Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor oude vijver leegpompen en afval afvoeren:

Oude vijver leegpompen en afval afvoeren

Ik wil een oude vijver laten leegpompen en eventueel al het groenafval en slib laten afvoeren. De vijver is 2,50 x 2,50 meter en ongeveer 1,25 meter diep. Toegang via de poort is ruim een meter.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude vijver leegpompen en afval afvoeren uit heel Nederland:

Vijver leegpompen, opvullen en afdekken met graszoden

- vijver 3.75 bij 1.50 meter leegpompen en water inclusief toebehoren afvoeren - bak eruit halen/dan wel gaten erin boren voor water afvoer - gat/bak opvullen met zand en aarde - graszoden aanleggen

Vijverfolie in de vijver vervangen

Bij het leegpompen van mijn vijver zag ik in de hoek een lekje. Onder de folie (rubber) zie nu ook water. De vijver is 4 meter lang, 1 meter diep en 90 cm breed.

Vijver verwijderen

Kosten voor een vijver van 2 meter bij 1. 80 meter {diepte niet bekend) water leegpompen en vol storten met zand. Zodat we daarna zelf gras kunnen aanleggen.

Vijverfolie vervangen

Mijn ronde vijver van circa 4 bij 5 meter lijkt lek te zijn, waarschijnlijk is er sprake van poreus folie. Graag ontvang ik een offerte voor het leegpompen van de vijver met het veiligstellen van waterplanten en vissen, en het leggen van nieuw folie.

Vijverbak verwijderen uit de tuin

In de achtertuin van ons nieuwe huis zit een kunststof vijver van 3 x 4 meter en 2 meter diep. Gevuld met 24000 liter water. Levensgevaarlijk voor onze kleine kinderen, dus deze moet eruit. Bij het leegpompen storten volgens de oude bewoner de zijkanten in. Ernaast staat een prieeltje en bestrating, dus dat is niet wenselijk. Volstorten met zand terwijl de bak er nog inzit ook niet, want dan loopt het regenwater niet meer weg en kan ik nooit meer wat met die 12 m2 doen. Wie heeft er een goed plan voor ons?

Vijver herinrichten

Ik heb een grote vijver van ongeveer 250 m2 groot die volkomen dichtgegroeid is met riet. Wat zijn de kosten als ik deze vijver wil laten leegpompen, het riet laten verwijderen en vervolgens van een sterke folielaag laat voorzien? De vijver is ongeveer 1-1.5 meter diep.

Vijver leegpompen en bestraten

Wij hebben een kleine vijver van 3 x 2.50 meter. Deze willen we leeg laten pompen, laten vullen met zand en bestraten. Het liefst regelen we alles bij één bedrijf, dus inclusief zand laten komen en afval hout wegbrengen. Graag reageren per mail.

Vijver in orde maken

Ik wil graag mijn vijver in orde laten maken hij zit vol alg en t zeil is slecht, denk ik. Ben hem nu aan het leegpompen maar heb er geen verstand van.

advies welk filter voor de vijver te ...

advies welk filter voor de vijver te installeren met uv lamp en zuurstof en eventueel waterpartij (fontein of iets dergelijks). Filter plaatsen zonder het ontwerp te verstoren. eventueel vijver leegpompen als nodig is.