Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Utrecht of directe omgeving.

7857 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: schuur slopen, inclusief asbesthoudend dak, offerte voor gevolgschade lekkage, gehele woning schoonmaken, paarden paddock verbeteren, asbest verwijderen, tafelblad maken van Dekton Trillium, waterschade in slaapkamer herstellen, buitenkelder vullen met 40 m³ zand, leidingen / buizen laten lassen, vloer en behang aanbrengen in slaapkamer, klussen in huis en tuin, behang verwijderen, muren sauzen en lampen ophangen, installatie- en schilderwerk, behangen en schilderen, zand cement dekvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Utrecht:

Montage Storemax kasten

Ik wil een 'Storemax' kast laten monteren. Het gaat om 1 kast: breedte 290 cm, hoogte interieur 276 cm, diepte interieur 60 cm. In dit geval gaat het om 3 modules. Inclusief plaatsing van 10 planken, 2 lades, 4 hangroedes en 3 lampen bovenop de kast, er komen geen kastdeuren bij, wel een achterwand. Graag zou ik in de offerte zien dat het thuis ook eerst opgemeten wordt zoals 'Storemax' dit ook doet. De reden dat 'Storemax' mij vraagt om via praxis een offerte aan te vragen is omdat zij alleen monteren als er ook kastdeuren bij zitten, wij hebben gekozen voor een kast zonder deuren.

Rolgordijnen en stoffen gordijn inmeten en monteren

Ik zoek een vakman die in mijn woning voor 3 ramen de raamdecoratie kan inmeten en later kan monteren. Het gaat om 2 rolgordijnen en 1 normaal stoffen gordijn. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Badwand plaatsen en advies over andere klussen

De al nieuw geplaatste badwand (3 delig, is in ons bezit) opnieuw op de badrand laten plaatsen. De badwand is waarschijnlijk te laag geplaatst.

Horizontale jaloezieën laten inmeten en monteren

Ik wil graag iemand langs hebben voor het meten van de ramen voor de horizontale jaloezieën en ontvang graag een vrijblijvende offerte. Deze raamdecoratie wil ik bij GAMMA bestellen en door jullie laten monteren.

Rolgordijnen in een winkel inmeten, leveren en monteren

In onze bakkerswinkel willen we graag 5 rolgordijnen laten inmeten, leveren en plaatsen. Het gaat om 3 rolgordijnen van ongeveer 1.94 bij 2.00 meter hoog en 2 van ongeveer 2.34 bij 2.00 meter hoog. Het zouden zwarte verduisterende rolgordijnen moeten zijn zoals Gamma die verkoopt met code 5710. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Gordijnrails opmeten en monteren

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij in 2 slaapkamers gordijnrails kan inmeten en daarna kan monteren. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie.

Kledingstellage van steigerbuis demonteren en tapijt verwijderen

Ik moet mijn huurwoning op 18 oktober leeg opleveren. Ik ben nu dringend op zoek naar een vakman die voor mij 22 m² gelijmd tapijt kan verwijderen en afvoeren. Verder wil ik een kledingstellage van steigerbuis laten demonteren. Die stellage is met schroeven in de muur bevestigd. De schroefgaten moeten ook netjes worden afgewerkt. De stellage moet ook worden afgevoerd of misschien hebt u er een bestemming voor. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Lijmresten van vloer verwijderen

In een appartement lijmresten met nog stukken ondervloer er op geplakt verwijderen, zodat de vloer geschikt is voor een nieuwe laminaatvloer. Totaal 60 m2.

Kledingkast monteren

Ik zou graag een kledingkast laten monteren. Het gaat om een kast met schuifdeuren met de afmetingen 210 x 200 x 58 cm. En een ladenblok met legplank.

Flexibele kattenafscheiding maken op balkon

Op 9e verdieping balkon. Aan beide kanten moet er in verband met brand een opening zijn. Deze mag afgesloten worden, maar moet open te maken zijn. Het is een balkon van 4 meter breed. Boven balkon beton van bovenburen waar niet geboord mag worden. Uitvoering in februari of maart.

Klussen in huis laten doen

Ik wil een aantal klussen in huis laten uitvoeren: Diverse zaken ophangen: 9 schilderijen 9 plafonieres 1 lamp boven eettafel met kabelgoot Beugel voor handdoeken boven radiator in badkamer 2 zeepdispensers boven wastafels 2 kapstokken Gaatjes dichtplamuren

Buitenlamp ophangen en van stroom voorzien

Ik heb een buitenlamp bij de Gamma gekocht en wil graag dat deze naast de keukendeur buiten wordt opgehangen en voorzien van stroom. Het is ongeveer 1,5 meter van het dichtstbijzijnde stopcontact af in de keuken, dus mogelijk dat er een (geaard) buitensnoer met stekker aan de lamp gemonteerd kan worden,als dat veilig is tenminste (ik ben geen expert). En anders zie ik nog een mogelijkheid, ik zie onder de keukendeur buiten namelijk een afgeknipte buitendraad uit de grond steken. Ik hoor graag wat een veilige mogelijkheid is, en met prijsindicatie. Bij voorbaat

Montage van een kledingkast

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het monteren van 1 linnenkast, 4 deurs. De kast heeft daaronder in totaal 8 laden. Breedte 181 cm, hoogte 199 cm, diepte 56 cm.

