Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Utrecht of directe omgeving.

8093 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, zolder verbouwing: plaatsen inloopdouche, leiding- en elektra aanpassen en wanden plaatsen, badkamer betegelen, stucen, elektra klus, tuinaanleg, badkamer indeling wijzigen, tegelen, nieuw sanitair en buitendeur plaatsen, fietsenhok bouwen, fruitboom verwijderen en bestraten, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, verlaagd plafond zolder realiseren en lamp monteren, stucwerk, deuropening dichten, elektrische vloerverwarming en pvc leggen, draagbalk plaatsen, vloer betegelen, stucwerk en plafond vernieuwen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Utrecht:

Gat in de muur repareren

Bij het uitvoeren van spouwmuurisolatie aan de buitenmuren, is er op 2 plaatsen door de binnenmuur heen geboord. Ik wil deze 2 gaten in de binnenmuur dus laten repareren. De 2 gaten zitten achter een radiator, dus moet de radiator worden verwijderd. De gaten zijn ongeveer 5 bij 8 cm. Graag helemaal herstellen incl. sauzen/witten, zodat er niets meer van de te zien is.

Gevelbekleding stacaravan en kozijnen vervangen

Ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen om de buitenkant van mijn aluminium stacaravan te renoveren. Graag met rabat gevelbekleding en isolatie ertussen. Over het isoleren laat ik mij adviseren. Daarna ook standaard kunststof kozijnen met houtnerf plaatsen. Caravan is ongeveer 10.00 m lang 3.00 m breedte en ongeveer 2.50 m hoog.

Lekkage in spouwmuur verhelpen en isoleren van horecazaak

Tussen de spouwmuur in de keuken bevinden zich vetresten en vocht. Dit moet verwijderd worden en in overleg nieuwe isolatie plaatsen zodat dit niet meer voorkomt.

Dakraam realiseren

Ik wil graag een Kunststof dakraam laten plaatsen, de afmeting is 118 x 114 de vraag is dus kan u een dakraam leveren en (laten) plaatsen? Het is een geisolleerd hellend dak, Het is geisolleerd met van die speciale platen / glaswol denk ik. Graag een vakman die de situatie ter pleke kan bekijken en advies kan geven en de klus kan uitvoeren.

Het isoleren tegen geluid van een slaapkamer

In de slaapkamer krijg ik geluidsoverlast van de badkamer die ernaast ligt (beide trilling van de water pijpen en geluid van de douche). Het is een kale muur van 7 m².

Vervangen keukendeur+ opnieuw betegelen voormalige badkamer.

Ik ben op zoek naar iemand voor het totaal vervangen van keukendeur + houten kozijn. Slopen van tegels van voormalige badkamer en opnieuw betegelen (15 m2)

Schutting vervangen

Ik wil graag en oude schutting vervangen, nieuw schutting plaatsen en oude meenemen. En een paar grote struiken uitgraven.

Kraan monteren

Het gaat om het instaleren ( en verwijderen van de huidige) Thermostaat douchekraan in de badkamer.

Behangen van een muur

Oud behang van betonnen muur (nieuwbouw woning) eraf halen en nieuwe erop plakken. Het gaat om totaal 5,35 x 2,63 m2. Contact het liefst via de mail.

Voegen douche verwijderen en opnieuw inwassen

Voegen in de douchecabine laten water door. 90 x 90 x 200 cm, Daarom willen we de voegen verwijderen en opnieuw inwassen. Kitten (verwijderen en opnieuw aanbrengen) willen we mee laten nemen in de offerte.

Weghalen gordijnrails en gordijnkap

Wij willen in totaal 2x gordijnrail en 1x gordijnkap met rails van het plafond laten halen. Eerste rails is zo'n 1,5 meter, tweede rails is ongeveer 3 meter. De gordijnkap met rails is 4,5 meter lang. De klus bestaat uit het zo netjes mogelijk verwijderen van de rails en kap, met zo min mogelijk schade aan plafond en muren. (We zijn ons bewust dat er sowieso wel wat schade zal ontstaan, doel is om het zoveel mogelijk te minimaliseren). We zoeken iemand die dit op korte termijn kan doen (binnen 1 a 2 maanden, hoe eerder hoe beter).

Tochtstrips aanbrengen voordeur

We willen tochtstrips laten plaatsen bij onze voordeur. Langs alle 4 zijden van de deur zitten flinke kieren waar veel koude doorheen komt. De strips die we zelf hebben geplaatst komen snel weer los.

