Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor raamdecoratie laten bevestigen:

Raamdecoratie laten bevestigen

Sorry for writing to you in English. We are about to purchase 3 vouwgordijnen and 1 gordijnrails (300 cm of me) on Praxis. Nl. We would need a handyman who can install those items for us. Could you please give us a quote for this service?
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raamdecoratie laten bevestigen uit heel Nederland:

Raamdecoratie inmeten en monteren

Graag zou ik een indicatie ontvangen voor het inmeten van houten jaloezieën en het bevestigen ervan. Het zal gaan om 5 raamkozijnen met diverse afmetingen.

Raamdecoratie opmeten en bevestigen

Ik wil in onze woonkeuken gordijnen gaan ophangen. Ik wil graag advies welke soort raamdecoratie daar het beste past. Ik wil ook graag dat alle maten worden opgemeten. Het gaat om openslaande deuren, twee vaste vensters en twee openslaande ramen (die bevinden zich boven het aanrecht). Als ik de juiste maten heb kan ik daarna zelf roedes of rails kopen en gordijnen bij de Gamma bestellen. Als de gordijnen dan klaar zijn en ik heb de roedes en bevestigingsmaterialen in huis zijn wil ik graag dat de rails et cetera door het klussenbedrijf worden opgehangen.

Raamdecoratie voor ramen bevestigen

Ik wil graag weten wat de kosten zijn om voor 3 draai/kiepramen raamdecoratie te bevestigen. Deze raamrolgordijnen worden bevestigd zonder te boren in de kozijnen. Totaal 6 rolgordijnen.

Plaatsen van een douchecabine

Klus 1 - Het bevestigen van raamdecoratie (rolgordijnen). 2x verduisterend en 1x licht doorlatend. Door breedte van de rolgordijnen kunnen deze op de muur voor de ramen worden bevestigd. Mooier zou zijn ze iets in te korten zodat zij in het kozijn passen. Vanzelfsprekend zijn de rolgordijnen bij praxis aangeschaft. Klus 2 - Het plaatsen van een, nog aan te schaffen, douche cabine. (wordt aangeschaft op 29-3-2014).