Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Nieuwegein of directe omgeving.

1656 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, klussen in badkamer, vervangen glazen serre dak, toilet aanlegen eerste verdieping, werkkamer laminaat leggen, stucwerk, keuken ingang 7 cm verplaatsen, dragende muur, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, behangen behangklare muur, dakraam plaatsen, laminaat vloer leggen behangen en schilderen, boeidelen en dakgootrand vervangen, badkamer betegelen, composiet vlonders op het balkon aanleggen, renovatie douche en plaatsen inductiekookplaat en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Nieuwegein:

Laminaat leggen

13 pakken totaal, 2 slaapkamers, halletje, stukje woonkamer,incl. Plint

Gaas vervangen in Hamstra hordeur

Ik wil graag het gaas van mijn hordeur vervangen omdat het stuk is gegaan . 210cm hoog bij 180cm breed . Graag uw offerte . Hor heeft boven en onder geleiding.

Reparatie knikarm zonnescherm

Ik heb een zonnescherm van 5 meter met een uitval van 3.00 meter. De linkerarm, als je er voor staat, is gebroken. Ik wil twee nieuwe armen incl. Montage. De kleur is wit.

Steenstrips verwijderen

Ik wil graag mijn steenstrips laten verwijderen en af laten voeren. Ik vermoed dat het totaal ongeveer 18 vierkante meters is en de hoogte is ongeveer 3 meter. De wanden graag daarna zo simpel mogelijk afwerken. De stenen zijn 1,5 meter dik.

Schutting plaatsen

Ik wil in mijn achtertuin graag een schutting plaatsen. Het gaat dan om 5 of 6 schuttingdelen inclusief de palen. Het betreft een zijde van 5 a 6 meter lang. Hangt ervan af of de schutting aan de overkapping kan worden gemonteerd. Er is nu nog een heg aanwezig, hangt van prijs of jullie die eruit halen of dat ik dat zelf doe. De achtertuin is via een achterom te bereiken.

Katvriendelijke afrastering voor dakterras maken

Ik wil graag een afrastering voor op mijn dakterras zodat mijn kat niet kan ontsnappen. Een deur is niet nodig. U ziet de foto's van mijn terras, Er is een hoogteverschil. De afmetingen zijn ongeveer 4.70 meter bij 5.40 meter. Zoals u ziet is de afrastering zoals ie nu is niet optimaal.

Woning opknappen

Er zijn diverse werkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden: 1. Op zolder een slaapkamer creëren met elektra, wandplaatsen, kozijnen en een deur (afmetingen nog niet bekend). 2. Keuken: in elk geval waterleiding door trekken voor Amerikaanse koelkast (3 meter doortrekken, kruipruimte aanwezig). Misschien elektraleidingen verplaatsen, 6 maart is er hier meer duidelijkheid over. En oude radiator vervangen door design radiator. 3. Badkamer: designradiator plaatsen 4. Verven of spuiten wanden woonkamer 6 x 5.75 x 8.90 en hal 2.28 x 4.

Stucen gehele woning

Stucadoor gezocht om wanden van de gehele woning glad en verfklaar te stucen. Wanden bevatten nu een korrellaag. Gaat om ongeveer 150 m2.

Aanrechtblad plaatsen

Ik wil graag een aanrechtblad laten plaatsen. Ik heb hem al gekocht.

Radiator en toiletpot vervangen

We willen graag de radiator in onze slaapkamer vervangen (stadsverwarming). In de badkamer moet er een toiletpot worden vervangen. Graag ontvangen wij advies over welke materielen aan te schaffen ( u mag ook zelf een aantal dingen leveren)> De klus is dus de oude radiator en toilet vervangen en de nieuwe monteren.

Stalen deurkozijnen plaatsen

De kozijnen zijn reeds beschikbaar, ze moeten alleen nog geplaatst worden. Het gaat om 3 stalen deurkozijnen die binnen geïnstalleerd moeten worden. Er zijn nu geen kozijnen aanwezig. het gaat om opdek deurkozijnen. Muur dikte is 100 mm. De afmeting van de deur is ongeveer 211,5 x 93 cm. Graag ontvang ik een offerte.

Vervangen van een dakraam

Ons (kunststof) dakraam lekt en er zit zo te zien ook een barst in. Deze zou gerepareerd/ vervangen moeten worden. Zit op een (voor mij) lastige plaats boven trapgat. Als ik zoek op internet lijkt het veel op een Ubbink PE Dakraam Sneldek 6-pans SND2 zwart. Maar ik weet het absoluut niet zeker. Zou dus eerst moeten worden opgemeten/bekeken. Ik schat dat het raam 70 x 40 cm is. Afvoeren is niet nodig. Omdat het echt lekt op de trap graag spoedig uitvoeren.

