Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Utrecht of directe omgeving.

8070 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, toiletruimte, plafond verfen, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade, van bad naar douche(cabine), het tegen geluid isoleren van een wand, laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen, stucen woonkamer, tegelvloer leggen in nieuwbouw woning, pvc of polyester spanplafond aanbrengen badkamer/toilet met led spotjes en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Utrecht:

Ophangen zonnenscherm

Ik zou graag een zonnescherm geplaatst willen hebben van 250cm x 300 cm. Het wordt een elektrisch zonnescherm, dus ook de elektra zal moeten worden aangesloten. Daarnaast wil ik dat u de oude komt verwijderen en afvoert.

Buitentrap en leuning leveren en plaatsen

Ik wil een buitentrap met armleuningen vanuit mijn raam op een vlonder. Dit is nog geen meter volgens mij. Van welk materiaal dit moet bespreek ik graag met de specialist.

Schuur en voordeur schilderen

Ik zoek iemand voor het schilderen van een paar plekken van mijn woning, gaat om: - bijwerken van het schilderwerk van de kozijnen aan voorzijde van het huis - schilderen van de zijkant van het schuurtje. - schilderen van de voordeur

Puin uit de kruipruimte verwijderen en afvoeren

Wij willen onze woonkamervloer laten isoleren, echter voordat dit kan moet eerst al het puin worden verwijderd (en een halve oude riolering worden verwijderd). Daarnaast zijn er loshangende verwarmingsbuizen en leidingen die tegen de balken moeten worden geplaatst of moeten worden verwijderd. Waarschijnlijk moet er ook nog een stukje gemetseld worden (van gat van oude riolering).

Het isoleren van een plafond door middel van een zwevend plafond

Wij zijn bezig met de aankoop van aan appartement op de begane grond in een pand uit 1904 van drie verdiepingen in Utrecht. Nu liepen we gisteren tijdens de bouwtechnische keuring door de woning heen. Dit keer waren de bovenburen thuis. Alles kraakte en kloste en een normaal gesprek werd al door het geluidsoverlast gehinderd. Dat moet uiteraard worden verholpen! Wie kan ons helpen? Ik ontvang graag een offerte voor een zwevend plafond (of een andere ingreep waarmee we het geluid het beste kunnen blokkeren). Totaal oppervlakte is: 53 m2 Ik kan indien gewenst een plattegrond sturen.

Houtenbalkon renoveren

Opknappen van het balkon (6.30m x 1.10m). Het balkon hangt 1 m boven de grond. Het balkon hangt op een houten stevige constructie, deze is nog in tact. -De houtplaat onder de tegels is rot en zakt door. -De tegels moeten worden vervangen. -de afwerkplaat aan de zijkant is gedeeltelijk rot -enkele van de latten (balkonhek) zijn aan vervanging toe.

Inkorten eettafel

In verband met verhuizing naar een Tiny House willen wij onze eettafel laten inkorten van 1.90m naar 1.40m. Het tafelblad is gemaakt van Indonesisch ‘botenhout’. De tafel rust op een metalen frame aan twee kanten, met onder de tafel twee schuine metalen verbindingen voor de stabiliteit.

Het renoveren van een badkamer

IK zoek een badkamerspecialist die mijn badkamer kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van huidig plafond, plaatsen van nieuw plafond, verwijderen van huidige thermostaat kraan bad, plaatsen van een nieuwe thermostaat kraan bad, verwijderen kraan wastafel en plaatsen kraan wastafel. Afmetingen plafond 1.76 x 1.86.

Het leveren en plaatsen van twee glazen schuifpuien

Tekeningen opvraagbaar. We hebben een kleine binnentuin in ons nieuwe huis. We willen glazen schuifpui plaatsen van ca. 230cm bij 230cm aan weerszijden van de patio. Zodat we door de binnentuin van het ene deel van het huis naar het andere deel van het huis kunnen kijken. Het gaat dus om 2 serredeuren. We gaan verbouwen met een aannemer, dus plaatsing kan evt. uitbesteed worden. Werkzaamheden zijn over ca 3/3.5maand gepland. Onze voorkeur gaat uit naar kunststof kozijnen, maar dit bespreek ik graag met de specialist.

Meerdere kozijnen vervangen

Ik heb een aantal kozijnen die ik wil laten nakijken. Deze sluiten niet meer goed. Misschien moet het kozijn in zijn geheel vervangen worden. het gaat om 2 dakkapellen en een raam in een muur. Deze wil ik dan vervangen hebben voor houten kozijnen met dubbelglas. 2e verdieping: 2 dakkapellen, 1 met 4 ramen waarvan 2 open kunnen, (300 x 90 cm), de ander heeft 1 raam dat open kan (90 x 60 cm). Een 3e raam, geen dakkapel, dat bestaat uit 2 openslaande ramen (140 x 90 cm). Probleem is dat ramen niet goed meer sluiten en enkel glas. Huis dateert uit 1925. Denk dat het nodig is de situatie ter plekke te beoordelen om de juiste offerte te kunnen maken.

