Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Nieuwegein of directe omgeving.

1678 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: aanbouw realiseren, nieuwe boiler installeren, werkzaamheden na waterschade, schuifdeuren met spiegels monteren, schuurtje aanbouwen, betegelen over een bestaande vloer, nieuwe boilers plaatsen, overkapping voor de tuin maken, terras aanleggen, tV wand met elektrische openhaard en steenstrips, zonneschermen vervangen, gereedmaken kinderkamer, zonnescherm elektrisch maken, stucen van keukenmuur, lak op gebinten verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Nieuwegein:

Raamdecoratie opmeten en plaatsen

Ik wil lamellen voor 2 ramen laten opmeten en plaatsen. Het ene raam (soort schuifdeur) is 3 meter breed en ongeveer 2 meter hoog, het andere is circa 2 meter breed en iets meer dan 1,5 meter hoog. Materiaal heb ik nog niet aangeschaft. Ik wil witte kunststof lamellen 89 mm breed van Gamma, kleur nr. 5084 gebruiken. Deze aanvraag is in eerste instantie voor het monteren van twee lamellen, maar waarschijnlijk komen er nog twee bij.

Rolluik met schakelaar plaatsen op begane grond

Ik wil een rolluik met schakelaar laten plaatsen op de begane grond. Ik moet het rolluik nog aanschaffen, een mooi exemplaar is mogelijk de RV41 van Verano. Afmeting bij benadering is 1512 mm breed en de hoogte is 1355 mm. Kleur antraciet. Wijze van montage is bij voorkeur de methode 'op de dag '. Een ronde omkasting van de bak is waarschijnlijk mooier. Prijsopgave graag inclusief btw, voorrijden, materialen en montage/loon inbegrepen.

Reinigen van dakgoten en klein herstel

Ik wil graag dat mijn dakgoten gereinigd worden. Ook aan de achterkant van de woning zit een klein gaatje in de dakgoot, dit gaatje wil ik graag gedicht hebben. Het betreft in totaal ongeveer 12 meter aan dakgoot. Ik woon in een rijtjeswoning. De dakgoten zijn bereikbaar met een ladder. Zowel de voor- als achtertuin zijn goed bereikbaar.

Roet verwijderen in keuken

Een batterijoplader in de keuken is in brand gevlogen en heeft veel roet in de keuken veroorzaakt. Het gaat om het plafond 12m2, muur 8 m2 en 6 deuren van de keukenkastjes

Rolgordijnen monteren

Ik wil in het hele huis rolgordijnen laten monteren. 3 in de slaapkamer en 3 de woonkamer.

Plaatsen schuttingen en bestraten volledige tuin

- Leveren & plaatsen houtbetonschutting 13 meter. - Bestraten van voor-, achter- en zijtuin met betontegels 60 x 60 x 4,7 cm (110m2) - Tuin achter ophogen ongeveer 4 cm - Van de voortuin is 36 m2 oprit en dient verstevigd te worden voor auto's. - Erfscheiding muurtje oprit middels wallblocks 55 cm hoog, 15 x 15 x 30, ongeveer 175 blocks nodig. - plaatsen stukje kunstgras 12 m2 Het betreft een hoekhuis en dit is allemaal goed bereikbaar.

Laminaat verwijderen afvoeren en leggen

Ik wil graag dat mijn laminaat wordt verwijderd, afgevoerd en dat er nieuw laminaat gelegd wordt (inclusief ondervloer en plinten). Door waterschade dient eerst de ondergrond te worden gedroogd. Bij voorkeur beschikt u over een vochtopvanger voordat het laminaat wordt gelegd. Het betreft circa 30 vierkante meter.

Knikarmscherm monteren

Plaatsen van eem zonnescherm knikarmscherm b eganne grond in tuin vraag alleen prys opgaaf

Rolhor voor raam monteren

Graag wil ik een raamrolhor laten monteren. Het betreft een Bruynzeel rolhor 500 serie, maat van de hor is 63 x 150 cm, wit ral 9010. Hor moet aan de binnenkant van het houten kozijn worden geplaatst en de lengte moet iets ingekort worden. Graag een prijsopgaaf hiervoor.

Gat boren voor de afzuigkap

Ik wil een gat boren door buitenmuur (30 cm) voor de afzuigkap. Gat gat met een diameter van 16 cm.

Gat voor een afzuiging aanbrengen

Door het plafond op de eerste verdieping heb ik een gat nodig om een buis door te voeren naar de MV box van de woning. De diameter zal net iets groter dan een 125 mm buis moeten zijn zodat deze erin past.

