Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Utrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Utrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Utrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Utrecht of directe omgeving.

7766 klanten uit Utrecht bevelen een bij Casius in Utrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Utrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: oude woning slopen, zwaluwstaartplaten met licht beton afgewerkt met zand cement (105 m2), schuttingen plaatsen, vervuilde tuingrond afvoeren, uitbouw slopen en afvoeren, badkamer renovatie, laminaatvloer laten leggen, vervangen lichtarmaturen en plafonds bij kleinschalig appartementen complex, badkamer in caravan renoveren, trappen bekleden of schilderen en laminaat leggen, spanplafond in badkamer, keuken en/of woonkamer, egaliseren van buiten terrein, diverse klussen binnenshuis laten uitvoeren, jaloezieën bestellen en plaatsen, klussen in huis en tuin laten doen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Utrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Utrecht:

Gordijnrails ophangen

In onze slaapkamer willen we graag gordijnrails laten ophangen. Het gaat om 1 stuk met een bocht erin (al met al 3 meter) en 1 recht stuk van ongeveer 3 meter. We hebben plafondplaten, waardoor het misschien wat lastiger ophangen is, hierdoor durven we het zelf ook niet aan. We hebben zelf al de gordijnrails en een ophangsysteem.

Kledingkasten laten monteren

Op 15 augustus ben ik verhuisd. Heb allerlei kasten die in elkaar gezet moeten worden. Ik wil vanaf 16 augustus deze in elkaar laten zetten. Het betreft een - keukenkast (h - 240 cm, b - 200 cm), - 3 slaapkamerkasten (van verschillende lengtes, b-370, b-300, b180, h-240cm), - 4 nachtkastjes (b-40 en 60, h-70) en - 2 badkamerkastjes (b-90, h-80). Ik en mijn zoon (18 jr) kunnen ook meehelpen. De slaapkamerkasten zijn te vergelijken met IKEA PAX kasten, zelfde concept. Grote kasten hebben allemaal verlichting. Graag iemand met eigen gereedschap. Ik schat in dat we hele dag (8-9 uur) bezig zijn met 3 personen. Ik zoek dus 1 persoon. Ik heb zelf ook gereedschap. Ik kan later tekeningen geven. We willen 't zo snel mogelijk gedaan hebben.

Dakkoepel volledig verduisteren met zonwering

We hebben een dakkoepel van 117 cm bij 117 cm die we willen kunnen verduisteren. Belangrijk is dat we ook door de dakkoepel heen het dak op moeten kunnen, waardoor plissé's afvallen (vanwege de touwtjes). Er mag geen 'lichtlek' zijn (volledige verduistering).

Sleuven voor antislip strips infrezen

Trap van ong 20 treden. Frezen van sleuf voor 1 antislipstrip per trede.

Montage van meerdere rolhorren

Ik wil graag vier raamrolhorren laten monteren op nieuwe, houten kozijnen. Ik denk dat het passend zal zijn. Wat zijn de kosten?

Televisie laten ophangen met muurbeugel

Wij hebben een One For All WM4661 muurbeugel en Philips 7181 55 inch TV. We zouden graag de montage van de beugel en tv aan onze muur laten doen! We hebben een gipsplaten wand van 2-4 cm dik waar holle wand pluggen in zouden moeten. Ik heb helaas geen gereedschap voor de klus behalve wat bij onze muurbeugel zit. De muurbeugel en TV zijn al binnen.

Plafonds spackspuiten

Voor onze nieuwbouwwoning aan de Eijkmanlaan zoeken wij een vakman die 2 plafonds kan voorzien van wit spackspuitwerk. Het gaat om 75-80 m2, kale betonplaten. De naden tussen platen. Uit te voeren rond 25 september.

Traprenovatie van GAMMA aanbrengen

Ik heb een open houten trap met 15 treden en 2 x een draai. Ik wil daarop graag traprenovatie van Gamma laten aanbrengen, kleur grijs met een betonlook. Ik wil een afspraak maken om de trap hier te beoordelen en mij te adviseren. Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor alleen materiaal op de treden en ook voor het helemaal bekleden van de trap.

Diverse klussen laten uitvoeren

Praxis, Ik wil als klushulp: -Wit opverven van een appartement van 36m2 -Ophangen 6 lichtpunten -Plaatsen douchewandjes op een douchebak Zie bijgevoegde foto's van het appartement. -Geef mij een: . Globale indicatie van de tijd die het kost . Een uurtarief inclusief BTW Klusdagen zijn: 21 juli, 22 juli, 23 juli, 28 juli in de middag, 29 juli. De praxis is op 5 minuten loopafstand. Ik ga met hem materialen shoppen voor de klus en dit uur wordt uitbetaald. Ik kan voor een werktrap zorgen als de schilder er geen zelf heeft.

Airco's installeren

Bij jullie 2 gekochte airco's installeren in mijn appartement.

Gordijnrails ophangen

Ik overweeg gordijnrails te laten ophangen in de woon- en slaapkamer in het plafond (beton). Totaal 15 a 16 meter, ongeveer 3 rails in de woonkamer en 4 in de slaapkamer. Op dit moment hebben we het materiaal nog niet, maar daar kan voor gezorgd worden. Plafond is ruim 3 meter hoog. Graag ontvang ik een offerte.

