Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij klusbedrijven voor zweefdeurkast delta in elkaar zetten:

Zweefdeurkast Delta in elkaar zetten

Ik wil een kast in elkaar zetten. (ZWEEFDEURKAST DELTA WIT/ANTRACIET 200CM). Op welke termijn kan dit en wat zou dit kosten?
Onze klant uit IJsselstein (Utrecht) wenst(e) offertes van klusbedrijven voor klussen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zweefdeurkast delta in elkaar zetten uit heel Nederland:

Montage van een zweefdeurkast

Ik heb belangstelling voor de witte Delta zweefdeurkast 222x200x65cm 499. -, die ik op deze website heb gevonden. Is het mogelijk om deze ook in elkaar te laten zetten, wat zijn daarvan de kosten en hoe kan ik dat regelen als ik zou besluiten de kast te kopen?

Zweefdeurkast Delta monteren

Ik wil graag een zweefdeurkast in elkaar laten zetten. Wil graag weten wat de kosten daarvoor zijn. Ik hoor het graag.

Kast monteren

Ik wil graag de delta kast laten monteren. Het gaat om de delta zweefdeurkast van 200 centimeter breed en hoog.

Kast van de Gamma in elkaar laten zetten

Ik wil graag een kast bestellen met 2 schuifdeuren van de Gamma Het betreft de kast Delta zweefdeurkast. Hoe duur is het om deze op de dag van levering ook door jullie te laten monteren? Ik hoor graag van jullie, dan kan ik eventueel de bestelling doen.

Zweefdeurkast Delta monteren

Het naar zolder brengen en in elkaar zetten van zweefdeurkast Delta. Een kast met twee schuifdeuren. De kast moet nog besteld worden. Als we hem laten bezorgen dan staat hij op de begane grond.

Kast monteren

Ik wil graag bij jullie een zweefdeurkast kopen en laten bezorgen, maar ik wil hem ook graag in elkaar laten zetten. Betreft de Delta zweefdeurkast 222 x 200 x 65 cm. Ik hoor het graag van u. Het gaat over de 2e week oktober.

Kledingkast Delta monteren

Ik wil graag weten hoeveel het zou kosten een kledingkast bij jullie laten monteren Delta zweefdeurkast gelamineerd spaanplaat white wash 222x200x65 cm. De kast heeft twee deuren.

Delta zweefdeurkast laten monteren

Montage van een Delta zweefdeurenkast 200 cm met een extra plankenmontageset. Er dient ook een oude kast verwijderd te worden.

GAMMA kledingkast in elkaar zetten

Ik wil een Delta 200 zweefdeurkast in elkaar laten zetten. Het is een Gamma kast. Afmeting 200 x 220 x 64 cm. Liefst zaterdag of maandagmiddag.

Delta kledingkast monteren

Vandaag is hier een kledingkast afgeleverd die ik bij Gamma heb gekocht. Het gaat om een Delta zweefdeurkast van gelamineerd spaanplaat, maat 222 x 200 x 65 cm. Ik laat de kast graag op korte termijn monteren en ontvang daarvoor uw prijsopgave. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Partners

Partners van Casius