Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor buitentrap en leuning leveren en plaatsen:

Buitentrap en leuning leveren en plaatsen

Ik wil een buitentrap met armleuningen vanuit mijn raam op een vlonder. Dit is nog geen meter volgens mij. Van welk materiaal dit moet bespreek ik graag met de specialist.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitentrap en leuning leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Trap plaatsen

Voor een kennis zoek ik iemand die een buitentrap kan maken/plaatsen, de oude trap had 7 treden en aan 1 zijde een leuning en was 0,70 cm breed. Het is een trap van balkon naar tuin, onder zit een souterrain, de hoogte van tuin naar balkon is 170 cm en er er is 2 meter plaats waar de trap schuin kan lopen. Graag uw prijsindicatie en op welke termijn deze geplaatst kan worden. Het betreft een oud herenhuis in Arnhem.

Houten buitentrap aan molen plaatsen

Het betreft het realiseren van een houtentrap aan de buitenzijde van 8-kant molen op stenen voet. De molen is 5 meter verhoogd en de oorspronkelijke ingang is dichtgemetseld en 5 meter boven de grond. Er bestaan globale plannen, om weer een deur te plaatsen waarachter (buiten) een trap naar beneden gaat. Er moet dus een bordes bij de deur komen en circa 2 meter lager weer een bordes waar de trap om de hoek (45 graden) van de molen gaat. De trap is aan één zijde aan de molen bevestigd en heeft aan de andere zijde een leuning. Uitvoering in weerbestendig hout. Zwart gelakt en mogelijk een toegangsbeveiliging. We hebben een globale schets van de trap.

Metalen trap laten monteren

* Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. * Waar moet de trap geplaatst worden? Buiten. * Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Bestaande rechte buitentrap wil ik vervangen van verzinkt staal met een rooster trap treden. Er is rechts een leuning die eenmaal boven doorloopt op het plat dak dat dient als ingang van een appartement. Lengte leuning op het plat dak ongeveer 3500 mm met een hoekstuk, hoogte 2900 mm en breedte 1000 mm.

Metalen buitentrap plaatsen

Ik wil graag een vaste buitentrap laten maken vanuit de tuin naar het dakterras. Het gaat om een rechte trap met leuning aan de rechterzijde (links is de buitenmuur, de trap loopt parallel hieraan). Hoogte is 300 centimeter en breedte van trap liefst ongeveer 75-80 centimeter. Bovenaan dient een platform te komen, zodat je het dakterras kunt betreden. We zijn op zoek naar een trap met een moderne industriële look.

Timmer- en schilderwerk in en om huis laten doen

Op 2 september ontvangen wij de sleutel van de door ons gekochte dijkwoning. Daar moeten een aantal klussen gedaan worden voordat we eind september verhuizen. Het gaat om timmer- en schilderwerk. Er moeten 3 traphekjes worden geplaatst bij een binnentrap. Er moet een tuinhekje met poort worden geplaatst en een traphekje bij een ijzeren buitentrap. Verder moeten er stellingen op maat worden gemaakt in twee bergruimtes, moet er een nis worden omgebouwd tot kast en moet er een maatwerk leuning gemonteerd worden bij de trap van de dijk naar de woning. Ook willen we een inbouw slaapkamerkast laten demonteren en later laten terugplaatsen met een kleine aanpassing. Het schilderwerk bestaat uit het schilderen van 4 wanden en het opknappen / bijwerken van een aantal vervuilde muren bij afzuigpunten. We ontvangen hiervoor graag een offerte.

Steile steektrap plaatsen

Graag een offerte voor een steile steektrap, liefst een molenaarstrap met leuning. Hoogte 132 cm, breedte 80 cm. Is een buitentrap, dus graag in hardhout, liefst Bankirai.

Trapleuning maken en plaatsen bij de buitentrap

Ik wil een roestvrije trapleuning laten leveren en plaatsen. Het gaat om een buitentrap, met een lage muur aan elke trap kant. De leuning hoeft alleen aan 1 kant geplaatst worden. De lengte van de leuning is ca 150 cm, twee palen van oneven lengte kunnen boven op het muurtje verankerd worden. De lengte van de palen is ca 30 en 80 cm.

Verandering buitentrap

Onze betonnen buitentrap heeft een fietsgoot aan de leuningzijde, waardoor de leuning niet bruikbaar is. We zouden dat willen veranderen en willen daarover graag advies c.q. een offerte ontvangen. Gaat om 6 treden.

Aanpassingen buitentrap

Onze buitentrap van een grachtenpand met 7 treden moet voorzien worden van een nieuwe houten leuning in de oorspronkelijke stijl sleutelprofiel. Het gaat om circa 4 meter lengte. Tevens willen wij een hekwerk geplaatst zien voor de ruit van circa 1,20 x 1,20 meter onder de trap. Dit in de stijl van het hekwerk dat al aanwezig is voor de deuren van het souterrain. Alles is van buiten te bekijken, dus er hoeft geen contact te worden opgenomen voor een afspraak. Per mail kunnen eventueel foto"s van de trap bij mij worden opgevraagd. Offertes met beschrijving van de werkzaamheden graag per email.

Het gaat om het maken van een metalen ...

Het gaat om het maken van een metalen buitentrap met ongeveer 7 treden en een leuning. De trap moet bevestigd worden aan de buiten muur van het huis en op de straat, dus op steen. Metaal moet gaten hebben zodat water niet blijft liggen op de treden.