Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Soest te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Soest heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Soest u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Soest of directe omgeving.

587 klanten uit Soest bevelen een bij Casius in Soest aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Soest bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, aanbouw realiseren en nieuwe keuken, toilet en badkamer plaatsen, jeu de boulesbaan aanleggen, onderhoud aan 4 appartementen, zolder renovatie, diverse klussen in en om het huis, drie palen voor terrasoverkapping, renovatie woning, isoleren van de zolder en het leggen van laminaat, verzakt tuinhuis opkrikken en rechtzetten, harmonicadeuren plaatsen, kelderbouw onder bestaande woning, vloer aanleggen, terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput, glazen schuifdeur leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Soest staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Soest:

Inmeten en montage van rolluiken

Graag inmeten van 3 rolluiken (2 rolluiken 1e etage, 1 rolluik begane grond) en zodra deze binnen zijn monteren daarvan.

douchewand/deur laten plaatsen

plaatsen douchewand en douchedeur in badkamer. afm: wand is 120cm en deur 90 cm merk sealskin type I am.

Rolluik monteren

Ik wil een elektrisch rolluik van 190 x 160 cm laten installeren. Merk: optima, draadloze bediening.

Bureau en kast in elkaar zetten

Ik heb 2 stabureaus en twee lage kastjes gekocht bij Ikea. ' één staburausis al haast klaar. Mar er is geen tijd. Kunt u het geheel in elkaar zetten en afmaken?

Verlijmd tapijt verwijderen

Ik wil 25m2 laten verwijderen op op 22 febr

Zonnescherm verwijderen

Zonnescherm verwijderen, 2 hoog. En een offerte voor het plaatsen van een nieuw zonnescherm, handmatig en elektrisch.

Vloerbedekking van de trap verwijderen

Ook de zijkanten van de trap zijn bekleed met vloerbedekking. Bij een poging de vloerbedekking los te krijgen heb ik gemerkt dat hij daar ook nog eens vastgespijkerd is. Kunt u de vloerbedekking van de trap verwijderen?

Verlijmd tapijt verwijderen

Het verwijderen van verlijmde vloerbedekking. 32 m2 in twee slaapkamers en een halletje. De ondergrond is beton.

Gaas in horren vervangen

Ik ben op zoek naar iemand die het gaas in 4 hor ramen kan vervangen. Het zijn asymmetrische horren die aan de buitenkant van koekoeksramen zitten. De deurtjes zijn nog goed, alleen het gaas moet vervangen worden. De afmetingen zijn ongeveer 0.6 x 1 meter. Ik heb in principe niet de materialen in huis.

Zonnescherm op een balkon monteren

We willen graag buiten op ons balkon een zonnescherm van 4.50 meter breed met uitval van 2.50 meter laten monteren. Het betreft een motorisch aangedreven knikarmscherm. We wonen in een zogenoemde drive in woning. Het balkon is ruim 2 meter breed en bereikbaar via een buitentrap. Het oude scherm moet nog verwijderd worden. Het scherm wordt de laatste week van mei geleverd.

Screens inmeten en ophangen

Het aanbrengen van 2x een screen. Circa 160 bij 150 en 60 bij 120 cm. Ze moeten eerst nog opgemeten worden. Screens van de Gamma. Dit op de 2e etage, op een meter of 6 meter hoogte. Het is een gewone, rechte gevel.

Tapijt en laminaat aanbrengen

Ik wil graag 2 klussen laten uitvoeren. Deze klussen zijn: het aan leggen van laminaat in de woonkamer, de keuken en de hal. Het gaat om een ruimte van ongeveer 35 m2. Ook zou ik graag mijn trap met 13 treden van 21 cm diep en 81 cm breed tapijt laten aan leggen. De benodigde laminaat en tapijt heb ik reeks in bezit.

Buitenzonwering in Zuid Frankrijk monteren

Vervoeren en monteren de bij jullie aangeschafte buiten zonwering( 4 meter) in het buitenland Zuid-Frankrijk?

Waterschade en lekkage in de badkamer verhelpen

Wij hebben lekkage gehad in onze badkamer, waarbij er schade is ontstaan aan de muren in de slaapkamer en op de overloop. Ook is er een plint op de overloop uitgezet door het water en ik vertrouw de voegen in de badkamervloer niet helemaal. Ik laat graag even bekijken of er toch iets aan de voegen moet worden gedaan, misschien moeten ze vernieuwd worden. Ik ontvang graag een offerte voor de verzekering en wil de klus graag snel laten uitvoeren.

Klussen in huis na aankoop woning

Het huis is 147 m2, schilderwerk in bijna alle kamers, 40 m2 laminaat boven leggen (er dient ook een oude laminaatvloer verwijderd te worden), 15 ingebouwde spots in de keuken door led lampen vervangen, behang boven weghalen en wat stucwerk verrichten voor het schilderen.

Tuinpoort met kozijn plaatsen

Wij hebben een opening in onze coniferenhaag, waarin wij graag een tuinpoort, type Privacy van Gamma willen laten plaatsen, van 180 x 100 cm. De poort zal een verbinding vormen tussen onze tuin en de steeg. Er is nog geen kozijn ook. We ontvangen graag een offerte voor de montagekosten.

Kattentrap naar het balkon laten maken

Ik wil graag een kattentrap vanaf het balkon, ik woon op de 1e verdieping.

Klussen in en om het huis laten doen

Ik wil graag een tuinpoort en deur plaatsen. Deze hebben we nog niet aangeschaft. Er hoeft geen oude poort verwijderd te worden. Ook wil ik graag een muurtje (3 banen vliesbehang) behangen (met dakraam erin), 2 dakraamrolgordijnen ophangen (deze hebben we al).

Plafondventilator laten monteren

Het monteren van een plafondventilator met verlichting.

Isolatielaag en vloerbedekking verwijderen

Ik heb iemand nodig die de isolatielaag van de vloerbedekking van de trap eraf haalt zodat de nieuwe vloerbedekking aangebracht kan worden

Klussen in huis laten doen

Ik wil een aantal klussen laten doen in huis: - Ophangen van 3 lampen. - Nieuwe schakelaar en stroomdraad trekken naar nieuwe lamp. - Ophangen van gordijnrails in woonkamer. - Ophangen rolgordijn in slaapkamer.

Klussen in de badkamer en bijkeuken

Ik heb een lekkende kraan in de badkamer. Deze kan gerepareerd worden, denk ik. Van de bijkeuken zijn de buitenmuren vochtig, ik wil de binnenmuur graag opgeknapt hebben. Het gaat om een muur van 3 meter 2.40 meter.

Vloer- en schilderklussen in huis

Ik wil 40 vierkante meter laminaat laten leggen. Ik wil ook in de slaapkamer van 13 m2 laminaat laten leggen. En behangen plinten en onderlegger.

Vitrinekast in elkaar zetten

Ik wil graag een vitrinekast in elkaar laten zetten. Het gaat om de Avignon vitrinekast hout wit 200x100x40 cm. Ik heb de kast al in bestelling.

Plissé deurhor inmeten en monteren

Ik wil graag een plissé deurhor laten monteren in mijn schuifpui maar ik kan niets zelf. Ik zoek een vakman voor: - inmeten van de hor; - bestellen van de hor; - ophalen van de hor; - monteren van de hor. NB Klant heeft geen email, graag telefonisch contact opnemen.