Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Nieuwegein of directe omgeving.

1663 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, dak en wanden vervangen inclusief asbest verwijderen van een stal, houten walbeschoeiing vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, dakterras met kunststof dakbedekking en vlonders realiseren, een gehele badkamer renoveren, vlonder en schutting vervangen en aanleggen bij water, damwandplaten vernieuwen op een dak, dakraam realiseren, badkamer renovatie, klussen in huis + toilet renovatie, waterschade herstellen muren en plafond, het isoleren van onze muren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Nieuwegein:

Stucen gehele woning

Stucadoor gezocht om wanden van de gehele woning glad en verfklaar te stucen. Wanden bevatten nu een korrellaag. Gaat om ongeveer 150 m2.

Aanrechtblad plaatsen

Ik wil graag een aanrechtblad laten plaatsen. Ik heb hem al gekocht.

Radiator en toiletpot vervangen

We willen graag de radiator in onze slaapkamer vervangen (stadsverwarming). In de badkamer moet er een toiletpot worden vervangen. Graag ontvangen wij advies over welke materielen aan te schaffen ( u mag ook zelf een aantal dingen leveren)> De klus is dus de oude radiator en toilet vervangen en de nieuwe monteren.

Stalen deurkozijnen plaatsen

De kozijnen zijn reeds beschikbaar, ze moeten alleen nog geplaatst worden. Het gaat om 3 stalen deurkozijnen die binnen geïnstalleerd moeten worden. Er zijn nu geen kozijnen aanwezig. het gaat om opdek deurkozijnen. Muur dikte is 100 mm. De afmeting van de deur is ongeveer 211,5 x 93 cm. Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen van een dakraam

Ons (kunststof) dakraam lekt en er zit zo te zien ook een barst in. Deze zou gerepareerd/ vervangen moeten worden. Zit op een (voor mij) lastige plaats boven trapgat. Als ik zoek op internet lijkt het veel op een Ubbink PE Dakraam Sneldek 6-pans SND2 zwart. Maar ik weet het absoluut niet zeker. Zou dus eerst moeten worden opgemeten/bekeken. Ik schat dat het raam 70 x 40 cm is. Afvoeren is niet nodig. Omdat het echt lekt op de trap graag spoedig uitvoeren.

Sleuven zagen keuken

We kwamen tijdens het slopen van de oude keuken in ons nieuwe huis er achter dat er betonnenmuren zitten waar de elekticien niet door heen zal gaan komen. Er zullen sleuven gemaakt moeten worden van in totaal bij elkaar ongeveer 7 meter. En twee dozen moeten ingezaagd worden. Meer informatie is op te vragen.

Leiding leggen naar schuur voor nieuwe badkamer

Ik wil in mijn schuur een doucheruimte realiseren, hiervoor zou ik graag twee DOUCHECABINE OEPPER MINT in elkaar willen laten zetten. Er moet ook een waterleiding voor de badkamer van 10 meter ongeveer worden getrokken naar de schuur. Daarnaast natuurlijk aansluiten van hetriool / afvoer en aan de warm/koud water. Ook wil ik een wc realiseren op de zolder. Het grote materiaal als een wc-put / reservoir heb ik al.

Vervangen van een schuurdeur

Graag laat ik een nieuwe deur plaatsen. De nieuwe deur is al aanwezig. De oude deur moet eruit en de nieuwe deur inhangen. Bij de nieuwe deur zit een los raam, deze moet er nog ingezet worden. De oude deur wil ik graag laten afvoeren.

Ophangen hijslier aan zolderbalk

Ik zou graag een hijslier van 10 kilo willen laten ophangen aan mijn zolderbalk. Ik moet zware spullen van de begane grond naar mijn zolder kunnen hijsen. De klus moet uitdrukkelijk veilig door een professional gedaan worden.

Schuifdeur ophangen

Ik wil graag een schuifdeur laten ophangen van de woonkamer naar de keuken. De deur is 2374 mm hoog en 920 mm breed. De binnendeur is de ''Barn Hay'' met het schuifdeursysteem ''Barley''.

Badkamer renovatie

Ik wil mijn oude tegels eruit laten halen en de badkuip eruit, en de nieuwe tegels laten leggen en de douchedeur laten bevestigen en misschien de wastafel. De badkamer heeft een L vorm lengte 2.25 meter bij 2.3 meters breedte, de hoek heeft een kleinere afmeting van 1.08 meter. 2 muren mogen blijven met de huidige tegels. Wij willen witte tegels voor de muren en zwarte tegels voor de vloer.

Muur opnieuw voegen

Er zou een zonnescherm opgehangen worden aan de achtergevel. Toen men ging boren gingen de stenen naar binnen. Nu moet het verstevigd worden (nieuw voegwerk). Het is ongeveer 2 meter. Het zonnescherm wordt trouwens in de plafondplaat gehangen. Maar de buitenmuur moet dan toch stevig zijn. Hopelijk kunnen jullie hier iets mee?

