Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor poortdeur laten plaatsen:

Poortdeur laten plaatsen

Ik wil graag een nieuwe poortdeur. De oude deur zat vast met een plank aan de muur en is nu stuk. Ik ben dus op zoek naar een deur. De ruimte waar hij in moet is 110 cm. Dat is inclusief ruimte voor een paal waar hij aan vast moet komen te zitten en een paal tegen de heg aan om de poort op slot te doen. Ik wil ook graag een slot op de deur. Ik hoop dat jullie kunnen helpen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor poortdeur laten plaatsen uit heel Nederland:

Poortdeur vervangen

Ik ga binnenkort verhuizen. De huidige poortdeur moet vervangen worden door een nieuwe. De oude kan ik zelf verwijderen (is verrot). Ik wil een poortdeur kopen bij jullie (inclusief goed slot) heb een kerel nodig om dit te brengen en te plaatsen. Kan dit? Wat gaat mij dit kosten??

Schutting/poortdeur plaatsen

Wij willen misschien onze schutting en poort deur laten vervangen. Graag zouden we hiervoor eerst een offerte willen krijgen. De schutting moet 7,5 meter breed worden en we zouden graag een Douglas houten schutting met betonnen palen willen. De poortdeur zit tussen 2 stenen muurtjes. De totale breedte tussen deze 2 muurtjes is 105 cm breed en 195 cm hoog en de huidige poort breedte is 90 cm en 180 cm hoog. We zouden graag een hardhouten poortdeur met stalen versteviging willen met een goed afsluitbaar slot. Graag krijgen we voor beide een scherpe offerte voor zowel het materiaal als de arbeidskosten.

Tuin renoveren

Onze achtertuin bij onze hoekwoning wil ik graag renoveren. Zelf zullen wij de oude materialen verwijderen en afvoeren. Hierna zal er een hout beton schutting, inclusief betonnen onderplaten geplaatst moeten worden. De lengte zal 19 meter zijn inclusief poortdeur. Daarnaast wil ik een houten vlonder van 3 bij 6 meter laten plaatsen, een overkapping van hout met een dak van polycarbonaat platen, 40 m2 bestrating en 10 m2 kunstgras laten aanleggen.

Schutting met poortdeur monteren

Composiet schutting installeren aan de achterkant van de tuin met een poortdeur en slot. Drie schermen plus poortdeur plaatsen. Eén scherm moet aangepast worden i.v.m. lengte. Oude materiaal mag afgevoerd worden.

Tuinschutting van hout met beton laten plaatsen

Ik wil graag een hardhouten/beton schutting met beton palen van ongeveer 14 meter lang en 2,00 meter hoog inclusief poortdeur van 1,10 meter. Daarbij nog een overkapping van ongeveer 3 bij 3,50 en 3,50 hoog op beton poeren op palen van 10 x 10 cm of 12 x 12 cm met een schuin aflopend dak maar omdat dit allemaal een beetje schuin loopt moet dit op maat gemaakt worden dit hoeft geen hardhout te zijn.

Schutting laten plaatsen en oude afvoeren

Ik wil graag de achtertuin van mijn ouders opknappen. Het gaat om een nieuwe schutting, de lange zijde is 17 meter lang waar een poortdeur in moet van 1,30 meter. De achterkant is 6 meter. De rest hoeft niet, deze grenst aan de schuur van de buren. De lange zijde van de schutting grenst aan de poort. Ik zou ook graag de achterkant van de tuin egaal willen laten trekken, deze ligt nu iets hoger. Het hoeft hier niet betegeld te worden, enkel egaal getrokken door grond te verwijderen. Ik hoor graag wat de kosten van beide zijn. Qua schutting graag een indicatie van beide goedkoopste mogelijkheden. En de kosten van het egaal trekken apart als het kan, dan weet ik of ik dit er eventueel bij laat doen. De huidige schutting is steen. Wat zijn de kosten om deze te laten verwijderen en afvoeren?

Schutting en poortdeur plaatsen

Ik wil graag weten wat de kosten zijn als ik 10 schutting delen zou laten plaatsen en 1 poort deur in mijn tuin. Ongeveer 18 meter lengte. Vanwege de verzekering heb ik eerst een offerte nodig voor de verzekering. De offerte van het materiaal heb ik al in mijn bezit van de Gamma. Ik hoop dat u mij een offerte kan sturen wat het zou gaan kosten. De plaatsing kan pas uitgevoerd worden zodra de verzekering toestemming geeft.

Schutting van glad beton antraciet met Douglas schermen

Het betreft het leveren en plaatsen van 29 meter hout-beton schutting met glad antraciet beton en Douglas schermen. De hoogte zal 2 meter worden. Daarnaast moet er een poortdeur geplaatst worden met RVS beslag en een slot. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin bij de hoek woning is goed bereikbaar. Er zijn 3 hoeken die niet haaks lopen, hier kunnen wellicht geen sleufpalen gebruikt worden.

Schuttingdeel en poortdeur plaatsen

Ik wil een offerte voor 1 schutting en 1 poortdeur laten plaatsen. Ik heb een offerte van de gamma gekregen voor alle materialen. Hoeveel vraagt u om dit voor mij neer te zetten?

Schutting en poortdeur laten monteren

Ik bestel zelf een schutting en een poortdeur bij de gamma met 5 palen. De palen, schroeven, scharnieren en het poortslot schaf ik zelf aan. Ik wil alleen dat iemand dit kan plaatsen.

Partners

Partners van Casius