Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Loenen aan de Vecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Loenen aan de Vecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Loenen aan de Vecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Loenen aan de Vecht of directe omgeving.


Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Loenen aan de Vecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: dakopbouw, renovatie badkamer en toiletruimte, inclusief isoleren, aluminium serre plaatsen, plavuizen leggen en buitenkant lift schilderen in appartementencomplex, dak en wanden vervangen inclusief asbest verwijderen van een stal, damwand plaatsen voor een kelder, complete badkamerrenovatie: inloopdouche, wastafel, badkamermeubel, toilet en betonstuc, lekkend raam en vensterbank vervangen, en een beschimmeld muurtje behandelen of vervangen, woonkamer / Keuken renoveren, ontwerpen en (deels) herinrichten van ruime tuin, doorgeroeste balkonpalen vernieuwen, houtwerk dakgoot, bekleding kapel vervangen en optie rolluiken, totaal renovatie aan een badkamer, een gehele badkamer renoveren, vlonder en schutting vervangen en aanleggen bij water, damwandplaten vernieuwen op een dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Loenen aan de Vecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Loenen aan de Vecht:

Terras vergroten en plaatsen van een hydroblob of infiltratieput

Werkzaamheden die gedaan moeten worden. Terras van 5,00 x 2,50 vergroten naar 5,00 x 3,00. Met een groot wildververband (Nieuwe tegels) in de maten 60 x 60, 60 x 30 en 30 x 30. En ook achter de borderbakken komen deze tegels. Verplaatsen en aanpassen van de gestapelde borderbakken, zie tekening, dit is nog afhankelijk hoe een en ander uitkomt. Plaatsen van een hydroblob of infiltratieput bij de schuur, ivm niet aangesloten te zijn op het riool, alleen een regenton. Hoogteverschil terras en rest van de tuin is ongeveer 24 cm, dit wil ik opvangen met 3 traptrede van 1,00 breed. De borderbakken zijn leeg en voor het grootste deel zullen ze uit elkaar gehaald zijn. Ook de huidige tegels zullen uit de tuin verwijderd zijn. Alleen de betonnen bielzen zullen er nog liggen voor eventueel hergebruik. Ik regel zelf de tegels. zand evt in overleg. Tuin is ongeveer totaal 35 m2.

Lood vernieuwen van schoorsteen

Ik ontvang graag een offerte om het lood te vernieuwen rond schoorsteen. Met lood slap rondom, of andere materialen. Type woning twee onder een kap. jaren 30. De woning heeft vier schuinen kanten van 45 graden hoogte 8 meter. De afmeting heb ik gedaan met het tellen van de stenen van de schoorsteen: L X Br X H === 12 stenen X 2 stenen X 12 stenen. De schoorsteen zelf doet geen dienst meer en is aan de boven kant dicht.

TV-beugel en TV op laten hangen

Ik wil graag een tv beugel laten ophangen en tv. Tevens een hanglamp monteren aan plafond. Ik zie binnen een maand staan, maar zou mooi zijn als het deze week nog gaat lukken. Ik heb de materialen, behalve montage apparatuur.

OPEN HAARD Het vervangen van de ...

OPEN HAARD Het vervangen van de bestaande gaskachel voor een openhaard (houtgestookt) Er is reeds een rookkanaal aanwezig van circa 4,5 meter lengte. De openhaard dient geplaatst te worden in de woonkamer. Het is nog onduidelijk of het kanaal groot genoeg zal zijn. Het ontwerp van de schouw is reeds uitgezocht maar wordt door de vakman (u dus) geleverd en geinstalleeerd. Het betreft een klus waarbij het sloopwerk reeds is gedaan. Het gaat dus om het plaatsen van de schouw en de technische aansluiting op en installatie van het kanaal. Het stucwerk wordt gedaan door de aannemer die de rest van het huis verbouwt. Vanwege meerdere werkzaamheden is er een vrij strakke planning. Indien u reageert per email,mailen wij u opns ontwerp