Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Vleuten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Vleuten heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Vleuten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Vleuten of directe omgeving.

625 klanten uit Vleuten bevelen een bij Casius in Vleuten aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Vleuten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, dakteras omtoveren tot tuinkamer, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Vleuten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Vleuten:

foto behang, behangen

Op mijn slaapkamer van het huis dat ik net heb gekocht wil ik graag foto behang laten op hangen. De muur is ongeveer 4 meter lang en ongeveer 3 meter hoog. Momenteel zit er nog behang op, van mij hoeft dit niet eerst verwijdert te worden, maar als dit nodig is graag eerst verwijderen. Het behang regel ik zelf.

Spilt oprijlaan leggen en veranda met overkapping realiseren

Voor onze nieuwbouw woning willen we in de voortuin ongeveer 25-30m2 split om te kunnen parkeren. De tuin is standaard met zand en klei opgeleverd. Verder willen we aan de achterkant een veranda met overkapping (geen hout) van ongeveer 5x3 meter. De ondergrond daar is beton met daarop 50x50 betontegels. Is dit iets wat jullie kunnen en wat zijn de kosten ongeveer?

Nieuwe badkuip plaatsen

Ik wil een badkuip laten plaatsen. De badkuip koop ik zelf. De afmetingen van mijn badkamer weet ik niet, dus misschien dat de vakman dit voor mij op wilt meten? Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Tuintegels opnieuw leggen

Het gaat om het opnieuw leggen van de huidige tuintegels. Het oppervlak is 9 bij 8 meter. De oude tegels mogen hergebruikt worden.

Carousselkast repareren

Het mechanisme van de carrousel kast is kapot. Wie kan onze kast repareren?

Kledingkast op maat in elkaar zetten

Kleding kast op maat van 'Modul It' in elkaar zetten. Het betreft een hoekkast met aan de ene kant een afmeting van 1.50 meter en aan de andere kan 1 meter (met een hoek er tussenin. De kast heeft daarnaast ook zo'n 6 deuren.

Horren monteren op de kozijnen

Graag laat ik vier horren monteren. Deze horren heb ik reeds aangeschaft en in huis. Ze moeten wel op maat worden gemaakt, gemonteerd en afgesteld worden. Het gaat om 1 raam rolhor op de begane grond en 3 op de slaapkamers boven. De woning heeft houten kozijnen. De oude horren mogen gedemonteerd worden. Zie foto’s.

Houten jaloezieën laten inkorten

Ik wil graag een offerte van houten rolgordijnen in mijn huis laten monteren en opmaat laten maken. Het gaat om ongeveer 11 rolgordijnen en de afmeting is ongeveer 35 mm: Woonkamer: 2 x 2,80 bij 1,80 meter 1 x 0,80 bij 2,20 meter. Slaapkamer 1: 2 x B=0,60 x L= 2,10m Slaapkamer 2: 1 x 1 bij 1,50 meter Slaapkamer 3 2 x 1 bij 1,50 meter Douche 2 x 0,60 bij 2,10 meter Zolder 1 x 1 bij 1 meter

Dubbel rolgordijn inmeten en monteren

Ik wil graag een dubbele rolgordijn laten plaatsten voor het keukenraam en deze wil ik door jullie laten opmeten en monteren.

Lijmresten van trap verwijderen

Het betreft een trap met 15 treden. Tapijt is al verwijderd, nu nog de lijmresten. Graag kostenindicatie en aangeven op welke termijn dit mogelijk is.

Schuifdeur, lampen en rolgordijnen monteren

Ik wil graag: 1) Schuifdeur aanbrengen (ik had een woonkamer deur van 2.50 meter hoog, deze heb ik verwijderd, hier wil ik graag een schuifdeur laten plaatsen tegen de kou in de winter - ik heb de oude deur wel nog); 2) Rolgordijnen ophangen; 3) Lamp ophangen.

Kattenluik in buitenmuur plaatsen

In onze woning willen wij aan de achterzijde in de buitenmuur een kattenluik plaatsen (dat werkt via een microchip). De muur is prevab en een buitenmuur samen ongeveer 45 cm dik. Wij zullen zelf zorgen voor de aanschaf van het kattenluik en tunnel-verlengstukken (type luik is Sureflap Microchip kattenluik). Het zou mooi zijn als dit luik geplaatst kan worden in de maand mei

Spanplafond in de woonkamer monteren

Graag willen wij in de woning die wij gekocht hebben een spanplafond aanbrengen. De kamer heeft echter geen rechte hoeken, maar loopt van wat smaller naar breed. De lengte van de woning is 10.80 meter. Het breedste deel is 6.50 meter en het smalste deel 2.57 meter. Ik heb een plattegrond met afmetingen en enkele foto's. Is het mogelijk om hier een spanplafond aan te brengen? En zo ja, wat zijn de kosten? We willen ook ongeveer 10 spotjes plaatsen. De sleutel van de woning krijgen wij in augustus. Ik hoor graag van u, bedankt.

