Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Utrecht of directe omgeving.

8139 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en tuin, het behangen van een woning met renovlies, badkamer vernieuwen, terras overkapping maken, brandgang opnieuw betegelen, rolluiken leveren en plaatsen, klussen in het appartement, waterschade plafond en muur begane grond, diverse klussen laten uitvoeren, appartement opknappen, volledige badkamer in de nieuwbouwwoning installeren, klussen in huis laten uitvoeren, schutting vervangen, nieuwe PVC-vloer leggen, nieuwe houten kozijnen, deuren en ramen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Utrecht:

Behangen Glasvezelbehang

In de periode van 1 oktober tot en met 3 oktober zoeken we een professional die glasvezelbehang kan plaatsen. Het betreft een nieuwbouw appartement. Voorstrijk is dan reeds gedaan. Lijm voor het glasvezelbehang is dan ook aanwezig. Kwasten en rollers hebben we niet in ons bezit. Ter indicatie, appartement is ruim 80 M2 met normale hoogte plafonds. Klus geldt voor alle muren en appartement heeft 1 woonkamer, 2 slaapkamers, 2 gangen een berging. Gelieve per mail contact op te nemen met indicatie, benodigde tijd en datum van beschikbaarheid.

Volledige badkamer in de nieuwbouwwoning installeren

Betreft de installatie van een volledige badkamer in de nieuwbouwwoning: muurtjes maken, vloer storten, leidingwerk, tegelen of stucen, plaatsing sanitair, inbouwen kranen, verlagen plafond en aanbrengen spotjes. Oplevering is kwartaal 1 van 2019.

Een pui maken en plaatsen

Ik wil een pui van circa 1,2 x 3,0 meter met een deur en een zijlicht en zwart stalen (slank) kozijn met glas.

Klussen in huis

Graag zou ik diverse kleine klussen laten uitvoeren (ik ben net verhuisd): - ophangen van plafondrails en luxaflex - stopcontacten terugplaatsen na schilderwerk - deurklinken terugplaatsen en vastzetten - in elkaar zetten van Ikea Pax kast en een andere kledingkast Ikea.

Zonnescherm plaatsen

Oud knikarmscherm verwijderen en afvoeren. Nieuw scherm plaatsen is 10 cm breder dan het oude scherm. Scherm te plaatsen tegen achtergevel op de begane grond.

Rolluiken band repareren

Rolluik aan de achterzijde vd woning: band is losgeschotenca 14 mm breed en rolluik gaat niet meer omhoog. Graag reparatie

Boekenplank ophangen

Ik wil graag een boekenplank in mij slaapkamer onder het plafond. Ik ben een beetje gehandicapt en heb daarom hulp nodig om het te realiseren.

Hor herstellen of vervangen

Ik heb een hor van Bruynzeel die kapot is gegaan. Het gaat om een enkele hor voor mijn openslaande deuren. Ik ben benieuwd of deze nog te maken is. Bruynzeel Plissé Hor Schuifpui 150 x 240 cm Wit 700 Serie. Indien niet meer repareren, dan graag vervangen.

Zonnescherm vervangen

Montage van een knikarm zonnescherm met handmatige bediening. 300 cm met een uitval 250 cm, aan de achtergevel op de begane grond. Plus verwijderen en zo mogelijk afvoeren van bestaande zonnescherm met dezelfde afmetingen.

Balkon catproof maken

Ik heb een dakterras die ik catproof wil laten maken. Ik heb nog geen materialen

Leuning in trappenhuis maken

Ik heb een leuning in mijn trappenhuis nodig: grenen 270 cm en 2 of 3 simpele zilverkleurige leuninghouders die zo min mogelijk in de weg zitten. Materialen en montage en mogelijk beitsen. Tot 1 juli is er een aanbieding bij Gamma. Ik zou graag willen dat de vakman de leuning regelt.

