Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Utrecht of directe omgeving.

8118 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis en in de tuin, uitvalschermen repareren of vervangen, vloerbalken vervangen/verstevigen, badkamerrenovatie uitvoeren, garage met asbest dak slopen, spanplafond plaatsen, klussen in huis laten uitvoeren, vochtinspectie en verhelpen, raamdecoratie inmeten en monteren, nieuwe rolluiken en rolluik elektrisch maken, laminaat leggen en wanden behangen, screen plaatsen voor de zon, zonnescherm met knikarmen ophangen, 2 Schuifdeuren maken, elektrische rolluiken plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Utrecht:

Badkamer verbouwen

Onze huidige badkamer (ongeveer 2,5 meter x 2,5 meter) moet worden verbouwd; nieuwe vloer, nieuwe tegels aan de muur, vervangen van wastafel, vervangen van douchecel. Huidige wc en badkuip kunnen blijven. Materiaal kan eventueel worden gekocht bij Praxis.

Houten tafel schuren en bewerken

Wij hebben een eettafel van eiken hout van 220 lang. Deze heeft een waslaag en een zeer grove structuur. We zouden graag de waslaag er af willen en de bovenkant glad geschuurd. Daarna het geheel in de lak. Zie bijlage fotos.

Lamp en schilderij op laten hangen

Graag 1 lamp + 1 schilderij ophangen. Er moet geboord worden in betonnen muur.

Garage met asbest dak slopen

Ik wil graag een prijsindicatie voor het slopen van een garage van 12 x 7 meter met aangebouwde overkapping ook van 12 x 7 meter. Garage met asbest houdende golfplaten.

Bruynzeel 500 hordeuren plaatsen

Ik heb 2 hordeuren gekocht bij Gamma (Bruynzeel serie 500) ik zou graag willen dat het ook professioneel wordt gemonteerd. De afmetingen zijn 215 bij 100 cm.

Nesling driehoek zonwering installeren

Wij willen graag een driehoek zonwering op laten hangen. Een ophangpunt aan het huis en 2 aan de (Eikenhouten) pergola. De pergola staat er ook al. Verder heb ik volgens mij alle benodigde materialen in huis, het gaat enkel om de montage. Als het u schikt, mag de klus zo snel mogelijk uitgevoerd worden.

Zonwering voor een lichtkoepel monteren

Ik ben op zoek naar verduisterende zonwering voor plafondraam/lichtkoepel. Ik wil graag een geautomatiseerde zonwering, die ik met een afstandsbediening kan openen en sluiten. Ook wil ik het laten inmeten en monteren. Ik voeg foto’s en door ons gemeten maten bij. Het gaat dus ook om advies en aankoop zonwering.

Knikarm zonnescherm afstellen

Ik heb pas een knikarm zonnescherm bij de Praxis gekocht, hij hangt, maar niet strak, en doek klappert en Knikarmen veranderen steeds van stand.

Schouwkap monteren

Wij willen graag de schouwkap MSPK-650 IX kopen bij de praxis. We zijn niet zo handig, dus vroegen ons af of jullie hem ook willen monteren. En of we naast de schouwkap daarvoor ook andere materialen aan moeten schaffen. En we zijn natuurlijk benieuwd naar het prijskaartje dat aan de montage hangt

Plinten plaatsen op twee verdiepingen

Graag wil ik mijn man verrassen met als vaderdagcadeau dat de plinten boven en beneden eindelijk gedaan worden. Beneden: witte opstaande (heb al mooie bij de Praxis gezien). Boven komen er platte plakplinten (hebben we al in huis). De woning is ongeveer 5 bij 10 meter. Ik kan doorgeven hoeveel meter plakplinten ik heb aangeschaft. Ik schat dat het rond de 70-80 meter is.

