Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Utrecht of directe omgeving.

8104 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakkapel plaatsen, betonnen dokshelter, open keuken maken, badkamer moderniseren, buitenmuur metselen, convectorput verwijderen en dicht maken, plafonds verlagen van nieuwbouwwoning, badkamer renoveren, vervanging dak tuinhuisje, opknappen badkamer, badkamer vernieuwen, 4 kozijnen en dakgoten vernieuwen en deur vergen, nieuwe overkapping plaatsen, stalen deur plaatsen, plafond isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Utrecht:

Badkamer, tegelwerk, schilderwerk

Er zijn een aantal klussen in ons aan te schaffen appartement waar wij een offerte voor zouden willen ontvangen. Het betreft: Schilderwerk aan de binnenkant: Plafonds (92m2) Muren (157m2, verschillende kamers), zowel grondlaag als 2x deklaag. Tegelwerk vloeren (keuken, badkamer, toilet, totaal 12m2) en muren (keuken, badkamer, toilet, totaal 48m2) Renovatie van toilet (2m2) en badkamer (3m2) met o.a.: plaatsen inbouwtoilet & wasbak, douchebak, douchewand, sanitair meubel en doucheset. De materialen zullen al bij praxis zijn aangeschaft. Wij zoeken een kostenindicatie en tijdsindicatie van de uit te voeren werkzaamheden.

Verlijmd tapijt verwijderen

In de woning van mijn moeder moet verlijmd tapijt verwijderd worden in de woonkamer, 2 slaapkamers en de hal. Dit moet uiterlijk 25 januari verwijderd zijn. Het gaat om totaal 50m2

Metselen rolstoelhellingbaan

Ik wil graag een rolstoelhellingbaan aan de voorkant van mijn huis laten plaatsen.

Gas boiler vervangen door elektrische boiler

Er hangt nu een gasboiler met kraan, de elektrische boiler moet deze vervangen waarbij ook een nieuwe kraan moet komen. Er moet een nieuwe groep komen waar de elektrische boiler op kan worden aangesloten zodat deze snachts kan opwarmen. We wonen met 2 personen in het huis. De elektrische boiler moet het water in de keuken en badkamer verwarmen. We maken geen gebruik van een bad. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen

Woning laten behangen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht (oplevering rond maart/april). We zouden de gehele woning graag laten behangen met glasvlies / renovlies behang + overschilderen. Hoe duur is dit ongeveer per m²? Het gaat om een eengezinswoning met ongeveer 180m² muuroppervlak.

Lampen laten ophangen

Ik wil graag drie lampen in mijn studio laten monteren, waaronder een badkamerlamp.

Inmeten en monteren gordijnen/vouwgordijn

Graag ontvang ik een prijspgaaf voor inmeten en monteren 2x gordijnen en 1x vouwgordijn.

Poortslot tuindeur

Ik heb een nieuwe schutting en poort gemaakt. Nu wil ik het bij Praxis gekochte poortslot Sencys met beslag laten monteren.

3 Radiatoren plaatsen

Paneel radiator installeren: 3 stuks met leidingwerk en aansluiting op het bestaande aansluitpunt. 1 radiator in bezit, 2 moet aangeschaft worden met materiaal. Dit mag door de monteur ook verzorgd worden. Plaatsing zo snel mogelijk.

Inloopdouchewand monteren

Monteren van inloopdouchewand 120x30x200 cm. Nieuwe plaat op wastafelkastje monteren.

Plaatsen douchecabine

Ik heb een douchecabine Sealskin Custom(1deur +1wand) besteld van Praxis en ik wil het laten monteren. Ik kijk uit naar uw reactie.

Klussen in huis

Ik zoek een klusjesman die een driedeurs Ikea Pax-Kast kan monteren en een spiegel kan ophangen.

Kattenluik plaatsen in de deur

Ik wil een kattenluik inzagen in deurpaneel kunststof buitendeur. Kattenluik met chip is aanwezig en ik koop zelf een vervangend deurpaneel omdat het een huurwoning betreft. Hoeft dus alleen uitgezaagd en bevestigd te worden.

Afvoer voor afzuigkap naar buiten aanleggen

Aanleg afvoerpijp van afzuigkap door schoorsteen naar boven (ongeveer 8 meter). Nu zit er geen pijp in de schoorsteen waardoor etensgeuren in huis komen.

Kattenluik in glas

Ik zoek een glaszetter die in de ruit van onze achterdeur een kattenluik kan plaatsen. De ruit is 56 bij 41 cm groot en het gaat om dubbel glas. Wellicht zijn er nog 6 buurtbewoners geïnteresseerd.

Douchecabine laten plaatsen

Er moet een douchecabine geplaatst worden in een nieuw appartement. Leidingen en afvoer zitten op de juiste plaats en de materialen zijn ook aanwezig. De douchecabine bestaat uit een losse wand en een draaideur.

Plaatsen water handpomp in moestuin

Ik ben op zoek naar een hovenier die in mijn moestuin een handpomp ten behoeve van watervoorziening kan plaatsen.

Plaatsen tussenmeters gas en elektra, water indien mogelijk

Bij een gesplitste bovenwoning in Utrecht zijn wel 2 cv ketels aanwezig, maar 1 stoppenkast. Deze moet gesplitst worden. We verhuren de woning.

Heating Radiator installation

Hi I need a quotation for room heating radiator (1,5 metres length). It's a replacement for an old one. I am not sure, but maybe we have "blokverwarming" in the appartement, so i think it is sensible to come and have a look first. Ik wil graag een nieuwe radiator van 1,5 meter plaatsen in mijn nieuwe appartement. Waarschijnlijk hebben we blokverwarming, maar om zeker te zijn is het handig als de vakman eerst even komt kijken. Aanschaf van de nieuwe radiator wil ik graag in overleg met de vakman doen.

Douchecabine

Ik wil een nieuwe douchecabine laten monteren. De rand zit al gemonteerd. Enkel het inhangen van de glazen wanden moet nog gebeuren.

Aanbrengen Alabastine Muur Decor

Ik wil alle muren in mijn in mijn appartement voorzien van Alabastine Muur Decor in in drie verschillende kleuren. De kleuren zijn Muur Décor Authentiek Beton, Muur Décor Modern Beton en Muur Décor Industrieel Beton. De woonoppervlakte is 60 m2.

Babykamer installeren

Wij zouden graag de babykamer laten monteren. Het betreft de Woood babykamer betongrijs. Ledikant, kast en commode. De prijs voor het installeren van een enkele kast zouden we ook graag weten.

Opties vloeren leggen

Ons studentenhuis is hard toe aan een nieuwe vloer pvc of zeil in de badkamer. (12 m2) Nu willen wij dat graag door iemand laten leggen. Hoeveel zou dat per m2 kosten? Graag een optie voor tegels en een optie voor goedkoper materiaal.

Gordijnrails ophangen

Ik wil graag twee gordijnrails (4.36 meter en 3.15 meter) aan het plafond laten ophangen. Materialen zijn in ons bezit. Bevestigingsmateriaal (pluggen en schroeven) via de vakman.

Wand verwijderen tussen keuken en woonkamer

Ik wil een muur verwijderen tussen de keuken en de woonkamer omdat ik stalen deuren ervoor in de plaats wil. De muur is 2,46 bij 3,1 meter. Het gaat niet om een draagmuur. Er zit een thermostaat in de wand die verplaatst moet worden.