Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Rhenen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Rhenen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Rhenen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Rhenen of directe omgeving.

130 klanten uit Rhenen bevelen een bij Casius in Rhenen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rhenen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: plaatsen badkamer, badkamer, tegelwerk, schilderwerk, tuinschermen plaatsen, stalen deurafscheiding voor de woonkamer, keukenkasten wrappen, een dakraam inspecteren/vervangen, opmeten en montage horren en plissegordijnen, pvc vloer aanbrengen in douche, sanitair, pVC vloerdelen leggen en plafondbetimmering vervangen of schilderen, raam in houten schuur plaatsen, installatie van een houtkachel, kouwennesten onder zonnepanelen verwijderen en gaas aanbrengen, toilet en badkamerrenovatie, afzuigkap, kasten, wanden en lampen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Rhenen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Rhenen:

Wastafelmeubel laten plaatsen

We hebben een wastafelmeubel gekocht en willen die laten plaatsen. Er hangt momenteel al een wastafel met afvoer e.d.

Plaatsen van een design radiator

Ik wil een nieuwe design radiator laten plaatsen. De huidige radiator is inmiddels verwijderd. De aansluiting is gehandhaafd. De nieuwe radiator heeft een aansluiting midden onder. Hiervoor is een nieuwe aansluiting nodig.

Hor monteren in hardhouten kozijn

Hor moet op maat gemaakt worden. Gaat om 1 raamhor op de begane grond. Naar buiten draaiend raam. Ca. 45 cm breed en 167 cm hoog.

Vloertegels leggen

Er moeten 49 vierkante meter tegels worden gelegd.

Klus- en installatiewerk in de woning

Een tussenwand plaatsen, werkbladen installeren en andere klussen. Materialen in overleg. We hebben nog niet alles aangeschaft. Vanaf 17 juli kan er gewerkt worden.

Laminaat leggen en behangen met vinyl

Het betreft 32 m2 laminaat inclusief plinten en ondergrond leggen. Twee kamers behangen ongeveer 12 a 14 stroken vinylbehang. Wasmachine en gasfornuis aansluiten. Simpel slot in een poortdeur monteren. Ophangen rolgordijnen en of inkorten. Eventueel nog wat sauswerk. Graag iemand die mij de 17 of 18de juli al kan helpen, eventueel een week eerder.

Vaste hordeur plaatsen

Wij willen graag een Bruynzeel vaste hordeur uit de serie s700, laten plaatsen op het kozijn.

Buitenzonwering plaatsen

Ik wil een elektrisch bediend knikarmscherm van 4.5 meter laten plaatsen. Ik wil echter eerst weten of de breedte goed is opgemeten dus ik wil graag dat jullie de breedte komen nameten voordat ik het scherm bij Gamma ga bestellen. Nu is het zo dat er nog een oud knikarmscherm hangt. Ik wil graag dat dat scherm door jullie gedemonteerd en wordt afgevoerd. Het betreft de begane grond.

Deur verplaatsen in de woning en dichttimmeren

Tussendeur van hal naar keuken willen wij dicht hebben. Vanuit hal gezien weerskanten ongeveer 5 cm muur, dus als dit dicht getimmerd is, is het ongeveer 1 meter breed. Aan de andere kant in de keuken zit naast de deur ongeveer nog een meter muur, in totaal zal de muur ongeveer 2 meter breed worden. Dit wil ik dan opnieuw laten stucen, zodat dit mooi is afgewerkt. De deur die verwijderd wordt wil ik graag in een ander kozijn laten hangen. In dat kozijn zitten 2 paumellegaten en de deur heeft er 3, moet dus worden aangepast. Graag ontvang ik een offerte.

Hordeur MAXX monteren

Montage Hordeur MAXX aan de binnenkant van de buitendeur van het balkon. Oude framewerk verwijderen, nieuwe plaatsen. Bruynzeel plisséhordeur is op 29 juli 2016 bij Praxis, Veenendaal gekocht.

Lamellen van GAMMA plaatsen

Ik ga een bestelling voor lamellen doen bij Gamma en wil deze graag geplaatst hebben. Het betreft 2 ramen (3000x2170 en 1330 x 1760mm). De woning is gelegen in Neerpelt België.

Rolluikbanden vervangen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen voor het vervangen van 3x rolluikbanden op 2 hoog zonder balkon.

Zeil leggen in keuken en toilet

Ik wil graag een donkergrijs zeil laten leggen in: - een bedrijfskeukentje van ongeveer 2.40 meter bij 1.30 meter; - een voorhalletje van de toiletten 2.65 meter bij 1.25 meter; - twee toiletten (vloer voorhal loopt door) van 1.25 meter bij 1 meter; - een halletje 4.75 bij 2.5 meter.

Plaatsen van rolluiken

Totaal 6 rolluiken plaatsen. Het plaatsen van 3 rolluiken met elektrische bediening. Maatvoering: B 133 x H 224. Er hoeft niet geboord te worden voor een aansluiting, want de aansluiting is al aanwezig. Alleen draad naar binnen en schakelaar aansluiten. 3 rolluiken B123 x H 224 handmatige bediening, bij deze 3 rolluiken moet er wel gaten naar binnen geboord worden. De rolluiken zullen aanwezig zijn op montage adres. De rolluiken worden bij Karwei in Rhenen besteld. Het betreft een montage aan de begane grond. Kan zelf wel mee helpen.

reparatie brustor kabel

Beste, in 2003-begin 2004 is er een vergroting aan de achterkant van de woning gerealiseerd door onder andere het aanbouwen van een serre met glazen dak (Reynaers lichtstraat + Brustor zonwering). Nu is een kabel kapot van de elektrisch bediende zonwering. Ik ben nu op zoek naar een partij de de kapotte kabel kan vervangen en zo het zonwering systeem te repareren.

Het betreft een bestaande schuur van ...

Het betreft een bestaande schuur van 15x8 die waarschijnlijk plat moet om daar een kantoor/werklaats van te maken incl. electra 220v/380v/ ramen en deuren verwarming etc.