Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Utrecht of directe omgeving.

8022 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: voorgevel kaleien, schilderwerk, bedrijfspand klaar maken, stucwerk en woning renoveren, reparatie plafond in stacaravan na lekkage, laminaat leggen, schilderen en spullen ophangen, dubbele taatsdeur met vlakverdeling, klussen in huis laten uitvoeren, laminaat leggen en plafond van badkamer schilderen, binnenmuur uitbreken., laminaat leggen, klussen aan en rond huis, laminaat leggen, behang- en schilderwerk trappenhuis, stalen portaal plaatsen, toilet renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Utrecht:

Tegelen en verven in en om het huis

Naar aanleiding van een uitbouw is de keuken gedemonteerd eb weer opnieuw geplaatst. De ruimte tussen de onderkasten en bovenkasten is nog een gestucte muur, maar moet weer opnieuw betegelt worden. De maten voor beide muren zijn: 170 x 50 cm + 180 x 50 cm Aan de keuken een een nieuwe tuindeur geplaatst en moet ook geverfd worden, zowel binnen als buiten. De tuindeur heeft een maar van 250 hoog en 200 breed. Zowel deur als het nieuwe kozijn moet geschilderd worden.

Ramen en kozijnen tochtvrij maken

Ramen en kozijnen tochtvrij maken

Trap en schuideuren

Momenteel hebben wij een open trap in de woonkamer. Wij willen hier graag een dichte trap van maken en voor de trap 2 schuifdeuren plaatsen (een dichte en met glas) om zodoende warmte en geluid naar boven te verminderen en een kast ruimte te creëren.

Traprenovatie Cando traptrede eiken fineer

Ik wil onze 2 trappen laten uitvoeren met Cando traptreden eiken fineer toplaag. Het gaat om 2 trappen met 13 treden per trap. Stootranden moeten wit worden.

TV aan muur ophangen

Ik wil een tv aan de muur laten ophangen van 81cm.

Planken monteren

I would like to hang around 5-7 shelves on the wall. The wall itself is bearing wall (dragende muur) and there are most likely electric cables (location of those I do not know)

Steunen voor gordijn monteren

We need to mount inside curtain (to cover a door between two rooms). We bought the stick and support (deco mode 2 steunen uitschuif 7-15cm gloss white 20mm) at PRAXIS Utrecht and need to fix on the wall above the door. Although it appears a quite simple job, we don't have any tools (i.e. drill) to do it so need some help. Best week to do it would be 12-16 March anytime Sorry for message in English but my dutch is still not good.

Waterschade aan vloer en schilderwerk herstellen

Door waterschade bij ons op zolder, moeten de muur en het plafond opnieuw worden geschilderd. De lekkage kwam vanuit de dakkapel met puntdak. In principe is de schade een klein randje, maar wellicht moet de hele kapel mee genomen worden. Op de muur (circa 8 m2) zitten bruine druipers. Het laminaat is ook beschadigd. Het gaat om 2 lange planken die vervangen moeten worden.

Balkon afzetten met gaas

Huidige 7 staanders balkon vervangen door lange staanders 2,5 meter lang. Afzetten van balkon door bevestigen van gaas of net aan de nieuwe standers. En midden regels plaatsen tussen de staanders en daaraan plank bevestigen. Bovenaan staander schuin plaatsen van gaas met als doel dat katten niet van balkon kunnen.

Hang toiet met inbouwreservoir plaatsen

Graag oude toiletpot verwijderen en een nieuw hangtoilet met inbouwreservoir plaatsen.

Wastafel vervangen en kast bevestigen

Ik wil graag een wastafel en kast laten bevestigen en een oude wastafel eruit halen. Graag zie ik de prijs hiervoor tegemoet.

Deurkrukken monteren

Ik wil graag iemand die voor mij 14 stuks deurkrukken kan bevestigen aan de deuren.

Rolluik monteren

Rolluik plaatsen van circa 110 cm hoog en 210 cm breed. Graag op de dag plaatsen, zodat het kleine raam nog op stormstand kan. Het glas van het raam is exact 94,5 cm en beide ramen met tussen kozijn 208,5 cm. Afhankelijk van de prijs en het advies een band of elektrische bediening. Betreft een raam op de eerste verdieping. Offerte graag inclusief prijs van het rolluik en met garantie.

