Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor screen inmeten en ophangen:

Screen inmeten en ophangen

Graag wil ik 2 ramen laten inmeten voor screens. Deze wil ik ook laten ophangen door jullie.
Onze klant uit IJsselstein (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor screen inmeten en ophangen uit heel Nederland:

Zonwering inmeten, leveren en monteren

Ik wil 3 lamellen en een screen laten plaatsen in de woning. 1 voor een raam van 275 bij 170, 2 voor ramen van 125 bij 125 cm en 1 screen voor een raam van 125 bij 125 cm.

Rolluik en screen monteren op de 1e verdieping

Wij hebben een tussenwoning gekocht en krijgen daarvan half juli de sleutel. Wij willen daar op de 1e verdieping een rolluik en een screen laten inmeten en monteren, beide met handmatige bediening door band aan de binnenzijde. De ramen zijn elk ongeveer 2 meter breed. Ik laat de materialen ook graag inmeten en eventueel ook leveren. Ik ontvang graag een offerte met daarin aparte posten voor de arbeid en materialen.

Screens inmeten en ophangen

Het aanbrengen van 2x een screen. Circa 160 bij 150 en 60 bij 120 cm. Ze moeten eerst nog opgemeten worden. Screens van de Gamma. Dit op de 2e etage, op een meter of 6 meter hoogte. Het is een gewone, rechte gevel.

Screens inmeten en monteren

Het betreft een screen van 340 cm breed en 200 cm hoog, montage op de begande grond met inmeten

Zonwering inmeten en ophangen

Graag laat ik een vakman 2 screen zonneschermen inmeten en plaatsen. De maten zijn ongeveer 150 lang bij 67 cm breed en 98 lang en 97 cm breed.

Screen en hordeur opmeten en installeren

Wij zijn geinteresseerd in een terrasoverkapping/zonnescherm Madeira Limited edition, bestaande uit een screen en een plissehordeur. Breedte 5,5 meter bij 4 meter uitval, aan het uiteinde betonnen poeren in de grond. We hebben een goede offerte voor de levering van de materialen maar zoeken een vakman voor het inmeten (het screen) en het monteren. Graag willen wij weten wie dat kan en wat dat gaat kosten.

Wij willen een Optima screen met ...

Wij willen een Optima screen met bandopwinder (zonwering) laten inmeten en plaatsen op een raam op de 1e verdieping. Globale afmeting van het raam zijn 240x140 cm.