Een poort in een schutting vervangen

Ik zoek een hovenier die mijn poort kan vervangen. Tussen de schutting in de achtertuin en een schuurtje willen we een nieuwe poort plaatsen. De afstand tussen schuurtje en schutting is 103 cm. We willen een tuinpoort Robusto van 90 bij 180 cm gebruiken. Graag horen we welke kosten aan plaatsing en montagemateriaal zitten.

Van binnenuit naisoleren appartement en gipswanden zetten

Isoleren van een gestript appartement. Totale oppervlakte 60 m2 x 2,5 m hoog. Gaat om aanbrengen stijl en regelwerk. Aanbrengen isolatie en het sluiten van de wanden met gipsplaten. We hebben al een elektricien die de contactdozen en elektraleidingen zal voorbereiden. Stucwerk is van later zorg.

Laminaat leggen (compleet)

Ik wil graag laminaat laten leggen in een nieuwbouwwoning. Moet 'zwevend' worden aangelegd, geluidsisolerende laag hoeft niet, ondervloer van viltlaag 2mm wordt aangeraden. Moet geschikt zijn voor vloerverwarming. Laminaat vloer zelf maximaal 7 mm dik. Graag offerte voor het totaal van bezorgen, materiaalkosten en leggen ondervloer, materiaalkosten en leggen laminaat, materiaalkosten en leggen plinten en afwerking. Dus all-in bedrag. De ruimte is zo'n 50 m2, ik reken op 55 m2 laminaat benodigd en zo'n 60 m plint. Opties laminaat: - DecoMode laminaat Emotion Verona 7mm - DecoMode laminaat Emotion Nimes 7mm (Verdere vereisten ook in bijlage).

Balkonvlonders leggen

Ik heb hulp nodig bij het leggen van vlonderplanken op een balkon, 2,5m x 12,3M. Er is geen voorbereid werk gedaan moeten.

Leidingen trekken in huis en stopcontacten verplaatsen

In de eerste week van april wordt een nieuwe keuken geleverd bij ons. We hebben hiervoor een leidingenplan ontvangen en er zouden wat leidingen moeten worden getrokken en stopcontacten verplaatst moeten worden. De leidingen liggen nu nog onder de vloer, waar je via een kruipruimte bij kan. Ze liggen al wel onder de plek waar de keuken zal komen, dus hoeven alleen naar de juiste plaatst naar boven te worden getrokken. Een aantal stopcontacten moeten worden verplaatst naar de juiste plaats op de muur, zodat de keukenapparatuur juist kan worden aangesloten.

Vakkunding laminaat leggen

Voor een nieuw appartement, moeten wij nog een vloer leggen. Dit moet volgens de voorwaarden vakkundig gelegd worden. Het gaat om een nieuwbouw project waarvan we nog in afwachting zijn van de opleveringsdatum. Deze zal ergens in april zijn.

Gat in de muur repareren

Bij het uitvoeren van spouwmuurisolatie aan de buitenmuren, is er op 2 plaatsen door de binnenmuur heen geboord. Ik wil deze 2 gaten in de binnenmuur dus laten repareren. De 2 gaten zitten achter een radiator, dus moet de radiator worden verwijderd. De gaten zijn ongeveer 5 bij 8 cm. Graag helemaal herstellen incl. sauzen/witten, zodat er niets meer van de te zien is.

Gevelbekleding stacaravan en kozijnen vervangen

Ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen om de buitenkant van mijn aluminium stacaravan te renoveren. Graag met rabat gevelbekleding en isolatie ertussen. Over het isoleren laat ik mij adviseren. Daarna ook standaard kunststof kozijnen met houtnerf plaatsen. Caravan is ongeveer 10.00 m lang 3.00 m breedte en ongeveer 2.50 m hoog.

Lekkage in spouwmuur verhelpen en isoleren van horecazaak

Tussen de spouwmuur in de keuken bevinden zich vetresten en vocht. Dit moet verwijderd worden en in overleg nieuwe isolatie plaatsen zodat dit niet meer voorkomt.

Dakraam realiseren

Ik wil graag een Kunststof dakraam laten plaatsen, de afmeting is 118 x 114 de vraag is dus kan u een dakraam leveren en (laten) plaatsen? Het is een geisolleerd hellend dak, Het is geisolleerd met van die speciale platen / glaswol denk ik. Graag een vakman die de situatie ter pleke kan bekijken en advies kan geven en de klus kan uitvoeren.

Het isoleren tegen geluid van een slaapkamer

In de slaapkamer krijg ik geluidsoverlast van de badkamer die ernaast ligt (beide trilling van de water pijpen en geluid van de douche). Het is een kale muur van 7 m².

Vervangen keukendeur+ opnieuw betegelen voormalige badkamer.

Ik ben op zoek naar iemand voor het totaal vervangen van keukendeur + houten kozijn. Slopen van tegels van voormalige badkamer en opnieuw betegelen (15 m2)

Schutting vervangen

Ik wil graag en oude schutting vervangen, nieuw schutting plaatsen en oude meenemen. En een paar grote struiken uitgraven.

Kraan monteren

Het gaat om het instaleren ( en verwijderen van de huidige) Thermostaat douchekraan in de badkamer.

Behangen van een muur

Oud behang van betonnen muur (nieuwbouw woning) eraf halen en nieuwe erop plakken. Het gaat om totaal 5,35 x 2,63 m2. Contact het liefst via de mail.