Schuifdeurkast onder schuin dak en vloer leggen

Op zolder onder het schuine dak hebben we nu schotten zitten die met schroeven vastzitten waardoor we de ruimte moeizaam kunnen gebruiken. We willen hier graag schuifdeuren voor in de plaats hebben. We willen ook een vloer (laminaat met ondervloer en plinten) 1.5 x 9 meter in de ruimte plaatsen en alle kieren laten dichtkitten.

Duo rolgordijnen laten ophangen

Wij gaan verhuizen naar nieuwbouw, en ik zou graag 9 duo rolgordijnen, en 2 gordijnen willen laten ophangen. Ik zou graag globaal een prijs willen wat jullie rekenen voor het ophangen daarvan. En is het de bedoeling dat we zelf alles opmeten en de maten dan doorgeven aan jullie, en dat jullie het dan bestellen? Ik begrijp dat de prijzen van de rolgordijnen zelf hier los van staan, die komen er ook nog bij. Het betreft overigens een nieuwbouwwoning.

Badkamer professioneel laten reinigen

Dag, We willen graag onze badkamer laten reinigen/renoveren zodat deze weer in nieuwstaat verkeerd. Hieronder verstaan we: - Voegen tegels reinigen zodat deze weer als nieuws zijn. Opnieuw voegen zal lastig worden met zoveel tegels? - Alles netjes kitten - Eventueel: rest van de badkamer verven (met anti-schimmel verf? ) Grootte van de badkamer is ongeveer 3,5m2. Voor meer informatie zie de foto's. We willen de werkzaamheden graag uitgevoerd hebben op dinsdag 3 april

Kleine klussen

Ik wil de vakman het volgende laten doen: 1) De dop van de verwarming vervangen. Ik heb een nieuwe dop maar niet het juiste gereedschap. 2) Onze buitenlamp met bewegingssensor doet het niet meer. Weet niet wat het probleem is. 3) Dimmer van de spotjes is kapot. Moet waarschijnlijk vervangen worden. 4) monteren van een lamp in de trap kast. Enig materiaal die de vakman eventueel nodig zou kunnen hebben wordt door de klant aangeschaft.

Luxaflex ophangen

Ik wil graag de prijs weten voor een luxaflex laten monteren boven een raam. Ik heb de luxaflex al gekocht. Het is voor 1 raam. Waarschijnlijk hoeft het niet ingekort te korten. Deze aanvraag is voor een cliënt. Graag eerst een indicatie zodat ik dat met cliënt kan bespreken.

Diverse klusjes in huis

Diverse klusjes: Plank ophangen voor combimagnetron, plank en ophangsysteem monteren, plank en toebehoren nog niet aanwezig (62 x 34cm), badkamerkraan monteren, magneetstrip voor messen ophangen en twee deurklinken vervangen.

Gordijnroede ophangen

Ik wil graag 1 gordijnroede laten monteren.

Klussen in huis laten doen

Ik wil graag een aantal klussen in huis laten doen. Ik wil de gordijnrails van 3,75 meter in de woonkamer laten plaatsen, twee rolgordijnen laten ophangen en het Isra punt verleggen naar meterkast. Het gaat om het afleggen van een meter of 2.

Montage Storemax kasten

Ik wil een 'Storemax' kast laten monteren. Het gaat om 1 kast: breedte 290 cm, hoogte interieur 276 cm, diepte interieur 60 cm. In dit geval gaat het om 3 modules. Inclusief plaatsing van 10 planken, 2 lades, 4 hangroedes en 3 lampen bovenop de kast, er komen geen kastdeuren bij, wel een achterwand. Graag zou ik in de offerte zien dat het thuis ook eerst opgemeten wordt zoals 'Storemax' dit ook doet. De reden dat 'Storemax' mij vraagt om via praxis een offerte aan te vragen is omdat zij alleen monteren als er ook kastdeuren bij zitten, wij hebben gekozen voor een kast zonder deuren.

Rolgordijnen en stoffen gordijn inmeten en monteren

Ik zoek een vakman die in mijn woning voor 3 ramen de raamdecoratie kan inmeten en later kan monteren. Het gaat om 2 rolgordijnen en 1 normaal stoffen gordijn. Ik hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Badwand plaatsen en advies over andere klussen

De al nieuw geplaatste badwand (3 delig, is in ons bezit) opnieuw op de badrand laten plaatsen. De badwand is waarschijnlijk te laag geplaatst.

Horizontale jaloezieën laten inmeten en monteren

Ik wil graag iemand langs hebben voor het meten van de ramen voor de horizontale jaloezieën en ontvang graag een vrijblijvende offerte. Deze raamdecoratie wil ik bij GAMMA bestellen en door jullie laten monteren.