Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor laminaat vloer woonkamer:

Laminaat vloer woonkamer

Er zit schade op me laminaat dat moet gemaakt worden 2 stuks als dat kan
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat vloer woonkamer uit heel Nederland:

offerte laminaat visgraat 50m2

Ik heb een laminaat visgraat vloer gekocht. Alleen moet deze nog gelegd worden begin juli. (10 juli) Het gaat om ongeveer 50 m2

Egaline tbv nieuwbouwwoning

In onze nieuwbouw woning wordt op iedere verdieping vloerverwarming gelegd, daarom willen we een PVC laminaat vloer welke op een geëgaliseerde vloer gelegd moet worden. Het gaat om of alleen de beneden verdieping Of ook inclusief de overige twee verdiepingen begane grond: +/- 50m2 eerste verdieping (excl badkamer) +/-40m2 tweede verdieping +/-46m2 Ik zou graag een opgave willen voor alleen de begane grond en voor alles. alvast bedankt

Laminaat vloer leggen

ik wil een laminaat vloer (gekocht bij praxis) laten leggen door mijn gehele woning. 60 vierkante meter totaal. Woonkamer, gang, slaapkamer, keuken en het moet doorlopen. Dus zonder drempels. Behalve van de gang naar de keuken. In de keuken komt een andere print laminaat.

vloer leggen

vloer leggen in woonkamer 6m x7,80m en gang 2,80m x 2,40m Graag zou ik laminaat willen leggen, en de huidige vloer moet er eerst uitgehaald worden.

Tegelvloer leggen in de woonkamer, open keuken en gang

We willen graag onze vloer betegeld hebben. We hebben vloerverwarming en wonen in een nieuwbouwhuis. De vloer is ongeveer 35 m2 (geschat). Er ligt nu laminaat, dit verwijderen we zelf.

Leggen laminaat vloer woonhuis

Ik wil een nieuwe vloer leggen in mijn huis (m.u.v. badkamer), in totaal 48 m2. Er ligt nu beton. Ik denk aan een houten vloer of laminaat, maar de keuken zal iets waterbestendigs moeten hebben, dus ong. 8 m2 tegels of vinyl. Er is geen vloerverwarming, sterker nog ik denk eerder aan een isolerende ondervloer dat ik de kou van de grond niet in de vloer heb. Liefst inbegrepen uw goedkoopste optie zodat ik een indicatie van de bodemprijs heb. Rond 10 juni zou ik graag willen beginnen.

Laminaat vloer leggen

Ik heb laminaat gekocht en wil in mijn nieuwe huis graag een laminaatvloer laten leggen. Het gaat om ongeveer 65 m2 (slaapkamers, hal en woonkamer). Het huis wordt kaal opgeleverd en de ondervloer zal ik zelf laten leggen. Het is allemaal op de begane grond.

Laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen

Door waterschade dient mijn vloer in de woonkamer eerst verwijderd te worden en hierna moet hier een nieuwe vloer worden gelegd. Uiteraard is hierbij het afvoeren van de oude vloer ook nodig. Het gaat om een ruimte van in totaal 40 m2. Hierbij moet ook 40 m2 ondervloer gelegd worden en er moet 40 strekkende meter plakplint aangebracht worden. Het gaat hier om kliklaminaat. Graag zou ik een aantal offertes ontvangen om te kunnen overleggen met de verzekering of dit geaccepteerd en dus vergoed wordt.

Vloer betegelen

Vanaf 1 september/1 oktober (nader te bepalen) worden wij eigenaar van ons aangekochte huis. Graag zouden wij de vloer willen betegelen. Het laminaat wat er nu ligt zullen wij zelf verwijderen. Hierna laten wij een vloerverwarming plaatsen en zouden wij dit willen betegelen met keramische tegels van 60 bij 60 cm. Voor de tegels zullen wij zelf zorgen. De overige materialen en tools hebben wij echter niet (voegsel e.d.). De ruimtes waar het om gaat zijn de woonkamer, open keuken en de helft van de hal. Dit komt neer op 40 tot 45 m2. Graag zouden wij hier wat meer info over verkrijgen en een inschatting van de kosten.

Convectorput plaatsen

Convectorput met radiator leveren, plaatsen en gat in houten vloer zagen. Ik heb een houten vloer waaroverheen laminaat is gelegd die ik wil laten liggen. De woonkamer is 5m breed. Je kan niet via de kruipruimte onder mijn vloer komen.

Partners

Partners van Casius