Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor vervangen van een schuurdeur:

Vervangen van een schuurdeur

Graag laat ik een nieuwe deur plaatsen. De nieuwe deur is al aanwezig. De oude deur moet eruit en de nieuwe deur inhangen. Bij de nieuwe deur zit een los raam, deze moet er nog ingezet worden. De oude deur wil ik graag laten afvoeren.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van een schuurdeur uit heel Nederland:

Schuurdeur scharnieren vervangen

Door het verhuizen hebben verhuizers per ongeluk de schuurdeur gedeeltelijk uit de scharnier getrokken. Ik zou graag nieuw scharnieren willen laten plaatsen.

Schuurdeur naar andere kant verplaatsen en sparing dichtmetselen

Schuurdeur naar andere kant verplaatsen. van 2 deuren naar 1. Oude deuren worden vervangen voor 1 nieuwe deur. Deur is al aanwezig. Huidige schuurdeur dicht metselen met bakstenen.

Schuurdeur verplaatsen incl vervangen van kozijn

Onze schuurdeur zit aan de zijkant van de schuur, waar ook onze auto geparkeerd staat. Wij willen de deur graag op de kopse kant van de schuur hebben.

Vervangen voordeur en schuurdeur, beide inclusief kozijn

Wij willen de voordeur met kozijn laten vervangen en de schuurdeur met kozijn. Voor de voordeur en achterdeur een nieuw cilinder met dezelfde sleutel en voor de schuurdeur een andere sleutel.

Schuurdeur vervangen

De oude schuurdeur is verrot. We willen er een nieuwe deur in, compleet met sluitwerk. Het gaat om een houten deur met ondoorzichtig glas. De afmeting van de deur is 212 x 93 x 4 cm.

Vervangen en plaatsen schuurdeur

Graag zou ik de schuurdeur willen laten vervangen (zie foto) en plaatsen voor een soortgelijke reeds geschilderde deur. Deze is inmiddels bijna vergaan aan de onderkant. Ik ben bij meerdere aanbieders offertes aan het aanvragen. Hopelijk hebben jullie een schappelijke prijs.

Schuurdeur met kozijn vervangen

Ik heb een houten schuur voor fietsen en tuinspullen. De deur en het kozijn ervan zijn voor een flink deel verrot en moeten worden vervangen. Ik wil een eenvoudige dichte houten deur, zonder raam en met een voldoende veilig slot. De deur en het kozijn moeten geschilderd (weerbestendig) worden afgeleverd. Graag duidelijkheid over wat bij de klus is inbegrepen en waar ik zelf voor moet zorgen.

Leveren en vervangen schuurdeur en 8 binnendeuren

Leveren en monteren van een nieuwe schuurdeur bij voorkeur in een hardhouten variant. Inclusief overzetten huidige sloten en schilderen in gewenste RAL kleur Sikkens. En vervangen van 8 stuks binnendeuren (woon, slaapkamer, bad en toilet in opdekvariant. Bij voorkeur hardhouten deuren. Inmeten op locatie is mogelijk. Schilderen in gewenste RAL kleur.

Schuurdeur vervangen en nieuwe plaatsen

Ik zoek een deurenspecialist die mijn bestaande schuurdeur kan vervangen. Het is een houten deur met draadglas. Dit zou ik willen laten vervangen door een houten deur met weer draadglas daarin. De bestaande deur dient verwijderd te worden. De houten kozijnen zijn nog in goede staat. De nieuwe deur zou ik eventueel zelf kunnen schilderen, maar dat bespreek ik graag met de vakman.

Planken vervangen van de schuur

Ik ben op zoek naar een timmerman die 3 zijden van mijn houten schuur kan vervangen. Schuurzijde is naar schatting ongeveer 3 bij 3 meter. Graag schuurdeur meenemen in de offerte.

Partners

Partners van Casius