Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor defect zonnescherm verwijderen en afvoeren:

Defect zonnescherm verwijderen en afvoeren

Ik wil mijn defecte zonnescherm laten verwijderen en afvoeren.
Onze klant uit IJsselstein (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor defect zonnescherm verwijderen en afvoeren uit heel Nederland:

Optima Triple F zonwering monteren

De motor van het zonnescherm was defect. Inmiddels is de condensator vervangen maar het scherm stopt nu als deze een meter uit staat. Dus zal de motor waarschijnlijk in zijn geheel vervangen moeten worden. Graag een offerte wat het vervangen van de motor kost incl de kosten voor het vervangen ervan. Het is een optima zonnescherm TZ N4 250 x 450 cm / met een optima motor RE. Naar binnen

Defect zonnescherm repareren

In een woning waar op 7 hoog een zonwering hangt, waarschijnlijk al heel wat jaartjes oud. Helaas is deze voor een groot deel uit de rails (gewaaid).

Knikarm zonnescherm vervangen/repareren

Optima elektrisch zonnescherm gaat niet meer open, waarschijnlijk is de veer van de knikarm defect.

Defecte bandrol van zonnescherm herstellen

De band van het oprolsysteem van mijn zonnescherm is defect. De band van 19 mm kan ik zelf aanschaffen bij de Gamma te Duiven. Nu hangt het zonnescherm constant naar beneden. Kunt u mij een prijsopgave doen voor montage?

Defect zonnescherm herstellen

Ik heb een elektrisch zonnescherm van het merk Somfy. Helaas gaat hij niet meer uit en nu ben ik bang dat de buismotor versleten is. (het scherm is 12 jaar oud) Mijn vraag is:is het voor een schappelijke prijs te repareren?

Zonwering in de serre repareren

Mijn zonnescherm is defect, een van de twee stukken touw die de uitschuifbare arm meenemen is losgeraakt. Ook zitten de rubbers wat los. Het scherm moet dus goed nagekeken worden. Graag uw offerte hiervoor.

Defect zonnescherm repareren

Ons elektrisch zonnescherm staat uit en gaat niet meer naar binnen. De motor maakt nog steeds geluid, alsof deze loopt.

Elektrisch zonnescherm repareren

De motor of toetsen bedienings app defect. De zonnewering met twee apparte schermen zijn 5 meter lengte knikscherm . Graag een snelle afspraak. En hoeveel het me ongeveer zal kosten

Defect elektrisch zonnescherm repareren

Doek blijft uitstaan. Bij het inschakelen van de stroom hoor je het relais zoemen maar daar blijft het bij. Graag oorzaak en mogelijke oplossing = reparatiekosten indicatief.

Defect zonnescherm repareren

Elektrisch zonnescherm gaat niet meer omhoog. De afstandsbediening doet het nog wel. Hij gaat een klein stukje naar beneden dan stopt hij, dan gaat hij weer een klein stukje naar beneden. Bij het omhoog gaan blijft hij hangen op een punt en gaat niet verder dicht. Ik zoek iemand die dit kan repareren.

Partners

Partners van Casius