Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor duo rolgordijn inkorten:

Duo rolgordijn inkorten

Ik wil graag twee duo rolgordijnen laten inkorten van 140 cm breed naar 138 cm breed. Graag wil ik een offerte. Ik kan ze eventueel ook brengen. Ik heb deze gordijnen echter wel binnen een week nodig.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor duo rolgordijn inkorten uit heel Nederland:

Inmeten duo rolgordijn

Omdat ik een prijsindicatie wil laten maken van een duo rolgordijn is het misschien handig de juiste maten te weten. Meten jullie dat ook in? Als ik bia jullie site wil weten wat het kosten gaat accepteert die mijn gemeten maten niet

Duo rolgordijn op laten hangen

Ik wil graag een duo rolgordijn op laten meten en laten monteren aan 1 raam

Ramen voor raamdecoratie opmeten

Ik wil graag 7 ramen laten opmeten. Ik wil raamdecoratie kopen en denk aan rolgordijnen en 1 duo-rolgordijn. Ik wil alles in mijn woning gaan bedienen d.m.v. domotica, ook de raamdecoratie. Ik wil daarom graag informatie over de mogelijkheden van automatische bediening of een motor.

Raamdecoratie inkorten

Ik wil 1 duo rolgordijn (circa 2,20m lang) en 1 houten jaloezie (circa 80cm lang) in de breedte laten inkorten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Duo rolgordijn ophangen

Betreft het ophangen van een duo-rolgordijn van 1.50 meter. Aan het plafond. Het bevestigingsmateriaal is aanwezig.

Duo rolgordijn op een kunststof draai-/kiepraam monteren

Aangezien wij sinds ruim een week kunststof ramen hebben, willen wij passende duo rolgordijnen laten monteren voor de ramen in de keuken. Het gaat hierbij om 1 vast en 1 kiepraam.

Kunststof dakraam van Velux plaatsen

Op de zolderverdieping moet een onbekend merk houten dakraam vervangen worden door een nieuwe kunststof Velux dakraam inclusief een DUO verduisterend rolgordijn. De afmeting is ongeveer 1,4 m breed en 1 meter hoog.

Duoplissé voor dakraam ophangen

Voor een zolderraam wil ik graag het oude rolgordijn laten verwijderen (nog in goede staat) en een nieuwe Bruynzeel duo plissé laten ophangen. Deze moet hoogstwaarschijnlijk nog wel in breedte en hoogte worden ingekort.

Verduisterende Duo-rolgordijnen monteren

Sinds oktober 2013 heb ik last van een lekkage in de woonkamer. Daarnaast heb ik sinds jaren last van lekkage in een van de slaapkamer. Hierdoor zijn de lamellen en de rolgordijnen gaan roesten. Deze heb ik nu weggehaald en heb voorlopig vitrages ingezet totdat de lekkage eindelijk verholpen heb. Vanwege deze lekkages moet ik binnenkort dus nieuwe gordijnen hebben. Ik heb een rolgordijn gezien wat ik mooi vind. Het gaat hierbij om een witte verduisterende Duo-rolgordijn met een cassette. De afmetingen van de raam in de woonkamer is 352cm breed bij 175cm hoog. Deze gordijn moet gesplitst worden in twee rolgordijnen van 280cm en 70cm breed. Het raam in de slaapkamer is 167 breed bij 125 hoog.

Duo rolgordijnen ophangen

Duo rolgordijnen van Praxis Sencys ophangen. Bij kleine raam is er geen plafond. Kozijn is 1 cm ruimte. Rolgordijn heeft 5 cm nodig. Links moet dus hoger, op de betonnen balk. Rechts ook hoger. Zie de foto voor de huidige situatie.