Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor vloer- en montagewerk in de woning:

Vloer- en montagewerk in de woning

Ik wil 67 m2 laminaat laten leggen in huis, 4 rol gordijnen en 5 lampen laten ophangen.
Onze klant uit Veenendaal (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer- en montagewerk in de woning uit heel Nederland:

Douchebad op maat laten maken

Ik wil mijn (oude) douchebad , 1.68 mtr x 0.74 mtr vervangen. Hoogte vanaf de bovenrand van het oude bad tot op de vloer bedraagt 0.58 mtr. De afvoer zit in het midden van het bad, de overstort in het lengtedeel van het bad. Hierbij is het lig deel van het oude bad aan de linker zijde gesitueerd en de overstort aan de zijde waar men het bad betreed. Aan de andere zijde bevindt zich de muur. Graag zou ik willen weten indien het nieuwe bad opgehoogd dient te worden, of hier ook steunen of poten bij geleverd worden. Het oude bad is nog steeds in gebruik, dus kan ik geen uitspraken doen over de situatie van montagewerk wat betreft het deel wat dicht is betegeld. Het is wel de bedoeling het vervangen zelf uit te gaan voeren. Het bad moet ivm het gebruik van douchen wel geschikt zijn een gewicht van + -125 kg te kunnen dragen.

Schilder- en montagewerk in huis

1) Ikea kast uit elkaar halen en na het leggen van een laminaatvloer de kast weer in elkaar zetten. Overigens wordt de vloer door een ander bedrijf gelegd, dus het gaat puur om de kast. 2) Een vloer en ondervloer uit mijn keuken weghalen. En vloerbedekking en de ondervloer uit mijn slaapkamer weghalen. 3) De muren van een kleine kamer (zo'n 12 m2) schilderen. Graag laat ik de klussen al op korte termijn uitvoeren, zodat alles klaar is voor het leggen van de vloer (ik beschik nog over andere woonruimte). Nadat de vloer is gelegd (ik hoor deze week wanneer dat zal gebeuren, waarschijnlijk binnen 5 - 6 weken) zou ik de klusjesman of vrouw graag willen vragen de kast weer op te zetten.

Ophang- en montagewerk

Graag wil ik een hoekdouchewand (dus alleen 2 glazen panelen). Ik heb zelf al de wanden aangeschaft. De vakman moet deze monteren op de bestaande vloer en muren (tegels).

Klus- en montagewerk in huis

Wij willen over enkele maanden graag wat klussen in onze woning laten verzorgen. We zullen 2 nieuwe Luxaflex raamdecoraties kopen en willen die laten monteren. Ook willen wij in onze houten vloer in de woonkamer een luik laten verplaatsen. Het luik voor het opnemen van de waterstand zit nu niet op de juiste plek. Verder willen we ruim 25 m² laminaat laten leggen. We laten de klussen hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Montagewerk in de badkamer

Ik wil graag een douchewand/deur laten plaatsen en een wastafelmeubel met spiegelkast met verlichting erboven. Mijn badkamer wordt verbouwd en ik weet de precieze maatvoering nog niet, dus ik heb de douchewand nog niet aangeschaft. Het wastafelmeubel en de spiegelkast met verlichting heb ik in mijn bezit. De douchewand wil ik graag direct op de vloer geplaatst hebben.

Montagewerk in de badkamer

Het betreft het plaatsen van een badkamerkastje van 60 cm breed en spiegel. Daarnaast dient er een kraan en toebehoren gemonteerd te worden. Er dient ook een badkamerlampje en een douchekraan geplaatst worden. Als laatste dient er een inloopdouche geplaatst te worden. Dit is een glazen wand rechtstreeks op de vloer.

Vloer- en montagewerk

Vloer- en montagewerk: - Ik heb lampen voor aan het plafond uitgezocht en ik zoek iemand die ze voor mij wil ophangen. Het zijn in totaal 8 lampen. - Een aantal (kleding)kasten in elkaar zetten. Drie kasten met twee deuren of tweedelig in de woonkamer. - En vinyl laminaat leggen. Ongeveer 80 m2 op een betonnen ondergrond. De vloer is glad. Graag wil ik de kosten van de montages en het leggen van de vloer weten.

Vloer-, verf- en montagewerk in huis

Meerdere klussen: De muren van twee kamers laten verven: woonkamer 3 x 8 m, slaapkamer: 2,5 x 3 m. Het keukenblad vervangen (keukenblad al gekocht) moet enkel gemonteerd worden. En laminaat in de gang vervangen, althans een klein deel wat beschadigd is. Laminaat eventueel nog voorradig.

Vloer- en montagewerk in huis

Ik wil graag mijn vloer laten egaliseren, laminaat laten plaatsen, een aantal lampen installeren en behang verwijderen.

Vloer- en montagewerk in huis

Ik wil graag een laminaat gelegd hebben het gaat om 25m2, en een rails voor een gordijn opgehangen hebben.