Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Maarssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Maarssen heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Maarssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Maarssen of directe omgeving.

851 klanten uit Maarssen bevelen een bij Casius in Maarssen aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Maarssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: serre aanbouwen, badkamer verbouwen, badkamer renovatie, trap relateerde klussen uitvoeren, maken van een trap, toiletruimte, plafond verfen, dakgoten vervangen, muur en vloer herstellen na waterschade, van bad naar douche(cabine), het tegen geluid isoleren van een wand, laminaat vloer verwijderen en opnieuw leggen, stucen woonkamer, tegelvloer leggen in nieuwbouw woning, pvc of polyester spanplafond aanbrengen badkamer/toilet met led spotjes en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Maarssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Maarssen:

Parketvloer verwijderen

Op de begane grond in woonkamer, keuken en hal ligt een eiken parketvloer verlijmd en gespijkerd. Deze moet zodanig (netjes) verwijderd worden dat in de cement dekvloer daarna gefreesd kan worden. Het gaat om circa 42 m2.

Laminaat vloer woonkamer

Er zit schade op me laminaat dat moet gemaakt worden 2 stuks als dat kan

Tuinhuis slopen en afvoeren

Tuinhuis 2,5 x 3 meter.van hout zou ik willen laten afbreken en afvoeren.

Motor zonnescherm repareren/vervangen

De motor van het zonnescherm gaat niet meer uit en in en maakt veel kabaal.

Elektra klus en betegelen in de keuken vóór 20 maart

Wij willen binnen nu en 3 weken het volgende gedaan (voor 20 maart 2020) in de keuken : 2 voudig stopcontact veranderen naar 4 voudig stopcontact indien mogelijk . Plus extra 2 voudig stopcontact plaatsen.Alles geaard. Keuken tegels eventueel verwijderen en nieuwe tegels plaatsen of over de bestaande tegels heen plakken. Oppervlakte ongeveer 4 vierkante meter.

Laminaat leggen

Ik wil graag 80 m2 laminaat leggen.

Houten schutting plaatsen

Het gaat om 4 schuttingdelen, plaatsen in achtertuin van 180 x 180. De tussen palen en montage materiaal schaf ik zelf aan. De plaats waar de schutting geplaatst moet worden heeft geen begroeiing of obstakels.

2 raamdorpels vervangen en afvoeren

Ik wil graag mijn raamdorpels willen laten verwijderen, afvoeren en monteren. Op de 1e verdieping raamdorpel vervangen van +-177 cm lengte. Op de 2e verdieping raamdorpel vervangen van +-66 cm, deze is iets moeilijker te bereiken. Op de begane grond zijn er 2 raamdorpels in een betere staat, maar misschien handig deze ook te vervangen.

Diverse klussen in huis

Ik wil de volgende klussen graag uitbesteden: - Het monteren in dakraam van een VELUX gordijn. - Het verplaatsen van 2 smalle vitrine hangkasten. - Het bevestigen van een plank in badkamer. Indien dit goed en vakkundig verloopt heb ik nog meerdere klusjes in huis uit te besteden.

Prikkeldraad monteren boven een hekwerk

Er staat een bestaand gaas hekwerk van circa 10 meter lang. Hier wil ik 2 lijnen prikkeldraad boven laten plaatsen, zodat je er niet overheen kunt klimmen. Graag een offerte inclusief levering en plaatsing van het prikkeldraad.

Behangen en stucen van twee kamers en een woonkamer

Ik wil dat er twee kamers worden behangen van totaal ongeveer 46 m2. Daarnaast wil ik dat er 20 m2 van een woonkamer muur wordt gestuct. Dit moet in een waaier effect.

