betreft een nieuwbouwhuis. Op 18 september om 15. 00 is er een voorbeschouwing. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kledingkast op maat maken

Ik wil graag een kledingkast op maat laten maken. De kast bevindt zich onder een hoogslaper, heeft een hoogte van 185 cm, breedte van 231 cm en een diepte van 60 cm. Graag van hout/underlayment en indien mogelijk met schuifdeuren. Minimaal 120 cm hanggedeelte, rest met legplanken. Wij weten niet hoe waterpas de vloer is. We willen de hoogte van de kast op 185 cm houden.

GAMMA kledingkasten monteren

Ik wil een kast laten verplaatsen in mijn woning en een nieuwe kast laten monteren. Het gaat om een Gamma kledingkast (180×206×65 cm) met schuifdeuren, die gedemonteerd moet worden en in de kamer ernaast weer gemonteerd. Ik heb een nieuwe Gamma kledingkast met schuifdeuren besteld met de maat 150 x 206 x 65 cm. Die wordt binnenkort geleverd en wil ik dan ook laten monteren. Ik wil een vast bedrag afspreken voor de totale klus.