Gordijnrails, lampenkappen en tv ophangen

Ik heb recentelijk voor mijn dochter in Utrecht een huis met 1 woonkamer en 4 slaapkamers gekocht. Ik zoek iemand die gordijnenrails, lampenkappen en tv kan ophangen.

Koord van jaloezie vervangen

Ik heb een 4-tal jaloezieën naast elkaar hangen. Een ervan, de grootste (Circa 2 meter breed, heeft 4 koorden waarvan er een heel dun is geworden (stropt op in lagen) waardoor de jaloezie niet meer helemaal naar beneden kan worden gelaten. Omdat de kleur niet meer verkrijgbaar is, wil ik graag dat deze defecte jaloezie wordt gerepareerd, zodat ik niet alle 4 hoef te vervangen. Kan de bedrading (of ten minste 1 van de dragen van deze jaloezie, worden vernieuwd?

Verschillende klusjes in woning

Ik wil graag een aantal werkzaamheden in mijn woning uit laten voeren: * Kabels in kabelgoot monteren (ongeveer 6 meter); * Schilderen van plafond, ongeveer 30 m²; * Gordijn en vitrage ophangen..

Horren monteren in kunststof kozijn

Graag laat ik 3 al reeds aangeschafte horren monteren. De horren moeten worden gemonteerd aan de buitenkant van ieder raam op een kunststof kozijn. De ramen zitten op de 3e verdieping, echter is het mogelijk om een een ladder te positioneren op de 1e verdieping via een dakterras. Aangezien wij zelf geen ladder hebben, en mijn boorkunsten (kunststof) niet al te goed zijn, vraag ik hiervoor hulp. De horren zijn van A kwaliteit (bruynzeel) en gemakkelijk te monteren, echter is het boren voor mij lastig haalbaar.

Montage- en schilderklussen

Ik wil graag kabels in een kabelgoot laten monteren, gordijn en vitrage ophangen. Plinten en plafond en raamkozijn schilderen, meubel verplaatsen.

Vastgelijmd tapijt van de trap halen

27 traptreden plus tussenschot in 3 gedeeltes. 3 tussenruimtes van in totaal 10 m2.

Schaduwdoek op het dakterras monteren

We willen op ons dakterras graag een schaduwdoek monteren. Daarvoor willen we 3 of 4 bevestigingspalen stevig laten bevestigen aan het bestaande aluminium hekwerk. Eventueel kan ook overwogen worden om de palen te verstevigen aan de houten vlonders. In ieder geval is het belangrijk dat een (winddoorlatende) schaduwdoek gespannen kan worden op een dak waar het flink kan waaien. Ik wil de onderdelen zelf aanschaffen, het gaat dus met name om de bevestiging waarbij de vakman wel adviseert over materiaalkeuze en de robuustheid van een dergelijke bevestiging aan bestaand hekwerk.

Tuinhuis + schutting installeren en monteren

Ik wil een tuinhuis van Weka met afmetingen 240 x 218 cm in de tuin laten monteren door een professional. Het betreft ook het leggen van een meegeleverde bodembalken. Daarnaast moet de schutting verplaatst worden, omdat de deur van de schutting nu op de plaats van het nieuwe tuinhuis staat.

Terrasdeur voorzien van hor

Ik heb een deur naar mijn terras, deze zit in een metalen constructie/kozijn. Daarvoor aan de binnenkant (dus in mijn woonkamer) zou ik graag een hor willen laten plaatsen. Om vanzelfsprekend insecten te weren maar ook om mijn kat binnen te houden. Deurklink steekt iets uit. De nu (nog) zichtbare sloten kunnen er eventueel af. Ik denk dat het een draaideur naar binnen wordt, maar als u een beter idee heeft hoor ik het graag. Dank voor de moeite, ik zie jullie offerte graag tegemoet.

Venster zonwering ophangen

Ik wil voor mijn venster een zonwering scherm ophangen. Deze is ongeveer 1,50 meter breed.

Installeren van een WC-bril

Er moet een Softclose WC bril van Tiger geïnstalleerd worden op een seniorentoilet. Klant op leeftijd zonder eigen mailadres.

Puin verwijderen uit de kruipruimte

Ik woon in een jaren '30 benedenwoning en wil daar in de toekomst de kruipruimte gaan isoleren. Ik wil daarvoor eerst het aanwezige puin uit de kruipruimte laten verwijderen en afvoeren. De hoogte van de kruipruimte is 50 tot 70 cm en ik schat dat er 2 tot 3 m³ puin in ligt. Ik kan wat foto's toesturen. Ik ontvang graag uw offerte. Voor vragen kunt u mij mailen. Schatting van de hoeveelheid puin 2-3 m² hoogte van de kruipruimte 50-70 cm Graag neem contact op per email en niet bellen! later isoleren

Keuken slopen en afvoeren

Het betreft een hoekkeuken dient te worden gesloopt inclusief het verwijderen van de wandtegels. De lange hoek van de keuken is 2.50 meter en de korte hoek 2 meter. Het gaat om boven- en onderkastjes, apparatuur, wandtegels en aanrechtblad.

Plafondlamp in de badkamer vervangen

De plafonnière in onze badkamer is verteerd en we hebben een nieuwe gekocht. We laten de oude graag verwijderen en de nieuwe monteren. We horen graag vooraf wat de kosten zijn.