Lampen ophangen en Ikea kast afmonteren

Ik ben op zoek naar een vakman voor het ophangen van 8 lampen en het afmaken van een Ikea ladenkast. De kast is klaar, maar de 4 grote en de 4 kleine laden moeten nog geassembleerd worden, Hemnes 8 ladenkast.

Houten tafel schuren en bewerken

Wij hebben een eettafel van eiken hout van 220 lang. Deze heeft een waslaag en een zeer grove structuur. We zouden graag de waslaag er af willen en de bovenkant glad geschuurd. Daarna het geheel in de lak. Zie bijlage fotos.

Lamp en schilderij op laten hangen

Graag 1 lamp + 1 schilderij ophangen. Er moet geboord worden in betonnen muur.

Garage met asbest dak slopen

Ik wil graag een prijsindicatie voor het slopen van een garage van 12 x 7 meter met aangebouwde overkapping ook van 12 x 7 meter. Garage met asbest houdende golfplaten.

Bruynzeel 500 hordeuren plaatsen

Ik heb 2 hordeuren gekocht bij Gamma (Bruynzeel serie 500) ik zou graag willen dat het ook professioneel wordt gemonteerd. De afmetingen zijn 215 bij 100 cm.

Nesling driehoek zonwering installeren

Wij willen graag een driehoek zonwering op laten hangen. Een ophangpunt aan het huis en 2 aan de (Eikenhouten) pergola. De pergola staat er ook al. Verder heb ik volgens mij alle benodigde materialen in huis, het gaat enkel om de montage. Als het u schikt, mag de klus zo snel mogelijk uitgevoerd worden.

Zonwering voor een lichtkoepel monteren

Ik ben op zoek naar verduisterende zonwering voor plafondraam/lichtkoepel. Ik wil graag een geautomatiseerde zonwering, die ik met een afstandsbediening kan openen en sluiten. Ook wil ik het laten inmeten en monteren. Ik voeg foto’s en door ons gemeten maten bij. Het gaat dus ook om advies en aankoop zonwering.

Knikarm zonnescherm afstellen

Ik heb pas een knikarm zonnescherm bij de Praxis gekocht, hij hangt, maar niet strak, en doek klappert en Knikarmen veranderen steeds van stand.

Schouwkap monteren

Wij willen graag de schouwkap MSPK-650 IX kopen bij de praxis. We zijn niet zo handig, dus vroegen ons af of jullie hem ook willen monteren. En of we naast de schouwkap daarvoor ook andere materialen aan moeten schaffen. En we zijn natuurlijk benieuwd naar het prijskaartje dat aan de montage hangt

Plinten plaatsen op twee verdiepingen

Graag wil ik mijn man verrassen met als vaderdagcadeau dat de plinten boven en beneden eindelijk gedaan worden. Beneden: witte opstaande (heb al mooie bij de Praxis gezien). Boven komen er platte plakplinten (hebben we al in huis). De woning is ongeveer 5 bij 10 meter. Ik kan doorgeven hoeveel meter plakplinten ik heb aangeschaft. Ik schat dat het rond de 70-80 meter is.

Duo rolgordijn inkorten

Ik wil graag twee duo rolgordijnen laten inkorten van 140 cm breed naar 138 cm breed. Graag wil ik een offerte. Ik kan ze eventueel ook brengen. Ik heb deze gordijnen echter wel binnen een week nodig.

Kattenluikje in keukendeur zetten

Ik wil in mijn keukendeur graag een kattenluikje laten zetten zodat mijn poezen zelf de tuin in kunnen.

Laminaat verwijderen

Klus is het verwijderen en afvoeren (grofvuilstort is om de hoek) van plinten, laminaat en ondervloer op de begane grond en 3 slaapkamers op de 1e verdieping. In totaal ongeveer 65 m2. Hoeft niet bewaard te blijven, mag wel. Dit moet gebeuren in de week van maandag 4 juni (liefst maandag of dinsdag i.v.m. ingepland schilderwerk).

Gordijnrails ophangen

4 gordijnrails ophangen van ongeveer 4 meter per stuk. Materialen in overleg.