Duo rolgordijn inkorten

Ik wil graag twee duo rolgordijnen laten inkorten van 140 cm breed naar 138 cm breed. Graag wil ik een offerte. Ik kan ze eventueel ook brengen. Ik heb deze gordijnen echter wel binnen een week nodig.

Kattenluikje in keukendeur zetten

Ik wil in mijn keukendeur graag een kattenluikje laten zetten zodat mijn poezen zelf de tuin in kunnen.

Laminaat verwijderen

Klus is het verwijderen en afvoeren (grofvuilstort is om de hoek) van plinten, laminaat en ondervloer op de begane grond en 3 slaapkamers op de 1e verdieping. In totaal ongeveer 65 m2. Hoeft niet bewaard te blijven, mag wel. Dit moet gebeuren in de week van maandag 4 juni (liefst maandag of dinsdag i.v.m. ingepland schilderwerk).

Gordijnrails ophangen

4 gordijnrails ophangen van ongeveer 4 meter per stuk. Materialen in overleg.

Zonnescherm ophangen

Ik heb een zonnescherm besteld bij Praxis van 2.95 breed uitval 2.50 meter. Zou graag willen weten wat het kost om deze door jullie op te laten hangen?

Inmeten en plaatsen van horizontale houten jaloezieën

Betreft het inmeten en plaatsen van 6 houten jaloezieën. De maat is ongeveer 170 hoog en heeft een breedte van ongeveer 115 cm.

Betonvloer schilderen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht. Wordt kwartaal 2 2019 opgeleverd. Ik wil de betonnen vloer laten behandelen en schilderen. Ongeveer 66 m2.

Zonnescherm plaatsen

Mechanisch Praxis zonnescherm van 395 aan de achtergevel plaatsen.

Rolgordijnen inkorten

Ik wil 2 rolgordijnen laten inkorten en laten ophangen (op de dag). Betreft een oppervlakte van 244 x 145 cm.

Plinten leggen

Wij hebben een laminaatvloer gelegd en bijpassende plinten van de praxis gekocht. (deze zijn te bevestigen door klipjes op de muur te schroeven, waarna de plint erop geklikt kan worden). Bij het monteren concludeerden we dat het toch lastiger was dan verwacht om dit netjes te doen. Daarom willen we het graag laten doen. Het gaat om in totaal ongeveer 50 meter. Grotendeels zijn het rechte stukken. Bij de deuren is het prima als er plakplinten komen (de deurposten hebben nogal wat hoekjes). Alle plinten en klipjes zijn aanwezig, het gaat dus alleen om het leggen.

Laminaatvloer voorzien van geluidwerende ondervloer

Er ligt al laminaat in de kamer, maar we willen graag een betere ondervloer leggen die meer geluid tegenhoudt. Dus de vloer moet er uit en weer teruggelegd. Ik weet niet of dat meer werk is. 12 m2 is een schatting, ik weet niet of jullie nog een nameting doen van de kamer? Ik kijk uit naar uw reactie.

Poortdeur laten plaatsen

Ik wil graag een nieuwe poortdeur. De oude deur zat vast met een plank aan de muur en is nu stuk. Ik ben dus op zoek naar een deur. De ruimte waar hij in moet is 110 cm. Dat is inclusief ruimte voor een paal waar hij aan vast moet komen te zitten en een paal tegen de heg aan om de poort op slot te doen. Ik wil ook graag een slot op de deur. Ik hoop dat jullie kunnen helpen.

Hulp bij montage van IKEA kasten

Ik heb hulp nodig bij de montage van een tweetal IKEA kasten. Het kan vanaf volgende week vrijdag.

Rolgordijn laten monteren

Ik wil een klus laten verichten rolgordijn monteren

Horren in houten kozijnen monteren

Ik wil graag vier horren laten monteren in houten kozijnen op de eerste verdieping. Het zijn normale kozijnen, ik weet de afmetingen alleen niet precies. Materialen en startdatum in overleg in verband met andere uitvoerende klussen.