Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor parketvloer verwijderen:

Parketvloer verwijderen

Op de begane grond in woonkamer, keuken en hal ligt een eiken parketvloer verlijmd en gespijkerd. Deze moet zodanig (netjes) verwijderd worden dat in de cement dekvloer daarna gefreesd kan worden. Het gaat om circa 42 m2.
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parketvloer verwijderen uit heel Nederland:

Verlijmde spaanplaten ondervloer op cementvloer verwijderen

Wij zijn in 2019 verhuisd naar een huis in Vleuten met bouwjaar 1995. Nu hebben we gekozen om op de begane grond vloerverwarming te installeren. In het huis lag een parketvloer, de parketplanken hebben wij reeds zelf verwijderd. De ondervloer bestaat echter uit spaanplaten broodjes (c. 30cm x 15cm) over het gehele oppervlak, welke zijn vastgelijmd op de zandcement/betonnen (is ons niet duidelijk welke van de twee het is) ondervloer met een bruine lijm. Voor het verwijderen van deze spaanplaten ondervloer willen wij graag een offerte ontvangen. Het betreft c. 50m2, op de begane grond.

Siergrindvloer benedenverdieping

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het laten leggen van een grindvloer afgewerkt met een sealing. De oppervlakte welke het betreft is +- 80 m². Op dit moment ligt er in de woning een parketvloer welke we zelf zullen verwijderen. De vloer hieronder is een cementdekvloer. We verwachten dat deze egaal/vlak is en anders zullen wij hier zelf voor zorg dragen. We willen de vloer laten leggen in de hal, woonkamer/keuken en slaapkamer. Deze vertrekken grenzen alle aan elkaar. De verwachting is dat we eind juli/begin augustus de vloer zouden willen laten leggen. We kijken uit naar uw reactie.

Parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen

Etage 1: Gelijmde en gespijkerde parketvloer op spaanplaat verwijderen in slaapkamer 1. 23m2 Vloerverwarming frezen slaapkamer 1. 23m2 Vloerverwarming frezen slaapkamer 2 + Hal. 16m2 Vloerverwarming aanbrengen slaapkamer 1. 3 groepen (23m2) Vloerverwarming aanbrengen slaapkamer 2 + Hal. 2 groepen (16m2) Etage 2: Kurk vloer verwijderen slaapkamer 3. 17m2 kurk vloer verwijderen slaapkamer 4. 11m2 Vloerverwarming frezen slaapkamer 3. 17m2 Vloerverwarming frezen slaapkamer 4 + Hal. 14m2 Vloerverwarming aanbrengen slaapkamer 3. 2 groepen (17m2) Vloerverwarming aanbrengen slaapkamer 4 + Hal. 2 groepen (14m2) Wellicht moet vloer nog geegaliseerd worden ook voor het frezen? U dient natuurlijk wel al het materiaal te leveren.

Verlijmdeen gespijkerde houten vloer verwijderen

Ik wil graag de verlijmde en gespijkerde parketvloer van mijn zolder (40m2) in mijn woonhuis laten verwijderen. De zolder is bereikbaar via 2 trappen.

Visgraat parketvloer leggen

Ik wil een nieuwe visgraat parketvloer in de woonkamer laten plaatsen. Er ligt nu een oude houten vloer. Deze verwijderen we zelf. We ontvangen graag een prijs inclusief de materialen, met de kosten per m2.

Parketvloer verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die 50 m2 parketvloer op gelijmde platen op zandcement vloer kan verwijderen, op een manier dat de vloer niet beschadigd. Afvoeren wil ik graag apart op de offerte vermeld. De ruimte is nu leeg. Het gaat om de woonkamer, keuken en een hal. Ik ben op zoek naar iemand voor 2 of 3 april.

Parketvloer verwijderen

Wij willen graag de vloeren van ons nieuwe huis laten verwijderen en af laten voeren. Het gaat om eikenplanken (zwevend gelegd) op de begane grond (30 m2) en laminaat (zwevend gelegd, niet verlijmd ook niet op de kliknaden) op de 1e en 2e verdieping (samen 60 m2). De plinten zullen al verwijderd zijn. Het huis is leeg dus goed toegankelijk en de straat is rustig en goed bereikbaar. De datum van uitvoering is zaterdag 22 februari 2020. Graag ontvangen wij een totaal prijs, dus inclusief de afvoer en BTW.

Verlijmde parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen

Ik wil graag weten wat het kost om een op spaanplaat verlijmde gespijkerde parketvloer van ong 80 m2 te laten verwijderen om daarna eventueel vloerverwarming in te laten vrezen. Ook afvoeren graag.

Keuken demonteren en voorbereiden voor nieuwe keuken

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht, daarom willen wij graag de bestaande keuken laten verwijderen en afvoeren. De indeling is anders, zodat de waterleidingen, elektra en afvoeren moeten worden verplaatst. De technische tekeningen (aansluitschema) zijn aanwezig. Een aanpassing in de meterkast is ook noodzakelijk. Graag extra een groep voor inductie en wellicht een aparte voor mijn Quooker. De afstand van kookplaat naar de meterkast is ongeveer 30 cm, de keuken grenst aan de hal, dus 1 muurtje door. Er is een kruipluik aanwezig. Perilex schijnt niet noodzakelijk te zijn. Daarnaast graag ook de wanden stucen en sauzen. Dit gaat om ongeveer 15 á 20 m2. De wanden zijn gestuct en willen we witten. Tevens moet een deel van de bestaande parketvloer worden verwijderd (plus min 10 m2). Graag deze direct afvoeren. Werkzaamheden graag beginnen in week 2-2020 (6 januari), nieuwe keuken komt in week 4 -2020. Vanaf 26 oktober tot 5 november ben ik slecht bereikbaar.

Renovatie woning

Ik ga mijn woning verkopen en ik wil het graag renoveren. Dit moet er gebeuren: - Keuken slopen - Verlichting laten aanleggen - Deuren vernieuwen - Nieuwe hendels - Binnenschilderwerk - Afmetingen weet ik niet, appartement is 91 m2 - Vloer renoveren - Parketvloer , keukenvloer heeft tegels. Ik denk dat ik een compleet nieuwe vloer wil. Dus de oude vloer verwijderen en nieuwe vloer leggen.