Kruipruimte schoonmaken

Ik wil graag mijn kruipruimte laten schoonmaken van puin. Het gaat om 40 m2 bouwpuin en zand, graag ook afvoeren.

Serre vervangen door kunststof variant

Het gaat om het vervangen van een serre, fundering dus al aanwezig. Huidige binnenmaat 5,39x2,31, één zijwand ook glas. Onze voorkeur gaat uit naar goede isolatiewaarde, dus mogelijk kunststof met HR++ glas. Prefab of andere goedkope optie heeft de voorkeur.

Vervanging toiletpot

Ik wil mijn toilet laten vervangen omdat de pot stuk is. Het gaat om een staand toilet.

Aanrechtblad en kraan plaatsen

Ik wil een nieuw aanrechtblad en kraan laten plaatsen. Ik weet niet wat de afmetingen van het aanrechtblad is maar het is een huurwoning dus het zal wel een standaardmaat hebben.

Van 2 slaapkamers 1 maken

Ik wil van 2 slaapkamers 1 maken door een tussenmuur te slopen en de muren en plafonds af te werken. De tussenmuur is ongeveer 4 bij 2,3 meter. Er zitten elektra leidingen in de muur. Puin afvoeren in overleg.

Spoelbak infrezen in werkblad

Ik heb een keuken van Ikea gekocht en zou graag de spoelbak in een laminaat werkblad infrezen. Zou dit zo spoedig mogelijk kunnen? Zo ja wat zou de eerste mogelijkheid zijn. Het gaat om een spoelbak van 73 x 44 cm. Het model heet Norssjon. Ik zou graag hier een offerte van willen ontvangen. Om de rand waar ik heb gesneden moet er gefreesd worden zodat de spoelbak in het aanrechtblad valt.

Kit- en voegwerk vervangen badkamer/toilet

Ik zoek een voeger voor het vervangen/repareren van slecht uitgevoerd oud voeg- en kitwerk. Het gaat om werk in de badkamer en het toilet met een totaal oppervlakte van ongeveer 12 à 15 m2.

Raamdecoratie opmeten en plaatsen

Ik wil lamellen voor 2 ramen laten opmeten en plaatsen. Het ene raam (soort schuifdeur) is 3 meter breed en ongeveer 2 meter hoog, het andere is circa 2 meter breed en iets meer dan 1,5 meter hoog. Materiaal heb ik nog niet aangeschaft. Ik wil witte kunststof lamellen 89 mm breed van Gamma, kleur nr. 5084 gebruiken. Deze aanvraag is in eerste instantie voor het monteren van twee lamellen, maar waarschijnlijk komen er nog twee bij.

Rolluik met schakelaar plaatsen op begane grond

Ik wil een rolluik met schakelaar laten plaatsen op de begane grond. Ik moet het rolluik nog aanschaffen, een mooi exemplaar is mogelijk de RV41 van Verano. Afmeting bij benadering is 1512 mm breed en de hoogte is 1355 mm. Kleur antraciet. Wijze van montage is bij voorkeur de methode 'op de dag '. Een ronde omkasting van de bak is waarschijnlijk mooier. Prijsopgave graag inclusief btw, voorrijden, materialen en montage/loon inbegrepen.

Reinigen van dakgoten en klein herstel

Ik wil graag dat mijn dakgoten gereinigd worden. Ook aan de achterkant van de woning zit een klein gaatje in de dakgoot, dit gaatje wil ik graag gedicht hebben. Het betreft in totaal ongeveer 12 meter aan dakgoot. Ik woon in een rijtjeswoning. De dakgoten zijn bereikbaar met een ladder. Zowel de voor- als achtertuin zijn goed bereikbaar.

Roet verwijderen in keuken

Een batterijoplader in de keuken is in brand gevlogen en heeft veel roet in de keuken veroorzaakt. Het gaat om het plafond 12m2, muur 8 m2 en 6 deuren van de keukenkastjes

Rolgordijnen monteren

Ik wil in het hele huis rolgordijnen laten monteren. 3 in de slaapkamer en 3 de woonkamer.

Plaatsen schuttingen en bestraten volledige tuin

- Leveren & plaatsen houtbetonschutting 13 meter. - Bestraten van voor-, achter- en zijtuin met betontegels 60 x 60 x 4,7 cm (110m2) - Tuin achter ophogen ongeveer 4 cm - Van de voortuin is 36 m2 oprit en dient verstevigd te worden voor auto's. - Erfscheiding muurtje oprit middels wallblocks 55 cm hoog, 15 x 15 x 30, ongeveer 175 blocks nodig. - plaatsen stukje kunstgras 12 m2 Het betreft een hoekhuis en dit is allemaal goed bereikbaar.