Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor hulp bij montage van ikea kasten:

Hulp bij montage van IKEA kasten

Ik heb hulp nodig bij de montage van een tweetal IKEA kasten. Het kan vanaf volgende week vrijdag.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hulp bij montage van ikea kasten uit heel Nederland:

Radiator plaatsen

De radiator in de badkamer moet vervangen worden aangezien deze op sommige plekken begint te roesten. Appeltje eitje toch? Nou, voor mij niet. Daarom heb ik je hulp nodig! De benodigde radiator (zie: -designradiator-sinai-wit-566-watt-111x59-cm/p/B298818) staat klaar staat bij montage. De koffie en koek staan klaar! Oude radiator afvoeren eventueel.

Douchekraan monteren

Ik heb vandaag een douchkraan bij Praxis aangeschaft en gemonteerd, maar hij blijft na montage bij S stukken licht lekken. Blijkbaar lukt het mij niet deze goed waterdicht te verbinden. Graag hulp!

Vaste hordeur van Bruynzeel monteren

Wij zouden graag montage hulp krijgen bij het plaatsen van de vaste hordeur (afmeting 100 x 215 cm) van Bruynzeel (700 serie).

Storemax kast monteren

Ik heb een storemax kast gekocht die inmiddels al afgeleverd is, alleen zoek ik toch hulp bij de montage van de kast. De kast is 138 cm breed en 258 cm hoog. En de schuifdeuren die ervoor komen moeten gemonteerd worden.

Nesling schaduwdoek monteren

Laten monteren van nesling shaduwdoek aan de gevel en paal in de tuin. Niets aanwezig, alles moet nog neergezet worden. Graag uw hulp bij de montage gewenst. Gaat om vierkant nesling doek. Graag offerte per mail, daarna neem ik contact met u op.

Gordijnrails ophangen

Ik wil graag nieuwe gordijnen kopen voor mijn woonkamer die goed isoleren, in kleur zwart of antracietgrijs van de dikste stof die er verkrijgbaar is. Het raam is 4 meter breed en heeft bijna helemaal de binnenlengte van de kamer, ongeveer 2,33 meter hoog. Ik heb nog geen materiaal gekocht en ik heb hulp nodig met de montage van de rails. Ik wil graag een offerte ontvangen voor een alles in één service.

Montage- en timmerwerk in huis

Ik wil een aantal klussen uitvoeren en heb daar hulp bij nodig. De klussen in huis bestaan uit: - plaatsen van een tussenwand - plaatsen van een wandplank - ophangen van een lamp aan het plafond - meedenken over een goede stellage voor de combimagnetron - monteren van een keukenkast (deze is losgeraakt). Als ik voor eigen materiaal moet zorgen is dat geen probleem alleen moet de vakman mij daarin wel adviseren.

Nieuwe deuren afhangen en dilatatieprofiel aanleggen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Er moeten 3 nieuwe deuren worden geplaatst, sowieso 2 stompe deuren en wellicht 1 schuifdeur. De schuifdeur is dan voor de badkamer, er moet gekeken worden of dit mogelijk is. Indien dit niet mogelijk is zal er een stompe deur geplaatst moeten worden. Tevens twee dilatatieprofielen aanleggen (zowel 1 overgangsprofiel & 1 trapprofiel). Materiaal is nog niet aangeschaft, we hebben hulp nodig voor wat gekocht moet worden en daarna willen we de montage laten uitvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Kast Kim monteren

Montage kast Kim (509946) van 201 x 146 x 50 cm. De oude kast is al weg. Ik krijg de kast niet in elkaar en zou graag hulp krijgen.

Rozentorens monteren

Graag hulp bij montage van twee rozenbogen gekocht bij de Praxis. Het gaat puur om het in elkaar schuiven van de onderdelen.