Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor hulp bij montage van ikea kasten:

Hulp bij montage van IKEA kasten

Ik heb hulp nodig bij de montage van een tweetal IKEA kasten. Het kan vanaf volgende week vrijdag.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hulp bij montage van ikea kasten uit heel Nederland:

Nesling schaduwdoek monteren

Laten monteren van nesling shaduwdoek aan de gevel en paal in de tuin. Niets aanwezig, alles moet nog neergezet worden. Graag uw hulp bij de montage gewenst. Gaat om vierkant nesling doek. Graag offerte per mail, daarna neem ik contact met u op.

Montage- en timmerwerk in huis

Ik wil een aantal klussen uitvoeren en heb daar hulp bij nodig. De klussen in huis bestaan uit: - plaatsen van een tussenwand - plaatsen van een wandplank - ophangen van een lamp aan het plafond - meedenken over een goede stellage voor de combimagnetron - monteren van een keukenkast (deze is losgeraakt). Als ik voor eigen materiaal moet zorgen is dat geen probleem alleen moet de vakman mij daarin wel adviseren.

Nieuwe deuren afhangen en dilatatieprofiel aanleggen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Er moeten 3 nieuwe deuren worden geplaatst, sowieso 2 stompe deuren en wellicht 1 schuifdeur. De schuifdeur is dan voor de badkamer, er moet gekeken worden of dit mogelijk is. Indien dit niet mogelijk is zal er een stompe deur geplaatst moeten worden. Tevens twee dilatatieprofielen aanleggen (zowel 1 overgangsprofiel & 1 trapprofiel). Materiaal is nog niet aangeschaft, we hebben hulp nodig voor wat gekocht moet worden en daarna willen we de montage laten uitvoeren. Graag ontvang ik een offerte.

Kast Kim monteren

Montage kast Kim (509946) van 201 x 146 x 50 cm. De oude kast is al weg. Ik krijg de kast niet in elkaar en zou graag hulp krijgen.

Rozentorens monteren

Graag hulp bij montage van twee rozenbogen gekocht bij de Praxis. Het gaat puur om het in elkaar schuiven van de onderdelen.

Zonnescherm bevestigen

Ik wil graag hulp bij het bevestigen van een zonnescherm van 4.50 meter breed met een uitval van 3 meter. De ondergrond is van steen (buitenmuur). Er zitten oude gaten in de gevel die mogelijk hergebruikt kunnen worden. Normale hoogte op de begane grond. Klant wenst eerst te weten wat de montage gaat kosten en zal dan bij Praxis het scherm aanschaffen. Klant is eventueel bereid te helpen bij het omhoog brengen van het zonnescherm.

Gordijnrail van GAMMA monteren

Het betreft de montage van een gordijnrail van Gamma (uitschuifbaar). Mijn vader lukte het niet, dus nu dringend hulp gevraagd. Ik heb een betonnen plafond.

Wastafel vervangen door badmeubel

Voor de vervanging van een oude wastafel en kraan op zolder hebben wij een badkamermeubeltje en kraan gekocht bij Praxis. Badkamermeubel is 60 cm breed en heeft 2 laden. Wij proberen het meubel in elkaar te zetten, maar de montage ervan wordt niet duidelijk omschreven, dus waarschijnlijk moet dat ook verder in elkaar gezet worden. Ik ga er zelf nog mee aan de slag. Eventueel wil ik daar nog uw hulp voor maar voornamelijk het loodgieterswerk moet dus gedaan worden.

Polycarbonaat tuinkas monteren

Wij hebben een polycarbonaat tuinkas gekocht van 12 m² en willen graag wat hulp bij de montage. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Montage van een douchecabine

Ik heb vorige week een douchecabine gekocht bij Gamma Boxmeer. Helaas is dit mij zelf niet gelukt om het te monteren dus ik wil graag hulp. De douchecabine moet op de grond geplaatst worden.