Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor badkamer professioneel laten reinigen:

Badkamer professioneel laten reinigen

Dag, We willen graag onze badkamer laten reinigen/renoveren zodat deze weer in nieuwstaat verkeerd. Hieronder verstaan we: - Voegen tegels reinigen zodat deze weer als nieuws zijn. Opnieuw voegen zal lastig worden met zoveel tegels? - Alles netjes kitten - Eventueel: rest van de badkamer verven (met anti-schimmel verf? ) Grootte van de badkamer is ongeveer 3,5m2. Voor meer informatie zie de foto's. We willen de werkzaamheden graag uitgevoerd hebben op dinsdag 3 april
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamer professioneel laten reinigen uit heel Nederland:

Badkamer professioneel laten reinigen

Doordat wij niet goed kunnen ventileren in onze badkamer, is er helaas schimmelvorming ontstaan in de voegen. Ik wil hier heel graag vanaf, maar de huis-tuin-en keuken-middeltjes helpen me onvoldoende. Daarom zou ik onze badkamer graag professioneel schimmelvrij laten maken. De afmetingen zijn 2,90 x 2,00 meter en de badkamer is volledig betegeld met tegels van 32 x 24 cm. Er zit een bad-douchecombinatie, badmeubel en toilet in onze badkamer.

Herstelwerk in een inloopdouche

Wij willen onderhoud laten verzorgen in onze badkamer. Doordat het voegwerk in de inloopdouche is vergaan, hebben we lekkage. Ik ben zelf het voegwerk en kit al aan het verwijderen, maar wil graag een vakman de afwerking laten verzorgen. De constructie onder de tegelvloer ziet er niet heel professioneel uit. Ik laat dat hier graag even beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies en offerte voor het herstelwerk.

Woning professioneel reinigen

Alvorens mijn vrouw uit het ziekenhuis wordt ontslagen dient ons huis gedesinfecteerd / schoongemaakt te worden. Het zou gaan om: huiskamer, keuken, slaapkamer, badkamer en 2 toiletten. Het zou gaan om een eenmalige schoonmaak. In totaal 175 - 200 m2. Graag voor 6 september.

Montage- en reparatiewerk in de badkamer

Ik wil een aantal zaken in mijn woning laten monteren en repareren, het gaat om een badkamermeubel met verlichting en een kraan. Ook te installeren: doucheset en een thermostatische kraan.Daarnaast een douchecabine opnieuw professioneel kitten en spotjes/ lampen opnieuw aansluiten.

Badkamer professioneel laten reinigen

Witte waas op vloertegels in badkamer, willen badkamer professioneel laten reinigen en de tegels met name weer schoon hebben.

Tegelmuur badkamer schilderen

De badkamertegels schilderen in een matte kleur (gebroken wit/ crème) n.t.b. De huidige tegels zijn hoogglans wit en deels hoogglans zwart. Maar wel in perfecte staat. Totaal oppervlakte 12 m². We zouden dit graag professioneel laten uitvoeren. Plafond heeft nog geen plinten , afplakken niet nodig. Badmeubels zijn t.z.t. gesloopt afdekken niet nodig.