Sleuven zagen keuken

We kwamen tijdens het slopen van de oude keuken in ons nieuwe huis er achter dat er betonnenmuren zitten waar de elekticien niet door heen zal gaan komen. Er zullen sleuven gemaakt moeten worden van in totaal bij elkaar ongeveer 7 meter. En twee dozen moeten ingezaagd worden. Meer informatie is op te vragen.

Leiding leggen naar schuur voor nieuwe badkamer

Ik wil in mijn schuur een doucheruimte realiseren, hiervoor zou ik graag twee DOUCHECABINE OEPPER MINT in elkaar willen laten zetten. Er moet ook een waterleiding voor de badkamer van 10 meter ongeveer worden getrokken naar de schuur. Daarnaast natuurlijk aansluiten van hetriool / afvoer en aan de warm/koud water. Ook wil ik een wc realiseren op de zolder. Het grote materiaal als een wc-put / reservoir heb ik al.

Vervangen van een schuurdeur

Graag laat ik een nieuwe deur plaatsen. De nieuwe deur is al aanwezig. De oude deur moet eruit en de nieuwe deur inhangen. Bij de nieuwe deur zit een los raam, deze moet er nog ingezet worden. De oude deur wil ik graag laten afvoeren.

Ophangen hijslier aan zolderbalk

Ik zou graag een hijslier van 10 kilo willen laten ophangen aan mijn zolderbalk. Ik moet zware spullen van de begane grond naar mijn zolder kunnen hijsen. De klus moet uitdrukkelijk veilig door een professional gedaan worden.

Schuifdeur ophangen

Ik wil graag een schuifdeur laten ophangen van de woonkamer naar de keuken. De deur is 2374 mm hoog en 920 mm breed. De binnendeur is de ''Barn Hay'' met het schuifdeursysteem ''Barley''.

Badkamer renovatie

Ik wil mijn oude tegels eruit laten halen en de badkuip eruit, en de nieuwe tegels laten leggen en de douchedeur laten bevestigen en misschien de wastafel. De badkamer heeft een L vorm lengte 2.25 meter bij 2.3 meters breedte, de hoek heeft een kleinere afmeting van 1.08 meter. 2 muren mogen blijven met de huidige tegels. Wij willen witte tegels voor de muren en zwarte tegels voor de vloer.

Muur opnieuw voegen

Er zou een zonnescherm opgehangen worden aan de achtergevel. Toen men ging boren gingen de stenen naar binnen. Nu moet het verstevigd worden (nieuw voegwerk). Het is ongeveer 2 meter. Het zonnescherm wordt trouwens in de plafondplaat gehangen. Maar de buitenmuur moet dan toch stevig zijn. Hopelijk kunnen jullie hier iets mee?

Kruipruimte schoonmaken

Ik wil graag mijn kruipruimte laten schoonmaken van puin. Het gaat om 40 m2 bouwpuin en zand, graag ook afvoeren.

Serre vervangen door kunststof variant

Het gaat om het vervangen van een serre, fundering dus al aanwezig. Huidige binnenmaat 5,39x2,31, één zijwand ook glas. Onze voorkeur gaat uit naar goede isolatiewaarde, dus mogelijk kunststof met HR++ glas. Prefab of andere goedkope optie heeft de voorkeur.

Vervanging toiletpot

Ik wil mijn toilet laten vervangen omdat de pot stuk is. Het gaat om een staand toilet.

Aanrechtblad en kraan plaatsen

Ik wil een nieuw aanrechtblad en kraan laten plaatsen. Ik weet niet wat de afmetingen van het aanrechtblad is maar het is een huurwoning dus het zal wel een standaardmaat hebben.

Van 2 slaapkamers 1 maken

Ik wil van 2 slaapkamers 1 maken door een tussenmuur te slopen en de muren en plafonds af te werken. De tussenmuur is ongeveer 4 bij 2,3 meter. Er zitten elektra leidingen in de muur. Puin afvoeren in overleg.

Spoelbak infrezen in werkblad

Ik heb een keuken van Ikea gekocht en zou graag de spoelbak in een laminaat werkblad infrezen. Zou dit zo spoedig mogelijk kunnen? Zo ja wat zou de eerste mogelijkheid zijn. Het gaat om een spoelbak van 73 x 44 cm. Het model heet Norssjon. Ik zou graag hier een offerte van willen ontvangen. Om de rand waar ik heb gesneden moet er gefreesd worden zodat de spoelbak in het aanrechtblad valt.