Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor slot vervangen:

Slot vervangen

Ik zoek een deurenspecialist die mijn voordeur kan aanpassen. Ik wil graag in onze hardhouten voordeur het slot en de deurknop (binnen en buiten) laten vervangen en twee bijzetsloten laten plaatsen. De deur hangt al en hoeft niet aangepast anders dan inkeping voor de bijzetsloten. Al het materiaal wat gezet moet worden is reeds besteld/aanwezig.
Onze klant uit Mijdrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slot vervangen uit heel Nederland:

Monteren en demonteren van douchecabine (wand, deur, douchebak en kraan)

Ik wil een nieuwe douchecabine plaatsen en de oude die er nu staat laten demonteren (en afvoeren). De huidige douchecabine die gedemonteerd moet worden is 90cm bij 90cm bij 210cm, met een douchbak van 30 cm hoog (Zie foto’s). De nieuwe douchcabine wordt ook 90 cm bij 90 cm, echter is de nieuwe douchbak minder hoog, namelijk 4 cm. Het afvoer putje zal op dezelfde plek komen te zitten, net als de cabine deur en de douche slang. Tot slot willen wij ook de oude douchekraan en douchekop vervangen voor een nieuwe.

De voor- en garagedeur vervangen

Ik wil graag de voordeur vervangen + nieuwe garage deur plaatsen (materiaal graag van hout). De huidige voordeur is uitgevoerd met een bovenlicht, deze willen wij laten vervallen. Ook willen wij een garage deur, met aan 2 zijden geopend formaat inclusief kozijnen hoogte 1995 mm, breedte 2630 mm formaat zonder kozijnen hoogte 1940 x 2520 mm Voorlak:: wit (RAL-9010) Isolatieglas:: mat isolatieglas (veiligheid) Slot: driepuntsluiting Brievensleuf: nee Tochtvaldorpel:: ja Draairichting:: links binnen (L1) Montage glas: ja Voordeurbeslag:: rvs square Hoogte x breedte: 2485 x 920

Balkondeur vervangen

Wil graag mijn balkondeur vervangen met balkondeur met dubbelglas en slot. De oude verwijderen en afvoeren.

Kozijnrubbers vervangen van kunststof kozijnen en slot kunststof voordeur werkt maar aan 1 kant

Rubbers van tenminste 3 ramen vervangen en reparatie slot kunststof voordeur deze werkt maar aan 1 kant.

Schutting vervangen

Wij willen een klein stukje schutting met deur laten vervangen. Slot moet over gezet uit huidige deur. Totale breedte is 2,53 m. Wie kan dat doen?

Vervangen binnen deuren (8 stuks)

Woning is van 1965. Binnendeuren sluiten slecht en/of kunnen niet meer op slot. Het betreft 8 deuren.

Schuurdeur vervangen

Onze vve wil 3 oude schuurdeuren laten vervangen door stevige nieuwe deuren met slot.

Reparatie stalen kozijn zware brandwerende binnendeur

De onderste insteek van de paumelle bevestigingsmoer in de stalen deurkozijn tussen de keuken en de garage is afgebroken. ij doet het nog, maar hij moet heel voorzichtig geopend worden. Opnieuw lassen is al mislukt. Uit het metalen kozijn van de deur tussen de bijkeuken en de garage is het onderste ophangpunt voor de paumelle uitgescheurd. De binnendeur is een zware brandwerende deur. Het betreft een vrij dun hol metalen kozijn. Er hoeft geen slot in. Ik denk zelf dat er een gedeelte van het kozijn moet worden vervangen, maar ik heb er niet veel verstand van. Ik hoorde verhalen dat er overzet kozijnen zijn, ik weet niet of dit een optie is? Ik kan begrijpen dat ik niet klaar ben met een paar tientjes. Is er iemand die mij kan helpen?

Poort vervangen met een half scherm ernaast

Ik wil een poort met slot vervangen. Deze is nu van hout, dat zou ik weer willen. Daarbij hoort er een halve scherm met 2 palen erbij en deze moet ook vervangen worden. Graag afvoeren. De breedte en lengte is totaal iets meer dan 2.00 bij 2.00 meter.

Slot vervangen buitendeur

Ik wil graag mijn slot vervangen in tuindeur. Het gaat om zowel de binnenkant als de buitenkant van de deur. Het cilinder is nog wel goed. De buitenkant is nog wel intact volgens mij. Het gaat met name dus om het geelde dat in de deurpost zit. De tuindeur is goed bereikbaar via de achterom.

Partners

Partners van Casius