Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor elektrische boiler vervangen:

Elektrische boiler vervangen

Ik heb een woonboot (geen gas) met een elektrische 50L boiler die vervangen moet worden. Nieuwe 50L liggende boiler in de betonnen bak, soort kruipruimte van 90 cm hoog. Graag ook buitenkraan aansluiten.
Onze klant uit Loenersloot (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische boiler vervangen uit heel Nederland:

Elektrische boiler plaatsen

Op zoek naar een alternatieve warmwatervoorziening voor een oudere woning (1915). Momenteel een oude geiser in de keuken maar we zouden met het oog op het verlagen van gasverbruik willen overstappen op een elektrische boiler geplaatst in de vliering. Ook wel benieuwd naar de mogelijkheden/kosten van een zonneboiler. Gezinssamenstelling momenteel 2 personen en een baby, in de toekomst waarschijnlijk wel 4-5 personen. De vraag of het verstandig is nu al een grote boiler te installeren of nu eerst een kleinere en over 5-10 jaar vervangen door een grotere. Installatie kan vanaf 5 februari (tussen 5-20 februari word er verbouwd) maar is nog niet direct nodig aangezien de keuken met de geiser pas in de zomer vervangen wordt.

Moederhaard en boiler vervangen door een cv ketel

We zouden graag de moederhaard en elektrische boiler vervangen door een CV ketel. Een mogelijkheid is ook, om de boiler en moederhaard te vervangen. Het betreft een monumentaal appartement uit 1933. Graag de oude installaties afvoeren. We hebben geen idee welke capaciteit we nodig hebben. We hebben een vloeroppervlak van 66 m2 en we zijn met 2 personen. Het is voor verwarming en voor warm water. Leidingen zouden mogelijk omgelegd en doorgetrokken worden. We zouden graag beginnen in de week van 25 februari.

Elektrische boiler voor de badkamer plaatsen

Ik wil graag een elektrische boiler voor de badkamer om kosten van aardgas te besparen. In de keuken hebben we een cv ketel, maar het duurt heel lang voordat het water boven warm is. Vandaar dat we een extra boiler boven willen hebben. We zijn met twee personen, de capaciteit dat we nodig hebben weet ik niet. De boiler zou eventueel in de kelder kunnen, de badkamer is vrij krap. Graag ontvang ik advies, ook welke aansluiting nodig is voor de meterkast. Via de gemeente kan ik een lening aanvragen als zij akkoord gaan met de offerte.

Elektrische (plint)boiler plaatsen voor in de keuken

We willen voor de keuken in onze nieuwbouwwoning mogelijk een elektrische boiler laten plaatsen. We zijn ons aan het oriënteren naar de kosten en mogelijkheden. We denken zelf aan een plintboiler. Wat ik heb begrepen zal een 5-10 liter boiler voldoende moeten zijn.

Geiser afvoeren en vervangen door een elektrische boiler

Ik wil graag de geiser vervangen door een elektrische boiler, waarschijnlijk van 80 liter. De boiler is voor de douche enzovoort. De geiser is gevaarlijk, er is een buitenafvoer. De zou verwijdert en afgevoerd moeten worden. De boiler zal waarschijnlijk aan de andere kant van de keuken moeten komen, die muur is harder. De afstand tussen het water/ elektropunt is ongeveer 2 meter. Elektra zit er al. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Boiler vervangen

Momenteel hangt er een open geiser welke niet zo veilig is. We willen deze vervangen door een elektrische boiler van 80L. Deze willen we aan de linkerkant van onze keuken hebben. De geiser hangt momenteel in het midden, maar we willen de boiler links hiervan. Er is al rekening gehouden in de groepenkast voor een boiler, er moet alleen nog een stopcontact gemonteerd worden achter de huidige geiser. Oude boiler ook graag vervangen

Gaskachels vervangen door een ander verwarmingssysteem

Het gaat om een appartement dat gestookt werd op gaskachels. De kachels zijn al verwijdert. Ik wil graag van gas af. Er is dubbelglas aanwezig. Het appartement is ongeveer 70 - 75 m2. Ik denk aan infrarood panelen, een warm water boiler of een elektrische cv. Het is voor warm water en voor verwarmen van het appartement. Het appartement wordt verhuurt, er zullen maximaal 2 personen in komen verwacht ik. Rond 1 februari graag beginnen. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Elektrische boiler leveren en plaatsen

Ik gebruik gas nu alleen nog om te douchen en overweeg een boiler om over te stappen op elektrisch en daarna mijn gasaansluiting evt op te zeggen. Ik wil graag advies over de mogelijkheden. Het gezin bestaat uit één volwassene en in deeltijd 3 kinderen.

Gas ketel en boiler vervangen door elektrische ketel

Ik zoek een CV-installateur die mijn bestaande gas-ketel en aparte boiler kan vervangen door een elektrische ketel. We wonen in een vrijstaande woning met een inhoudt van ongeveer 1000 m3. De ketel moet de woning kunnen voorzien van CV- en sanitair water. We wonen met zijn tweeën in de woning.

Geiser vervangen door boiler

Ik wil de oude geiser verwijderen en afvoeren en een elektrische boiler laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.