Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Veenendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Veenendaal heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Veenendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Veenendaal of directe omgeving.

502 klanten uit Veenendaal bevelen een bij Casius in Veenendaal aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Veenendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakkapel plaatsen, betonnen dokshelter, open keuken maken, badkamer moderniseren, buitenmuur metselen, convectorput verwijderen en dicht maken, plafonds verlagen van nieuwbouwwoning, opknappen badkamer, badkamer vernieuwen, 4 kozijnen en dakgoten vernieuwen en deur vergen, nieuwe overkapping plaatsen, stalen deur plaatsen, plafond isoleren, badkamer, tegelwerk, schilderwerk, deuren plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Veenendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Veenendaal:

Plinten leggen

Plinten monteren 55 strekkende meters. Geen montage kit aanwezig.

Plaatsen van vensterbanken en ventilatieroosters

Graag zou ik twee vensterbanken willen laten plaatsen in de woonkamer. De vensterbanken hangen dicht boven de verwarming en daarom willen we graag ventilatieroosters in de vensterbanken laten maken. De vensterbanken en ventilatieroosters zijn reeds aangeschaft. De vensterbanken zijn 145 en 200 cm. De breedte is 30 cm.

Monteren en aansluiten badkamerkachel

Ik zoek een klusman of -vrouw die een infraroodpaneel kan monteren en aansluiten in mijn badkamer. Indien mogelijk iemand die mij ook kan adviseren over de meest optimale plaats voor het paneel (bijv. de wand of het plafond). Er is geen vrij stopcontact in de buurt, dus aansluiten betekent in dit geval waarschijnlijk ook het aanleggen van de elektra.

Gamma zelfbouwkast monteren

Ik zoek een klusjesman die een GAMMA zelfbouw-slaapkamerkast van 1,80 x 0,75 (h x b) in elkaar kan zetten. De kast is al aangeschaft.

Rolhor voor een deurkozijn monteren

Ik wil graag een rolhor laten plaatsen. Het gaat om de rolhor 600 serie van Bruynzeel. De rolhor heb ik al aangeschaft. Begane grond achterdeur. Openend naar buiten toe. De deur is 235 bij 95 cm. De kozijnen zijn van hout of kunststof.

Vloer- en montagewerk in de woning

Ik wil 67 m2 laminaat laten leggen in huis, 4 rol gordijnen en 5 lampen laten ophangen.

Opmeten, bestellen en monteren van een hor

Wij hebben beneden een dubbele openslaande deuren met aparte maten. Wat zou het kosten om deze hordeuren door jullie op te laten meten, te bestellen en ook monteren?

Meerdere klussen in en om het huis

Op het gebied van onderhoud zijn er drie dingen die we graag willen laten doen: - Dakgoten moeten worden leeggehaald rondom het huis. - Kit werk in badkamer vervangen en mogelijk nog iets anders ter behoeve van het omlaag brengen vochtgehalte. - Roestwerk op afgiftebronnen/leidingwerk vervangen. Zie bijlages voor foto's/beschrijvingen uit een bouwtechnische keuring. Indien langskomen noodzakelijk is voor het maken van een goede offerte is dit mogelijk.

Tuinpoort laten plaatsen

Wij willen een tuinpoort laten plaatsen. De opening is 2. 65 dus er moet ook een schutting naast de deurpoort. Kunt u een prijsopgave geven?

Bruynzeel S700 plissé hordeuren monteren

Ik wil 3 hordeuren laten monteren. Moeten iets ingekort worden.

Zonneschermdoeken vervangen

We willen 3 nieuwe zonneschermdoeken vervangen. Daarvoor moet het nieuwe doek op maat aangepast en gemonteerd worden. De maten zijn 300 bij 250 cm, en twee maal 400 bij 300 cm.

Badkamer kitten en deur vervangen

Ik wil graag 2 klussen laten uitvoeren voor ons nieuwe huis: - het vervangen van de kitvoegen in badkamer ter voorkoming lekkages - het vervangen van een binnendeur op de begane grond. De deur moet hetzelfde zijn als degene die er nu inzit. Opmeten van de deur kan in overleg de komende maand. Vervangen en kitten graag in periode 8-25 mei, liefst op 8, 9 of 10 mei.

Montage- en installatieklussen in huis

1: Ophangen gordijn en rails woonkamer > gordijn wel aanwezig, rails nog niet 2: Beneden trap tapijt verwijderen en gronden en schilderen > gesloten trap met 13 trede 3: Binnendeur vervangen, monteren en eventueel schilderen > deur leveren, inclusief afvoeren van de oude deur 4: kitten (her of bij kitten) inloopdouche, linkerkant en rechterkant de douche naden 5: Plaatsen duo wasbak (afmonteren en dergelijke) > moet nog gehaald worden 6: Spiegel met een inbouwlamp > moet vervangen worden Werkzaamheden graag in de week van 8 - 11 mei plaats vinden.

Stalen buitendeur cq poort

Glazen poort

Montage van een kledingkast

Ik wil graag mijn kleding kast montering hij is 210 hoog 270 breed

Linnenkast laten monteren

Graag wil ik de bij u gekochte linnenkast laten monteren.

Keukenmengkraan en deurkruk vervangen

Plaatsen keukenmengkraan Levanto Aquazuro. Opnieuw kitten granieten keukenblad. Opnieuw plaatsen deurkruk/ of vervangen.

Tapijt verwijderen van trap

Tapijt verwijderen die gelijmd is van de trap

Buitenkraan aanleggen en binnentrap schilderen

Wij hebben nu bijna een jaartje nieuwbouwwoning, tuin en schuttingen geplaatst nu alleen nog buitenkraan. En we willen graag de binnentrap verven.

Gordijnrails en lampen ophangen

Ik wil een aantal klussen laten doen: ophangen gordijnrails in woonkamer en 3 slaapkamers Gordijnrails zijn aanwezig. Ophangen 10 lampen in nieuwbouw huis. Graag op zaterdag 2 september of op maandag 4 september.

5 jaloezieën ophangen en spiegel

Jaloezieën ophangen

Meenemen en ophangen gordijnrail

Ik zoek iemand die een gordijnrail van circa 4.65 meter meebrengt en ophangt. Een rail voor gewoon hangende overgordijnen.

Horren monteren op houten kozijnen

Graag laat ik drie rol horen (afmeting 1.35 x 0.80 meter) en een plissé hordeur (afmetingen 2.10 x 0.80 meter) plaatsen.

Lamellenhor laten monteren

Bruynzeel lamellenhordeur serie 700 monteren in slaapkamer, ws iets inkorten in de breedte.

Deurhor in een rails maken

Deur hor in een hout kozijn.