Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een klusbedrijf uit IJsselstein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven. U komt in IJsselstein heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze klusbedrijven in IJsselstein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw klusbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende klussenbedrijven, klusjesmannen, klusjesbedrijven, klussers en klusbedrijven in IJsselstein of directe omgeving.

444 klanten uit IJsselstein bevelen een bij Casius in IJsselstein aangesloten klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een klusbedrijf, goed èn betaalbaar, uit IJsselstein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een klusbedrijf in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij klusbedrijven voor: parkeerkelder met hellingbaan verbouwen, 12 trappenhuizen renoveren in vve complex, frans balkon en ramen realiseren aan en in gevel, nieuw plafond plaatsen, klussen in huis, lampen plaatsen en muur bouwen in kamer + schilderen + electra, bekisting maken, plafond isoleren tegen geluid, het spackspuiten van de begane grond en eerste verdieping, pergola aanbouwen met raamwerk, tuin aanleggen, overkapping plaatsen, renovation works, badkamer onderdelen plaatsten, renovatie slaapkamer na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke klusbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een klusjesman, klusser, klussenbedrijf, klusjesbedrijf of klusbedrijf voor klussen in IJsselstein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een klusjesman in IJsselstein:

Airco laten monteren

Wij willen graag de airco laten monteren, het gaat om een ruimte met een plat dak er boven waar de buitenunit geplaatst kan worden. Zie het zelf niet zitten om een doorvoer te maken in het dak ivm lekkage.

Hordeur laten installeren

Ik wil een hordeur laten installeren, en deze moet eerst nog opgemeten worden door de klusser.

Kamer schilderklaar maken door gipsplaatnaden te voegen

Bij het verwijderen van behang zijn de voegen tussen de gipsplaten losgekomen. Deze wil ik graag opnieuw gevoegd hebben. Het gaat om 7 naden. Tevens wil ik enkele beschadigingen in de gipsplaten laten repareren zodat de wanden geschilderd kunnen worden.

Rails voor lamellen inkorten en monteren

Lammellenrails inkorten opmaat en monteren.

Defect zonnescherm verwijderen en afvoeren

Ik wil mijn defecte zonnescherm laten verwijderen en afvoeren.

Rolgordijnen inmeten en ophangen

In de woonkamer komen nieuwe rolgordijnen. 2 ramen van 80cm breed en 2 ramen van 250 cm breed. Hoogte is 190 cm. Graag willen we een offerte voor het opmeten van de ramen (hierboven is een schatting) en het ophangen van de rolgordijnen en evtuele afwerking. (Graag losse prijsopgave) daarnaast nog een prijsopgave voor het vervangen van deurklinken bij de tussendeuren (2) en de toiletdeur).

Horren monteren voor ramen en schuifpui

Wij hebben 4 ramen en 1 schuifpui die horren nodig. Wij willen dat ze op maat worden gemaakt en ook geïnstalleerd. 3 ramen op de eerste verdieping en 1 raam + 1 schuifpui op de begane grond. Wij wonen in IJsselstein en willen dit binnen 1 maand laten doen. Ik ben op zoek naar een complete offerte.

Knikarmscherm repareren en elektrisch maken

Ons knikarmscherm gaat niet meer omhoog, is dit te repareren en of elektrisch te maken?

Prijsopgave airco per ruimte en totaalprijs incl. Montage en eventueel onderhoudscontract

Airco slaapkamer van 11m2 Airco slaapkamer van 14m2 Airco slaapkamer van 14m2 Airco woonkamer van 44m2 Airco keuken van 22m2 Keuken en woonkamer staan in verbinding met elkaar Buitenunit(S) kan/kunnen op dezelfde muur. Plaatsing zou moeten plaatsvinden in augustus na sleuteloverdracht.

Screen inmeten en ophangen

Graag wil ik 2 ramen laten inmeten voor screens. Deze wil ik ook laten ophangen door jullie.

Radiatoren bekleden

Ik zou graag 1 grote radiator en 1 kleine radiator bekleed hebben. De afmetingen zijn 2,12 meter en 59 centimeter hoog, inclusief vensterbank betreft het een hoogte van 69 cm. De kleine radiator is 59 cm bij 59 cm.

Zweefdeurkast Delta in elkaar zetten

Ik wil een kast in elkaar zetten. (ZWEEFDEURKAST DELTA WIT/ANTRACIET 200CM). Op welke termijn kan dit en wat zou dit kosten?

Sentimo radiatorbekleding opmeten

Ik wil drie radiatoren laten opmeten door een professional. Ik wil op deze drie radiatoren sentimo radiatorbekleding monteren.

Zonnescherm ophalen en plaatsen

Zonnescherm ophalen/vervoeren en plaataen

Tapijt van trap verwijderen

Gelijmd tapijt van trap verwijderen

Hordeur repareren

Mijn plisse hordeur is beschadigd doordat de hond er door is gelopen beschadiging 1 koord gebroken

Kattentrap aan het balkon maken

Kattentrap naar het balkon maken. Ik woon op 1 hoog op een flat de hoogte ongeveer 3 meter.

Gaas in Hamstra rolhordeur vervangen

Ik heb een prestige (oorspronkelijk Hamstra/ nu Luxaflex) rolhordeur met een rechter en linkerkant. Van een van de twee deuren is het gaas gescheurd. Kan dat vervangen worden? Maat van beide deuren; B97/ H261 kleur 9001

Stiknaad bank laten repareren en opvullen

Wij hebben een lederen bank waarvan de stiknaad tussen 2 zitvlakken los is gekomen. Dat moet gerepareerd worden. Ik wil graag weten wat de kosten ervan zijn en als het kan wil ik ook de kosten weten van het opvullen van een bank

Plisséhor plaatsen

Ik wil graag een plissé hor deur (Schuifpui) laten inmeten, opmaat maken en monteren. Graag ontvang ik indicatie van de kosten.

Vitrage, rails, WC-brillen en kraan monteren

Ik wil graag op een raam vitragegordijnen ophangen, inclusief rails en ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het ophangen van een thermostaatkraan in de douche. Als laatste heb ik 3 toiletbrillen die geplaatst moeten worden. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Tegelwerk verwijderen uit de badkamer

Tegels rondom en vloer verwijderen / slopen. Op twee wanden zitten de tegels tot aan het plafond. De andere twee tot een meter of twee hoogte. Op de vloer zitten twee lagen tegels. Alle tegels moeten eruit gehaald en afgevoerd worden. Het sanitair verwijder ik zelf. Badkamermaten: Lxbxh 2 05 x 2.05 x 2.30 meter. Uitvoering op 17 maart, bij voorkeur.

Demontage en montage van een kast

Graag wil ik een offerte voor het demonteren van een grote oude Indiase kast. En het weer monteren ervan in een ander huis. Het is een zwaar houten kast, welke nu helemaal aan 1 stuk is.

Houten lamellen repareren

Er is één houten lamellen kapot. Aan de onderkant nog extra houten lamellen over. Is het mogelijk (gezien constructie) dat de kapotte vervangen wordt door een nieuwe?

Mengkeukenkraan laten monteren

Graag oude kraan demonteren en een nieuwe keukenmengkraan installeren! Deze gekocht bij de Praxis Aqua Vive Rooney! Graag zo spoedig mogelijk, omdat de oude lekt!