Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor vervangen van een schuurdeur:

Vervangen van een schuurdeur

Graag laat ik een nieuwe deur plaatsen. De nieuwe deur is al aanwezig. De oude deur moet eruit en de nieuwe deur inhangen. Bij de nieuwe deur zit een los raam, deze moet er nog ingezet worden. De oude deur wil ik graag laten afvoeren.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van een schuurdeur uit heel Nederland:

De oude schuurdeur vervangen

Schuurdeur is gebroken dus er moet een andere in. Heb nog geen andere deur wel al wat gezien maar oude gaat ook niet meer dicht dus zit beetje haast bij. heb zelf 82.3*200 gemeten. maar allebei op 1 punt.

Schuurdeur vervangen

Ivm verhuizing/bezichtiging moet de schuurdeur worden vervangen en een stukje van het kozijn gerepareerd. De schuurdeur kan bij Praxis worden besteld. De oude deur moet verwijderd worden, afvoeren doe ik zelf.

Hardhouten dorpel vervangen door een stenen dorpel voor de buitendeur

Mijn schuurdeur heeft een hardhouten dorpel, inmiddels verrot, en dit wil ik vervangen door een stenen dorpel. Het is ongeveer 1,60 - 2 meter lang. Afvoeren van de oude dorpel kan ik zelf doen.

Vervangen schuurdeur en hang en sluitwerk

Wij willen een nieuwe schuurdeur hebben. Het hang en sluitwerk moet ook vervangen worden. Verven doen wij zelf. De schuurdeur is ongeveer 90 cm bij 2 m. De kosten van de huidige deur laten weghalen en afvoeren graag apart benoemen op de offerte.

Vervangen van de voordeur en schuurdeur

ik wil graag een goede veilige voordeur laten opmeten, eventueel het kozijn te laten vervangen. De toekomstige deur heeft een smalle strook dubbelglas. Ik wil ook de schuurdeur gelijktijdig laten vervangen. Beide deuren moeten anti inbraak worden, ik laat mij hierin graag adviseren. Dus vroeg mij af wat de kosten hiervan gaan worden. Afspraak maken om thuis vrijblijvend langs te komen en alles op te meten is welkom.

schuurdeur vervangen

Mijn schuurdeur is aangetast door vocht waardoor er sprake is van houtrot. Deze deur wil ik graag laten vervangen. Het is de bedoeling dat er gewoon een standaard type soort in dezelfde stijl als op de foto terug komt, dat deze uitgeleind wordt gemonteerd door de vakman. Daarnaast wil ik het huidige slot uit de rotte deur terug zien komen in het slot van de nieuwe deur.

Schuurdeur scharnieren vervangen

Door het verhuizen hebben verhuizers per ongeluk de schuurdeur gedeeltelijk uit de scharnier getrokken. Ik zou graag nieuw scharnieren willen laten plaatsen.

Vervangen van schuurdeur

Huidige scheurdeur is nodig aan vervanging toe. Ik denk aan kunststof deurpost (gebroken wit) en deur (marine blauw), inclusief montage. Schuurdeur geheel gesloten, dus zonder glas. Wel met slot. Huidige deur opent naar buiten, scharnieren aan de rechterkant.

Schuurdeur naar andere kant verplaatsen en sparing dichtmetselen

Schuurdeur naar andere kant verplaatsen. van 2 deuren naar 1. Oude deuren worden vervangen voor 1 nieuwe deur. Deur is al aanwezig. Huidige schuurdeur dicht metselen met bakstenen.

Schuurdeur verplaatsen incl vervangen van kozijn

Onze schuurdeur zit aan de zijkant van de schuur, waar ook onze auto geparkeerd staat. Wij willen de deur graag op de kopse kant van de schuur hebben.

Partners

Partners van Casius