Douchewand en spiegel plaatsen in de badkamer

Wij hebben bij Praxis een glazen douchewand en spiegel gekocht en willen deze na levering graag laten monteren. De douchewand moet rechtstreeks op de tegelvloer en tegen de tegelwand geplaatst worden en met een beugel worden bevestigd. Wij ontvangen graag uw prijsopgave voor de montagekosten.

Buffetkast in elkaar zetten

Ik heb een buffetkast laten leveren in 2 delen, maar hij is veel te zwaar voor ons om op elkaar te zetten.

Diverse klussen in een kantoorpand

Voor ons kantoor in Vleuten zijn we op korte termijn op zoek naar een klussenbedrijf die voor ons de volgende klussen kan uitvoeren: * Gaatjes vullen in een betonmuur; * Whiteboard ophangen; * Een dartboardkastje verven; * Plisees ophangen; * Werkbladen tafels recht maken, schuren en lakken; * Klik aan klik uit systeem activeren; * Een legplankensysteem maken en bevestigen; Er wordt gewerkt met een totaalprijs voor deze klus. Werkzaamheden en materialen worden vergoed als bonnen worden getoond. Betalingen middels een factuur, achteraf. Werkzaamheden moeten 16 november gereed zijn en graag op 1 dag ingepland.

Kasten verwijderen en wand plaatsen

In mijn nieuwe huurwoning wil ik graag wat werkzaamheden laten uitvoeren in 2 slaapkamers. Ik wil ingebouwde kasten laten verwijderen en afvoeren. Daarna moet er een wand tussen de kamers worden gemaakt met voldoende geluidsisolatie erin. Graag laat ik dit op korte termijn uitvoeren.

Sleuven frezen in het plafond

Wij willen graag een extra lichtpunt willen infrezen in het plafond van woning. Het betreft een sleuf van ongeveer 3 meter. Daarnaast dient er een sleuf gefreesd te worden voor het wegwerken van de tv kabel. Graag zou ik 2 offertes willen ontvangen: - 1 voor plafond frezen; - 1 voor alle werkzaamheden, plafond + tv kabelgootje.

Buffetkast in elkaar zetten

Het betreft een offerte aanvraag voor het in elkaar laten zetten van een 3-deurs buffetkast van de Wehkamp. De kast is 140 x 200 centimeter groot en reeds in de woning aanwezig.

Raamdecoratie monteren

Graag willen wij onze raamdecoratie laten op hangen, deze is net besteld. Het gaat om 3 maatwerk rolgordijn in houten kozijnen. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Haak aan plafond verankeren

Aan mijn plafond zou ik graag een verankering hebben voor mijn suspension trainer (banden waaraan je met je lichaamsgewicht oefeningen kan doen). De haak, schroeven en pluggen zijn geleverd bij de set. Het geheel moet dus stevig vastzitten (70 kg kunnen dragen) en de pluggen zijn ongeveer 14-16 mm doorsnede, het plafond is beton/steen volgens mij, dus u begrijpt dat ik hiervoor graag hulp kan gebruiken. Zie de foto's voor de materialen en geleverde instructies.

Verankering aan het plafond bevestigen

Ik wil een 'suspension trainer' aan mijn plafond vast hangen. Dit zijn banden waaraan je kan hangen en oefeningen kan doen om groot en sterk te worden (zie foto van de doos). Nu is er bij het pakket een anker geleverd met twee enorme schroeven en pluggen (zie wederom foto), maar met mijn huis-tuin-keuken-boormachine gaat dit niet lukken. Daarbij is het plafond volgens mij massief beton (is niet op de foto te herleiden denk ik, maar voor de vorm erbij gedaan) en daar heb ik ook geen ervaring mee. De balk is ook massief steenachtig en volgens mij lopen daar leidingen doorheen, maar geen idee. De klus houdt in: het bevestigen van de ankerplaat aan het plafond zodanig dat er ten minste 1 persoon van 70 kg aan kan hangen. De meegeleverde schroeven/pluggen mogen gebruikt worden, maar ander spul is ook prima.

Bankstellen verhuizen

Ik wil bankstellen verhuizen.

Tapijt herstellen door lekkage

Door lekkage zijn mijn tapijt en loper beschadigd de vraag is of ik ze schoon kan krijgen. De set heeft me €800 gekost. Graag hoor ik of de schade te herstellen is en zo ja wat het gaat kosten.

Verschillende zaken repareren in huis

Ik wil in mijn woning het elektra laten nazien en enkele andere onderhoudsklussen laten verzorgen. Als ik mijn oven aan zet, vliegt de stop er zeer vaak uit. De vonkontsteking van het gasfornuis werkt ook niet goed. Verder klemt de deur van de vaatwasser aan de onderzijde. Ik heb ook een 2,5 jaar oude Samsung led tv die geen beeld meer heeft. Ik zoek een bedrijf die al deze klussen voor mij wil oppakken.