Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit Leersum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in Leersum heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in Leersum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in Leersum of directe omgeving.

59 klanten uit Leersum bevelen een bij Casius in Leersum aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Leersum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: klussen in huis, renovatie slaapkamer na waterschade, renoveren van berging, binnenmuren verven en laminaat leggen, boiler vervangen, muren verven, houten vloeren schuren en lakken en kattenluik plaatsen, complete renovatie badkamer, diverse losse klussen, installatie gehele badkamer, slaapkamers thermisch isoleren, isolatie/tegelwerk, plaatsen meerpalen voor woonboot, het renoveren van de badkamer, inmeten en montage van rolluiken, een nieuwe balustrade rondom een balkon realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in Leersum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in Leersum:

Klussen in huis

6 lampen aan plafond hangen 1 kapstok aan muur 5 schilderijen/houten decoratie aan muur. 1 foto van 2 x 1,5 meter met speciaal ophangsysteem aan muur bevestigen. Geen haken, pluggen, etc. aanwezig.

Tuinhuis slopen en afval afvoeren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn houten tuinhuis van circa 2.5 bij 3 meter kan slopen. De betonnen stenen mogen blijven liggen en er is geen asbest aanwezig. Het afval dient te worden afgevoerd. De vakman kan niet met een auto bij het huisje komen. De afstand tussen de plek waar de container geplaatst kan worden en het huisje is 50 meter.

Spanplafond voor hal en trappenhuis maken

Ca 100 m2 verdeeld over twee plafonds in beneden en boven hal en plafond boven trappenhuis.

Doek van bestaand spanplafond vervangen

Een van mijn personeelsleden heeft het spanplafond bij een klant beschadigd. Er zit een scheur van ongeveer 30 centimeter in het plafond. Onderzoek wijst uit dat een reparatie aan de scheur niet voldoende zal zijn. Daarom wil ik graag de kosten weten voor het volledig vervangen van het huidige spanplafond van 3.8 x 8 meter groot.

Elektrisch zonnescherm ophangen

Een elektrisch zonnescherm ophangen. Het scherm is 5 meter breed. Bakstenenen muur. Keilbouten leveren, die zijn in de muur achtergebleven waar het scherm eerst hing. Electra aansluiten doen we zelf.

Prieel in tuin plaatsen

Prieel in tuin opbouwen; dakmaat 5.90 x 3.40 meter, nokhoogte 2.90 meter en doorloophoogte 2.10 meter. 6 staanders met betonstortankers, dakbedekking singels. Bouwtekening en alle materialen aanwezig.

Knikarmscherm plaatsen

Balkon op eerste etage (appartement), 270 cm. Knikarm zonnescherm monteren (nieuw) van 295 cm.

Huidige buitenluifel boven de voordeur ...

Huidige buitenluifel boven de voordeur verwijderen en vervangen door nieuwe luifel. Huidige luifel is in slechte staat (hout begint te rotten) en mag in zijn geheel vervangen worden door nieuwe houten luifel. Luifel heeft nu een omvang (in cm) van 83 (naar voren), 141 (breedte) bij 23 (hoogte) en is van hout met dakleer erop. Graag vervangen voor iets vergelijkbaars maar in overleg sta ik ook open voor andere suggesties (maar in ieder geval niet van glas / plastic).