Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Loenersloot te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Loenersloot heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Loenersloot u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Loenersloot of directe omgeving.

12 klanten uit Loenersloot bevelen een bij Casius in Loenersloot aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Loenersloot bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: houten walbeschoeiing vervangen, dakterras met kunststof dakbedekking en vlonders realiseren, dakraam realiseren, badkamer renovatie, klussen in huis + toilet renovatie, thermisch isoleren van plafond en vloer en mogelijk wanden, leggen van keramisch parket in visgraat, het realiseren van een PVC serre, balk en broodjes vloer en vloerverwarming laten leggen, stucen gehele woning, duivennet op balkon plaatsen, gasgeiser vervangen door een doorstroom boiler, keramisch terras realiseren, wanden geluid isoleren, ventilatierooster plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen of in Loenersloot staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Loenersloot:

Elektrische boiler vervangen

Ik heb een woonboot (geen gas) met een elektrische 50L boiler die vervangen moet worden. Nieuwe 50L liggende boiler in de betonnen bak, soort kruipruimte van 90 cm hoog. Graag ook buitenkraan aansluiten.

Garderobekast Torino monteren

Ik wil een 2-deurs Torino garderobekast bij Praxis kopen. Deze zweefdeurkast is 120 centimeter breed en 200 centimeter hoog. Na thuis bezorgen moet deze gemonteerd worden op de 2e etage.

Lamellemhor

Lamellenhor op hangen voor schuifpui

Trekbel repareren

Wij hebben net een hele verbouwing achter de rug huis van een oud fins vrouwtje helemaal verbouwd en uitgebouwd. het enige detail dat ik wilde bewaren was een ouderwetse trekbel maar die bel moest natuurlijk worden verwijderd tijdens het stucen etc nu moet hij weer worden teruggeplaatst maar wij hebben geen idee hoe we dat moeten doen ik vind dat erg jammer en zou graag jullie hulp willen vragen. Daarnaast zijn we na zo'n gigantische verbouwing nu in de fase waarin je pas echt moe wordt achteraf, dus veel klusjes blijven dan liggen omdat je er gewoonweg even geen puf meer voor heb ook dat zou weelicht een steuntje in de rug zijn, denk aan de tuin herinrichten/schilderijen ophangen, de trap schilderen je kent het wel verder zijn we hee

Mijn toilet is helemaal leeg en ...

Mijn toilet is helemaal leeg en gestuct. Er moet betegeld (al in bezit) worden tot aan het plafond, de toilet pot en de wasbak en kraan moeten geinstalleerd worden ( deze zijn ook al in bezit en deels bij de praxis gekocht)