Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Mijdrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Mijdrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Mijdrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Mijdrecht of directe omgeving.

228 klanten uit Mijdrecht bevelen een bij Casius in Mijdrecht aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Mijdrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, dakteras omtoveren tot tuinkamer, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen of in Mijdrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Mijdrecht:

Slot vervangen

Ik zoek een deurenspecialist die mijn voordeur kan aanpassen. Ik wil graag in onze hardhouten voordeur het slot en de deurknop (binnen en buiten) laten vervangen en twee bijzetsloten laten plaatsen. De deur hangt al en hoeft niet aangepast anders dan inkeping voor de bijzetsloten. Al het materiaal wat gezet moet worden is reeds besteld/aanwezig.

Hordeur in de schuifpui plaatsen

Er moet een S700 hordeur geplaatst worden in een schuifpui. Deze is 240 bij 150 cm.

Zeil over de vloer leggen

Ik wil een vloer laten leggen van 32 m2. Het gaat om een zeil.

Slopen en renoveren badkamer

Ik wil de badkamer laten slopen en laten afvoeren. De werkzaamheden bedragen: vloer en muurtegels verwijderen, sanitair verwijderen zoals douchecabine, bidet, toilet, bad en badmeubel. Daarna muren afvlakken, een paar water/ elektriciteitsleidingen verleggen, tegelen, sanitair plaatsen en aansluiten: Inloopdouche, wasmeubel met spiegel, hangend toilet, ligbad en verwarmingselement vervangen. Het oppervlak van de badkamer is 9 kubieke meter.

Horren in de buitendeur en schuifpuien plaatsen

Horren voor de buitendeur en twee schuifpuien plaatsen. Voor de deur komt een scharnierende hordeur. Voor de twee aluminium schuifpuien weet ik niet wat ik moet kopen. Kunt u die eventueel meeleveren? De schuifpuien zijn ongeveer 2 meter breed. De horren heb ik nog niet.

Monteren speeltoestel EXIT (nestschommel en glijbaan)

Ik wil graag de speeltoestel laten monteren, dit gaat om een EXIT speeltoestel met nestschommel en glijbaan.

Grindtegels afvoeren

Wij hebben circa 150 grindtegels uit de tuin verwijderd (60x40x5) Wat kost het om de tegels te laten afvoeren? Ze liggen opgestapeld.

Ventilatieroosters bij ramen vervangen

Wij willen de ventilatieroosters bij het raam vervangen. Glas intact laten. Totaal 6 ramen dus roosters.

Plafonières en badkameraccessoires monteren

Ophangen vijf plafonieres/ ophangen badkamerassescoires (zes stuks)

Gasfornuis en afzuigkap aansluiten

Gasfornuis en afzuigkap aansluiten

Electrisch zonnescherm ophangen

Er dient een electrisch zonnescherm van 5.5 meter lang opgehangen te worden.

Kast van Leenbakker in elkaar zetten

Graag wil ik een kledingkast van leen bakker in elkaar laten zetten 200x198x51

Afzuigkap repareren

Waarschijnlijk is de zekering van mijn Atag afzuigkap stuk. Wie kan de kap repareren?

Overkapping plaatsen

Ik wil graag een overkapping in de tuin om lekker onder te zitten. Ongeveer 2 bij 3 meter. Niet al te duur, het is maar gewoon een huurhuis.

Waterschade op zolder herstellen

Herstellen / verleggen van de afvoer van de wasmachine + panelen van hout + vervangen van laminaat vloer ongeveer 10 m2.

Douchedeur plaatsen

Ik overweeg bij Karwei een douchedeur (draaideur Refelx of Pixel, 90x185)aan te schaffen. Graag ontving ik een vrijblijvende offerte voor het installeren daarvan; inclusief aanvoer nieuwe deur, alle materialen en afvoer oude deur

Mijn huiskamer loopt iets af dit kan ...

Mijn huiskamer loopt iets af dit kan door de balken komen of dat het huis iets gezakt is. Ik wil de vloer meer waterpas hebben. Ik weet niet of de balken nog goed zijn dit weet ik zodra de vloer eruit gaat. Graag ontvang ik een offerte of dat iemand langskomt om te kijken welke mogelijkheden er zijn. om de vloer weer meer water pas te maken. De vloer wordt er door user zelf uitgehaald en DAN is het de bedoeling dat een bedrijf komt kijken, wat er precies moet gebeuren.

Dakopbouw welke nu met hout is afgewerkt ...

Dakopbouw welke nu met hout is afgewerkt vervangen door Keralit ( kunststof ) Dus zowel voor als achtergevel

ik wil een zwevend toilet laten plaatsen ...

ik wil een zwevend toilet laten plaatsen en een normaal toilet.

een toog laten bouwen tussen woon en ...

een toog laten bouwen tussen woon en eetkamer