Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor tapijt verwijderen van trap:

Tapijt verwijderen van trap

Tapijt verwijderen die gelijmd is van de trap
Onze klant uit Veenendaal (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tapijt verwijderen van trap uit heel Nederland:

Laminaat leggen, trap renoveren en latexen

Vloer leggen. Ik wil graag mijn woning leggen met laminaat (ongeveer 80m2) inclusief dampdichte ondervloer en hoge plinten. Boven moet het tapijt eruit (verlijmd) Muren en plafond verven. Trap: Lijmresten verwijderen, schuren en bekleden van de trap met overzettrede van JEWE. Stootborden bekleden met lakboard. Plafondlijsten plaatsen in alle vertrekken. Graag telefonisch contact opnemen.

Verlijmd tapijt verwijderen

Verwijderen van verlijmde vloerbedekking (32m2) verwijderen vloerbedekking van open trap ( 13 treden)

Vloerbedekking van trappen verwijderen

Wij willen graag het tapijt van onze 2 standaard rechte trappen laten verwijderen inclusief de lijmresten. Aangezien we daarna onze trap willen schilderen.

Kledingstellage van steigerbuis demonteren en tapijt verwijderen

Ik moet mijn huurwoning op 18 oktober leeg opleveren. Ik ben nu dringend op zoek naar een vakman die voor mij 22 m² gelijmd tapijt kan verwijderen en afvoeren. Verder wil ik een kledingstellage van steigerbuis laten demonteren. Die stellage is met schroeven in de muur bevestigd. De schroefgaten moeten ook netjes worden afgewerkt. De stellage moet ook worden afgevoerd of misschien hebt u er een bestemming voor. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Lijmresten van de trap verwijderen

Ik zou graag lijmresten willen laten verwijderen van 2 dichte trappen met daarop 13 en 12 treden. Het tapijt is al verwijderd en afgevoerd, de resten van lijm en ondervloer zijn ook al enkele malen geschuurd maar een vakman met professioneel gereedschap bereikt vast een beter resultaat. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Tapijt verwijderen

Het betreft het verwijderen van vastgelijmd tapijt. De ondervloer is beton en de oppervlakte is ongeveer 50 m2. Ook de achtergebleven lijmresten dienen te worden verwijderd.

Verlijmd tapijt verwijderen

Een houten trap van ongeveer 90 cm breed met 2 kwarten, een overloop van 3 m2 en een slaapkamer van 12 m2 moeten ontdaan worden van tapijt en lijmresten. Dit alles ten behoeve van het aanbrengen van nieuw tapijt. Wat gaat dit ongeveer kosten?

Vloeren en lijmresten verwijderen

Betreft: woonkamer, hal, overloop en drie slaapkamers met gelijmd tapijt en een keuken met linoleum.

Tapijt van trap verwijderen

Wij willen graag in de eerste week van december het tapijt van de trap in onze nieuwe woning laten verwijderen. Dit zodanig dat de trap weer egaal is en we de trap uiteindelijk kunnen witten. In de bijlage treft u foto's van de trap. Het is ons niet bekend welke lijmsoort is gebruikt maar het zit muurvast.

Betonvloer repareren

Ik wil de betonvloer renoveren. Het gaat om een oppervlak van 75 m2 met oneffenheden en gaten. Het idee is om de gaten en oneffenheden in de vloer bij het verwijderen van het tapijt te vullen met beton en daarna te schuren. Dit op een zodanige manier zodat juist deze plekken geaccentueerd worden. Ik vrees dat er allereerst de gehele vloer geschuurd dient te worden in verband met de lijmresten.

Partners

Partners van Casius