Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor houten tafel schuren en bewerken:

Houten tafel schuren en bewerken

Wij hebben een eettafel van eiken hout van 220 lang. Deze heeft een waslaag en een zeer grove structuur. We zouden graag de waslaag er af willen en de bovenkant glad geschuurd. Daarna het geheel in de lak. Zie bijlage fotos.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten tafel schuren en bewerken uit heel Nederland:

Marokkaanse banken schilderen

Graag zou ik een indicatie willen ontvangen voor het schilderen van 4 houten banken, een houten ronde tafel en 2 houten hoekbanken. De precieze afmetingen van de bank is voor mij niet bekend. Het hout willen wij graag laten schilderen in een andere kleur.

Houten tafel schilderen

We have a dinner table with the dimensions of widht 100 cm - lenght 180 cm. We would like to have a lighter color for this table, could you please advise us about the price?

Houten eettafel kleiner maken

Wij hebben een tafel van 2.20 meter lang. Die willen wij 20 cm korter laten maken en het liefst ook 10 cm lager. De tafel is gemaakt van kersenhout.

Tafel laten schuren en lakken

Ik wil graag een grote houten eettafel (die nu door de lak een donkerrode houtkleur heeft) laten schuren zodat deze een 'natuurlijke' houtlook krijgt. De tafel is ongeveer 2 meter lang. Ik hoor heel graag of dit mogelijk is en zo ja, graag een kostenindicatie. Ik kan de tafel eventueel zelf ergens naartoe brengen! Geen antiek restaurateurs, die heb ik al geprobeerd maar vond ik te duur. Het hoeft niet te glimmen maar wel dat je er een bord op kunt zetten zonder kringen daarna, dus graag een daarbij passende beschermlaag.

Achtertuin opnieuw inrichten

Wij willen graag onze achtertuin van 6 x 6 meter opnieuw inrichten met straatwerk, waaltjes, ongeveer 18 m2. Er dient een klein stukje gras voor onze kleine om te spelen, ongeveer 4 m2, geplaatst te worden en veel door het jaar heen bloeiende planten. We hebben een tafel met stoelen die aanwezig zal moeten zijn en 2 kliko's, de laatste helaas. Onze vuurschaal op sokkel (ongeveer 80 cm) zal een centrale plaats in moeten nemen. Daar deze ik ook onze BBQ is. De schutting willen we vernieuwen, maar weet niet of we dit door jullie willen laten doen, tenzij de prijs juist is, daar ik zelf best handig ben om dit te zetten. Het zou dan gaan om houten schuttingsdelen en houten palen. Beide zijde zijn dan 4.80 meter lang en 2 meter hoog. Naast een separate prijs voor de schutting zou ik ook graag een separate prijs ontvangen voor de muur van de schuur. Deze vinden we niet zo mooi en ontvangen graag een oplossing die een mooie uitkijk oplevert.

Houten salontafel kleiner maken

Ik wil graag mijn salon tafel 1.35 x 0.70 meter naar 1.10/15 x 0.70 meter verkleinen. Het is een eikenhouten tafel met olijf als kleur.

Tafel schuren en in de olie zetten

Eettafel (notenhout) die in de olie is gezet heeft paar lichte beschadigingen en er is een veiligheidslont op ingebrand. (oppervlakkig) De afmetingen van de tafel zijn 220 cm bij 110 cm met ook houten poten. Hij zal helemaal geschuurd en opnieuw in de olie gezet moeten worden. Offerte graag t.n.v.

Verven van meubels

Wat kost het om houten landelijke meubels te laten verven. Salon tafel, buffetkast, dressoir kastje, Tv meubel. Nu is het in de kleur rall wit. Meubels gekocht bij zittenenliggen. Nl Ik wil ze graag zwart hebben.

Tafelblad opnieuw fineren

Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor het fineren van een tafel. Het gaat om een ovale Arco uitschuiftafel model Multiple met de afmeting 185 x 115 cm met 2 tussenbladen van 59 x 115 cm. Ik denk aan eiken of beuken fineer. Totaal kan de tafel met tussenstukken dus 303 cm worden. De tafel rust nu op 4 aluminium poten die bekleed zijn met rubber. Ik ben ook geïnteresseerd in een frame met 4 houten poten met een schuifconstructie voor de bladen. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsindicatie.

Eiken tafel schuren en aflakken

Licht eiken houten tafel heeft 2 krassen op het blad, de afmeting van de tafel is 2 meter bij 1 meter. De tafel is met blanke (niet glanzende) lak afgewerkt. Wat zijn de kosten om de tafel te schuren en aflakken?