Ventilatieroosters in systeemplafondplaten reinigen

Goedendag, ik wil graag een offerte om op twee verdiepingen in ons kantoorpand de roosters in de plafondplaten te laten reinigen na kantoortijd. Gewoon met een borstel de roosters schoonmaken. Er is haast bij, de verbouwing is al gaande.

WC brillen monteren

2 wc brillen installeren op bestaande wc pot

Toiletbrillen plaatsen

2 toloiletbrillen plaatsen

Meerder klussen in huis

Wij willen graag een aantal klussen laten doen in ons huis. 1: De douchecabine vervangen (oude Douchecabine Riga met schuifdeur van 80x80 vervangen door een nieuwe), en daarbij de kitranden om de douchebak ook. 2: Aansluiten van de droger op muuraansluiting, huidige stekker is te kort om het te halen. 3: 3 Binnendeuren voorzien van een werkend slot 4: Anti inbraak strip op de voordeur 5: Afgebroken handel van pomp espagnolet vervangen 6: 2 oplegsloten op de openslaande deuren naar het balkon. We hebben geen van de benodigde materialen in huis.

Meerdere klussen in huis

Wij willen graag een aantal klussen laten doen in ons huis. 1: De douchecabine vervangen, oude Douchecabine Riga met schuifdeur van 80 x 80 cm vervangen door een nieuwe, en daarbij de kitranden om de douchebak ook. 2: Aansluiten van de droger op muuraansluiting, huidige stekker is te kort om het te halen. 3: Binnendeuren voorzien van een werkend slot 4: Anti inbraak strip op de voordeur 5: Afgebroken handel van pompespagnoglet vervangen 6: 2 oplegsloten op de openslaande deuren naar het balkon.

Schuifdeuren in een kastenwand beter afhangen

Ik heb een kastenwand met drie schuifdeuren, die ik er beter in wil laten hangen. De deuren lopen aan of lopen uit de rail. Ik heb zelf al een poging gedaan om dit te herstellen, maar onder resultaat. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Rolgordijn inmeten en ophangen

Ik wil bij Gamma rolgordijnen gaan kopen voor een raam van ongeveer 200 x 200 cm. Ik zoek nu een vakman die het rolgordijn hier goed kan komen inmeten en het na levering ook kan monteren. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave voor deze werkzaamheden.

Plissehordeur monteren in een houten kozijn

Graag laat ik 1 plisse hordeur op de begane grond monteren. Deze hordeur heb ik reeds aangeschaft en in huis, maar moet nog wel op maat afgesteld worden en gemonteerd. Het gaat om een houten kozijn. Een opbouwkader (in pakket) zal nodig zijn, gezien hendel van deur uitsteekt. Graag netjes afwerken.

Gordijnrails ophangen

In onze slaapkamer willen we graag gordijnrails laten ophangen. Het gaat om 1 stuk met een bocht erin (al met al 3 meter) en 1 recht stuk van ongeveer 3 meter. We hebben plafondplaten, waardoor het misschien wat lastiger ophangen is, hierdoor durven we het zelf ook niet aan. We hebben zelf al de gordijnrails en een ophangsysteem.

Kledingkasten laten monteren

Op 15 augustus ben ik verhuisd. Heb allerlei kasten die in elkaar gezet moeten worden. Ik wil vanaf 16 augustus deze in elkaar laten zetten. Het betreft een - keukenkast (h - 240 cm, b - 200 cm), - 3 slaapkamerkasten (van verschillende lengtes, b-370, b-300, b180, h-240cm), - 4 nachtkastjes (b-40 en 60, h-70) en - 2 badkamerkastjes (b-90, h-80). Ik en mijn zoon (18 jr) kunnen ook meehelpen. De slaapkamerkasten zijn te vergelijken met IKEA PAX kasten, zelfde concept. Grote kasten hebben allemaal verlichting. Graag iemand met eigen gereedschap. Ik schat in dat we hele dag (8-9 uur) bezig zijn met 3 personen. Ik zoek dus 1 persoon. Ik heb zelf ook gereedschap. Ik kan later tekeningen geven. We willen 't zo snel mogelijk gedaan hebben.

Dakkoepel volledig verduisteren met zonwering

We hebben een dakkoepel van 117 cm bij 117 cm die we willen kunnen verduisteren. Belangrijk is dat we ook door de dakkoepel heen het dak op moeten kunnen, waardoor plissé's afvallen (vanwege de touwtjes). Er mag geen 'lichtlek' zijn (volledige verduistering).

Sleuven voor antislip strips infrezen

Trap van ong 20 treden. Frezen van sleuf voor 1 antislipstrip per trede.