De zolder laten isoleren

Wij willen ons schuine houten zolder dak laten isoleren. De zolder is opgedeeld in twee ruimtes. Voorzolder en kamer. Aan 1 kant is een grote dakkapel geplaatst( loopt overin beide ruimtes). De zolder is ongeveer 6x6

Hal en badkamer renovatie

Ik wil de hal, het toilet en de badkamer laten renoveren. Van alle ruimtes wil ik al het materiaal laten verwijderen en afvoeren. Vervolgens moet er opnieuw betegeld worden tot aan het plafond. Dat zal om een oppervlak van ongeveer 40 m2 gaan. Vervolgens moeten twee toiletten geplaatst worden, lichtsensoren geplaatst worden, fonteintjes aangesloten worden en het plafond verlaagd worden. Ook moet het plafond gestuct en geschilderd worden. Ook moeten nieuwe deuren en kozijnen geplaatst worden, moet er een designer radiator geplaatst worden, een bad geplaatst worden, en een hangcloset geplaatst worden. Ik wil vloerverwarming in de badkamer. In het plafond wil ik spotjes.

Maatwerk plissé gordijnen en horren inmeten en monteren

Ik zoek een timmerman die een aantal plissé gordijnen en horren voor mij op maat kan maken. Ze moeten verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping geplaatst worden.

Zonnescherm repareren

Zonnescherm gaat wel open maar niet dicht als je hem dichtdraait moet je met 2 zijn dan wel

Houten lamellen ophangen

Ik zou graag bij 1 groot slaapkamerkozijn twee op maat gemaakte houten lamellen willen laten monteren. Afmeting is 1450 mm breed en 1400 mm hoog. Het gaat om 2 losse lamellen in 1 kozijn. Montage moet in de muur boven het kozijn.

Doek van het zonnescherm vervangen

Vervangen gescheurde doek elektrisch zonnenscherm. 4 meter breed uitval 2,50. Motortechnisch met twee armen werken nog uitstekend.

Hordeur laten plaatsen

Ik heb hulp nodig voor het plaatsen van een hordeur. Het gaat om de afmetingen 215 bij 95 cm ongeveer.

Raamdecoratie laten bevestigen

Sorry for writing to you in English. We are about to purchase 3 vouwgordijnen and 1 gordijnrails (300 cm of me) on Praxis. Nl. We would need a handyman who can install those items for us. Could you please give us a quote for this service?

Verwijderen van gelijmd tapijt

Tapijt en lijmresten verwijderen en afvoeren in 2 slaapkamers. Oppervlakte ongeveer 40 m2. Uit te voeren bij voorkeur op vrijdag 8 december of (begin) week 11 december.

Rails monteren en gordijnen ophangen

Ik wil graag 3 gordijnrails aan mijn betonnen plafond laten bevestigen van 405, 300 en 102 cm lang. Hieraan moeten vervolgens gordijnen worden bevestigd. Dat kan ik niet zelf i.v.m. de ziekte van Parkinson. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor deze klus. Ik moet de gordijnen overigens nog bestellen. De rails kunt u in overleg eventueel meebrengen.

Houten jaloezie in breedte en lengte inkorten en ophangen

Ik wil graag een offerte om een klus uit te voeren. Ik heb onlangs een houten jaloezie (wit) besteld bij Gamma 220 x 220 cm. Deze moet in de breedte enkele centimeters smaller gemaakt worden en in de lengte op ongeveer 150 cm ingekort worden en in de (betonnen) dag bevestigd worden.

Raambekleding op kunststof kozijnen monteren

Montage van raambekleding op kunststof kozijnen. 7 Ramen waarvan 4 draaikiep en 3 normaal. Vermoedelijk worden de materialen over 3 weken door Gamma geleverd, montage zou dan bij voorkeur in de week van 14 augustus kunnen worden uitgevoerd.

Plaatsing deurhor

Plaatsing roldeurhor incl. verwijderen plint onderkant deur en op maat maken.

Hordeur plaatsen

We willen graag een hordeur laten plaatsen. De deur dient op maat gemaakt te worden. Het kozijn heeft een standaard afmeting.