Verbouwen van badkamer en toiletruimte

Voor ons nieuwe huis in Amsterdam zijn wij opzoek naar vakmensen die ons zouden kunnen helpen bij het mooi maken van ons huis. Omdat de woning een voormalige huurwoning betreft, zit er een oude badkamer en toilet in welke wij graag zouden willen verbouwen. Het plan is om zelf alle spullen te kopen en dit te laten plaatsen door professionals. De badkamer is 4,5m2 en het toilet 1,3m2. Het plafond is ±2,5 meter hoog. Er zijn afbeeldingen met verdere details. Wij zouden graag de volgende werkzaamheden door een professioneel laten verrichten: - Sloopwerk van verhoogde (granito? ) vloer en tegels in badkamer en toilet; - Verplaatsen badkamerdeur van lange muur naar de korte kant; - Leidingwerk wegwerken in de muur; - Deels verlagen plafond in verband met regendouche + verlichting; - Stopcontacten plaatsen in badkamer (deze zijn nu niet aanwezig); - Betegelen badkamer en toilet; - Plaatsen materiaal (douchewand, douchekranen, radiator, badkamermeubel, hangend toilet) De wasmachine aansluiting bevindt zich nu nog in de badkamer en deze zouden wij graag verplaatsen naar de berging (berging heeft aansluiting aan toilet). Is dit ook mogelijk om dit via jullie te laten verrichten? Wij ontvangen op 6 april de sleutel en zouden graag als eerste willen starten met de verbouwing van de badkamer. Wel gaan wij vloerverwarming laten plaatsen, wat ongeveer 1 werkdag in beslag neemt. Dit betekent dat er een aantal dagen tussen het slopen en het uitvoeren van werkzaamheden zal zitten. Zijn jullie rond de opgegeven datum beschikbaar? Graag horen wij wat door jullie gedaan kan worden en waar wij wellicht een andere professional voor zouden moeten inhuren. Daarnaast zouden wij natuurlijk graag een offerte ontvangen van de gevraagde werkzaamheden. Zie bijlage voor de plattegrond van de woning en foto’s van de huidige badkamer. Bij voorbaat dank!

Badkamer grondig reinigen

Wij zijn 5 jaar geleden in een nieuwbouwwoning gaan wonen en hebben voor de badkamer tegels uitgezocht, die we mooi vonden. We hebben bruine houtstructuurtegels op de vloer. Wat een ramp is dat qua kalkaanslag. We hebben ernstige last van kalkaanslag en willen de badkamer dan ook grondig en professioneel laten reinigen, zodat deze er weer als nieuw uitziet. Het verwijderen van kalkaanslag op de vloer, maar ook de muren en de glazen douchewand is een groot onderdeel van deze klus. We hebben GEEN last van schimmel o.i.d. De badkamer is ongeveer 2.5 x 3 meter groot.

Badkamerproblemen verhelpen

Ik heb een drietal problemen in mijn badkamer die ik graag professioneel wil laten oplossen. Helaas heb ik al meerdere slechte ervaringen met zelfstandige ondernemers. Daarom zou ik graag van u willen vernemen of u bedrijven in uw netwerk heeft, die mijn problemen structureel en professioneel kunnen oplossen. Graag zou ik van deze bedrijven offertes willen ontvangen op basis van de onderstaande probleembeschrijvingen: Probleem 1: Lekkende WC pot Anderhalf jaar geleden is mijn badkamer gedeeltelijk gerenoveerd en is een nieuwe (gesloten) Plieger WC pot geplaatst. Dit is echter slordig gebeurd, waardoor al vrij snel water lekte tussen de pot en de badkamervloer. Vermoedelijk omdat de afvoerpijpen niet goed zijn aangesloten. De kit rand tussen de pot en de badkamervloer zal verwijderd moeten worden en daarna zal de afvoer goed vastgemaakt moeten worden, zodat er geen water meer lekt. Tot slot zal de kit rand opnieuw aangebracht moeten worden. Zie foto 1. Probleem 2: Overloop bad De originele overloop in de badkuip is kapot gegaan. Ter vervanging is een nieuw kapje geplaatst. Dit kapje kan de afvoerbuis achter het bad niet tegen het bad aan drukken, waardoor eventueel overlopend water niet de afvoerbuis in stroomt, maar rechtstreeks achter het bad stroomt. Met alle gevolgen van dien. Dit wil ik graag opgelost hebben zodat eventueel overlopend water gewoon weg kan stromen zoals het bedoeld is. Zie foto 2. Probleem 3: Sifon wastafel vervuild Graag wil ik de sifon onder de wastafel laten vervangen door een nieuwe. Zie foto 3. Ik hoop dat deze beschrijvingen voldoende zijn om een offerte te kunnen maken. Ik ben vanwege training deze week helaas niet telefonisch bereikbaar tussen 8. 30 en 16. 00. Daarom hoop ik dat u mij alvast per e-mail van informatie kunt voorzien.

Professioneel reinigen van de badkamer

Graag zou ik de badkamer en WC van mijn nieuwe woning willen laten reinigen. De badkamer en WC zijn geel uitgeslagen en zien er erg onhygiënisch uit. Het liefst wil ik op korte termijn dit laten doen; volgende week indien mogelijk.