Plafonds van meerdere verdiepingen isoleren

Het te isoleren pand betreft een jaren 30 woning. De plafonds tussen de verschillende verdiepingen (twee) dienen te worden geïsoleerd. Het gaat ongeveer om 100 m2 te isoleren. Dikte van de vloer is tussen de 20-22 cm. Er zullen 20 spots aanwezig zijn. We zijn bezig met een totale renovatie. De plafonds worden van gipsplaten. Wat voor isolatie geschikt is krijg ik graag advies over. Ik heb meerdere vragen en zou graag in contact komen.

Schoorsteen verwijderen en ventilatiesysteem toepassen in doucheruimte

Ik wil heel graag mijn schoorsteen in de huiskamer wegbreken. Maar als dat niet kan een andere metselen. Ik zou het fijn vinden als een vakman bij thuis kan komen kijken en samen met mij de situatie kan bespreken en uiteraard wat de kosten hiervoor zijn. Ook wil ik graag een ventilatiesysteem in de douche en toiletruimte willen laten aanbrengen. Op dit moment is er alleen een ventilatierooster.

Kitranden in badkamer en rond douchescherm vervangen

Aangezien de kitranden rond het douche gedeelte, inclusief die rond het glazen douchescherm, zijn aangetast door schimmel, zouden wij graag deze kitranden late vervangen. Het douchescherm zal tijdelijk moeten worden gedemonteerd om achter de bevestigingsdelen een en ander eerst goed schoon te kunnen maken.

Deur isoleren

Ik heb een oude toegangsdeur die niet goed is geïnstalleerd en geïsoleerd. Deze deur laat veel geluid en kou binnen in het huis. Ik wil graag een offerte ontvangen over prijzen in mijn stad.

Traprenovatie

Houten trap in jaren 30 woning moet gerenoveerd worden. Met overzettrede. Er zit een draai in de trap.

Zolder renoveren

Bestaande open zolder. Wordt tienerkamer. afmeting ca 11x13 m. Tussenwanden met drie deuren plaatsen en een deel ook afdekken met stevig plafond waarop geslapen kan worden. Nu ligt er laminaatvloer, die zal er tijdelijk uit moeten en dan weer opnieuw leggen. Schilderwerk in nok. In welke stijl heb je interesse? Modern Wat moet er gebeuren? Isoleren, vloer leggen, schilderen, gyprocwerken

Verbouwen tuinschuur

We willen onze tuinschuur (opgemetseld met betonblokken; voorzien van deur en raam) verbouwen. De deur evenals het raam willen we verplaatsen. Bovendien moet het dak worden vervangen. Mogelijk willen we ook de twee zijmuurtjes van de tuin ophogen (met dezelfde soort betonblokken die voor de schuur worden gebruikt)

traprenovatie

Ik zoek een vakman voor het bekleden van trap met vinyl, zijn 12 traptreden.

Harmonicadeuren plaatsen

Ik heb een bestaande serre van 4 m breed en 2 m en 20 cm ongeveer hoog. Ik heb over de hele breedte houten schuifpuien met glas. Ik zou deze graag willen laten vervangen door glazen harmonica deuren. Het materiaal mag wat mij betreft houdt, aluminium of pvc zijn.

Pui vervangen

Vervangen van een pui met betere warmte en geluidsisolerende waarden, het is een gemeentelijk monument (Rietveldwoning)

Puin uit de kruipruimte verwijderen en afvoeren

Om werkzaamheden uit te kunnen voeren in mijn kruipruimte dient deze eerst leeggemaakt te worden. De vorige eigenaren hebben nogal wat puin achter gelaten. De kruipruimte is toegankelijk via een luik in de hal. Hoogte kruipruimte 70 centimeter tot onderkant balk & 80-90 centimeter tot onderkant vloer. De ruimte is 4 x 7,5 meter (30 m2). Het gaat puur om het weghalen van losliggend puin en het afvoeren hiervan.

Toilet betegelen

Ik wil een houten balk hanglamp ophangen aan mijn gipsplafond. Daarnaast wil ik mijn wc-ruimte (1m2) betegelen (houten ondervloer).

Gat repareren in gipswand van trappenhuis

Ik heb mijn huis verkocht en met de verhuizing is er door de verhuizers schade aangebracht aan de gipswand in het trappenhuis. Ik woon er zelf nu dus niet meer. Het betreft een gat van ongeveer 5 x 10 cm wat hersteld moet worden. Graag apart de verwachte werkuren, materiaal en arbeidsloon offreren inclusief BTW. En graag een offerte met de kosten voor het laten overschilderen en een zonder.