Diverse klussen laten uitvoeren

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren * 3 gordijnrails een rolgordijn; * Schilderen van 2 slaapkamer waarvan 2 muren behangen, inclusief de materialen voor schilderen. Behang kopen we zelf; * Douchecabine plaatsen.

Kastdeur laten maken

Wij hebben een Riverdale kast met onder een paneeldeurtje het bovenste gedeelte is open. Nu willen wij daar graag ook zo'n paneeldeur hebben. De maten zij 115,50 cm hoog en 49,50 breed. Wij zouden deze deur graag afgewerkt en eventueel geplaatst hebben. Zou dit mogelijk zijn?

Kroonluchter ophangen

Ik wil een kroonluchter van 11 kilo ophangen. Het plafond lijkt te bestaan uit gipsplaat.

Diverse montageklussen

Ik wil een aantal zaken in mijn huis en schuur laten monteren. Het gaat om een schilderijenrail, een plisséhor voor de achterdeur, een trekschakelaar voor een lamp, een lamp in de schuur en een buitenlamp aan de schuur. Ik hoor graag wie hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn. Alle materialen zijn hier al aanwezig.

Gaten graven

20 gaten graven in grond ter behoeve van hardhouten palen. 1 meter diep 20 cm breed, 20 cm lang. Niet bereikbaar met machine.

Knikarm zonnescherm recht hangen

Ik heb op de begane grond van mijn woning een elektrisch bedienbaar zonnescherm hangen van 5,5 meter breed. Het scherm hangt plotseling scheef en ik krijg dat niet meer recht afgesteld. De oorzaak moet even gezocht worden en het scherm weer horizontaal afgesteld. Ik hoor graag wat de kosten zijn.

Rolhor in houten kozijn monteren

Graag prijsopgaaf: monteren rol hor van Bruijnzeel 63 x 140 cm. Wilt u mij dat even door mailen aangezien ik geen doe-het-zelf-er bent, ben ik afhankelijk van uw montage afdeling. Bij voorbaat dank.

Rolluiken repareren

Onlangs is mijn dakkapel (zolder) voorzien van een nieuwe verflaag. Het rolluik loopt tegen houtwerk aan en dit is een beetje zonde van het nieuwe schilderwerk, dus het rolluik kan nu al 5 weken niet gesloten worden. Al diverse malen met iemand contact gehad maar nog steeds niet langs gekomen. Er zouden een paar ringetjes geplaatst moeten worden zodat rolluik niet meer tegen houtwerk aan loopt. Graag verneem ik wanneer er op zo kort mogelijk termijn iemand langs kan komen en tegen welke prijs. M.v.g.

Louvre deuren leveren

Voor een project van ons zijn wij opzoek naar 2 smalle en hoge Louvre deurtjes. In de bijlage heb ik een schets gemaakt van een deur met de buiten afmetingen (in mm), de stijlen moeten geschikt zijn voor standaard "keukenkast" scharnieren. Onderstaande foto is een sfeerbeeld van de aan te bieden Louvre deurtjes. De deuren mogen onbehandeld aangeboden worden, grondverf en aflakken regelen wij zelf. Indien u nog vragen heeft kunt mij bellen.

Oude keuken verwijderen

Oude hoekkeuken verwijderen

Bevestigen van buitenscreens

Wij willen graag twee screens (zonwering) laten plaatsten aan de buitenzijde van de woning. Eén buitenscreen van 300 bij 200 cm voor huiskamerraam en één buitenscreen van 210 bij 180 cm voor slaapkamerraam. De screens zijn van Praxis en worden vanmiddag opgehaald.

Zonnescherm met knikarmen ophangen

Ik wil graag een elektrisch (knikarm) zonnescherm laten ophangen. De moet aan een stenen uitbouw (begane grond) worden gemonteerd. Het scherm is 3.90 meter breed. We hebben extra steunen er bij besteld aangezien er geen boven verdieping is. Graag ontvang ik een offerte.

Diverse klussen in huis uitvoeren

Ik wil graag een douchecabine laten plaatsen, de keukenkraan vervangen en vlizotrap checken en/of beoordelen laten of er een nieuwe nodig is. Douchecabine en kraan zijn reeds in bezit. De oude douchecabine en keukenkraan mogen ook verwijdert worden.

GAMMA-kasten monteren

Gaarne voor ons 2 GAMMA-kasten in elkaar zetten: 2 x ALPHA zweefdeurkasten. Voorkeursdata: vrijdag 24 februari of vrijdag 3 maart.